Sziasztok!
De jó sokat írtatok!
Hajni, ne aggódj, ha elkezdem a kutya (macska) témát, én sem tudom abbahagyni! És általában elkezdem...
Mici bácsi neve úgy jött, hogy mikor hazavittem, a párom, akinek több cicája is volt, és ért hozzájuk, megállapította, hogy kislány. Így Mici lett (amúgy Garfield mackója után). Aztán egy hónapra rá jött hozzánk apukája, felkapja a cicát, simogatja, és megszólal: gyerekek, hát ez a makka egy kandúr, ott a töke!
Így aztán Mici bácsira váltottunk.
A Madzag meg csak úgy jött nekem, mikor még nem is volt meg a kutya. Mostmár, hogy 40 kg, és 80 cm, elég vicces, mikor kiáltok neki egyet.
Amúgy nagyon fegyelmezett, szerencsére iszonyú tanulékony. A suliban a csibészeléskor viszont nem szoktam bánni, hogy nincs még pocaklakóm, mert mikor ez a ló nekiindul a csibésznek, hát nekem az összes létező erőmet be kell vetnem, hogy megtartsam! Addig kell megtanulnia, hogy megvédjen, amíg ezt meg tudom csinálni. Bár utána majd a párom átveszi ezt a melót, én meg maradok a fegyelmező gyakorlatoknál.
Stone-nal való kalandjaidon jót nevettem.
A cicákkal annyi van, hogy a terhesség korai szakaszában a kicsi cicákkal kell távolságot tartani, meg az alom tisztítását nem szabad csinálni. (legalábbis én így tudom, de majd nagyon fogok figyelni!) Nálunk Mici bácsi mióta kijárhat, bent nem is végzi a dolgát egyáltalán, remélem Bodza is így fog tenni, ha már kimehet. Jövő hétfőn még egy szuri, aztán engedem is kifelé, mert már most menne, ha Mici kimegy, ott ül az ajtóban és nyávog utána.
Vikimi, köszönöm az infót, remélem igazad lesz, és januárban már nem lesz erre szükség.
Zafír, tök jó, hogy Alf ennyire szeret téged, én imádom az állatos sztorikat. Szegény, sajnálom, hogy így megviselte a dolog. Nekem régen egy szuka kutyámat kellett vinnem, de ő egészen jól viselte.
Nata, jó, hogy tudsz majd írni később is!
Én is így érzek a felelősséggel kapcsolatban, és szeretném, ha majd a gyerekemnél is hamar kialakulna. Nálam mondjuk az is nagyban hozzájárult, hogy 10 éves voltam, mikor megszületett a hugom, és onnantól kezdve én mindent csináltam, amit egy anyuka, kivéve a szoptatást.
A.