nem a kaálinak kell szeretni a hozott árút
az én páromat nem tudták volna rávenni, h ott produkáljon... Ha valakinek ez kényelmetlen, akkor ezt tudomásul kell venniük... én személy szerint butaságnak találom,de tiszteletbe tartom a párom érzéseit...
emlékszem az elsö andrológiai vizsgálatra. a pa´rom agész uton mondta a magáét,mormogott
odaértünk,be sem akart jönni, na nagy nehezen betette a lábát,ugye a váróban több pasi is ült, de az enyém közölte,h ö be nem ül közéjük
tiszta hiszti volt... mintha a többi nem azért lett volna ott... amikor végeztünk,kihúzott és egész úton azt hallgattam,hogy hogy megaláztam én öt
most már nevetek rajta,de akkor szarul esett nagyon, h ennyire nem képes a cél érdekében...
babicsek,
természetesen fontos,h az ember megbízzon a dokijában,de ez ma már elég nehéz,uh én is azt mondom,h nem veszítesz vele semmit,ha megcsinálod a vérvételt,max párezer forintot
de legalább biztos lehetsz benne akkor,h az nem lehet a gond... én is agyaltam anno ezen sokat én vegül nem csináltam meg, de ezek szerint nem is lett volna rá szükség,hisz látod, terhes vagyok...
ha depresszív vagy,mindenképpen menj társaságba, ez a legfontosabb, ne szedj be gyógyszert kérlek... próbáld meg elöször természetes úton segíteni magadon... nekem sikerült...
réka,
megértem, én csak azért vagyok ott,mert a barátaim nagy része fennt van, és mivel én nem látom öket,max egy évben egyszer,így ott tartom velük a kapcsolatot...
bikfy,
nekem még nincs fiú nevem, de addig nem is agyalok annyira míg nem tudom meg,h mi lesz... te mikor tudtad meg?