Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

galorsi: Köszönöm a drukkokat. :) Nemnagyon reménykedek.

lovely: Én is írtam privit. :) Látom Te is szereted a cicákat? Én is nagyon imádom őket.

Megyek csinálok valami reggelit, szerintem bundás kenyeret. Szép napot nektek. Ma még jó idő lesz. :wink:

Kép
babicsek

Babicsek: Nyami bundáskenyér. Mondjuk az IR-es diétámba nem annyira férne bele a kenyér, de néha szoktam kérni anyutól, mikor otthon vagyunk. Itthon a párom nem szereti, Barbusnak meg még nem adtam.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Régi motoros vagyok, és szerencsés, mert van egy kis manócskám, aki már 2,5 éves elmúlt. Viszont lassan szeretnék visszamenni a tesó(k)ért, és egy kis segítségre lenne szükségem. Nekem progi szurit kell majd kapnom, és nemrég jártam többször is a Pharmafutár felé, de sose volt nyitva... Most honnan szerzitek be? Még mindig euróval kell fizetni? Ez most hogyan megy?

Talán vannak akik még emlékeznek rám, Etna biztosan ugye :lol: ?!
Remélem megint együtt babásodunk :)

Előre is köszönöm a segítségeteket.

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

witch!
én nem emlékszem rád, csak halványan :D az a napi 1-2 telefonbeszélgetés, mintha nem is lenne :D hajrá jamika 2 :lol: sajna én még nem tudom, hogy kell-e majd nekem progi szuri, de jó, hogy kérdezted, legalább már ezt is fogjuk tudni. de ha itt nem tudják a csajok, megkérdezem majd a győri kaális fórumon,mert ott is használják.

hála istennek megjött! potom 1 hét késéssel, úgyhogy mehet a lapar, meg a többi finomság. lenék már 2 héttel öregebb. :roll:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

jaj witch most olvastam a végét, hát tényleg jó lenne, megint tudnánk röhögni jókat, pl mikor a másikunknak épp szülési fájdalmai voltak :)) én még emlékszem, mikor én már éledeztem a császár után, te akkor hívtál nyögve, hogy beindult a dolog. pont jó lesz megint így, hogy legyen 3 nap a tesók között is. húzzál bele, én már a laparnál tartok!! :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Kedves Régi Motoros Witch!

Örülök, hogy a kistesó(k) tervben van.Drukkolok nagyon, mint anno.
Én a Pharmafutárnál rendelem mindig a progi szurit.
Mondjuk a Bmc után (11-13 között) szoktam menni rögtön és akkor nyitva vannak.
Lehet euróban és huf-ban is fizetni.Hétfőig vagy talán kedd reggelig lehet leadni a rendelést és azon a héten pénteken már átvehető.
Van telefonszámuk is,ha gondolod felhívhatod őket és egyeztettek.
http://www.pharmafutar.hu/
Tel/fax: (1) 200-1882, 392-5498, 392-5499
E-Mail: pharmafutar@t-online.hu

Puszi,Orsi
orsiborsi

Orisborsi!

Örülök, hogy jelentkeztél :) Régen hallottam rólad, írhatnál privibe mivan veletek :)
Jami kiabál megyek...
Puszi

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch: Én is emlékszem rád, a kislányod neve nagyon megmaradt. :) És nem csak azért mert én is Viki vagyok. Örülök hogy már a tesón gondolkoztok.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

örülök, hogy te is emlékszel. Igen, jöhet a tesó, bár még mindig egyedül, de vállalom :) Sajnos a petefészkem, már mint ami megmaradt, kezd leállni, össze vissza jön meg, az FSH-m magas stb. Remélem sikerül, de miértne sikerülne :) Ez ugye a nyúl éve :lol:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch: És lehet ugyanaz az apa? Van még mintája? Vagy másikat szeretnél? Nem semmi lehet egyedül nevelni makd két gyereket. Jamina nem szokta kérdezni hogy neki hol az apukája? Bocsi ha kínosak a kérdések, de tényleg érdekel hogy megy az ilyen.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Az apa ugyan az, mert fagyi babákról van szó :). Jaminát sem könnyű egyedül igazgatni, de megoldom. Mellette dolgozok, így kicsit nehéz, de anyu itthon van, és segít, ahogy tud. Apát nem szokta kérdezni (mivel nem nagyon beszél még, csak szavakat mond), de voltegy érdekes szitu a nyaralás alatt. Kiabált a balaton paron, hogy apa kell, béka béka kell, apa kell :) (a békákat nagyon szereti, és a fürdős békáját is csókolgatni kell). Megyünk szeptembertől bölcsibe, így valószínüleg elő fog fordulni a kérdés, de erre is megvan a válasz :). Aztán hátha egyszer találok egy apafát, és szüretelek :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Orsi!

Megnéztem a honlapot, ezek szerint már a Buda Gyöngyébe vannak? Mikor nekem kellett még a SzépIlonka patikánál voltak... :) Én azt a kaput nézegettem :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch: Örülök akkor, hogy meg van a válasz és hogy a tesó is ugyanattól az apukától lesz. És drukkolok az apafához. :) Barbus nagyon apás, ezért is jutott ez eszembe. Szeptembertől kezdi ő is a bölcsit.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Witch!
Én nem ismertelek, mivel bár már 2008-ban is bmc-s voltam, nem nyomultam a babaneten :)
Ezért beleolvastam a blogodba, nagyon tetszik. Én is nekivágtam volna egyedül, nálam is szóba került, hogy akár egyedülállóként kezdem a lombikot, mert a zuram nem támogatta nagyon a dolgot, hogy nekünk gyerek végett meddőségi kpba kell járni. Nálam van a hiba, ő egyszerűen tökéletes :)
Mondtam neki-akkor még nem voltunk házasok, de már ezer éve együtt- hogy ha nem támogat, akkor én megyek bmc-be egyedül, nélküle és kérek idegen anyagot, egyedülállóként.
Kicsit gondolkodott a dolgon, aztán inkább elvett feleségül, és jött velem ő is, és még jó képet is vág a dologhoz :). Hány fagyikád van még? Ki az orvosod, azt láttam hogy W-hez jártál.
Vendég

Witch: Ez ugyan meddőségis fórum, de én is beleolvastam a blogodba és ezt az oldalt javaslom neked. Nálunk még nem nyilatkoztak a bölcsiben hogy mit kell majd vinni, de nálunk külön szekrénye van mindenkinek és így nem kellenek a jelek a ruhákba.

http://ovisjel.hu/index.php?main_page=p ... cts_id=168
vicky79
Budapest III. kerület

Örülök, a másodpróbálkozós régi motorosoknak. Vicki te nem állsz be a csatasorba?????? :D

Próbálunk előre nézni, szeptemberben meglátogatjuk Konc doktort. Majd akkor megmondja mi legyen, addig nem is újítjuk a vizsgálatokat, mert már lejártak.

Progi szurit nem mindenki kap ugye?
dorika80
Budapest IV. kerület

Dorika: Mi nem akarunk most még tesót, várunk egy pár évet. Megyek vissza dolgozni és kicsit helyre kell állni a családnak anyagilag. Meg most már várom a munkát. Meg nem hiszem, hogy mi visszamegyünk a meddőségibe, talán sikerülni fog spontán. Legalábbis ebben bízom. Progi szurit persze nem mindenki kap.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
nem akarlak elkeseríteni, mert nem ez az általános. De Szűcsdoki anno azt mondta nekünk: semmi olyan komoly probléma nincs egyikünkkel sem, ami miatt nem kéne spontán működnie. És még sem sikerült. Aztán azt is mondta, hogy a szülés után nagy eséllyel összejön a tesó spontán. És most mégis újra az ő kezébe adtuk az irányítást. :) Abban viszont reménykedem, hogy elsőre sikerül - bár Lili mellett nem fogok tudni annyit pihenni az inszem után, mint anno vele. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti: Tudom, de nálam a pcos diétával-mozgással és a mettel talán kezelhetőbb és hátha nem kéne a meddőségi a tesóhoz. Mert szerintem akkor nálunk nem lesz tesó. Azt beszéltük, hogy max. Clostys kúrát vállalunk be terminált együttléttel. Mi így is jól el vagyunk, bár azért én szeretnék majd tesót Barbusnak, de nem mindenáron. És legutóbb is akkor lettem terhes, mikor fogytam egy kicsit, most meg a tehere esésemhez képest -7 kiló vagyok, bár a cisztáim már meg vannak. Reménykedek.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

korábban már egyszer egy kérdéssel jöttem hozzátok, most ismét szeretnék egyet kérdezni ha megengeditek. Kérlek, ha tudtok segítsetek.

3 hónappal ezelőtti progi szuri kurától nagyon fájdalmas duzzanatok vannak a fenekemen. K azt mondja, ha elmegyek sebészetre akkor felejtsem el a fagyi babákat akiket rövidesen kapnék vissza, mert ha felvágják akkor nem vállalja a beültetést. Viszont emiatt nem akar adni Agolutint hanem szájon át szedhető Utrogestant írt fel meg Crinont együttesen. Nekem csak az az egy beültetés sikerült amikor az agulitint is kaptam és most kétségbe vagyok kicsit esve, hogy mi lesz ha nem fogok kapni? De attól is félek, hogy mi lesz ha kapom és összejön egy tályog azt mondja K veszélyes és ne kísértsük az ördögöt. Ti mit tennétek? Hallgatok én K dokira mert hát ő tudja a dolgokat a legjobban de mit lehet tenni ezzel a tályog szerű fájdalmas duzzanattal? Nincs valami jó módszer arra, hogy visszahúzódjon? Valamint még soha nem szedtem szájon át Utrogestant ezt ismeri valaki közületek?

Wich26, mi szlovákiából hozatjuk a szurit sokkal olcsóbb mint a pharmafutárnál simán odaadják a magyar receptre. előre meg lehet rendelni és aztán érte kell menni.

Babicsek drukkolok a mai naphoz.
várom a válaszaitokat nagyon
mindenkinek szép napot
hannna
Budajenő

Hanna: Nekem nincsenek ilyenekben tapasztalataim, de én úgy tudom a szájon át adott utró ugyanaz, mint a másik. Csak itthon két féle képpen csomagolják, állítólag külföldön csak egy féle van. Én azt hiszem ha még nem indult el a ciklus a fagyisokhoz, akkor inkább elintézném a tályogot és csak a következő ciklusban fognék hozzá a babákhoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Köszi a linket. :) Nálunk is van külön szekrény, de kérik... MIndegy, nem baj :) Te Zekéhez jártál ugye? Írnál privibe milyen volt? és lenne néhány kérdésem is :) :oops:

Dorika!

Kedves vagy :) Szorítok nektek is :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Hanna: Én a mostani fagyis beültinél szájon át szedtem az utrogestant, napi 1x2 szemet este. Szerintem teljesen ugyanaz, mint amit korábban nekem is alulról kellett használnom. És most azért gondolom, hogy szájon át kell szedni, mivel alulra a Crinont kell használni. Egyébként és a Crinont is kaptam most.
Én is azon a véleményen vagyok, mint Vicky. Szerintem is előbb gyógyítsd ki a tályogodat! Végül is attól szerintem egy gyullaás van a szervezetedben és az nem biztos hogy jót tesz a beágyazódáshoz.

Nekem megvolt a vérvételem, hcg-m szépe csökken, ma már csak 5,5 volt. :( Mától nem szedem tovább a gyógyikat, várom pirit. Ez a baba sajnos elúszott megint. Úgyhogy a következő nekifutás január. Jó messze van, remélem könnyedén kibírom addig.
Nemsokára kezdődik nekem is a munka, jól beleásom magam és úgy majd repülni fognak a hónapok. :roll:
Elhatároztam, hogy elmegyek a fogorvosshoz, mert van két fogam, amit meg kéne csináltani. Fúúú de utálom, akkor már inkább egy petesejt leszívás. :)

Kép
babicsek

köszi a válaszokat
azt már nem lehet, pár nap és beülti van. már eldöntöttük K-val, hogy meglesz a beültetés ő javaslatára, megvizsgálta, megtapogatta a fenekem és azt mondta jegeljem, fel fog szívódni mert nem vészes. Főnővér is megvizsgálta szerinte ez semmi és még agulutint is lehetne szúrni, K nem engedte az agolutint de a beültit megcsinálja jövő héten. méhnyálkahártya gyönyörű és természetes peteérésem is ideális. Így már nem szeretném elhalasztani csak aggaszt ez a fájdalom. csomót tényleg nem nagyon lehet érezni csak egy kicsit inkább a fájdogálás. éjjel is néha arra ébredek, hogy átfordultam és fáj a fenekem a szurik helyén.

Babicsek köszi az utros választ és :( :( nagyon sajnálom. Ölelést küldök és hamar elröpül az idő majd meglátod. a fogorvos is jó gondolat, legalább túl leszel rajta és készen lesz. Én is a munkába vetettem magam és az nekem is segített. De milyen már, hogy nincs hely januárig? ez felháborító. Darabra mérik a stimulációt meg a leszívást? és ki dönti el mennyi darab van egy évre egy intézménynek? Ez olyan igazságtalan. Egy picit beültetném a bmc-be olyan 2 hétre a recepcióra azt, aki a darabszámot meghatározta, nézze meg mennyien vannak és mennyi elkeseredett ember küzd az idővel, pénzzel, a testével, hogy gyermeke legyen.
hannna
Budajenő

Babicsek: Sajnálom, drukk a januári beültihez.

Hanna: Ja, így már értem.alán próbáld meg a körömvirág krémet, nekem ezt adták a patikában mikor kértem a hasamra valamit, amivel szuriután be lehetne kenni. Nálam inkább megelőzésre lett volna, de a végén nem nagyon használtam, mert sosem gyulladt be. Pedig jó sok szurim volt, ha az inzulinjaimat is hozzáadom, amit terhességem alatt beadtam magamnak. Egyébként szerintem szuri nélkül is megtapadhat a baba, a sógornőnmek a második lombiknál ment a progi szuri, de az nem sikerült, utána meg spontán lett nekik a baba és szuri nélkül meg is maradt.
vicky79
Budapest III. kerület

Witch elolvastam a blogod elejét. Minden tiszteletem a Tiéd, hatalmas erő van benned csodálatos amit egyedül (úgymond férj nélkül) végig csináltál. Le a kalappal előtted, de tényleg RESPECT.

Vicky körömvirág krém jó ötlet, ki fogom próbálni, ártani nem árthat és most minden pici segítség jól jöhet, hogy mielőbb felszívódjon. Olvastam még egy angol oldalon, hogy a váltott (hűtött melegített) hőmérséklet is segíthet, beindíthatja a felszívódást. Ezt is kipróbálom. Vicky nagyon szép a kislányod.

Babicsek ezt Neked küldöm:
Kép Ölelés
hannna
Budajenő

Sziasztok!

Lenyugodtam. Látom jöttek újak is. Annyira örülök. :lol:
Witch, de jó hogy lesz kistesó!!! Még mindig nagyon felnézek rád és teljes mértékben egyetértek veled. Sosem bírtam amikor valaki megmondta hogyan etikus élnünk. Mindenki azt tegye ami neki jó. Jaminával nem lesz gond meglátod csak ne most közöld vele a szitut mert most még nem lehetsz őszinte. Később már őszintén elmondhatsz neki mindent. Én ezt tenném. Csináld te is mint én a lányokkal amikor megkérdezték mi az a szex. Hát egy olyan valami amit majd akkor kérdezzetek amikor nagyobbak lesztek.
Vicky, szülés után mindenképp jöttem volna mert annyival tartozom nektek a sok segítségért amit anno kaptam.
Néha majd benézek. Most nagyon nem bírok a gép előtt ülni. Beütött az utolsó százas mert már nem bírok semmit sem csinálni. Nagyon xarul vagyok. Nem fér el a kis drágám. Feszül a bőröm már a hátamon is nem csak a hasamon. Nagyon ritkán mocorog és már nem szambázik.
Most nézzétek el nekem ha nem tudok segíteni. Azért van mert csak átfutom a hsz-kat.
Progi szurira ajánlanám (tudom hogy most már a csomóval nincs mit tenni, de talán a többieknek jól jön vagy a kövi adagra) hogy beadás után hűteni kell. Nekem hála a magasságosnak nem lett csomóm. Meg sem éreztem amikor beadták és utána mindig jég zselével hűtöttem ahogy a házidokim mondta. Azért tanácsolta mert ugye alig bírták felszívni a fecskendőbe annyira sűrű olajos a cucc. Nehezen adták is be. A hűtés nagyon jó tett.
Néha benézek, megígérem. Puszilok és ölelek mindenkit. :D

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

hanna: Köszönöm szépen a képet, nagyon cukik :) Nagyon szeretem az állatokat, van két cicám, de annyira ki tudnak kapcsolni. Sok sikert kívánok neked a jövőhéthez! Nekem mindig a méhnyálkahártyám szokott gyengus lenni. A mostaninál már elértük a 11,5 mm-t. jobbulást a fenekednek.

vicky: Neked is kszönöm a drukkokat januárra, zsebretettem őket. :) Mikor tervezed hogy visszamész dolgozni? Majd ha Barbi 3 éves lesz?

Kép
babicsek

Jaj, még azt akartam nektek írni hogy meg van a név. Biztos tetszeni fog nektek is: Vass Ádám Olivér.
Én választottam és már nem engedem változtatni. Ez van. Én adtam esélyt, nem élt vele. Jó vagyok, ugyi? :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi: Jó lett a név, nekem tetszik. Mennek a drukkok a szüléshez.

Babicsek: Én hivatalosan már dolgozom. Augusztus 1-jétől kezdtem el kivenni és szeptember 26-án megyek ténylegesen dolgozni. Barbust szeptember 5-én kezdem beszoktatni a bölcsibe. Sajnos nem tudtam a pénz miatt többet maradni, bár már kevés is vagyok Barbusnak. Kell neki a gyerekek társasága. Pozitívan állok hozzá, már alig várom, hogy dolgozni menjek. Így ha egy évig dolgozom, akkor utána talán neki állhatunk a tesó projektnek.
vicky79
Budapest III. kerület

SziaSztok!A pharma futár nem olcsó,csak azt nem értem hogy fogadják el Szlovákiában a mi receptünket!?Lehet hogy náluk nem vényes.Z.dR szerint nekem is kell majd beülti után.Amit leírtatok,nem túl jó,kezdek parázni!nem attól csomós,hogy rossz helyre megy?A repesztő is izomba megy,és nekem az is szokott csomós lenni,meg a vérhígító is pedig csak bőr alá.
Vicky ! Úgy látszik mi maradtunk csak a másik fórumról.
azért én sokat gondolok Békura mi lehet vele és Majával!Tudtok valamit?
Szóval a kezelés neve:IVIG.Ez egy infúzió,ellenanyag termelés ellen.Beülti előtt az első.2 hétre rá második.elvileg segíthet.Remélem Z.doki és Fülöp doki összehozzák Somának a tesót.

:wink: :wink:

Kép
Kép
ritabmc

Vasi!nagyon szép név!ha Zeke doki ügyi lesz,mi is Olivérre szavazunk itthon. :lol:
Csak már legyen! :wink: hajrá szeptember! Nagyon rákészülök!
hozattunk Amerikából folsavat,ami felszívódik rögtön,mert persze nem jó a génem,de nagyon ideges vagyok,mert azt mondták,hogy sok a hamis gyógyszer!szerintetek lehet ilyen?nem merem bevenni. :oops: :oops:

Kép
Kép
ritabmc

Witch: Kérdezhetsz Zekéről, ha tudok segítek. Nem volt semmi különös, megörökölt engem W-tól. Én meg voltam vele elégedve, bár nem az a lelkizős típus, de hát egyik doki sem az, nem érnek rá.

Rita: Sokat nem tudok a többiekről, de gondolom mindenki jól van. Remélem majd jönnek a lányok azért a jó hírekkel, ha nem is ide, legalább a másikra.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!

Örülök, hogy azért páran maradtatok itt velünk. Bár én sem sokat jövök, de azért igyekszem fel-fel nézni. De ez az értelmetlen vita kicsit elvette az én kedvem is.

Vasi: Gyönyörű a név!!! Nem elfogultságból mondom (az én férjem is Olivér...)!!! Nagyon szép!!! Kitartás Drága! Már csak 21 nap van hátra??? Azt a mindenit! El sem hiszem!

Babicsek: Sajnálom, hogy nem sikerült!! Remélem gyorsan eltelik ez az idő, és januárban sikerrel jártok!! :)

Hannna: drukkolok, hogy elmúljon az a fránya tályog, és persze a megtapadáshoz is mennek a drukkjaim!!!!!!!

Én sajna nem tudok a másik fórumról senkiről. Pedig engem is érdekelne, hogy Majácska megszületett-e már. Vikusról esetleg tud valaki valamit???

Witch: üdv újra itt... én is Z-hez jártam, -szerencsére nem sokáig- de ha van kérdésed, akkor írhatsz nyugodtam, hátha tudok segíteni...

Remélem mindenki jól van!!!

Mi jól vagyunk, szépen telnek a napok-hetek. :) Dolgozom még, de igyekszem pihenni is! Már várom a jövő hetet, megyünk a 18 hetes uhu-ra. Az AFP-m is jó lett, bár előtte megcsináltattuk a kombinált szűrést is.
nyulacs82
Szolnok

Nyulacs!
Ez a jó szó erre az egészre!ELVETTE A KEDVEM!Én is úgy voltam ,lehet hogy nem írok,de lecsillapodtam,és én szeretném tudni kivel mi történik,ezért is jöttem hozzátok.remélem jó kis csapat leszünk mi is,és persze sokat segítünk egymásnak! :wink:

Kép
Kép
ritabmc

Witch, olvastam a blogod elejét, háát mit ne mondjak, nagyon ügyes, erős vagy, le a kalappal!!! És bizti, hamarosan fogsz találni egy titeket nagyon szeretni fogó férfit is!! Olvasva a blogodat, kicsit lelkiismeretfurdalásom is lett, hogy 4 hónapot kihagytam a lombikban és szeptemberben már 37 leszek, de azzal nyugtatgatom magamat, hogy kellett egy kis kikapcsolódás, és hogy meglesz ennek a testi, lelki lazulásnak az eredménye. Nem tudok, nem akarok és nem is merek semmi másra gondolni, csak arra, hogy mostmár sikerülni fog, és én is anya leszek végre hamarosan.

Vicky, mikor kezdessz majd effektíve dolgozni??
ann74

Ann: Szeptember 26-án kezdek dolgozni, ha csak Barbus beteg nem lesz közben. Számítok rá, de nem bánnám ha megúsznánk.
vicky79
Budapest III. kerület

Babicsek sajnálom, hogy így alakult. :( :( :(

Vasikáné de jó, hogy mégsem hagysz itt bennünket. :wink: Most már hamar eltelik ez az idő és Olivér majd világra jön és el is felejted, milyen nehéz volt az utolsó hetekben. :lol: :lol: :lol: :lol:

Hanna, nagyon drukkolok a fagyis beültihez!!! ++++++++++++++++++++++

Rájöttem kis Zitám nem bírja az időjárás változásokat. :roll: :roll:

Orsi

Kép
galorsi
Budapest III. kerület

Orsi: Barbus is extra hiszti már napok óta. Jön a foga is, meg hát ez az idő! A picik még rosszabbul viselik.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Rita, a szurival kapcsolatban ne félj, nem lesz gond. Azért lett csomós nekem, mert ahogy Vasikáé is írta, nagyon olajos ez a cucc, és sokáig kell maszírozni beadás után. (nekünk a jégzselét nem tanácsolta senki sajnos de ha lesz legközelebb akkor ezt ki fogjuk próbálni) Mi nagyon sokáig szurtuk és biztos egyik-másik alkalommal nem maszíroztuk elég sokáig. Figyeljetek rá majd és minden rendben lesz :)

Vasikáé, gyönyörű szépek a nevek. Örülök, hogy jöttél és gyere majd a hírekkel is.

Ann, szia, de jó, hogy Te is itt vagy :) ahogy olvastam amit írtál az jutott eszembe, hogy mindig vannak hullámvölgyek, van amikor az ember besokal, emiatt a 4 hónap miatt ne érezd magad rosszul, most majd belevágtok és jön a várandósság. Ha kellett egy kis idő akkor kellett, van ez így, hogy szeretne az ember egy kicsit távol kerülni a bmc-től. Én is többször éreztem úgy, hogy ki akarok szaladni a világból és nem akarok oda menni többé. Aztán lenyugszik az ember, megpihen és mehet minden tovább.

Orsi, köszönöm szépen a drukkot, rám fér a bíztatás

Nem nagyon merek kérdezni erről az egészről, mert olyan puskaporos a levegő :D de érdekelne, hogy mi is történt itt és mi ez a kedvetlenség amiről írtok. Az elejtett szavaitokból és mondatokból következtetek de lehet, hogy nem jól. valaki esetleg, aki jól átlátja a történteket, megírná nekem akár priviben is, hogy mi történt itt a két fórumon? csak hogy tisztán lássak, nem akarom én idehozni a témát, mert olyan jó, hogy beindult a fórum és érdekes dolgokról beszélgetünk
hannna
Budajenő

Ja Nyulacs és Babicsek Nektek is köszi a drukkot és a jobbulást kívánást :) ez kimaradt
hannna
Budajenő

Csajok, van valakinek esetleg felesleges Orgametrilje? Nem tudták elindítani ma a lombikot, nagyon szomorú vagyok, már jól kibőgtem magam. Van egy 22es luffom az egyik pfészkemben.
:-((((((((( Beszélek Pharmafutárral is, mennyi idő míg bejön.
ann74

ann:Nagyon sajnálom. Nekem sajnos nincs már itthon, de remélem valaki tud segíteni. Jövő hónapban csak mehet az a lombik végre.
vicky79
Budapest III. kerület

Most rendeltem Pharmafutártól, főnököm mondta küldjem el futárral a pénzt meg receptet, rendi volt. De így is legjobb esetben péntekre jön meg. Remélem akkor megérkezik. Ha lenne pár szem valakinek, akkor már ma el tudnám szedni. Ha nem, végülis nem halok bele, gondolom ezen a 3-4 napon már nem múlik semmi. Bízom benne nagyon, hogy jövő hónapra eltűnik a luff. Kakin érzem magam és magam alatt vagyok nagyon :(((
ann74

ann: Jövő hónapra biztosan elmúlik, nekem mindig kitakarított az orgametril mindent. Megnéztem még egyszer, csak proverám van itthon.
vicky79
Budapest III. kerület

Kösz Vicky, aranyos vagy. Megpróbálom addig még értelmesem elölteni az egy hónapot, úgyis feljött rám 2-3-4 kg, addig leadok kicsit, mert tartom majd a diétát szépen.
ann74

Sziasztok!

Hannna keresett meg és írta, hogy jöjjek ide, olvasta a történetemet....
Hát itt vagyok, de sajnos nem jó hírekkel! Ismét nem sikerült. A doki nem tudta megmondani miért (mint általában), pedig minden olyan szép volt...

És akkor egy kicsit rólam:
Szóval volt egy 7 éves kapcsolatom, megvolt minden, saját lakás, eljegyzés stb, és akkor egyszer csak elém állt a párom, hogy ácsi, nem biztos, hogy ez fog menni, mert az nem biztos, hogy sikerül, amire én annyira vágyok: a gyerek. Merthogy vele gond van, ezt tudja gyerekkora óta. Nekem az első perctől kezdve eszembe se jutott, hogy emiatt szét kéne mennünk, mondtam, hogy sajnálom őt emiatt, de a mai orvostudomány már mindenre képes. Az egyik kolleganőm akkor már járt lombikra (Pestre a Kaáliba a doktornőhöz) és ő javasolta nekünk is őt. Így is lett, elmentünk, az első leszívásnál csak 3 petesejtet tudtak leszívni, és abból 2 embrió lett, beültették, nem maradt meg. Aztán a másodiknál már kicsit több anyagot kaptam, hogy több petécske legyen, hát lett is, szám szerint 19, meg egy szuper kis hyperstimulációs syndróma, de olyan szinten, hogy mindenféle infúziókat kaptam napokig, hogy a sok víz ürüljön ki a douglas üregből, azt mondta a doktornő, hogy ha nem ürül ki, meg kell pungálnia. Szóval a beültetés elmaradt a 7 embrió fagyasztóba került. A víz sikeresen kiürült belőlem, de a bal petefészkemben lett egy ciszta, amit viszont leszívott a doktornő (ezért az egyért "haragszom rá") altatás nélkül a műtőben, úgy, hogy 5 ember fogott le. Ezt ugye ugyan úgy csinálta, mint a petesejtleszívást, tehát hüvelyi Uh vezérelve szúrt át a petefészekbe. Majd leugrottam a műtőasztalról, de jól van, túléltem vége.....
Aztán jött a köv. ciklus, hogy visszamenjünk a fagyibébikért, és közölték, hogy egy sem maradt életben az olvasztás után. Ekkor végem volt, totál megzuhantam. (annyit tudott tenni a doktornő, hogy nem jelentette le a Tb által finanszírozottnak, mivel nem történt meg az ET., de ő sem értette, hogy mitől volt, hogy egy sem maradt meg)
Aztán a mi kis - közös- történetünk hamarosan végeszakadt, igaz még abban az évben valami csoda hatására spontán terhes lettem az extől, de sajnos elhalt a bébi és köv. év jan elején (nemsokkal utánna, hogy megtudtuk, nem maradt meg a baba) bejelentette a drága, hogy vége.
A hab a tortán, hogy amikor megkérdeztem tőle: "és mi lett volna, ha megmarad a baba?" a válasza: akkor is elhagyott volna.
Így nem maradt más nekem, mint +20kg a lombiktól, az akkor leszívott ciszta újratelítődve, és a sok-sok fájdalom.
De nem adtam fel, azt mondtam, hogy bár nagyképűségnek hangzik, de ez az ember nem érdemelt meg engem, elkezdtem ismerkedni és láss csodát 4 hónap múlva megismertem a mostani páromat (internetes társkeresőn). A kapcsolatunk úgy indult, hogy kb. 2 hónapja voltunk együtt, amikor kiderült, hogy az annó Pesten leszívott ciszta újratelítődött, ezt ismét (már altatásban) leszívták Veszprémben, de kiderült, hogy vérrel volt teli, vagyis endometriózisom lett. Nekem, aki addig makk egészséges volt, és a lelépett ex miatt vállaltam mindent és kaptam ezt....
A műtét után a doki azt mondta, hogy minél előbb gondolkodjunk el a családalapításon, nehogy később ne lehessen. Most érted, ezt egy 2 hónapos kapcsolatban???? De mi volt a párom válasza? Akkor vágjunk bele, inkább most, mint, hogy soha ne lehessen.
De sajna kb fél év múlva ismét telítődött, így elirányítottak Pestre az I. Női Klinikára. Oda jártam fél évig, minden hónapban kaptam 1 szurit, ezzel leállították a mensimet, majd fél év után megműtöttek. Úgy aludtam el a műtő asztalon, hogy ha sikerül csak a cisztát kivenni, akkor ennyi, ha nem, akkor ugrik a petefészkem is.
Sikerült csak a cisztát kivenni, és akkor azt mondta az orvos, hogy műtét után 1 hónap pihi, aztán lehet próbálkozni a babával. Na, most Dani akkor a 2. próbálkozós hónapban már velünk volt.
Aztán úgy gondoltuk, jöhet a kistesó. De tesóbaba nem akart jönni, és ennek lassan már 4 éve. Most júli 28-án volt a 3. beültetésem, a doki szerint ez a legkedvezőbb a sikerhez, viszont valóban, ez a várakozási idő volt a legrosszabb. Tavaly decemberben volt az első lombik programunk, de azok az embriók "csak" 4 sejtesek voltak, ami szerintem kicsi, ráadásul mivel első próbálkozás volt, nem történt meg a hatching (burokbemetszés a megtapadás megkönnyítésére), sajnos sikertelenül zárult. Abból a stimuból volt 8 emriónk ami akkor fagyasztva lett, ezekért idén májusban mentünk vissza, de sajnos csak 1 maradt a végén beültetésre alkalmasnak, ill. pont előtte gyulladt be a fogam, így a beültetés utáni 2.-3. napon 39 fokos lázam lett, tehát esélye sem volt szegénynek. Júliusban kezdtük tehát a 2. programot, és 25.-én megtörtént a leszívás. 29.-én 3 db 8 sejtes embriót ültettek be, mindegyiknek be lett metszve a burka ill. a nyálkahártyám is 14,5mm volt. Tehát, mint írtam a doki szerint a legideálisabb. És mégsem………..

Kép
oriandy

Oriandy: Szia. Nem semmi, ami már keresztül mentél. A kicsi fiatok egy csoda. Az meg hogy mennyire látszik egy lombik vagy inszem esélyesnek, az nem mindig úgy alakul. Nekem Barbus a 4. inszemből sikerült, de előtte volt sokkal simább stimulációm is. Szóval ne keseredj el.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Vicky!
Csak az a baj, hogy a párom sokkal jobban el van keseredve.
Ő most azt mondta, hogy, ha a fagyibabás beülti most nem lesz majd sikeres (amiért ki tudja mikor megyünk vissza, de azt mondta nem mostanában), akkor ott vége és megállunk. Én mennék tovább, de ő nem akaja, szerinte pénzéhes csürhe az egész társaság.... Amiben van valami, de hogy az amúgy szép nagy embrió megtapadását már ők ennél jobban nem hiszem, hogy tudnák segíteni. Vagy tévedek??
Amúgy itt mindenki a Budai Meddőség Centrumba jár??
Ott hogy működis a fagyasztás? Mennyit kell érte fizetni és ha fagyibabás beülti van, akkor az hogy van? Mármint mennyibe kerül?
Lehet, hogy el kell gondolkoznunk egy Intézményváltáson vagy nem is tudom, mert a férjem T-ra már nem akar visszmenni többet, max a fagyibabákért.

Kép
oriandy

Én a lombikban nem vagyok otthon, de a nem tb-s visszaültetés 100.000 ft. Itt elég sok minden tb alapon megy, a gyógyszerekért fizetsz és a plusz beültiért. Én speciel nem adtam egyik dokinak sem plusz pénzt soha, bár lehet hogyha adtam volna akkor egyszer-kétszer kevesebbet kellett volna várnom. De másban semmi negatív megkülönböztetést nem éreztem, ezt is inkább csak sejtem.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?