Új privát üzeneted érkezett!

Mindenkinek köszönöm! :)
Vilmos lesz a neve, szerintem most már 1000000%.

Domó nagyon kis ügyi az orrfújással!

Egyébként meg nem csodálom, hogy a gyerkőcök ennyire nehezen viselik az időt, mert nekem is elég nehezen megy...

Most már csak Huba kistesójáról kéne kiderülnie, hogy micsoda!
Mikor mentek UH-ra?

wf

Kép
wf

Sziasztok!

Két hét múlva megyünk. Remélem akkor már megmondják, hogy mi lesz. :-) Ha fiú akkor Zebulon vagy Hunor, ha lány, akkor Hanna. Aztán majd kiderül. :-)
Megyünk majd csúcs szuper extra fizetős genetikai Uh-ra, mert kimaradt a 12. heti tarkóredő méréses Uh. Remélem ott már megmondják micsodi ez a pocilakó.

Visítás... Hát igen, ha van valami amit rühellek, hát ez az! Huba így is néha kikészít. Pl tegnapelőtt kimaradt a délutáni alvás, ami azt jelenti, hogy 11-ből este fél 10-ig nem aludt, csak visított, ordibált, dobálta magát a földön, viszont rengeteg nyálas puszit adott. :) Ez valamennyire kompenzálta a műsorát. De mi lesz, ha kettő lesz? Két visító hisztis kölök? Na, nem. Előbb csapok köztük szét, vagy nem tudom... És persze ébredünk éjszaka 1x. Ki is akadtam rendesen miatta, mert hát jól megszoktuk, h nem ébredünk, csak ha fogacska jön...
Erre mondtam a férjemnek, hogy ha megszületik a kicsi, és Huba még mindig felkel éjszaka az az ő reszortja lesz. És csak nézett rám bambán, tehetetlenül, értetlenül, hogy ezt most miért??? Hadd, nem mondjam, hogy kiborultam... Szerintem azt hiszi, hogy a szüléssel én is szaporodom, de legalább klónozom magam és egyiket szoptatom a másikat visszaaltatom és pelenkát cserélek, meg alszom is közben és persze még a világot is megváltom, mindezt éjszaka... :-S
Kezdem azt hinni, hogy szép a nagy család, de csak ha a legkisebb is elmúlt 18 éves... :-) :-D
Ha belegondolok, hogy egy éve még 9 azaz kilenc gyereket akartam... Kis naiv voltam... :-D :-P :-P

Ma jobb idő lesz... Hurrráááááááááááááááááá.

Ja, Ildóca, milyen típusú a babakocsi testvérfellépőd, amire ülni is lehet? és milyen típusú a babakocsitok? Vagy az mindenfélére jó? Tudsz linket küldeni? Nagyon köszönöm! Mert én nem szeretnék dupla babakocsit venni és Huba még babakocsis lesz mire megszületik a pici és jó lenne egy ilyen ülős fellépő. :)

Szép napot mindenkinek! És KITARTÁS, azt mondják gyorsan felnőnek a kölkök. :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Huba mami!

Kitartás! :)

Litaf 2Go tipusú testvérfellépőt vettük! És az írja, hogy bármilyen babakocsihoz csatlakoztatható mert több alkatrész is van hozzá és elileg bármilyen vázú kocsihoz jó. Legyen az szögletes vagy kerek!
De nekünk azt mondta a nő, hogy jobb lett volna ha elhozzuk a babakocsit! De inkább nem mentünk kétszer és megvettük és tök jó lett. Imádunk azóta sétálni Kincső is nagyon élvezi!
Nekünk Bergon tipusú babakocsink van!
Van a minimanóban is de ott 18.490!
De én találtam olcsóbban az elefáni bababoltban ha jól emlékszem akkor 16.890 volt!

Elküldöm mind a kettő linket de ha nem jó akkor az www.elefani.eu megtalálod Nekik van töbfelé is üzletük!o
www.minimano.hu/termekeink/babakocsi_ki ... tverfellepő/litaf_seat_2_go_testverfellepo_2970.html

www.elefani.eu/spd/013-2970/LITAF_Seat2 ... verfellepo

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Képzeljétek az elöbb kiszórtam a játékos dobozból a játékokat és most egy helyben ül Kincső és játszik!
Na ezentúl akkor kiszórom én ha ez kell és nem nyafog nyugi van!
persze, hogy meddig az kérdés! 8)

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Hubamami, remélem akkor lány lesz:D Bár a Hunor név is nagyon tetszik nekem. Végülis mindegy csak egészséges legyen :) Úgy látszik nektek ezek a H betűs nevek a bejövősek.

Wf: gratula a kiskukacoshoz. Én is fiút akartam elsőre mindenáron, aztán mikor közölték hogy lány kicsit megilletődtem, teljesen fiúra készültem rá, biztos voltam benne, hogy nem is lehet másom, most viszont már nem is cserélném el semmire, sőt sokszor vagyok úgy vele, hogy akkor ezen a vonalon kéne maradni :) Bár mikor meglátom a szomszéd fiait, mégis rámjön hogy azért jó lenne az a fiú is :)

Mi amúgy hétvégén esküvőn voltunk. Hanna első esküvője :) A húgom ment férjhez. Hát Hanna egy igazi tündér volt, egy szava nem volt se a polgári, se a templomi szertartás alatt, se egy hiszti, semmi. Mondjuk jó sokat is aludt napközben, indulás előtt 15 perccel kelt fel.
Estére kapott az esküvői menüből répás krumlis husilevest turmixolva, meg benyomott rá egy egész pogit a 2 db fogával, csak néztem. épphogy a töltikápiból nem kapott csak, de mindenfélét összefalatozott kb, nagyon ügyes volt. Kicsit féltem is nehogy megfájduljon a pocija, de szerencsére semmi ilyesmi nem volt. mindenki csodálkozott hogy milyen jól bírja, egész este vigyorgott, nevetett, elvolt mindenkivel. Sztem jobban bírta mint mi. 11 körül vittük haza, lenyomott még egy szokásos adag tejcsit, aztán be is nyomta a durmot. ahhoz képest hogy mennyi inger érte aznap, egész nyugodtan, és hamar szunyált el. Másnap meg csodálkoztam miért nem hajlandó megenni a szokásos kajákat amiket csináltam neki. Jóhogynem majd innenntől kezdve pörköltet pürésítek neki kockakrumplival :) Lassan azért visszaállt a rend. mondjuk most meg jön a bal felső foga, úgyhogy a tejen kívül alig eszik valamit, mondjuk nem is nyűgös hogy éhes lenne, azt meg nem hiszem hogy megviselné ha kimarad egy egy étkezés néha, a 10 kilójából még akkor is marad bőven, ha 3 napig nem eszik :)

Tényleg Hubamami, Hubbabubba hol tart így súlyra meg méretre? Bocsi hogy kérdezem de mivel ők egyidősek kb csak vele van összehasonlítási alapom. Hanna most olyan 75 cm körül van, de lehet hogy több, mert 1,5 hónapja voltunk védőnőnél, akkor volt 72 vagy 73 már nem emlékszem. És kúszás mászás ügyileg mi a helyzet? hanna még úgy konkrétan nem indult meg, hátra még mindig gyorsabb mint előre, bár néhány cm-t már meg tud tenni.
Egyedül felül már Huba? Bocs a kretén kérdésekért, de tök jó, hogy pont előttünk vagytok :)
Ja, és nálunk nincs olyan hogy átaludt éjszaka, van hogy 3-4 szer kell hozzá felkelni. Mostanában az van, hogy fél10 kor szunya, jobb esetben 3-4 között megébred, és fenn van olyan háromnegyed órát, és virnyog, meg forgolódik, meg nem tud mit kezdeni magával. Mondjuk pont tegnapelőtt előfordult, hogy szokásos fél10kor elaludt, és egészen 5:30 ig tolta, de utána meg alig tudtam visszaaltatni mert elkezdett játszani. Majdnem kitéptem már a hajam, de mostanában mindig ez van, hogy 6 körül már fel akar kelni. Nem tudom mikor lesz már ennek vége.

Lilypie Third Birthday tickers

Sziasztok!

Na, mégiscsak készítettem egy vonalzót a pocilakónak, olyan semlegeset.

A végén még két Hanna baba lesz a topikban. :-)

Ildóca, köszi az infót, Elefániba nézzük majd meg, mert oda van törzsvásárlóim, mert ott vettük a babakocsit is, épp vissza akarom vinni, mert az első jobb bolygósítható kereke akad és az átjárón elég gáz, ha beakad, és ott szenvedek vele, meg dudálnak már az autók... :-S

Bejja! :-) Hát Huba nem mérvadó sajnos. Mármint mindent túl korán kezd, még a dokinő szerint is, bár ő azt mondta, hogy ez nem baj, ha magától csinálja a dolgokat. Pl 3,5 hónaposan már üldögélt, 6 hósan felállt belénk kapaszkodva, vagy az ajtóba, ágyba, bármibe. Aggódtunk is a gerince miatt, de a doki megnyugtatott, h rendben, ha magától csinálja. Mondjuk eszem ágába sincs hajolgatni hozzá, álltatni, vagy járatni, mert így is szétmegy a hátam, hát még ha napestig hajolgatnék. Aztán oldalasan jár már, sőt valamelyik nap már tolta maga előtt az etetőszékét a szobába, jól meg is lepődtem, mire felvettem volna videóra, elült. :-) De kapaszkodva végigjárja a szobát és néha ha belefeledkezik valamibe, amit nem szabadna a kezébe vennie, akkor pár másodpercre még álldogál anélkül, hogy kapaszkodna. Remélem nem lesz gerincbajos emiatt. De pl bébikompot sem veszünk neki, mert majd megtanul magától járni.
Ja! A kúszás kimaradt az életünkből. Elkezdett körbe-körbe kúszni, de rájött, hogyha feltérdel tud hintázni, és aztán rá pár hétre már mászott, szabályosan, ellentétes kar-láb mozgás.
Súlya kilenc kg körüli, és 71-72 centi volt még egy hónapja. Én ruhaméretben mérem. :-) Mármint a ruhamérete 74-es. Pontosabban van amiből a 74-es pont jó, van amiből óriásinak tűnik, és van amiből kicsi. na, bumm... Attól függ milyen márkájú vagy hol veszem...
Szóval mi itt tartunk.
De durva voltunk SZTK-ban, és ott volt egy anyuka a kereken egy éves kisfiával, akiről azt hittük kb 2 éves. Mire kiderült, h anyja, apja tök alacsony 155cm körüliek, de a gyerek nagypapától örökölte a géneket és egy évesen már valami 97 cm és 14 kg. Durva, mi??? Kivizsgálták mindenre, de csak a génekre tudják fogni a dokik. Óriásbébi. De pl csak mászni azon a héten tanult meg, ülni alig ül. De a méreteihez képest tök arányos volt.

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Ildóca! A végén még enni sem akar majd Kincső. :-) :-D :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Ildóca, Kata, Szonja, Tlindi!
Kincső, Bogi, Ádi és Szonja hogy áll a beszédfejlődéssel?

Kattkat

Kép
kattkat

Huba-mami!

Négyes tesztet csináltatsz?

Bejja!

Neked is köszi!

wf

Kép
wf

Wf!
Nem, nem szeretnék. Az az igazság, hogy nem látom értelmét. Mi értelme annak, hogy 16+ hetesen megtudom, hogy Dawn-kóros-e a gyerekem? Elvből nem öletném meg, főleg, hogy már el sem végeznék a kismütétet, hanem beindítanák a szülést. Köszi nem. Meg 30 éve még nem is volt Uh, akkor is kibújtak a gyerekek... És nem is jutott eszembe, hogy egyáltalán bármi baja lehet.
Szóval, nem én nem stresszelem magam feleslegesen még ezzel is...
Lehet rosszul látom a helyzetet, de sebaj, az én keresztem, én hordom. :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Huba-mami!
Csak azért kérdeztem, mert szuper extra fizetős genetikai UH-t írtál, és én belekevertem a kombinált tesztet is a vérvétellel.
Én sem vetetném el a babát! Az meg nagyon jó, hogy így tudsz gondolkodni, hogy semmi baja nem lehet. :) Sajnos nekem ez nem mindig megy. :(
Remélem nem bántottalak meg!

wf

Kép
wf

sziasztok
bocs, fél kézzel...nem érek el minden betűt....becsípődött a nyakmba egy ideg... nagyon durva napom volt...konkrétan 2x éreztem úgy, hogy öngyilkos leszek, beszedek a csomó gyógyót annyira fájt
aztán a férjem kihívta az ügyeletet, az adott izom lazítót, meg elmentem egy masszőrhöz. na az csodát tett, most már a majdnem el tudom közipig fordítani a fejem. délelőtt nem bírtam, csak ülni, azt is nyűszítve

na szóval holnap így nem tudok menni, meg inkább a masszőrhöz megyek
szilvi, ha téged nyomtalak ma telefonon ki, bocsi, asszem akkor vártam az ügyeletet

kattkat, ne haragudj, tudom, hogy másodjára kérdezed, de ígérem írok, ha műkszik a másik karom is

Kép
Kép
Kép
szonja77

Wf: gratu a kiskrapekhoz :)

Hubamami: nagyon szép nevek, kíváncsi vagyok melyik lesz a nyerő :) Huba tényleg extrém gyorsan csinál mindent :) Néztem a képeket, őrület, hogy 4 hónaposan már ült :O Mi meg épp a fontolva haladók táborába tartozunk :)

Szonja:
kitartás, ez az idő mindenkit kikészít! :(

Ildóca:
tényleg mennyire hasonlítanak a gyerkőcök!! :) Kismamik a környéken nálunk ugyanígy viselkednek :(

Tegnap voltunk Szilviéknél, igaz esett meg nyomott volt az idő, de együtt könnyebb volt elviselni :)

Ákos a napokban próbált átállni a nap 2 alvásról egyre, de rájött, hogy nem megy neki :)

Holnapi babanetes talira sajnos nem tudunk menni, mert lesántultam ...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2011.07.29 22:44-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

13 órakor kaja
14 órára ahun vagyunk

uhh, szuper huba

egy gyerekkel lehet panaszkodni vagy nekem dugó van?
szilvi35

engem nem nyomott ki senki
szilvi35

Wf! Nem bántottál meg, dehogy is! :-) Azért megyünk fizetős uh-ra, mert ott tuti jobban átvizsgálják pocaklakót, és ha valami apró rendellenesség van, akkor kiszűrik, elvileg... De persze elmegyünk a sima genetikára is, inkább kettőre, mint egyre sem... Hihetetlen, hogy lecsúsztam... No mindegy.
Én amúgy örülnék, ha lassabban fejlődne, mert így még annyi értelme nincs szegénykémnek, ha valamit tiltok, akkor az úgy is legyen, még azt hiszi vicc. :)

Szilvi! Egy gyerekkel éri panaszkodni, naná! Én is ezt teszem. :-)
Hogy van Tiva? Ő miket eszik már?

Szép hétvégét!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Csipetnyusza!
Köszi Neked is! :)

Huba-mami!
Szuper! :)
És szerintem sem lesz semmi baj, annyira jönni szeretett volna ez a kicsi is!

wf

Kép
wf

Szonja, Csipet!

Mit csináltok drágáim? Egyiknek a nyaka másiknak a lába!
Ejnye ejnye tessék magatokra vigyázni, hiszen egy van belőletek és pótolhatatlanok vagytok! :wink:
Hamar gyógyuljatok!

Szilvi!

Szerintem nekiindulok én is de kettőre nem hiszem, hogy oda érünk!
Egykor még egy etetés nekünk is aztán ha minden összejön akkor uzsgyi!
És tessék panaszkodni egy gyerekkel is! Ne viccelj már! Tudod azért vagyunk egymásnak! :D

Huba mami!

Biztos rendben lesz minden! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Hogy én milyen dinka vagyok, el is felejtettem mondani! :(
Jobbulást a Mamiknak is!

wf

Kép
wf

senki ne bánja, hogy nem jött!
12-től háromig annyi történt, hogy volt egy ringató
szoptatni nem volt diszkrét, ingermentes hely
kint 3 órán keresztül ment a zumba ( :D biztos égettek, de nagyon, hehe) azon kívül :D semmi
bent egy szőnyeg, azon néhány játék, oszt lehet menni a kölök után, vagy leszedni a másikról. és valóban néhány játék.
ringató és ennyi
ráadásul tiva 2-től kakukk volt (csak gondoltam "ha már itt vagyunk")
ennyi

fájósaknak mentességet :)
szilvi35

Kattkat!

Beszéd fejlődés! Egész nap be sem áll a szája Kincsőnek!
Szerintem a korához képest sok mindent mond, mert Enikő ennyi idősen egy szót sem szólt!
De a kedvencem az anya! :D Meg a pancsi, az ebéd, oké-oké, tessék, de a legnagyobb kedvencem az az öcsi! :D És még rengeteg mindent mond !

Szilvi!

Kösz, hogy hívtál! Így legalább nem bumliztam felesleges!

Szonja, Csipet!

Jobb már egy kicsit?

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Jó reggelt!

Anyucik! Hát jobbulást ám! :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Kattkat!

Még annyit szerettem volna, hogy sok szónak csak az elő két betűjét mondja csak! Pl: Párizs meg a párna is csak pá!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

akkor én szi vagyok :)
szilvi35

Kattkat!

Bogi óriásian rengeteget beszél.....halanndzsául....ami érthető,az a :ana-anya,pápá,baba,dédi-egy kedves öregnéni a házból,papa,titi-szilvi Tivadara,tente,tejci.....inta-hinta
asszem ennyi...
A többit homály fedi..
De nagyon cuki,amint áll előttünk csípőre tett kézzel és mondja-mondja,mi meg egy kukkot sem értünk belőle...:)

Pedig a lányok állítólag hamarabb beszélnek,mi sajnos csak ennyit...

Mi lehet Adriennel?
Ott is jön a pocaklakó,nem?

Kép
kata35

Sziasztok! (Adrienne vagyok)
Köszönöm Kata az érdeklődést! A "hír" ugyan nem volt publikus, mert nagyon korai még a dolog, de mindegy... Így jártam.

További szépet Mindenkinek!
elbilge
Budapest II. kerület

Sziasztok!
Adrienn!
Gratulálok!
Jó hallani rólad! Nem akarsz egy pár mondatot írni?

Kattkat!
Nálunk van tisztán érthetően: anya, apa, mama, dédi, bátyó, cica, egér, béka, kukac, alma, pipi, inni, nyami, Csicsó - ez a kutyánk neve, természetesen cici, baba, Otika - szomszéd kisfiú, Teri - szomszéd asszony.
Aztán: kaku-kapu, vau, guci-maci (hogy hogy, nem tudom), tés-kés,
lele-lepke, kicsit más lele-kecske, irsli-virsli, múú-boci, az oroszlán egy morgás :D , zsiri-zsiráf
Meg egy csomó, amit nem tudunk beazonosítani, de mondja, mondja szegénykém. Mi hülyék meg nem értjük.
Most ennyi jut eszembe hirtelen. De napról napra többet mond. Imádja előszedni az állatos könyvet, abból hellyel-közel beazonosítja az állatokat (mondjuk nem tudom, hogy ki volt az az állat, aki az egy éveseknek való könyvbe pl. csikóhalat tesz - valszeg nem lesz az alapszavak között).
Miért kérdezed egyébként?

Köszönöm, már jobb valamivel. Azért pl. inni még csak szívószállal tudok, mert ugye még nem tudom emelni a fejem. A fekvést nem ecsetelném. Centiről centire tudom, csak mozgatni a fejem a párnán, mert úgy nagyon feszül. De! Nem panaszkodom. A péntekhez képest királyul vagyok és napról napra jobb.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Ja, megnéztem a képeket. Huba elképesztő! Csanád meg édes pici babó! Irigykedem ám!
Majd teszek én is!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Oh Szonja, remélem mihamarabb kiáll a fájás, nekem már egész jó a lábica, tudok vele járni :) Rémcsúnya piros volt, meg görcsben volt, lehet valami íngyulladás vagy nemtom.

Micsoda szövegek :) nagy dumaládák ezek a gyerkőcök :)

Ákos még csak ott tart, hogy te-tö-tej, meg búúú (a boci viszont nem szomorúúú). Ha kutyát lát, akkor vuff :)

Adrienne, gratula, ha van kedved, időd, gyere!!

Nahát akkor nem maradtunk le sok mindenről szombaton. :?

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok!

Elbilge!

Üdv. újra itt!Örülök, hogy jöttél! Gyere légyszi sűrűben közénk!
Gratula a babához!

Hát én nem írtam le minden szót amit mond Kincső mert nem lenne elég egy fél oladl meg mindent nem tudok megjegyezni miket mond.
Most a legújjab a nyuszi amit olyan szépen tisztán kimond!

Jól van lányok csak így tovább kifelé azokkal a görcsökkel!

Szonja!

Várjuk a képeket!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Adrienn!

Én nem tudtam,h babát vársz!!!!!!

Csak te pedzegetted,h tavasztól ráálltok a dologra!
És csak megérdeklődtem,h van-e valami hír?
És akkor IGEEEEEN.....

Gratulálunk nagyon!

Kép
kata35

Így kell stílusosan lebukni :)

Sziasztok! Rég nem jártam itt. Adrienne-nek hatalmas gratula:))

Ildóca, 5 gyerkőcöd van? Nem is tudtam. Ez igen, nem sok szabadidőd lehet, de legalább nem unatkozol, az biztos:))

Dorci is sokmindent mond. Sokszor totál nem értjük mit szeretne. Van pl. babanyelven az, hogy fa-fa-fa-fa-fa. Ilyenkor nem értjük. Lágy, kedves hangon mondja, és jó kedve van közben. Lehet, hogy valami hangulatjelző csak:)
Nagyon halandzsázik, totál megvan a hangsúlyozás is, kér valamit, egyre türelmetlenebb, hogy nem értitek, ti buták?! De nem értjük. Néha azonban lehet érteni is, hál Istennek:)
Vendég

Dorka!

Tényleg nem tudtad, hogy öt gyerekem van? :D
Hát tényleg nem unatkozom ! Képzeld mi lesz majd suli időben :shock:
Ja és holnap 30 kg őszibarackot fogok elrakni, hogy legyen télen mit felfalni! De, hogy mikor és, hogyan fognak a barackok üvegbe kerülni aztat még nem igen tudom!

És délután még egy hathetes kontrol is vár rám! : :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ildóca 2011.08.01 21:42-kor.

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Kata!
Ne haragudj, de nekem többszöri visszaolvasás után is úgy tűnik, hogy a krdés olyan, mint aki "tud" valamit, de ezen ne vesszünk össze! :D Én nem emlékszem, hogy említettem volna olyat, hogy tavasztól állunk rá a dologra... (persze valószínű, hogy teljesen hülye is vagyok már, ugye Bejja???) :D
Mindenkinek köszönök Mindent, Mindenki vigyázzon magára és a babákra!
Sziasztok!
elbilge
Budapest II. kerület

Elbilge!

Egyszerre írtunk! :lol:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Hát a kedvenc és fő szavát nem írtam le Ádinak: nem és nyenyém, ami az enyém.
Pedig tisztán, érthetően mondja az igent is, mert a múltkor elszólta magát :D Azóta sem tudom vele újra kimondatni.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja: az Igen szót nem szívesen mondják:)))))) Az tuti:) Inkább a nemet szeretik mondani, én is észrevettem.

Adrienne: figyi, én is emlékszem rá, hogy írtad, hogy rajta vagytok a tesó projekten. Valahogy úgy írtad, hogy nem tesztek ellene semmit és majd jön, amikor akar. Azóta is vártuk a nagy bejelentést. Legalábbis én. Tehát nem ért váratlanul, én speckó már szorítottam nektek, hogy sikerüljön. :wink:

Ildóca: 30 kg őszi? azta! Van segítséged a gyerekek mellett? Te viszed őket majd suliba, vagy segítséged is lesz? Ez olyan izgi és nagyon érdekel! Én még egy babával is olyan elesett vagyok, nem bírok fodrászhoz eljutni, meg kozmetikushoz, sportolni sem. A konyhában is úgy bénázom, hogy közben ott van Dorka és átöleli a lábamat:))) Igazából akkor esek neki a házimunkának, ha alszik, akkor aztán benyomok egy kávét és dupla sebességgel dolgozom.
Vendég

Dorka!

Persze anyukám segít! Szerencsére ő itt van nekem és nagyon sokat segít. Tudod mi egy házban lakunk ők lent mi meg a tetőtérben!
Suli időben is fel jön reggel a kicsikhez amíg eldobom őket suliba, mert apa 6-ra jár dolgozni Ja és inkább a délutánok húzósak nagyon mert vinni kell a nagyokat zenesuliba, táncolni meg még sorolhatnám!
De én ugyanezt csinálom a konyhába, Kincső átöleli a lábamat és aztán lépni sem tudok. Ó fodrászhoz én is csak hébe hóba jutok el!
Na hát nálunk ha alszik Kincső akkor újabban még a légy sem zümmöghet, úgyhogy még akkor sem lehet olyat csinálni ami zajjal jár!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Adrienn, először is hatalmas gratula amúgy, mert ez az előbb lemaradt. Én is úgy emlékszem ahogy Dorkamami írta, hogy nem tesztek ellene semmit. De mindegy a lényegen nem változtat :) Azt lehet tudni hol tartasz? Péterfyben fogsz szülni?

Azért az nem semmi, amit Ildóca végigcsinál! Nem tudom, hogy bírnám, ha nekem kéne... :oops:

Adrienne! Én is gratulálok!

wf

Kép
wf

Igen, Dorka és Bejja, jól tudjátok! Abigél születése óta nem védekeztünk, úgy voltunk vele, jön amikor jönni akar, én amúgy sem vagyok egy könnyen teherbe esős (mint ahogy a példa is mutatja).
Részemről a téma lezárva. :)
elbilge
Budapest II. kerület

Hahó!

Barackok az üvegben! :D
12-re üvegben voltak!Igaz főzni még kell de a nehezén már túl vagyunk! :D
Persze a gyerekek is be voltak fogva ők mosták meg mind a 30 kilót!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ilyen hamar?! Úúú, Ildóca, nem vagy semmi!!! :shock:

wf

Kép
wf

Wf!

A csapat munka az csapat munka! :lol:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Hahó! Micsoda fellendülés! Nem is tudom márki mit írt...

30 kiló őszi az kb. 150 db? (úgy számoltam, hogy egykilóötdarab) mert az elég soknak tűnik!

Szonja! :D :D :D :D :D :D ez tetszik! IGEN! Egyébként tőlünk is gyakrabban hallják a nemet :)

elbilge! Honnan ez a név?

Tiva budizik. Fel tudja nyitni :( Meg valamelyik nap egyesével kipakolta a szennyesét és vissza. Éééééés! Ma tett 4 lépést!
Rengeteg új dolga van...
szilvi35

Jól van, Tiva budizik, Ákos bulizik :) Kezét lengeti a feje felett (shállálááá), aztán meg kétkézzel paskolja a kobakját 8) GRATU a 4 lépéshez! Hamarosan bottal ütheted a nyomát, mert szaladni fog :)

30 kg barack? Aranyanyám!!! Én is szeretnék eltenni, de még keresem a megfelelő forrást. Kert híján a piacra kényszerülök. Múltkor egész finomat kaptam!! Emellett nagyon belehúztam a lekvárfőzésbe, rebarbara-almásat készítettem a múltkor, nyammm!!! Áfonyásat szeretnék még, de azt nagyon!!!!

Holnap lehet átugrunk Gödöllőre, ha időben sikerül kikecmeregni az ágyból (Ákos manapság 10-11 körül kel). A szoptatás világhete van, és lesz egy kis diskurzus.

Kép
Kép
csipetnyusza

a múltkor anyum 60 kg barackból főzött be 60 üveg lekvárt + némi befőttet, a többi barit elajándékozta a szomszédoknak, mert már herótja volt tőle

Szonja!
"csak úgy" kíváncsi voltam (szókincsre), mert Domó még semmit sem mond
de mégis!
a NEM-et kristálytisztán :lol:
a múltkor álmában is tiltakozott valami ellen
azt mondta: NEM NEM NEM
no nem baj, várok

Elbilge!
Gratulálok én is!

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Kattkat!
Na majd eljön az az idő, mikor visszasírod ezt. Nálunk legalábbis sűrűn előfordul, mert Balázs olyan lefety (mint anyósom), még kaja közbe is csak mondja, mondja. Meg este 10-kor is, hogy anya, anya, anya ugye? Komolyan sokszor már szédülök tőle :D
A múltkor a férjem vitte ki anyósomhoz, mert ott nyaralt Balázs 2-3 napot. Kockás homlokkal jött haza. Kérdezetem tőle - de tudtam ám a választ is - hogy mi lelte. Hát kinyírta a gyerek a kocsiba, meg az ebéd anyósommal. Azt mondta zsong a feje :D
Na ilyen elvetetmültek vagyunk mi.

Szilvi!
Jaj, nálunk Ádi budizik. Ki vagyok, mikor Balázs elmegy pisilni, az ajtót nyitva hagyja...és akkor Ádi tántoríthatatlan. Neki is kell papír, amit beledob a sloziba. De volt olyan is, hogy mindketten ott mosták a kezüket :D
Vagy pl. tegnap eláztatták a fürdőszobát. Mondjuk minden este eláztatják, de délelőtt kijöttem a fürdőből és bazi vizes nyomokat hagytam a lakásba. Még most se száradt ki a szőnyeg...

Én se tudom, Ildóca hogy bírja, de nyilván ő már edzett, és más a hozzáállása is. Pl. biztos nem fűz vérmes reményeket ahhoz, hogy egy takarítás után legalább 1 napig rend és tisztaság lesz. Vagy hogy egyszer majd kiürül a szennyes tartó, és szinte az már utópia, hogy mindenki tudja is melyik a szennyestartó nem a lakás 100 pontján van 1000 rongy. De asszem mi se voltunk különbek gyereknek. Hol érdekelt enegem a felmosófa....
Azért Ildóca nyugtass meg, neked hullik azért néha a hajad csomókba, ugye? :D

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok!

56 üveg barackunk lett. Remélem elég lesz idén télre.
Na hát a budi az nálunk is sláger a múltkor valaki nyitva hagyta az ajtót s mire feleszméltem, hogy hol van Kincső addigra már kezében a Wc kefe és azzal takarította a budi tetejét meg a csempét! :shock:

Csipet!

Sajna nálunk sincsen a kertben annyi barack, úgyhogy mi is vesszük de már évek óta egy helyen és nagyon finom sárgahusú barackok és mi Cinkotáról hozzuk most 250 Ft volt kilója és óriási magbaváló barackok voltak. De ha esetleg kell a pontos cím utána járok mert ugyan tudom hova kell menni de a pontos címet azt nem tudom.

Szonja!

Ez azért megnyugtató, hogy nem csak én küzdök ilyenekkel, hogy nincsen egy napig sem rend ebben a lakásban. És a többi.
Hogy te mennyire jól látod az én helyzetemet! Úgy ahogy mondod még sokszor apa sem tudja hol a szennyestartó hát még a gyerekek De az a kedvencem amikor szólok mindegyiknek, hogy legyen szíves kihozni mindenki a szennyesét a szobájából és kihozzák, legalábbis úgy tűnik. Na akkor kimosok szépen mindent és egy óra múlva valamelyik, kihoz még egy nagy adag mosni valót! :twisted:
Na ilyenkor hullik a hajam csomókban!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?