Hubamami, remélem akkor lány lesz:D Bár a Hunor név is nagyon tetszik nekem. Végülis mindegy csak egészséges legyen
Úgy látszik nektek ezek a H betűs nevek a bejövősek.
Wf: gratula a kiskukacoshoz. Én is fiút akartam elsőre mindenáron, aztán mikor közölték hogy lány kicsit megilletődtem, teljesen fiúra készültem rá, biztos voltam benne, hogy nem is lehet másom, most viszont már nem is cserélném el semmire, sőt sokszor vagyok úgy vele, hogy akkor ezen a vonalon kéne maradni
Bár mikor meglátom a szomszéd fiait, mégis rámjön hogy azért jó lenne az a fiú is
Mi amúgy hétvégén esküvőn voltunk. Hanna első esküvője
A húgom ment férjhez. Hát Hanna egy igazi tündér volt, egy szava nem volt se a polgári, se a templomi szertartás alatt, se egy hiszti, semmi. Mondjuk jó sokat is aludt napközben, indulás előtt 15 perccel kelt fel.
Estére kapott az esküvői menüből répás krumlis husilevest turmixolva, meg benyomott rá egy egész pogit a 2 db fogával, csak néztem. épphogy a töltikápiból nem kapott csak, de mindenfélét összefalatozott kb, nagyon ügyes volt. Kicsit féltem is nehogy megfájduljon a pocija, de szerencsére semmi ilyesmi nem volt. mindenki csodálkozott hogy milyen jól bírja, egész este vigyorgott, nevetett, elvolt mindenkivel. Sztem jobban bírta mint mi. 11 körül vittük haza, lenyomott még egy szokásos adag tejcsit, aztán be is nyomta a durmot. ahhoz képest hogy mennyi inger érte aznap, egész nyugodtan, és hamar szunyált el. Másnap meg csodálkoztam miért nem hajlandó megenni a szokásos kajákat amiket csináltam neki. Jóhogynem majd innenntől kezdve pörköltet pürésítek neki kockakrumplival
Lassan azért visszaállt a rend. mondjuk most meg jön a bal felső foga, úgyhogy a tejen kívül alig eszik valamit, mondjuk nem is nyűgös hogy éhes lenne, azt meg nem hiszem hogy megviselné ha kimarad egy egy étkezés néha, a 10 kilójából még akkor is marad bőven, ha 3 napig nem eszik
Tényleg Hubamami, Hubbabubba hol tart így súlyra meg méretre? Bocsi hogy kérdezem de mivel ők egyidősek kb csak vele van összehasonlítási alapom. Hanna most olyan 75 cm körül van, de lehet hogy több, mert 1,5 hónapja voltunk védőnőnél, akkor volt 72 vagy 73 már nem emlékszem. És kúszás mászás ügyileg mi a helyzet? hanna még úgy konkrétan nem indult meg, hátra még mindig gyorsabb mint előre, bár néhány cm-t már meg tud tenni.
Egyedül felül már Huba? Bocs a kretén kérdésekért, de tök jó, hogy pont előttünk vagytok
Ja, és nálunk nincs olyan hogy átaludt éjszaka, van hogy 3-4 szer kell hozzá felkelni. Mostanában az van, hogy fél10 kor szunya, jobb esetben 3-4 között megébred, és fenn van olyan háromnegyed órát, és virnyog, meg forgolódik, meg nem tud mit kezdeni magával. Mondjuk pont tegnapelőtt előfordult, hogy szokásos fél10kor elaludt, és egészen 5:30 ig tolta, de utána meg alig tudtam visszaaltatni mert elkezdett játszani. Majdnem kitéptem már a hajam, de mostanában mindig ez van, hogy 6 körül már fel akar kelni. Nem tudom mikor lesz már ennek vége.