Sziasztok!
Múlt kedden volt már az amnió, sztem is túl van lihegve ez az egész! Nem félemetes, hogy előadják. Másnap már melóztam, mert nem volt más választásom.
Tegnap voltam nődokinál, hát még mindig nem tudni Junior nemét.
Lent volt a feneke, így nem lettünk okosabbak. TAlán fiúak tűnik, mintha lenne vmi cerka kinézet, de erre nem lehet alapozni. Csak 1 hónap múlva kell mennem, úh majd az amnióból fogjuk megtudni. Már "csak" max. 2 hét.
Amúgy minden oké vele. Oldalról feltartott hüvelykujjal mutatta, hogy minden oké. A végén meg integetett.
A doki is röhögött.
Egy kicsit beparáztattam magam, mert amikor a 17.héten (10-én) voltam (a vérzés miatt a másik dokinál), akkor a combcsontja 25mm volt. Most a 19.héten (12 nappal később) meg 26mm. Nem kellene annak is jobban nőnie? Nem ám törpe lesz.
Vittem a papíromat a másik dokitól, amikor ő szabin volt és vérzés volt. És megmondta, hogyha mégegyszer ilyen előfordul, akkor vége a melónak! Bevallom, én ettól félek, mert nem bírok egyedül itthon lenni hosszabb távon, unatkozok, nem találom fel magam, kell körém a társaság.
Köszi a mellszívós tippeket. Nem veszem meg előre, mert lehet, tényleg nem is kell, csak tájékozódni akarok. Ha netán mégis szükség lenne rá, csak a barátom kezébe nyomom a cetlit és mehet.
Azért írtam a MAM-ot, mert a boltan azt ajánlott a csajszi, magyar, jó minőség, van hozzá szuper cumisüvegkészlet, és árban is barátságosabb, mint az AVENT. Megmutatta a tenyeremen mindkettőt és a MAM sokkal erősebben szívott.
Az MM-ben szoktak lenni klubfoglalkozások, tök jó. Amikor Tűű soki tartott előadást, akkor mondta, hogy a baba születése után kb fél évvel ajánlott az 1. terhelés. Előtt nincs érteleme a hormonok miatt.
Xtina nem semmi, mi volt nálad a szoptatás körül.
Ja, persze nem zavarnak a használt cuccok, nézegetek vaterán, tesz-veszen mindent.
Elhiszem, hogy az éjszakázás rossz lehetett az első időkben. Nem tudom, velem, mi lesz. Anno amikor anyu beteg volt, ott aludtam mellette és bármit szeretett volna, én csináltam, hogy apu tudjon aludni. 1-2 nap után a nem alvástól már rosszul voltam, hányiger, szédülés. Igaz, most anyósom tud segíteni, ha bármi van. Sztem fel is nevelné helyettem.
Jó ötlet, hogy a férjed külön van most, ilyen munkakörben
tényleg kell a pihenés.
Akkor Tamarának is kezd kialakulni az alvásrendje, tök jó.
Szoriagi gratula a babaócához! Én is végig szedni fogom a metet. Nekem nődoki írta ki a terhelést. Ha rendes a házidokid, akkor a metet felírja neked, én így csinálom.
Bikfy most látom, hogy pont 1 hónap korkülönbség van köztünk.
Körkérdés: Mennyi értelme van a szopipárnának? Van érteleme csak az alvás miatt megvenni? Azt még nem tudom, Juniornál fogom-e használni.