Azt gondoltam, hogy Votiv csak UH-ra ment, de azt nem, hogy Manos meg mar szulni! Nagyon surgos volt ennek a Kismanosnak
Hat, ha Manos eddig nem vette meg a karacsonyi ajandekokat, akkor igy jart, mert iden mar biztosan nem megy sehova...
Millio drukk mindenkinek!! Ja, Votiv, hogyhogy be kell fekudnod szombaton? Nekem is 8 nappal kesobb jott a bebi a kiirt naphoz kepest, de en se 28 napos vagyok, es ezt a dokim tudta is, ugyhogy nekem nem mondtak ilyet.
A tomegkozlekedes valoban remes, csupa eroszakos bunko kozott. A hatizsakosokat meg a lokdosodoket en is legszivesebben agyonlottem volna. Pedig nyaron meg nem volt ilyen veszes, mint most, mert kevesebb ruhaban tomorultek, a kevesebb ruha miatt jobban is lattak a pocim, es tobben atadtak a helyet, meg a nyari szunet miatt kevesebben utaztak, plane diakbol kevesebb. De az utolso honapban en mar inkabb taxival mentem NST-re, ha a parom nem tudott elvinni. Hheti egyet kibir az ember, inkabb, minthogy belekonyokoljenek a pocakba.
Pat, a mellszivo szerintem veszelyes eszkoz, nem biztos, hogy mindenkinek kell. En asszem azert szereztem az elso gyulladasomat, mert fejtem vele, mikor nem is kellett volna (csakhat mindenki ezt sulykolta). Szoval csak ovatosan a mellszivokkal lanyok!
Zsebi! A gyerekdoki mar nekem is mondta a hozzataplalast, de a vedono meg azt mondta, amit en is gondolok, meg korai (asszem csak ket nappal fiatalabb az en babam a tiednel). Masreszt most kisse osszevissza eszunk (de talan vegre sikerul beallni olyan nappali ot etkezesre, hosszabb ejszakai szunettel, amit Te is irtal korabban), ugyhogy majd ha mar ot honapos mult, talan akkor elkezdunk kostolgatni, addig biztosan nem. Egyebkent mar nagyon figyel minket, ahogy eszunk, irto kivancsi leszek majd, hogy fogadja.