Új privát üzeneted érkezett!

egyedül vagyok itthon, úgyhogy a láv még várat magára.

már mostam/vasaltam/takarítottam 2 órát, hátha az segít, és mondjuk "véletlenül" elmegy a magzatvíz. egy fityiszt. nagyikám mesélte, hogy káposztát savanyítottak épp, és ketten felemelték a nagy kápsztalenyomó követ, amikor neki egyszercsak elment a magzatvize. na de itt nincs káposztáskő...

iszonyú kemény a pocim, és folyamatosak a fájások és kisugároznak az egész derekamba+hátamba is, de ki tudja, vajon tágulok-e?

votiv 8)
votiv

Ez nagyon klassz, hogy végigaszisztálhatjuk a vajúdásod egy részét, mert folyamatosan tudosítasz.
Olyan, mint egy dokumentum műsor. Kép

Kép
Kép
pipocska

biztos tágulsz, hisz volt egy pici vér is, nem?? követ ne emelj!!!

Pipocska! én úgy tudom, hogy a GYED előtt közvetlenül biztosítottnak kell lenned, tehát, ha nem a vállalkozó ismerősödtől mégy Tgyásra, majd GYEdre, akkor a Tgyás után újra be kell lépned egy céghez, mert a Gyedre csak akkor vagy jogosult. a Tgyáshoz elég a 60 nap.
egyszóval az a legjobb, ha a vállalkozó ismerősöd felvesz a terhesség végén, aztán te meg perkálod neki a közterheket. ráadásul, ha a minimálbér kétszeresével vesz fel, akkor tök szupi, mert megkapod a maximum gyedet is.
a másik meg, ha elmégy táppénzre "tőle", akkor nincs is közteher utánad, csak a táppénz 1/3-át kell neki fizetnie, valamint a terhességet megelőző 30 napban már elmehetsz TGYÁSra. vagyis neked a 6-7 hónapban kéne belépned hozzá, 8. hónap táppénz, 9. hónap tgyás.

ancsipancsi

Na várjunk Ancsika!

Hogy kapok maximum gyedet, ha a 150 napom az csak minimálbér bejelentéssel van?
Mennyi a max gyed?
Mi van ha elöbb szülök? /Koraszülés/
Igazából annyira kis kuka vagyok ehez, hogy nekem ezt nagyon szájba kellene rágni, ahoz, hogy valamit konyítsak hozzá.

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok,

Azt szeretném kérni tőletek, ha valakinek van tapasztalata Dr Urbán Márta doktornővel, kérlek írjátok meg akár az emilemre is. Egy barátnőm jár hozzá.
Illetve szeretném felajánlani a segítségemet, ha kérdésetek lenne, én már 3 babát szültem (6é, 4é 8hó), és csodaszép szüléseim voltak, amiért ma dúla vagyok és megpróbálok más mamákat is hasonló szép élményekhez juttatni.
Sziasztok,

Rita
boksay_rita

Votiv, semmit ne emelj! Hogyhogy a parod otthonhagyott!? Tenyleg nem kell nagyon rohanni befele, ha lassan halad a dolog, dehat ezt az ember azert nem tudja pontosan, hiszen nem lesi periszkoppal a kijaratot! Kép Szoval ha meg nem indulsz be, azert valaki legyen ma' melletted (mamad, tesod, baratned, mittudomen), ugye nem tokegyedul ulsz otthon?

OK, Pipocs, akkor kb. egy honap mulva kuldhetjuk a felugyelot?

Ancsi, varj, a 180 napnak nem egybefuggoen kell meglennie?
moosejaw

Rita, en nala szultem nyaron, de nem latok e-mail cimet a profilodban. De klassz, hogy dula lettel. Mi kell ehhez az elhivatottsagon kivul? Milyen kepzes?
moosejaw

Ok, megvan a cimed, biztos a nagy kep miatt jott be lassan az oldal. Akkor irok.
moosejaw

- 180 napnak kell meglennie ahhoz, hogy az ember jogosult legyen a Tgyásra, Gyedre. Úgy tudom, ha nem egybefüggően van meg, akkor előtte lévő években meg kell lennie 2 évnek..talán Kép. Basszus, beleokosokodok olyanba, amihez nem is értek Kép
- ha megvan az előtte lévő bizt. idő is, akkor ha az ember mondjuk 1-5 hónapban nem melózik, de a 6. hónaptól igen, akkor jogosult a minimálbér 2x-ére, amennyiben az ekkori bejelentett fizuja eléri azt.
- a koraszülés minden szempontból gáz. ezért érdemes egy hónappal többet bejelentenie magát az embernek.

pontosabb infot az a lány tud mondani, aki az indexen tevékenykedik. beírta itt valaki a címét, a neve szakbarbár. szépen kell tőle kérni, mert morcos tud lenni Kép, valamint a tényeket nagyon pontosan kell vázolni. (mennyit dolgozott előtte az ember, stb.)

ancsipancsi

picit aludtam... mindjárt jön papci és hoz valami táplálékot. nagyon csendben van ez a gyerek. ő is elaludt? na majd legurítok neki egy kis kaját, attól biztos felkel a kis flamós.

nem tudom, meddig tarthat ez az állapot, vajon órákig, vagy még napokig? ki mennyit vajúdott, és mikor indultatok be a H-ba?

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

A vajúdó és vajúdásra készülő mamáknak hajrá!!! Tényleg, mint egy interaktív műsor, nagyon jó, hogy így együtt "vajúdunk" az aktuális vajúdókkal! Szorítok én is Mindenkinek!

Claudia, én is a Bártfaiba megyek UH-ra, remélem okés lesz minden! Plusz akkor lesz az a coccus kenetvétel is, így van izgulnivaló mindig.
vollard

Sziasztok,

Votiv, erre nincs egységes forgatókönyvKép én éjjel 2-kor arra ébredtem, hogy furcsán érzem magam, mintha fájásaim lennének, 3 percenként éreztem valami fájásszerűt ami nem múlt el a zuhanyozásra, de nem is erősödött viszont 3 percenként volt, 4-re bementük még ekkor is csak éppen 2 ujjnyira voltam kitágulva után felgyorsultak az események és 1/2 9-kor megszületett Brúnó. Ja és nekem már rendes fájásaim voltak a kórházban és a magzatvízem nem folyt el, úgy repesztettek burkot, úgyhogy már akár előreheladott tágulás is lehet attól mert nem repedt meg a burokKép Nagyon izgi, szorítok Neked, tényleg ne legyél most már egyedül otthon!!!!

Moosejaw, nagyon aranyosak vagytok a képenKép
Tegnap volt a védőnéni és elmondta a hozzátáplálást menetét, megjegyzem Bruni most múlt még csak 4 hónapos, akkor hogy is van a 6 hónap csak tej/tápszer???? Mi már csak tápszert eszünk, az érzelmeim ezzel kapcsolatban elég hullámzóak. Most vacilálok a hozzátáplálás megkezdésével, Moosejaw Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel?
zsebi2004

Sziasztok!
Szia Pipocska!
A 180 napnak a szülést megelőző 2 évben kell meglennie, persze ezen idő alatt biztosítottnak kell lenned. Tehát nem követelmény hogy a 180 nap folytonos legyen. Nem tudom hányadik hétben vagy, de ha a vége felé akkor a köv. megoldás is felmerülhet: gyesre jogosult vagy akkor is ha a biztosítási jogviszony megszűnését követő 42 napon belül vagy azon túl, de TÁPPÉNZ folyosításának ideje alatt vagy a táppénz folyosításának megszűnését követő 28 napon belül szülsz.
FONTOS: biztosítottnak minősülsz akkor is ha munkanélküli járadékot kapsz.Kép
Remélem tudtam v.mit segíteni.
Vitív,Neet! Szorítunk nektek!!
monesz

Bocsi Votív, hogy elírtam a neved.
monesz

Az addig ok, de valaki azt mondta, hogy munkanélkülire, csak fél év folyamatos munkaviszony után lehet menni.

Akkor meg már a 180 nap is meglenne, vagy nem?

Kép
Kép
pipocska

Pipocska!
A munkanélküli ellátásra való jogosultság megállapításánal az utolsó 4 évet veszik figyelembe, mégpedig 200 nap munkaviszonyt kell produkálni.( legalábbis én így emlkékszem)
Sajna abban nem tudok segíteni, hogy szükséges e fél év folyamatos munkav...
Sok van még hátra a szülésig? Ha még nagyon az elején vagy ill. pici a pocid akkor érdemes valamilyen állást keresni. Nem vagy köteles megmondani hogy állapotos vagy.
monesz

Jucus, nálam az éhgyomri mindig jó lett. Nekem mind a két féle terhelést megcsinálták változó eredménnyel.
Mit mondtak a diabéteszes rendelésen? Erre én is kiváncsi vagyok, mert én nem jutottam el (közben váltottam orvost, és ezért), így maradt a saját diétám. Nekem a napi 5x-i étkezés a nehéz, de igyekszem betartani.

Vollard, mikor mész UH-ra?
zanza

már biztos elegetek lehet belőlem...
mostanra teljesen leálltak a fájások Kép Kép Kép
és tök hisztis hangulatom lett. már semmi se jó, semmihez sincs kedvem, türelmetlen vagyok és olyan tehetetlennek érzem magam. de ezt nem azért írom, hogy vígasztalni kezdjetek. csak mert ez van.

votiv 8)
votiv

Zanza!

Brutál diéta amit nem tudom hogyan fogok betartani.Hétfőn újra labor majd kedden doki néni.Megnézi eredményt és végig diéta.Irni kell mindent és bemutatni minden héten.Jó kis macera.A napi 5 étkezés nekem is gond !

Votiv!

Bent ugy sem marad a baby,kicsi kitartás még!

Jucus
20170114224602

Votiv!
Nincs elegünk belőled! Érthető, hogy türelmetlen vagy! Írj csak meg mindent nyugodtan, amit érzel, akár lelki, akár fizikai!
ildi76

Szia Votív!
Kitartás!!! Már csak pár nap. Biztos nem fog bennmaradni Kép
Bárcsak Én is ott tartanék ahol Ti!
monesz

Votiv!
Mindenki azt írja, h nem fog bentmaradni, de én is meghalok má' a türelmetlenségtől (pedig van még vagy 4 nap a hivatalosig), de ha még rá is játszik a koma, akkor jól nézünk ki. Most azért nem akarok itt sírni, mert ha 2 hét múlva visszaolvasom a babával a karomon, biztos elszégyellem magam, h istenkém, de türelmetlen voltam, de az a helyzet, h már nyüszíteni tudnék... nyüsz-nyüsz-nyüsz.

Zanza!
Mi a baj a napi 5 kajával? Hacsak nem az, h kevés??? Kép Én bármikor tudok enni, sajna nem írták elő, h kellene. A cukorvizsg.-ból nekem nem is volt terheléses, ettem előtte 1 zsömit+2 dl tejet,(itthon) 1 óra múlva (mire beértem) volt kb 4 a cukrom, gondolom, az elég alacsony, úgyhogy ehetek bármit (bár anyai ágon van is diabéteszes a családban (nagyi), de nem azzal született, szóval nem tudom, mi alapján küldik vagy nem küldik az embert erre a vizsg.ra.) Épp most nézegettem a kiskönyvemet, be van telve, a holnapi vizsg-t már csak a margóra tudják írni Kép De még most se kell naponta NSTre járni (Votiv, neked igen??) Azt írtam h volt már 55%os összehúz.om is? Azt sehol senki. De gondolom, mivel minden lelet átlagos meg normális, azért nem nézegetnek annyit, mondjuk nem is hiányzik, bár eléggé paradoxon módon a doki legalább elvisz valamennyit a várakozásból, az is program, ha mehetek hozzá. Holnap pl 5re kell menni, ami azt jelenti, h hazafelé megcsodálhatjuk a város christmas dekorációit kivilágítva. Kép Már leőre várom! Most meg advent szag úszik a levegőben, mécses+olaj, na, ennyi izgalom van errefelé...
neet(40)
neet

megint visszazökkentünk a régi kerékvágásba Kép

az előbb fürcsiztem, hátha az csinál valamit, de azért nincsenek túl vérmes reményeim Kép

holnap reggel uh meg nst - Neet, nem minden nap, csak hetente 2x van, de már az is sok. ugyan miért buzerálnak még ennyit? jobban érzem magam itthon, a kis odúmban. viszont, ha jobban belegondolok, mire lemászom innét, meg vissza, talán beindul... vagy inkább csak hullafáradt leszek és nyűgös?!
na megyek, lefexem, aztán lesz ami lesz!
jó éjt mindenkinek, és köszi a bíztatást!
v (+4nap)

votiv 8)
votiv

kiszámoltad magad is pontosan, hogy Istinek mikor kellene jönnie? te jobban tudod, mint a doki, gondolom!
talán egy kis enyhe torna segít.

ancsipancsi

Sziasztok!

Zanza, dec. 06-án megyek UH-ra, Te?

Az NST-re mikortól kell menni? Vagy szól a doki, hogy menni kell?

Ma mentem (megint) BKV-n, de ez egy horror. Mindenki ül, jó üljön, de van aki úgy nyomul meg tolakszik, hogy elsodorja a másikat és lesza.ja, hogy a másik terhes, és nem kellene letúrni a buszról. Általában busszal megyek az előadásokra kedden, de ilyenkor mindig bepöccen az agyam, pedig nem vagyok ideges típus. Bocs, hogy ezt most rátok zúdítottam! De muszáj voltam kiadni valahogy.

Mellszívó ügyben mit gondoltok?? Érdemes venni? Melyiket? Milyenek vannak? Vagy csak kézzel fejni? Nekem ez egy kicsit fehér folt még, ráadásul félek is a cicigyulladástól, és társaitól...
vollard

Vollard!
Nekem is rendszeresen felmegy a pumpám amikor tömegközlekedem, ilyenkor úgy ki tudok ábrándulni az emberekből! Nekem eddig 1X adta át a helyet egy nő, pedig kabátban voltam és mégis látta rajtam, hogy terhes vagyok, a többiek meg nem!
Mellszívót állítólag előre nem érdemes venni, mert nem biztos, hogy kell! A kórházban meg van gépi! Én így tudom!
ildi76

Neet, nem kevés az 5x-i étkezés, hanem sok. Kép Legalábbis nekem, mert még mindig nem álltam át a miniatűrizált gyomorra.

Votiv, semmi baj, kell az ember lányának egy kicsit nyüsziznie, főleg ilyen nagy esemény előtt. Bár még nem tartok ott, de szerintem hozzám képest egy hisztérika kezdő kiscserkész lesz, ha indul a nagy nap. Kép

Vollard, még nem kértem időpontot, de szerintem holnap jelentkezem be.
Bkv? Mostanában azt vettem észre, hogy egyre több a birka iskolás, aki nem tudja levenni a hátáról a kikeményített iskolatáskát, amivel jól a pocakba lehet "tenyerelni". Ettől szoktam hülyét kapni, de nagyon. Főleg, hogy rajtam alig látszik, hogy a 9. hónapba léptem, mert a pocakom kb. 6. hónapnak felel meg.

Nst-re hol, és kinél kell bejelentkezni?
zanza

VAJON HOL VAN VOTIV? ;-)

Isti jelentkezz!!!

ancsipancsi

Sziasztok!
Vollard NST-re a 36.héttől kell menni, én jövő hét kedden kezdem, de az orvosod szólni fog. nekem múlt héten csütörtökön lett levéve a kenet. Én már nem izgulok ezeken... Gondoltam ráérek akkor, ha valami gond van, különben a 9 hónapot végig kéne aggódni. Vérvételre mikor mész? Az is a 36.hét körül van, én holnap megyek reggel, akkor érek rá.
Megkérdeztem a MÁLNA LEVÉL TEÁT és csak a betöltött 36. héttől szabad inni, vérzést és görcsöket okozhat és hát nem szeretnénk ugye már a 36. hét előtt szülni...
Votiv,
Nálunk is mindenki várja már a babót nagyon, neked csak pár nap és tuti a kezedben tarthatod!
vagy lehet, hogy már megtörtént éjszaka????
Claudia
35.hét
claudia

Claudia
Hova mész NST-re a Verához? Az SZTK-ba?
Zsebi
zsebi2004

Szerda reggel. Itt még semmi különös. Du. doki. Majd írok este jó?
Votiv, alszol? Vagy.... ???? Kép Kép Kép
Pusz Mindenkinek!
neet
neet

Votiv már szerintem bent van, Neet - ha akarsz vele találkozni - indulj ! Kép

ancsipancsi

itt vagyok, ragyogok!

uh-n meg nst-n voltunk (Zanza, ezt vagy a választott szülésznőd csinálja, vagy a Bártfaiban a 2. em 1-esben egy tündér kis dokinéni. a bejelentkezéshez Tel: 464-8600/1604-es mellék).

minden ok, sőt, az nst-n volt 75% fölötti érték is! az uh-n azt mondták, Isti egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy túlhordott babus, és a méhlepény is jól bírja, szóval semmi ok aggodalomra. a nyakánál továbbra is ott a kzs, de azt ugye nem látják, hogy köré van-e tekeredve.

holnap dokihoz kell mennünk, meg ugye jön a naaagy melegfront. aztán ha még mindig semmi, szombaton be kell vonulnunk a kórházba Kép de én még akkor se szeretném, hogy megindítsák. olyan lenn van már a hasam, hogy egy héten belül mindenképp magától meg kell történnie.
úgyhogy megint türelmes vagyok, mászkálok, mintha mi se lenne, most nincsenek még fájások se, szóval tényleg semmi sincs Kép közben Papci már azon fondorkodik, mi lenne, ha Isti az ő szülinapi ajándéka lenne (mához 1 hétre lesz a szülinapja).

Ancsi, a számtan sose volt erősségem, részben ennek köszönhetjük Istit is Kép
meg aztán soha nem volt 28 napos ciklusom, csak 32-33, úgyhogy bőven belefér még ez a pár nap. ezen nem aggódom. csak kíváncsi lennék, miért éreztem úgy tegnap, hogy EZ most AZ, aztán meg nem lett semmi. meg persze kicsit csalódott is voltam emiatt. na mindegy, most megint lazítok Kép

üdv, v (+5)

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Oriasi hirem van!! Manos SZÜL!! Most jövök relaxrol, es mondta a doki, hogy kb 1 ujjnyi mar a tagulas nala. Szoritsunk nekik Kép Kép Amugy 18-ara volt kiirva, tegnap meg vigan beszelgettunk felorat telefonon... Kép
Jaaj, en is elobb akarok Kép
Fibi (37)

KépKép
fibi

Vollard!
A mellszívóra szerintem mindenképpen szükség van. Én a MEDELA-t ajánlom, ez elektromos és nagyon jó. Ennek a gépiesíettep formáját használják bent a korházban is. Én fél éve vettem 12 ezerért. Fejni kezdetben minden etetés után kell, h jobban termelődjön a tejci. Szóval ez fontos!!!
Üdv, Pat
pat

Votiv, koszi a kerdesed, jol vagyunk, csak neha a hatam fajdogal, meg fura szurkalo erzes van ott lenn. Ma megyek eloszor NST-re. Hetfon az UH-n azt mondtak, hogy Balint 2600 gr, nem lesz nagy baba Kép En is pici vagyok, nem is bajKép Mi is isszuk a malnalevelteat, nincs kulonosebb ize sztem. A gatmasszazst is elkezdjuk ma esteKép
Bocs, ha nem minden kerdesre valaszolok, de ritkan tudok elolvasni mindent.
Nektek is kitartast! Kép
Fibi

KépKép
fibi

Fibi, majd most kezd el csak igazán nőni a babád! (különben meg az UH-n mondott értékekhez képest +-400gramm eltérés lehet) Nekem a 36. héttől kezdve hetente 2 centit nőtt a pocám - és a kiskrambó is benne. mostanra szerencsére abbahagyta.
a Bálint név nagyon szép! nálunk sajna már van a családban Kép

kíváncsi vagyok, mit szólsz majd a gátmasszázshoz. nekem a nagy erőlködés/nyújtózkodás miatt eléggé elment tőle a kedvem. meg aztán a legutóbbi manuális vizsgálaton rá kellett döbbenennem, hogy nem megy ez olyan egyszerűen, mint gondolom, hogy csak úgy kilazul az a gát Kép ugyanis a doki alig bírt megvizsgálni, hirtelen úgy "befeszítettem". ezért van egy olyan érzésem, hogy inkább ellazulni tanít a gátmasszázs Kép

ha tudsz valamit Manósról, írj! most aztán teljesen lázba jöttem Kép

votiv 8)
votiv

HAJRÁ MANOS!!!!!!!
Votiv!
Akkor neked is lehet,h a Miki hozza? Kép
neet
neet

az szívás lenne szegénykének, mert nem lenne igazi szülinap meg igazi mikulás - vagy a tortába tűzzük a virgácsot??? Kép

votiv 8)
votiv

hajrá Manos!!!

Pat! a mellszívóra nem feltétlen van szüksége az ember lányának, két csajt is ismerek, akik megvették előre, aztán nem is volt tejük csak 2 hétig, nem volt mit szívni.

ancsipancsi

Ez aranyos volt Votiv! Kép

Szorítunk Manós!

Kép
Kép
pipocska

Zsebi,
A Verához megyek, az SZTK-ba NST-re.Előtte ultrahangra, a Praxisba.
Claudia
claudia

Votiv, Neet!
Kitartás, ebben az utolsó időszakban aztán végleg nem tud mit kezdeni magával az ember. Én takarítottam, varrtam, főztem, sütöttem csak hogy eltereljem a figyelmemet a várakozásról. Végül 10 nappal!!! később éjjel 3-kor indultak a fájások és du. 5 órakor repesztett burkot az orvos, így este 1/2 8-ra született meg a kisfiam. Ez kicsit hosszú vajúdásnak tűnik, de kb. du. 1 után kezdtek kicsit kellemetlenebbek lenni a fájások és igazán nehéz csak a burokrepesztés után volt. Én nagyon féltem a burokrepesztéstől is, de abból semmit nem éreztem, úgyhogy ha arra kerül sor ne izguljatok.
A túlhordásnak csak annyi következménye volt, hogy pár hétig hámlott Zsolti bőre, egyébként semmi gond nem volt, tiszta volt a magzatvíz, jó volt az oxigénellátás.
pesztus

Clau! A gyermekednek már most orrpiercingje van? Kép) Nagyon édes! Nem régen még egy másik képetek volt benn.

ancsipancsi

Sziasztok lányok,

hát, rám hatott a sokat emlegetett telihold, 26-án kipottyant a kissrác Kép Nem bírtam most végigolvasni az utóbbi napokban keletkezett leveleket, úgyhogy csak kívánok minden jót a "célegyenesben" lévőknek, aztán meg könnyű, gyors szülést!
soosoo

Azt gondoltam, hogy Votiv csak UH-ra ment, de azt nem, hogy Manos meg mar szulni! Nagyon surgos volt ennek a Kismanosnak Kép Hat, ha Manos eddig nem vette meg a karacsonyi ajandekokat, akkor igy jart, mert iden mar biztosan nem megy sehova... Kép Millio drukk mindenkinek!! Ja, Votiv, hogyhogy be kell fekudnod szombaton? Nekem is 8 nappal kesobb jott a bebi a kiirt naphoz kepest, de en se 28 napos vagyok, es ezt a dokim tudta is, ugyhogy nekem nem mondtak ilyet.

A tomegkozlekedes valoban remes, csupa eroszakos bunko kozott. A hatizsakosokat meg a lokdosodoket en is legszivesebben agyonlottem volna. Pedig nyaron meg nem volt ilyen veszes, mint most, mert kevesebb ruhaban tomorultek, a kevesebb ruha miatt jobban is lattak a pocim, es tobben atadtak a helyet, meg a nyari szunet miatt kevesebben utaztak, plane diakbol kevesebb. De az utolso honapban en mar inkabb taxival mentem NST-re, ha a parom nem tudott elvinni. Hheti egyet kibir az ember, inkabb, minthogy belekonyokoljenek a pocakba.

Pat, a mellszivo szerintem veszelyes eszkoz, nem biztos, hogy mindenkinek kell. En asszem azert szereztem az elso gyulladasomat, mert fejtem vele, mikor nem is kellett volna (csakhat mindenki ezt sulykolta). Szoval csak ovatosan a mellszivokkal lanyok!

Zsebi! A gyerekdoki mar nekem is mondta a hozzataplalast, de a vedono meg azt mondta, amit en is gondolok, meg korai (asszem csak ket nappal fiatalabb az en babam a tiednel). Masreszt most kisse osszevissza eszunk (de talan vegre sikerul beallni olyan nappali ot etkezesre, hosszabb ejszakai szunettel, amit Te is irtal korabban), ugyhogy majd ha mar ot honapos mult, talan akkor elkezdunk kostolgatni, addig biztosan nem. Egyebkent mar nagyon figyel minket, ahogy eszunk, irto kivancsi leszek majd, hogy fogadja.
moosejaw

Sziasztok!

Köszi a mellszívós tanácsokat, még alszom rá egyet-kettőt, hogy akkor mi is legyen.

Claudia, hétfőn megyek dokihoz, szerintem akkor lesz full műsor: UH, vérvizsgálat, kenet...legalábbis remélem. :-))
Praxisba is próbálok bejelentkezni, de ma nem vették fel a telefont...

Ma becsomagoltam pár karácsonyi ajándékot, csak azt nem tudom még, hogy miképp is lesz most ez a karácsony? Szülünk vagy kibírjuk január elejéig... én a januárnak drukkolok!

Mindennnap azt hiszem, amikor feljövök a netre, hogy Votív és Neet már nem jelentkezik be...aztán mégis! Szurkolok, hajrá Babák - Mamák!
vollard

Soosoo!

GRATULÁLOK!

Kép

Kép
Kép
pipocska

Soosoo!
Minden jót kívánunk Neked és a babának is!!!
Monesz
monesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?