Lucuzs: sajnálom, hogy elmarad
Pont ma akartam írni (ezért is jelentkeztem be most), hogy sikerült "megszervezni" a hétvégét, mert Janinak egyszerre 3 helyre kellene mennie szombaton, én meg itt nyavalyogtam neki, hogy én ki akarok kapcsolódni és Sopronba akarok menni! Így akkor választhat a "jobbnál jobb" munkák közül (maszek, rokonnak segíteni, szomszédnak segíteni).
Ebba: azon már túl vagyok, hogy idegesítsem magam, hogy mellettem alszik, az viszont jobban zavar, hogy éjszaka 1-2 óránként sírva ébred és a kezemben sem nyugszik meg, csukott szemmel, a hátát ívben kifeszítve sír. Cici sem nagyon kell neki
Hulla vagyok. Lehet megint elviszem fülészetre.
Szerencsére akkor nem volt nagyon ragaszkodó a szájpenész
Egyébként nekem a szomszéd lány mondta, hogy az 1 évesénél azt hiszem 1-2 hetente keni a száját borax-szal, mert ilyenkor mindent a szájukba vesznek. Ez is egy jó megoldás lehet, bár én még nem csináltam.
Tápszer: pedig sajnos neked kell dönteni. Nekem is nagyon nehéz volt, de én már Ádámmal ott tartottam, hogy hirtelen nagyon sokat csökkent a tejcsi (vizsgák miatt), így gyorsan írattam, azután meg visszajött, így eleinte keveset használtuk.
Amit biztosra tudok, hogy napi kb. fél liter tejalapú táplálékot kell fogyasztania. Próbálj számolni, lehet megvan a fél liter, a többi lehet másfajta étel-ital.
Én már Ádámnál próbálkozok a reggeli adásával+ pótlásként tejcsi (mármint tápi).
Ninin: nagyon elgondolkoztattál ezzel a különszoba dologgal. Anno úgy terveztük, hogy olyan 6 hónapos kora körül megcsináljuk a szobáját, de se pénz, se időnk nem volt rá. Most meg úgy érzem, hogy elérte a szeparációs szorongás, így nem tudom, hogy milyen hatással lenne rá. De beszélünk róla Janival naponta többször is, hogy mi lenne a jó megoldás.
Csajok!
Ha valaki olvassa, akinek volt ilyen, vagy tudja, hogy mi ez! Ádámnak ma délután alvás után szivárgott az orrából a vér. Jani szerint forgolódott és lehet beütötte, de szerintem akkor sírt volna, de vigyorogva ébredt és pelusozáskor indult meg neki. Nem tudjátok, hogy minek a tünete lehet esetleg? Meg sokat bukik megint. Olvastam valahol, hogy a savós fülgyulladásnak ilyen tünetei is vannak, de voltunk fülészeten 2 hete és azt mondták, hogy semmi baja (biztosra mentem, hétfőn is és szerdán is voltunk, mert a hétfői dokinő felületesen vizsgált). Nem tudom, hogy mit csináljak? Hova vigyem? Vagy nem kell aggódnom?
Remélem azért a többiek is benéznek ide néha a nagy facebook-olás közepette, hátha valaki tud segíteni.
Puszi! Jó éjt!