Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

OLIVÉRNEK és ÁRONNAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

SZAMÓCA-GRATULÁLOK A KICSI LÁNYKÁHOZ!!!!

BRIK-itt nem nézik a gyerek allergiáját(tej) 2 éves koráig :(
anno Fanninál 4.5 hósan nézték....vérből-MÁR NEM CSINÁLNAK ILYET :(
Vonjam meg tőle a tejtermékeket-ez a válaszuk :(
Tegnap csak egyszer volt fosi(reggel)
Ma reggel is volt egy kisebb adag 7-kor...most alszik.
Tegnaptól AL110-et kap...nekünk még kell reggel-este a tépi(igényli)
Smecta-t vettem a fosimosira :)
Hipp ORS 200 380,-ft és csak 2dl....ebből kéne neki naponta legalább 4-5...maradtam a smectanál :)
Így hogy ezeket kapja-már nem olyan dilinyós,hisztis,nyűgös...kenjük a speckó krémmel(elocom-fürdetőkrém egyveleg) a pöttyöket-és szépen múlnak :)
Röviden ennyit....

Aug.14-i bulira van torta ötletem.... :)
Minden babának kérném a nevét(akár itt lesz akár nem,a talin)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika-Réka igazi lányos alkat-nincs vele szerintem semmi baj-ő az a "fajta" aki ehet és nem igen látzsik rajta-persze ez a későbbiekben lesz neki nagyon jó :)

Mi Fannival 2 éves korig tápiztunk....reggel-este...ő is igényelte...anélkül nem volt alvás-úgy mint Gerinél :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Szamóca: grat a kislánykához!!!!

Bévi: nem csodálom, hogy betartod Lilinek a "diétát"... jobb lesz neki azért!

Clárika: Rékus így szép ahogy van! Ja és, bár tudom az ember gyereken ne spóroljon, de múltkor azállomásnál lévő dm-ben szólt oda a biztonsági őr pasi hogy ez meg az táp olcsó lesz, mert megy ki a szavideje! szóval lehet jó árért venni tápot, nem hinném h baja van, itt keszthelyi rossmann-ban láttam HIPP tápot 600 ftért!...tehát ha úgymond nagyon kell, az ember lemegy, aztán vesz... de sztem ne erőltesd!

Csajok: annyira szép az APRÓNÉP!!!!!! :) milyen fura hogy már nem a földön vannak fekve, hanem állnak! Ülnek! :) olyan jó őket nézni :)

Dia: fényevő, ez jó :) Hát Gergő is egy kis beles :) nem is értem h fér bele ennyi,de ha nem kap eleget, hiszti van!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Clárika-ha gondolod és valóban nem kell a tápi-átveszem a receptet :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szülinaposoknak sok boldogságot!! Áron, Olivér millió puszi!!!!

Szamóca:... :) :) örülök, hogy sikerült!

Csillag!....Nekem is van egy fölös tápszer receptem, megyünk tanácsadásra úgyis írnak.
Én a Hipp ORS helyett, sárgarépás rizst adtam neki, semmi extra összetevője nincs a Hippnek, így maradtam a smectánál és az itthon főzött kajánál. Használt!
limo73

Évi, van tanácsadás, ha bejelentkezem telefonon, kapunk időpontot és mehetünk. Én nem nagyon nyomulok :oops:

A régi dokink Kristófot 2 havonta nézegette 2 éves koráig. Pedig semmi hiba nem volt, leszámítva, hogy kezdettől fogva tápszert kapott, egy éves koráig HA-t. Meg császárral született. De ezen kívül tényleg semmi okot nem tudok elképzelni, hogy miért kellett ilyen gyakran tanácsadásra vinni. Szóval, tanácsot azt kaptam :wink:

Másik körzetből látta védőnéni Bálintot, amikor Kristóffal a 3 éves státuszon voltunk (akkor Bálint 8 hós múlt). Talán le is mérte, már nem emlékszem.

bekri

Helló! Csak gyors kukk.

Csillag, Limo nagyon szépen köszönöm az ünnepelt nevében. :lol: Nagyon aranyosak vagytok, hogy nem felejtettétek el, jól esik.

Megyek dolgomra, van belőle ezer, majd jövök....

királylány

Dia!.....MAjd várjuk az ünnepeltről a fotókat!....és jó ünneplést!
limo73

Limo :) nagy ünneplés nem lesz most. Csak mi 4-en, csináltam neki minitortát (messze nem olyan szép, mint Csillagé), ezt is Bence fogja élvezni. Vasárnap jönnek a nygszülők (akkor Gáborét is tartjuk) tesómékkal meg sógoromékkal külön-külön lesz megtartva. Öcsémék nyaralnak, sógoromék meg babát várnak, pár nap van csak így nem utazgatnak, ha megyünk hozzájuk akkor ott köszöntik meg őt majd.

királylány

sziasztok

először is, Áront és Olivért isten éltesse sokáig!!Boldog születésnapot!

Kép

Bévi,fogyás,eddig -9 kg

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Boldog szülinapot a ma ünneplőknek!!! :)

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Bencének, Áronnak, Olivérnek nagyon boldog születésnapot kívánunk!
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szamóca
Gratulálok a kislányhoz! :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Áron, Olivér NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ircsi, már Debrecenben vagytok?
Holnap lesz a nagy nap?

Szamóca, szupi kislány!

Bévi, Lilidről rakhatnál fel egy képet. :wink:

Csillag, mi tuti ott leszünk Pécsen.
(csak még szállás nincs, utolsó pillanatban fogok foglalni úgy jobb az ár) :wink:

woody

Még nagyon sok boldogat kívánok a ma ünneplőknek - még épp időben :wink:

bekri

Bencének utólag ugyan, Áronnak és Olivérnek nagyon sok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Ircsi, húúúúúúúúúúú izgalmas 2 hét következik :wink:

Szamóca, grat. a nunishoz!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Kép

Az ikreink :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Gyermekem nevében nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok.:)

Mazska Olivérjének nagyon boldog születésnapot kívánok!

Ircsi nektek drukk hegyek :wink:

Mares :lol: mindig tátog, mint a kiskacsa :lol:

Tanácsadás: Bencét anno vittem havonta egy éves koráig, akkor szólt a drnő, hogy nem kell már minden hónapban vinnem (akkor még az egyik közeli faluban rendelt a drnő, ezért hordtuk oda, védőnő nem is látta csak ha kijött, de nem szeretett engem, ezért nem vitte túlzásba). Most meg ha viszem viszem, ha kimarad egy-egy hónap akkor sincs semmi baj. Épp csütörtökön volt nálam a védőnő (ez már másik, fiatal és nagyon aranyos). Majd az 1 éves státuszra viszem Áront. :D

Megyek tortát sütni, holnap kettősünnepet ülünk :)

Pár kép a tegnap estéről:

Kép

Kép

Kép

királylány

Ircsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

királylány

Hogy megnőtt Bence is, Áron is! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

boldog szülinapot az egy éveseknek, és a nem egy éves apukának is!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gyermekem ma megette élete első tányér húslevesét, sok répával, tésztával husival... (mint a nagyok) :D :D :D :D

Ircsi szépek az ikrek!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Halihó!

Ircsi!.... :) :) :) :) :) :)

Dia!....Gyekőceid nagyon aranyosak! Pici torta is tud, nagy sikert aratni.

Tündi!....Lassan már tényleg "nagyok" lesznek! Szinte elrepült ez az év. Én tavaly ilyenkor csomagoltam a kórházba, és pakoltam össze a lakást a távollétre.

Most meg....itt tipeg:

https://picasaweb.google.com/lh/photo/E ... directlink

Frászt kapok, nehogy elvágódjon a betonon. A nagy "őgetés" egy kutyának szól, csak nem tudtam videózni is, meg terelgetni, nehogy odamenjen hozzá.
limo73

Szép napot kívánunk ebben a télies időben!
Itt olyan hideg van, hogy befagy a hátsóm... :cry:

Tünde
És ízlett Zoénak a húsleves? Chloe nagyon szereti....

Limo
Berci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Limo-Berci tündéri nagyon ügyeske :D

Ircsi- :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mares! Mares! miért vagy Te Mares?!.....talán nem is felejtettem volna el a névnapod!.....Szóval nagyon boldogat!!!!!
limo73

Pfúúúú.....megvolt az első véres balesetünk :shock: Éppen tegnap írtam, hogy frászt kapok, hogy elesik a betonon, hát a szobában sikerült neki....
Mivel napközben 40 percet aludt, este esett kelt, hát nekiesett a kanapé szélének, belülről felrepedt a szája (vagy ráharapott) Pont a vacsiját készítettem, mire odaértem már tiszta vér volt....hát kisebb fajta infarktust kaptam.
Persze negyed óra múlva már kutya baja nem volt, vacsira barackos zabpelyhet készítettem neki, gondoltam azt most nem fogja megenni, esetleg csípi neki....hát bevágta, még a tápszert is megitta. Hagyta megmosni a fogát is (és harap)...fájdalomcsillapításként kentem oda valahova (mert azért nagyon nem engedi nézegetni) egy kis dentinoxot, hát remélem nem lesz semmi gond belőle.

Na kipanaszkodtam magam....ezt is át kellett élni... :?
limo73

puszit ad

Kép :lol: :lol:

Limo,sajnálom :( és még hány ilyen anyafrász lesz :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Tünde köszönöm mindkettő nevében is :)

Limo ez így van (picitorta) Bercibó balesetét sajnálom. Nálunk ilyen véres eset még nem fordult elő, de minden napra jut valami. Tegnap pölö fejre esett (szó szerint) a hálószobában az ágyról. Nem tudom hogyan csinálta. Megállt bennem az ütő. Remélhetőleg több ilyen véres eset nem lesz. Meg másmilyen se legyen, de ezek egy pillanat alatt tudnak alkotni. :?

Gyermekeim dícséretét köszönöm :)

királylány

Mares: Nagyon boldog névnapot! (utólag)

Évi nagyon aranyos :)

királylány

Sziasztok!

Köszikeeee :oops:

Limo: cegényem.... nem csoda h szívbajt kapsz... én még csak "tanulom" ezeket Gergővel.. bár fene tudja, néha a fém küszöböt "eszi" és semmi baja a szájának! VAsember a drága??? :D

Dia: utólag Boldogat, de nagyon nagyok ezek a fiúk!!!! :) titta csoki lett a kis drága!

Ircsi: hát bakker, idén nem kell légkondira-bikinre-napterje költeni ...:( ( ikrek : :D)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tündi: :D gondolom nagyon ízlett neki :))

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt!

Mi már itthon... Ádám ma már megy dolgozni is...
Én még a héten nem megyek...

Limo
Baleset :cry:

Mares
Boldog névnapot! (Hogy is hívnak téged? :roll: )

Nyaralóknak szebb időt kívánok!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi hogy vagytok???? Annyira drukkolok!
Mares=Judit :)

evilany

Sziasztok!

Mares (JUdit) köszönöm szépen a nevében. Hát igen, jól megnőtt. :lol:

Ircsi máris otthon? Hamar eltelt a szabadság. Még jó, hogy a héten nem mész dolgozni. Szerintem a jövő héten sem kellene. Drukkolok a babákhoz. Jó lenne ha mind a kettő megtapadna 8) :D

Évi:

Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok!

Kép

királylány

Sziasztok,

Utólag szeretnék nagyon boldog születésnapot kívánni Áronnak és Olivérnek!!!

Olyan gyorsan mennek a napok itthon. Megérkeztünk a Balcsira, nagyon klassz, csak a jobb időt várjuk. Botikám élvezi a hatalmas füves területet, homokozót.
Múlthéten többször volt olyan hogy sírt éjszaka, még asszem írtam is hogy biztos a hasa fáj a sok gyümölcstől, de nem, egyszerűen csak éhes volt. :shock: Napközben nem eszik annyit, mint eddig, egyszerűen nem ér rá, pár falat után már ki akar mászni a székből és megy,mászik tovább. Hába próbálom többször is kínálni, mindig ugyanaz a vége, úgyhogy most, így lassan egy évesen visszatértünk az éjszakai evéshez. :( remélem ez csak átmeneti állapot.

Mares, boldog névnapot!

Ircsi, én is drukkolok. :wink:

Limo, sajnálom a balesetet, nálunk is egyre gyakoribbak az esések és igen, pont úgy ahogy írtad, amikor fáradt, de kevésbé aktív. :cry:

Na,mennem kell, megpróbálok gyakrabban jönni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Évi, NAGYON BOLDOG ÉVFORDULÓT NEKTEK!
(ezt megjegyeztem, mivel a szülinapomon van :lol: )

Ircsi, nagyon-nagyon drukkolok!
Szépek a kis drágák!
Hány naposan kaptad vissza őket?

Dia, nagyon édes képek!
Nagyon helyesek a fiúk, Áron már milyen nagy.

Mares, BOLDOG NÉVNAPOT!

Mi nagyon jól, bár az idő borzalmas...
Nővéremék megérkeztek, így ha lehet velük vagyunk. Tegnap is este 10-re értünk haza, gyors fürdés és alvás. Ja és Lili nem aludt semmit délután. Nagyon fel van pörögve, ha gyerekekkel van. Este 9-kor is labdáztak, olyan édesek. :lol:

woody

Limo, sajnálom a balesetet. :( Olyan rossz az ilyen, már előre félek...

woody

Klari, Woody köszönöm :)

Klari az utóbb időben Áron is nagyon carul aludt éjjel, már én is azon gondolkodtam, hogy éhes (bár ő jól eszik napközben is), próbáltam adni neki tápit, de max 30-40ml-t evett meg. Egyik ismerős tanácsára adtam neki kúpot, mert ha nem éhes akkor csak a foga kínozhatja és úgy átaludta az éjszakát, hogy csak lestem, egyszer ivott, majd reggel 7-kor megette a tápszert és 8.45-kor kelt.

Este közvetlenül lefekvés előtt nem próbáltad neki a tápszert?

Woody de jó, hogy újra együtt a család. Kérünk képet a gyerekseregről :)

királylány

Dia,nagyon köszönöm!Kedves vagy!

Woody,akkor hát nagyon boldog szülinapot!
Kép

Klári,az idő nem a legjobb,már én is félek a hétvégétől :) na majd elleszünk azért.Balatonba fürödni sztem nem kell.

Tominak áttört tegnap a jobb 1-es is,belehúzott,már 5 fogú,és a bal 1 is ott figyel már. Mindenhol feláll,emelgeti a lábait,sztem lépni akar. Pakol pakol pakol dumál :) Tegnap este pedig cici nélkül ment aludni..hiába tettem rá 3x is,kapálózott,kiabált,nézte az apját h jöjjön ár és vigye aludni.Beste kölke,nem kell neki az anyja kebele.

Blogomnál innen írta valaki a "Rosszkedv" c bejegyzéshez a Névtelen kommentet....? (bár sztem nem,de ki tudja,zugolvasó,akárki...)

Claire,Woody,szülinapra megvan az esőhelyszín,egy kultúrház terme. Akkor hát nemsokára találkozunk!Barbcsiék,jöttök?Bárki más?Mindenki szívesen látunk! (a pécsi fölény :oops: 8) )

evilany

Évi nagyon szívesen :) Nem tudom ki írta. Az enyémet meg meg sem jelenítette.....

királylány

Woody Nagyon boldog születésnapot neked!

Az előbb figyelmen kívül hagytam, ne haragudj.

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Évi nagyon szívesen :) Nem tudom ki írta. Az enyémet meg meg sem jelenítette.....[/color]

fura pedig nem kötöttem szerző engedélyezéséhez se

evilany

Évi
Rékus már 3 este nem szopizott (ezáltal egyáltalán nem szopizik).
Első este ugye leánybúcsúba voltam, s második este megpróbáltam, mit csinál, ha fürdés után csak úgy simán beteszem az ágyába.... és egy hang nélkül elaludt.... majd tegnap is ugyanígy....
Próbáltam neki a tápszert reggel (volt itthon ilyen minta), beleslukkolt, majd hevesen elkezdte rázni a fejét, hogy NEM, s lökte el....
Hát így ezáltal ennyi volt! Marad a joghurt, sajt, túró és társai. Szerencsére ezekből jó sokat be tud nyomni :D
Ja, és nem is főzök neki már külön, mert ugyanezt a fejrázós tiltakozást nyomja, így kénytelen vagyok normál kaját főzni, ezáltal én is eszek főtt ételt.

Boldog házassági évfordulót!

Ircsi
Én már nagyon izgatott vagyok az ikrek miatt!!!! :)

Limo
Szegény Bercibó..... :(

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Woody boldogságost! :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clari,felnőttek a gyerekek... :wink: nem cicista már egyik pécsi se akkor.

evilany

Woody!....Nagyon boldog szülinapot!

Évi!...Nektek szép évfordulót!....Én olvasok néha blogot, kommentet ott senkinél nem teszek, inkább itt. A receptet sem tudom elolvasni, mert kért valami belépést (gmailest, azt meg is tettem) de utána is kiírt valamit. Most elolvastam azt a megjegyzést, hááááát :shock:

nklari!....Botinak jót tesz a magyar levegő :wink: gondolom a sok újdonságot éppen elég neki feldolgozni.

Berci is belehúzott a felnőttes kajákba: szombat rántott sajt, vasárnap: rakott káposzta, hétfő: húsleves, és megette a hús darabokat is (eddig kiköpte)

No ha már egyik pécsi baba sem cicizik, legközelebb ünneplünk és pezsgőzünk! :wink:
limo73

Limo benne vagyok!!!!! ;)

Clárika
Kép
clárika

sziasztok!

Évi boldog évfordulót!
blogot nem olvastam mostanában, de erre most kíváncsi vagyok...

Woody boldog szülinapot!!! :)

Ircsi drukkkkkkkkkkkkk!!!!

Limo pezsizés??? jó lenne egy csajos este... :wink: :lol: kicsit kirúgni a hámból... sztem egy pohártól fejre állnék... nem tudom mikor ittam utoljára alkoholt... :wink: :lol: :lol: :lol:

Clárika és miket esztek?

megyek blogot olvasni...

Kép
gtunde75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?