Új privát üzeneted érkezett!

muki2: Gratulálok!!! :D Örülök a jó hírnek! :D :D :D

Kép
babicsek

Mukiiiiiii,
és ezt csak így fél vállról mondod???? Hát ez szuper híííír!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon szép a hcg, sőt több is, mint szép! Lehet, hogy két baba van a dologban???? ;)
Mesélj még, mit mondott a doki???
Jujjjjjjj de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

gigibp

Gadi: Veled mi újság azóta? Voltál már vérvételen? Írj hogy sikerült e!!!

Kép
babicsek

Babicsek,
laptetőőőőő!!! Te leszel a következő! Na jó, ha időrendi sorrendben nézzük, akkor csakis utánam!!! :D
gigibp

Gigi: Ez így van! Először Te jössz a jó hírrel a hét elején, én meg lezárom a jó hírrel a hét végén. :wink:

Kép
babicsek

Gigi: nagyon drukkolok Nektek a háttérből. Most sikerülnie kell!!!!!!!!!!!!!!!!

Muki: szuper magas Hcg, gratulálok!

nálunk a nagy szomorúság mellett (anyum súlyos betegség után sajnos elment múlt 7végén) azért baba ügyben sok örömünk van.
A tegnapi 3D-s UH alapján most már majdnem tuti, hogy kukisunk lesz és már 11cm Egyszemke! Már 2* éreztem olyat, mint amikor vki a víz alatt kifújja a levegőt és a kis buborékolások csikizték a hasam. Nagyon örültem neki:-)

--> Takács Zoltán Viktor (Egyszemkénk) 2012.01.20: 3800gramm és 61cm! <--
Kép

Kép

Lilypie Angel and Memorial tickers
11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Sziasztok!

Roni: Fogadd őszinte részvétemet így ismeretlenül is. Nem lehet könnyű most neked, de idővel talán jobb lesz. :(
Gratulálok a kis egyszemkétekhez! Nagyon jó érzés amikor bentről adja a kis jelzéseket a baba hogy ott van és mocorog. Én már nem is emlékszem milyen volt. A nevén gondolkoztatok már a kis kukisnak? :)

Lenne egy nem ide vágó kérdésem. Valaki esetleg csinált már közületek kőfestést? Most olvasgattam a neten. Jó kis elfoglaltság lenne, gondolatelterelésnek is jó.

Verzsó: Ha jársz erre, lenne egy kérdésem. Visszaolvastam az írásaidat és megnéztem a csodaszép tesztjeidet is. Te akkor miket kaptál az embriótranszfer után? Leírnád nekem? VAgy nem kellett semmit sem szedned?

Gadi: Mi újság veled? Kedden kell menned UH-ra? Hogy alakultak a tesztjeid? Remélem erősödtek a második csíkok.

Én tegnap csináltam egy HCG tesztet. Nem bírok magammal. Tudom hogy az Ovtrelle-t mutatja, de legalább így látok két csíkot rajta és ez megnyugtató, hogy tud az két csíkot is produkálni.
:oops: :lol: :lol:

Gigi: Hogy vagy? Már csak 2 nap....... :)

Kép
babicsek

Roni,
fantasztikus érzés lehet, amikor először rájössz, hogy ez Ő volt. :D
Gratula a kukishoz! Neveken már gondolkodtatok?
Anyud miatt részvétem, még egyszer! Nagyon sajnálom! :cry:
gigibp

Babicsek,
mindig egyszerre írunk! :lol: :lol:
Velem semmi extra. Tegnap elég sokat "dolgoztam" itthon, éreztem is a hasam. Azóta semmi.
Én mostanság az ovuteszttel fárasztom magam, mint jósteszt. Sajna nem igazán hiszek benne, de volt még itthon két darab. Megcsináltam, erősödött a csík, háát, remélem kedden a hcg-n is két csíkot fogok látni.
Ha nem, akkor megyek a Lipótra. Jajj, baccus, az már bezárt!!! Akkor hova????? :lol: :lol: :lol:
gigibp

Gigi: Ha erősödik, akkor hátha jót jósol! És kedden reggel csinálsz rendes HCG-t is?

Engem nagyon zavar ez az ovitrelle. Most már nem adok többet be, úgyhogy elméletileg annak csökkennie kell, azaz halványodni a csíknak, hacsak az én babám nem pótolja a HCG szintet, mert ő meg erősítené a második csíkot, úgyhogy most nem vagyok képben.
Szerintem nekem olyan szerda csütörtök felé mutatna reálisabb képet a teszt.

Kép
babicsek

Babicsek,
igen kedden csinálok rendes hcg tesztet, bár nem bízom bennük. Ha nem mutat semmit, akkor meg valószínűleg felmegyek vérvételre.

Fagyasztott beültinél, ami nem tb-s volt ki kell fizetni a vv-t?? Vagy itt is benne van az árban?
gigibp

Ez jó kérdés. Engem is érdekelne, mert nekünk is fizetős volt most.

Végül is én az UH-okért sem fizettem, pedig voltam vagy 3-4 szer. Vagy majd arra is benyújtják utólag a számlát?

Bár ha belegondolok ez igazából inszeminációnak számít nem? Ugyanis csak visszatették őket a megfelelő időben. Szóval inszemeknél sem kellett fizetni az UH-ért sem külön, meg a vérvételnél sem. Szóval ezek alapján én azt mondanám, hoy nem kell fizetni.

Kép
babicsek

Az uh-ért nem kell fizetni, erre rákérdeztem, ezek benne vannak az árban. Józan paraszti ésszel a vv is. Ha nem, akkor meg kifizetjük. Ez van...
Bár a legjobb megoldás az lenne, ha kedden két csíkos lenne a teszt. Álom, álom, édes álom... :)
gigibp

Jóreggelt Mindenkinek!

Jaj Gigi: Én már nem érzek semmit, most jutottam el oda, hogy kezd szertefoszlani a rózsaszín köd, ami eddig körülvett.

Megyek borsólevest főzni, meg patiszont rántani.
Délután elviszem a kisfiamat bringázni, már ha nem esik az eső. Tegnap is kimentünk, egy fél óra múlva akkora eső volt hogy na.
Nemtudom én rámerjek e ülni én is a bringára, de szerintem nem okozhat bajt.

Szép vasárnapot!

Kép
babicsek

Sziasztok!

Nem tudom, melyik "két csíkos" tesztet használjátok. Én is használtam már sokfélét. Volt amikor egyszerre is használtam kétfélét, az egyik pozitív volt, a másik negatív. Egy pisiből ugye ez nem lehetséges...
Végül a vérvételek mindig a Clearblue eredményét igazolták, úgyhogy én már csak ezt használom. Ezen egyébként + jelenik meg, ha pozitív. A függőleges csík kéksége a koncentráció függvényében sötétedik. Ha nagyon halvány, akkor is van már hCG, ha pár nap úlva sötétebb, akkor növekszik is.

Babicsek!
Tegnap én is borsólevest ebédeltem, fincsi volt! A tiéd is az lesz! Szerintem nem árthat a biciklizés, csak el ne ess, mert ha megütöd magad, az árthat.

Roni!
Fogadd részvétem! Az élet megy tovább, hisz láthattad kiskukisodat! Remélem ezúttal én is eljutok eddig, és még tovább is, veled együtt!

Gigi!
A Lipótot nem a magunkfajtáknak találták ki. Ha úgy érzed nem bírkózol meg egyedül a lombikozás nehézségeivel, remek szakpszichológusok tudnak segíteni ebben. A sok kudarcot és sikertelenséget még egy teljesen ideális körülmények között élő leendő kismama is nehezen viseli.
Így az ötödik évben én is igénybe veszem ezt a segítséget. Most minden sokkal gördülékenyebben megy! Az eredményeim is sokkal jobbak, bár tudjuk, hogy ez nem számháború....
muki2

Sziasztok!

Muki,
úgy érzem, hogy a hangyászokat (pszichológus) nem nekem találták ki. Nem hiszem, hogy bármit segítenének.

Amúgy úgy érzem ez a hajó elúszott. Ma reggel mensis görcsökre ébredtem. Persze megijedtem, de nem volt semmi. Viszont a délutáni Utro felhelyezésénél észrevettem némi barnás váladékot. Hát sztem holnap megjön. Tudom, hogy a vv a tuti, de ha megjön progi mellett, akkor azt hiszem nincs miről beszélni.
Ez a mostani nem viselt meg annyira, csak idegesít, hogy nekünk miért nem jön össze. Inkább dühöt érzek, mint elkeseredettséget.

Babi
drukkolok, hogy két csíkot láss! Nem jelent semmit, ha nincsenek tüneteid! Roni se érzett semmit! :) Egyszemke mégis köszöni jól van! :D
gigibp

((((((((((((((((((((Roni))))))))))))))))))), őszinte részvétem!
De ugye általa (is) új élet kezdődhetett a pocakodban. Kisfiú lesz? "Egyemmeg".

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok,

Most volt Szasza ultrahangon. Telefonon annyit tudtam meg, hogy jól reagált a Gonal-F-re. Bal oldalt van 8-9 tüsző 9mm és 1 cm közöttiek.
Illetve jobb oldalt is van úgy kb 8-10 darab 4 kisebb és 4-5 rendes 9mm-1cm-es.

Következő Ultrahang csütörtökön lesz majd. Illetve 112,5-ről emelték 150-re az adagot és felírtak egy Gonal F 450-eset. A leszívás valószínűleg majd jövőhét elejére várható.

Azt hiszem ezek jó hírek. Illetve fogyott 3 kg-t Szasza, ami még jobb hír :)
kig120
Kaposvár

Tévedtem... Kiakadtam most is.
Még mindig nem jött meg, csak barnás. Reggel teszteltem, nega lett.
Miééééééééééééééééért?????? :cry: :cry: :cry:

Az Utrotól nem jön meg rendesen??
gigibp

Sziasztok!

Gigi: Még ne add fel!!! Holnapig van remény tudod!!! Mondjuk nem értem ezt a barnázást, de az még nem jelenti azt hogy meg is jön. Én még szorítok nagyon holnapra.

Ma voltam felíratni a gyógyszert, és kérdeztem hogy az Ovitrelle mikor ürül ki. Azt mondták az hamar kimegy, pár nap, viszont a Gonal F ürül ki lassabban. Én is gyártom a teszteket, a jósló LH-t és a 10-es HCG-t is. Eddig két csíkosak, de a main meglepődtem. Az LH-s nagyon erős, viszont a HCG halványabb, mint a tegnapi. A doki szerint még érzékelheti a pénteki Ovitrelle-t, de szerdára talán már a jó, a valós képet mutatja.
Szóval nem értem, mert az LH folyamatosan erősödik, a HCG meg összevissza van. Úgy érzem holnapra nem lesz két csíkom a HCG-n, de legalább tudni fogom a következőnél, hogy hanyadik naptól érdemes tesztelni.

kig: Szépen alakulgatnak azok a tüszők! Van min izgulnotok most, de ez olyan szép időszak, zajlanak az események és egyre közelebb kerültök a leendő babátokhoz.

Gadi: Nem jössz, hogy veled mi újság?????

Kép
babicsek

Babicsek,
nekem a 14. nap a csütörtök lenne, de mivel fagyibaba volt és saját ciklusban kaptam vissza őket, ezért a norm. mensimnek vasárnap-hétfő kellett volna, dehogy kellett volna!!!!, jönnie.
Sajnos ez sem sikertült! :(
Már csak azt nem tudom, hogyan tovább!
Remélem a dokim majd mond valamit.
Neked nagyon szorítok, hogy maradjanak a két csíkok!
Úgy érzem én soha nem fogok látni olyat! :cry:
gigibp

Gigi: Azért gyere holnap és mesélj hogy mit mondtak. Nem szabad feladni, fogunk mi még 2 csíkos tesztet látni, csak kitartónak kell lenni. Megkérdezhetem, hogy nálatok mi az ok amiért ezt a tortúrát kell csinálni? És még mindig barnázol, vagy rendes már?

Szerintem nekem sem sikerült, ez még szerintem az Ovitrelle amit én látok. :roll:

Kép
babicsek

Nálunk baj van a katonákkal, plusz nekem IR-em van. Egyelőre ennyi, amit tudunk!
Ez volt a 3.
Még mindig barnás, nem konkrét barna, de leginkább az applikátoron látom, amikor Utrozok. Lehet, hogy a progitól nem jön rendesen. Holnap felhívom a dokim és megkérdezem, hogy mi legyen.

Neked szorítok!!! Meglesz ez a bébi!!!! :D
gigibp

Sziasztok!

Gigi,
persze, hogy látni fogsz Te is majd 2csíkos tesztet!!!!Ez nem is kérdés!
Énis nagyon el voltam keseredve, mikor nem sikerült, aztán 2hónappal a sikertelenség után hiába vártam pirit, nem jött!
És a mi kis csodánk most itt szuszog mellettem a kiságyban!
Én hiszek abban, hogy mindennek rendelt ideje van ezen a Földön! Minden akkor történik meg, amikor kell, és nem akkor, amikor mi szeretnénk! :wink:
De én még nem adnám fel a helyedben, nekem progipótlás mellett is simán megjött, mikor nem sikerült.Sőt, még korábban is jött meg!

Minden akciózónak drukkolok!!!!+++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Nem szabad feladni Gigi, mondom úgy, hogy nekünk ez lesz az első.

IR az az inzulin-rezisztenciád van? Mekkora az érték? Illetve a katonáknál milyen értékek vannak és milyen gyógyszereket kaptál?
kig120
Kaposvár

Egyelőre csak bekukkantottam, rohanok tovább.
A vv engem igazolt. Sehol senki....
Este jövök!
gigibp

Gigi: Nagyon sajnálom. :( :( :( De lehet készülni a következő nekifutásra. Mikor mehettek megint? Mit mondott az orvos?

Az én tesztjeim azt igazolják, hogy egyre inkább ürül ki a szervezetemből a HCG. Szépen halványodnak a csíkjaim sajnos, szerintem már holnapra nem is fog egyáltalán látszani a második. :(

A legrosszabb az egészben, hogy csak januárban kerülhetünk sorra a második rendes lombikkal. Ez a várakozás pedig teljesen kikészít. Ez 5-6 hónapot jelent.

Képzeljétek ma elsétált a házunk előtt egy anyuka a kislányaival és a nagymamával. Ez még nem nagy szám, de az, hogy a babák ikrek voltak, ráadásul 3-as ikrek, 21 hónaposak és gyönyörűségesen szépek. Annyira zabálnivalóak voltak. Majdnem el is bőgtem magam.

Az én babám meg nem akar kapaszkodni, lehet hogy már semmi sincs belőle, csak én próbálok még kapaszkodni belé. Egy dolog ami az én esetemben megnyugtat, hogy van már egy kisfiam, ha nem akar választani minket a kistesó, akkor ígymaradunk. :(

Itt zuhog az eső, már megint. Szar a hangulatom, ez van.

Kép
babicsek

Tudod Kig, a legborzasztóbb az egészben, hogy az elsőnél valami volt, csak nem mondta a dokim, hogy menjek fel vv-re, csak, hogy hagyjam abba az összes gyógyszert és majd megjön. Így is lett. Csakhogy később kiderült, hogy magas a hcg-m, de persze addigra baba már nem volt. Mivel nem néztek meg a beülti után egyszer sem, így fogalma sincs a dokimnak, hogy beindult-e a bébi vagy egyáltalán mi történt!!!
IR, inzulin rezisztencia. Az értékeim: 10, 54, 62, 47. Adimetet kaptam rá, de csak most április végétől szedem rendszeresen. Nagyon nehezen ment a 3x1-re való szoktatás, sokáig rosszul voltam tőle.
A katonák száma nagyon alacsony. 1 millió alatt és alakilag és mozgásilag is a többség nem megfelelő. Férjemet megműtötték herevisszér-tágulat miatt, kétoldali műtét volt, de semmit nem segített!!! Sőt rontott a helyzeten... :(

Babicsek,
a halvány két csík is két csík!!! :)
És tényleg ott van neked a kisfiad! Ha nem sikerülne, akkor is ő van és boldogít téged!!! :)

Szegény sógornőmnek, szándékán kívül, borzalmas az időzítése. Ma írta meg, hogy kislányt vár....
Elég jó hangulatom volt eddig, de ez K.O. volt. Úgy érzem minden álmomat másoknak teljesül... :cry:
gigibp

Szia Gigi,

Nekem is volt herevisszértágulat műtétem lapaoroszkóposan, majd szövődményként jött a vizesedés, hydrocele más néven, vagy vízsérv.
Azt most 2 hónapja műtöték, úgy hogy felvágták a herezacskót is kifordították a hereburkot. Hála nekem az eredményeim előtt és utána is jók voltak. Sógoromnak voltak rosszak az eredményei kb 600.000 volt és most 1 év után 9 milliónál tart. ÁLlítólag valami bakteriális problémája volt. MEg a prosztata is be volt gyulladva.

Az inzulin értékeidnek nem tudom az egységét, illetve hogy hány percnél volt a mérés. De a 10 az jónak tűnik, mert sztem 25 alatti a jó érték. Szerintem meg Meckformint kellett volna kapnod. De nem vagyok orvos. Ráadásul csak 2*1-et kell belőle bevenni.
kig120
Kaposvár

Kig,
az értékek &micro;U/ml-ban vannak megadva és természetesen időrendi sorrendben írtam őket.
0,60,90,120 perc.
Valószínűleg azért Adimetet kaptam, mert nem vagyok annyira súlyos eset. Amikor említettem a dokinak, hogy nem bírja a gyomrom, annyit mondott, hogy akkor ne szedjem csak diétázzam.

Babicsek,
mizujs veled??? Remélem megvannak a két csíkosaid. :D
gigibp

Hát szerintem pont ezért kellett volna mekformint szedned, hogy ne készítse ki a gyomrodat.

Illetve nem diétázni kell, hanem naponta 5-ször enni. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora.

De mondom nem vagyok orvos csak már annyi mindent olvastam és én meg is kérdeztem a dokit is mindenről. No meg inzulinal kapcsolatosan ne a nőgyógyász mondjon tanácsot :)

Remélem most összejön végre nektek. Bár azért az az 1 gyerkőc sok erőt tud adni :)
kig120
Kaposvár

Kig,
igen, a diétát én is így értettem, hogy napi ötszöri étkezés és 160 g szénhidrát. Ez a lényege a dolognak, plusz mozgás!!!
Nem sima nőgyógyász írta fel a bogyót, hanem a meddőségi doki! A mezei nőgyogyiknak halvány lila fogalmuk sincs ilyen dolgokról! Némelyik tényleg csak arra jó, hogy megcsinálja az éves vizsgálatot!
Nekünk sajna még nincs gyerekünk, úh belőle nem tudunk erőt meríteni!
gigibp

Sziasztok!

Hát nekem már olyan halvány volt a ma reggeli tesztem, hogy nagyon nézni kellett, hogy lássam. Én már feladtam úgy érzem.

Nem lehet könnyű ezt a diétát tartani. Nem is tudom menne e nekem. Érdekes, hogy engem sosem néztek ilyenre.

Hát nálunk is arra fogták, hogy apa gond van, kevés a spermiumszám, de ez is változó. Volt már átlagos, volt nagyon gyenge. NEmtudok én ezen elmenni. ÉS fel nem foghatom, hogy már az orvos se tud nekünk gyereket csinálni. Kész dolgot kapunk és még az sem marad meg. És senki nemtudja megmondani az okát hogy MIÉRT?

Ma kérdeztem is a férjemet, hogy a kisfiunkat hogy tudtuk összehozni, mert el sem hiszem hogy mi csináltuk.

Kép
babicsek

Gigi, ez gyenge ir, de okozhat problémákat. Az adimet is metformin, nincs jelentősége a névnek, ki ezt bírja, ki azt, ha az adimetet nem bírod, van meforal vagy merckformin is.Emellé diéta 5x étkezés 180 gr ch és sport (utóbbi nekem is kéne...).

Kitartás mindenkinek!
lafead

Szia Lafead!
Üdv itt!
Igen tudom, hogy a név mindegy, a hatóanyag azonos! :)
Most már bírom a bogyót, de kb másfél hónap volt, mire a 3x1-et bevezettem! :D

Babicsek,
ne add még fel! A halvány csík is jóóóó!!!
Pénteken mész vv-re?
Nagyon drukkolok!!!!
gigibp

Ne haragudj Gigi. Csak a Te írásodban láttam, hogy van már 1 gyerkőc, de rájöttem hogy Babicsek írta. Elnézést kérek :(

Megnéztem a gyógyszer összetételt és valóban ugyanazok az összetevők vannak benne.
kig120
Kaposvár

Nah most jött a telefon az UH-ról. 12. nap

Nem tudom hány darab, de azt mondták, hogy sok 15-16mm-es van. Meg van sok kisebb is. Meg valami eniomteriumt 8mm-nél nagyobb. NO hogy ez mi, azt nem tudom, de utána olvasok :)

Megint kaptunk egy csomó gyógyszert:
Felírtak Gonal-f 300-at, Ovitrell-t meg Cetridol-t. Biztos elírtam a neveket :)

Hétfőn 7.30-kor lesz a leszívás és csütörtökön a beültetés. Jaj de nagyon várom már :) Nagyon izgi.
kig120
Kaposvár

Kig120: Amit lemértek az az endometrium, azaz a méhnyálkahártya, amibe majd belekapaszkodnak a kis sejtecskék.

A hétfő az már mindjárt itt van! :)

Nekünk az elsőnél hétfőn volt a leszívás és szombaton tették vissza őket blasztociszta állapotban. A mostaninál egy hat sejtes fagyibabát kaptunk vissza.

Gigi: Igen, holnap megyek vérvételre. :?

Kép
babicsek

Nah ma kell szúrnia magát Cetrotide-vel meg holnap meg szombaton.
Ez mire jó?

Meg kapott Ovitrelle-t és még szúrnia kell magát.
Ez szintén mire jó?

Gonal-f-el is szombatig azt hiszem.
kig120
Kaposvár

Kig,
cetrotid gátolja, hogy idő előtt a nagyobb tüszők elpukkanjanak.
ovitrelle, tüszőrepesztő
nani72

Sziasztok!

Rég nem írtam, csak olvastam.
Mindenkinek hatalmas drukkokat küldök!

Nekem tegnap, ET utáni 21. napon 11407 mIU/ml volt a béta-hCG szintem.
A szülészem szerint nem kizárt, hogy mindketten ügyesen kapaszkodnak.

Babicsek!
Lehet, hogy a következőt is Ti fogjátok megcsinálni. Bízz magatokban is, az orvosokban is! Valamelyik egyszer bejön!

Kig!
A beültetés napját még ne vedd készpénznek! Az attól is függ, hogyan dolgoznak a lombikban a sejtjeitek. Akkor kapjátok vissza őket, amikorra bizonyítják, hogy szabályosan tudnak osztódni.
muki2

Köszönöm szépen a válaszokat.

Így már értek mindent :)

3-szor kell Cetrotide-t szúrnia. Tegnapitól bepirosodott egy 5-8 cm-es sugárban. Kórházban a nővér adta be.

Gonal-f eddig 150-es volt az adag, szombaton pedig 225-öt kell, hogy ne vesszen kárba az anyag. (De most reggel kell beadni, nem este).

És szombat este 8 órakor kell az Ovitrelle-t beadni. Hétfőn 7.30-ra pedig várnak minket a leszívásra.

Tegnap és ma is rosszul volt reggel Szasza, tegnap még hányt is :S, de utána egyből jó lett.
kig120
Kaposvár

Sziasztok!

Megjöttem a vérvételről...... háááát, hcg értékem 22,11. Nem sok, de több, mint a semmi. Az orvos azt mondta szedjem tovább a gyógyikat amit eddig is. Hétfőn majd meglátjuk mi lesz, megismételjük a vérvételt. Egyébként nem sok jótól tartok, mert, a tesztjeim halványodnak.:?

muki: Köszi a bíztatást!

kig120: Mitől pirosodhatott be? Érdekes.

Nemtudtok olyan hcg-s táblázatot, ami fagyis embriókra vonatkozik?
Egyébéként reggel úgy mentem el, hogy be sem szedtem a gyógyszereket, a Crinont se adtam be, mert gondoltam, hogy felesleges. Mikor hazajöttem,. gyorsan pótoltam mindent. :)

Kép
babicsek

Babicsek,
én annyira nem értek hozzá. Ez akkor most nem túl jó érték? Gondolom, hogy kicsit magasabbnak kéne vagy lehetne lenni, de ez azért annyira nem rossz?! Ugye?!

Kig,
micsodaaaaa? Azért kell 225-öt adni, hogy ne vesszen kárba az anyag?????? Ez biztos? Nem lehet, hogy van valami oka, amiért ennyit kell beadni?!
Nem hinném, hogy azért nyomatják be, hogy ne kelljen kidobni.

Muki,
ügyes vagy! Gratula!
gigibp

Jó reggelt!

Kig: egy kalappal a holnapi naphoz!
Ez számomra is furcsa, hogy csak azért adjátok be a szurit, hogy ne menjen kárba.

Gigi: Hát azt mondta az orvos hogy legalább 50 körüli jobb lenne, de a legjobb, ha 100 körül, vagy afelett lenne. Úgyhogy valami beindult, de szerintem meg is állt nálam. Érzem, hogy holnapra biztos kevesebb lesz. Ha így alakul abba kell hagynom a gyógyikat és várni pirit. :?

Ti mikor próbálkozhattok megint?

Szép napot mára. Holnaptól állítólag esősebb idő lesz, használjátok ki a mai jó időt. :wink: Mi térkövezzük a járdát a kapunk előtt.

Kép
babicsek

Babicsek,
remélem, hogy holnap jó hírekkel jössz majd!!! Nagyon-nagyon szorítok neked!
Mi majd aug. végén megyünk konzultációra. Nem tudom mit fog mondani a dokim. Lehet, hogy kéne még néhány vizsgálatot csináltatni, hátha kiderül, hogy van-e még bibi valahol.
Tegnap este voltunk a Rómain. Jó volt, csak nagyon sokan voltak.
Jó munkát nektek!!!
gigibp

Sziasztok!

Sajnos a vérvétel azt mutatta, hogy csökken a hcg-m. Nemtudott kapaszkodni a kicsikénk, bármennyire is akart. :( Ma már csak 5,5 volt.
Legközelebb januárban mehtünk, ha minden igaz. Addig nemtudom hogy fogom kibírni. De ez a mostani nem viselt meg annyira, mint az első sikertelenség. Januárban tudom, hogy sikerülni fog.

MA már nem szedek gyógyikat és várom pirit hogy jöjjön minél hamarabb. Utána megyek majd egy UH-ra vissza, meg a rákszűrést is meg kéne csináltatnom. Beterveztem egy fogászatot is.

Kép
babicsek

Sziasztok,

Végül nem adtuk meg a 225-öt csak a 150-et, mert már így is feszítette a pocakját Szaszának. A Cetrotide-t injekciókat a kórházb adattuk be. Az Ovitrelle-ből meg két darab kellett. Utána el is múlt az a nagyon feszítő érzés.

Ma voltunk reggel punkción. 21 petesejtet szívtak le és nálam is rendben volt minden. 60 millió/mmol volt és a mozgás is remek volt.

Az altatást is nagyon jól viselte Szasza.

Szerdán lehet majd érdeklődni és csütrötökre várható a beültetés.
kig120
Kaposvár

Sziasztok!

Babicsek,
nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry:
Most szépen sírd ki magadat, pár napig nyalogasd a sebeidet, aztán újult erővel készülj a következőre!És ne arra gondolj, hogy várakozási idő van, gondolj arra, hogy ez felkészülési idő, hogy a következő tutira sikerüljön! :wink:

Kig,
jó sok petesejtetek lett!
Drukk a randihoz!Várjuk majd a híreket!Szasza pedig igyon nagyon sok folyadékot, és egyen sok fehérjét, hogy tuti még esélye se legyen a túlstimunak!

Kata,
mindig olvasgatlak, és a háttérből nagyon drukkolok!+++++++++++
Meg apukádnak is!!++++++++

Roni,
fogadd őszinte részvétemet!Nagyon sajnálom, hogy ilyen szomorúság árnyékolja most be az életeteket!De itt van ez a csöppség a pocakodban, akiből erőt lehet meríteni!
Egy pocakképet dobhatnál majd!!!!!!

Nani,
hogy vagytok?Iza is biztos szép nagy már!!!Hozzátáplálást hogy bírja?

Pussz mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Babicsek,
sajnálom, hogy így alakult!!!
Remélem hamar eljön a január és akkor úgy lesz, ahogy érzed!! :)
Én már sehogy sem érzem, de leginkább úgy, hogy nekem sose lesz gyerekem. Lehet, hogy a sors ezt rendelte nekünk...

Tegnap nagyon kiakadtam, amikor beszéltem az egyik barátnőmmel. Ő máshova jár és csináltatott preembrionális vizsgálatot és kiderült, hogy mind a 4 embrióban brutál betegségek lappanganak, így beülti se volt. Nagyon igazságtalan az élet, hogy aki ennyire szeretne kisbabát, hogy mindent megtesz érte, nem sikerül, aki meg összefekszik fűvel-fával, annak 9 hónap múlva ott szuszog a baba a kiságyban. (jó esetben). Ez irtó szemétség!!!!

Kig,
21 az nagyon sok. Nem csodálom, hogy feszítette a hasát.
Igyon sokat és egyen sok fehérjét, ahogy már Meli is írta!

Melikém,
remélem ti jól vagytok!!! Lelle hogy bírja ezt az időjárás-változást???
gigibp

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?