Sziasztok!
Lola
Boldog szülinapot!
Köszi
Edith!
...ti hogy vagytok?
Ma csak írok.... holnap vissza is olvasok - remélem...
Mi jól vagyunk....
Liza szopizik... a hasa már ritkábban fáj - neki az Infacol jött be nem az Espumisan (Levinek pedig ez volt jó).. bár nem is eszek olyat, amitől talán fájhat...
Mérleget nem tudtunk szerezni - sajna - bérelni nem akarunk... Kedden (28-án) megyünk az egy hós vizsgálatra... kiváncsi vagyok, hogy mennyi már... Biztos elértük már a 4 kilót... mert imád enni... a hasa sem kicsi, a combocskák is nőnek szépen
A popóval van egy kis gondunk... azt most ecsetelnem kell - piros... azt mondja a doki, hogy érzékenyebb a bőre
Levi bölcsizik, így van egy kis időm mindenre... féltékenység még van, de szereti a hugit... puszilgatja, simogatja...
Hétfőtől van fülbevalója...
A szülés:
2011. május 29-én kb 17 óráig nem is gondoltam volna, hogy néhány óra és találkozok életem második kis csodájával..
16 körül ettem... nem keveset... nagyon éhes voltam...
17 óra után néhány kis pukkanást éreztem és hallottam a pocakból... arra gondoltam, hogy a magzatburok... de nem az volt...
Néhány perc múlva kis görcsök jelentkeztek... és úgy, mint Levinél... kb 20-30 mp-ig tartottak, 3-7 percenként... össze-vissza...
Ezek kibírhatóak voltak... elkezdtem őket mérni.. közben összepakolgattam még azokat , amik hiányoztak és Levinek is egy kis ruhát, mert a nagyszülők vigyáztak rá este...és éjjel... és szóltam Apának, hogy ne ijjedjen meg, de ma szülünk...
18 óra előtt lezuhanyoztam és felhívtam a nődokit...
Elvittük Levit Anyósékhoz és 18:30 körül elindultunk a kórházba...
Az ügyeletes doki megvizsgált.. azt mondta 6 ujjnyi.. magzatvízvizsgálat is volt...
A víz kicsit zavaros volt...
A beöntést most is megúsztam, mert nem akarták, hogy megrepedjen a m.burok...
19 után felmentünk a szülőszobákhoz, Apa átöltözött, engem az ágyra fektettek, közben megérkezett a dokim is...
Ekkor változott meg a nagylány neve... Izabell helyett Eliza lett...
Szülésznőt nem választottunk, de egy nagyon kedves nő volt épp akkor éjszakás...
Kicsit más volt itt egy szülőszoba, mint Bp-en... (szebb, jól felszerelt...)
Előkészítettek mindent, pár mondatot beszéltünk a nődokival - közben szívhang-ot néztek, megvizsgált... és akkor már teljesen kitágultam... de a méhszáj még nem tűnt el, így egy kicsit visszatartotta Lizát... de nekem már nyomnom kellett...
Apa a fejemnél állt és segített emelni a fejem, legyezett, mert olyan meleg volt... (meg is jegyezte, hogy Bp-en végignézte a kisfia születését... itt sajnos nem látta...)..
Azt hiszem kevesebb idő és tolófájás alatt született meg Liza, mint Levi...
Volt gátmetszés ismét, ami egy kicsit nagyobbra sikeredett most... (1 cm-rel nagyobb volt a feje is)
20:15-kor megszületett a nagylányunk, Eliza.
1-2 percre megkaptam... aztán elvitték... Apa elkísérte..
A varrás most sem volt kellemes... ezt nem akarom még1x érezni...