Era
Meglátod, nem lesz ez az egész mindig ilyen "rémes"
Mondjuk nekem csak addig nincs kedvem, míg rá nem hangolódom, aztán jöhet bármi
Ha az egész alatt játszani kell, az rossz
De sztem előfordul ilyen
Szal vissza fog jönni a kedved
Most valszeg kicsit többet kell megdolgozni érted, ez tény
Zsoltinak szoktam mondani, hogy legyen hálás, mert az ember az egyetlen olyan élőlény, aki ebben az állapotban engedi, hogy molesztálják
Skorpió, tarantula.....nem hangzik túl jól, bár én nem vok finnyás, azért....
Málna
Igyál kávét csokis keksszel és öblítsd le kólával
Baj nem lehet belőle
Nem valami anyabarát a babád:?
Mármint ami a kaparászást illeti...Remélem jobb belátásra tudod bírni
Kriszta
Hurrá szülinap!!! Mit kap az ünnepelt?
Lilla
Hááát ez a bola lánc....sztem lehúzás
Én hiszek sokmindenben, még az elvben is, bár annyira nem tudom megerősíteni....Se Iván, se a bnőm lánya nem nyugodott meg arra a dalra, amit kilőttünk, mint babanyugtató. Nekem Enya volt....Ellenben választott magának másik számot, amire 9-10 hónapos koráig rendszeresen elaludt. AZtán nem hallgattuk. Majd úgy 1-1,5 év múlva beraktam. SZázszor kérte egymás után
Egy darabig minden nap kérte. Majd megint következett úgy egyéves szünet. Ráakadtam a youtube-on. "Anyu! Ezt a dalt ismerem!!!!" Ekkor már bő 3 éves volt
Szal szetm ehhez nem kell bazidrága csengettyű. Meg fillérekből te is csnálhatsz ilyet
Egyszerűen...Másrészt a Te hangod is legalább annyit hallja, mint egy csengettyűt
Én vélemény
Kata
Igen, mindegyiknek erre jár az agya
És ami a legrosszabb, hogy a szerett nő gömbölyödő pocakja többszörösen ezt erősíti bennük
CUMI: Én spec. totális ellenző vagyok
Azt is leszögeztem, hogy Lindának senki ne vegyen olyan babát, aminek cumija/cumisüvege van. Attól még a hideg is ráz, mikor a síró játékbaba attól hagyja abba a sírást, ha a gyerek betömi a száját cumival
Mondtam, hogy nagyon ellenzem
Soha nem adtam cumit egyik gyerekemnek sem és nem is fogok
Cumisüveget sem. Egyik sem hiányzott. Persze a cumi olykor jól jön, de nekem maga az elv nem jön be, hogy a szilikon csajt tömjem akarattal a baba akarata ellenére a szájába
Nekem lerázás....Értem persze azt is, aki mégis ezt teszi, de én nem tenném. HA türelmes vagy, ráérsz, akkor én nem jvaslom senkinek. Pusztán élettani okoból sem. Számomra ez a második legnyomósabb érv a lelki tényezők mellett. Bnőm nem az a non-stop szoptatós fajta (én mondjuk igen), de ő sem adott cumit soha a gyerekeinek. Kettőnk 4 gyerekéből eddig egy sem szopta az ujját
Sztem az ujjszopás nem feltétlenül cumizástól vagy a szoptatás mennyiségétől függ. Cumival a szájban tud játszani, 4kézlábazni, mászni, mindent. Ha az ujja van a szájában, akkor ezek nem fognak összejönni
Sztem érdemes utánanézni, hogy milyen hátrányai vanak a cuminak, mert arról kevés szó esik
Majd mindenki döntsön belátása szerint