Új privát üzeneted érkezett!

Gratula és a szülinaphoz is, ha elmulasztottam volna!

Másik topicon van egy lány, megtalálod a tortáit a neten, lehet, h tudsz jó ötleteket meríteni. (millyefinomsagai címen)
Én is mindig vmi jó kis anya-tortát csinálok, de most még töröm a fejem, azt sem tudom, h itthon ünnepeljük vagy Balcsin, pont másnap jövünk onnan haza! Meg az enyémek még nem kapnak tejet, tojást, és ez nehezítő körülmény...de azért már van ötletem :D

Köszi, remélem tényleg nyaralni megyünk, nem őszölni :roll:

claire
claire

Ja, a lényeg! A lázra figyelj, egyik unokatesó most sokáig húzta a lázas állapotot, kicsit piri volt a torka, de ennyi, de a láz csak nem ment le, végül vírusos tüdőgyulája volt :( Nehogy ti is addig húzzátok, a tartós láznak oka van! Jobbulást! C
claire

Claire
Köszi :)
Torka,tüdeje rendben...most már nincs láz-megijesztett a kis mocsok :(

....dicsekvés :)
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Claire: jó pakolást és várlak itt a Balcsin :)

Barbcsi: hát, nem tudom,de már az itteni szomszéd néni is megszólt, hogy túl sovány vagyok... na sebaj, majd jön az idegeskedéstől mentes időszak és akkor lesz hízás :)

( vagy ráveszem apit egy tesóra:D)

na megyek, pakolok, erre a kis 7végi otthoni kiruccanásra, de sztem csak Gergőnek pakolok... :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Claire!.....Jó időt és jó utat nektek is!!!

Mares!.....Te pocakosan is vékony voltál! mázlista!

Csillag!.....Szuper, hogy jobban van Gergő....beszélj a fejével, hogy a következő talira ne szúrjon ki veled!

Berci mai garázdaságai:
1. a tévé távirányítóját belerakta a bébitaxi csomagtartójába, még jó, hogy észrevettem, nem tudom meddig kerestük volna
2. a telefonomat eldugta egy óriáspuff alá (rezgőre állítva), na ezt kerestem vagy 10 percig.
limo73

sziasztok

Aldiban ákkkciós volt a baba,egyet fizet kettőt vihet

Kép

:lol: :lol:

Ma mamázós nap volt.Hazaérve kellemetlen meglepetés fogadott,Tomi szobájába lépett igen dohos szag,már tegnap éreztük finoman,na ma brutál,gyors szellőztetés,szagminta,ezúttal a habtapi alatt csontszáraz,de az ablak és az alatta levő fal felől jön,szerintem az esők miatt beázhatott,holnap ezt sürgősen orvosolni kell,mert így nem lehet bent a gyerek meg a cuccai,ejj hogy mindig van valami,néha legszívesebben kiszállnék a körhintából ...
Miki ma már meg is kapta a reálhozamot :shock: :wink:

Claire,és Klári,jó utat!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi!.....Te ne is bosszants a reálhozammal!! Apuci nem is hiszi el, hogy nektek annyi van....csak szidja a rendszert! De amúgy tényleg miért pont nekünk ilyen kevés? :?
limo73

Limo amúgy hol nézted meg? én kerestem, de nem találtam, hogy hol lehet...

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75b]Limo amúgy hol nézted meg? én kerestem, de nem találtam, hogy hol lehet...

Párom az Axánál van, a honlapjukon a tagok regisztráció után be tudnak lépni a saját számlájukra. Év elején még kb. 12 ezret írtak, az is ku.... kevés, de ez az alig 5 ezer kiverte a biztosítékot nála. Tegnap már költözni akart az országból.
limo73

Sziasztok!

Számítógépem bekrepált... De Gergőnek utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!

Bálintom csatlakozik az önállóan is tipegők táborához, bár még nagyon bátortalan (és maximalista, hihetetlen, kitől örökölte???) és csak akkor tesz meg pár lépést, ha elfelejtkezik magáról :lol:

Limo, ez nagyon gáz... Várható volt, hogy a biztosítók igyekeznek minél kevesebbet kifizetni, de ez az összeg azért egész egyszerűen botrányosan hangzik. Kíváncsi vagyok, más biztosítónál is ilyen nagyságrenddel számolnak-e... :roll:

Évi, nagyon tetszik az egyet fizet, kettőt vihet akció :lol: :lol:

bekri

Köszönjük a jó kívánságokat!
Nem vagyunk összepakolva :( ennyire nem szoktam elmaradni. )Igaz, csak a gyerekeket kell időre vinnünk, ők vonatoznak a nagyszülőkkel, mi autóval megyünk, de akkor is. Nem lehet az egész napot ezzel elvacakolni, ahh.

Évi! Penész bosszantó, remélem megfejtitek!
1-t fizet2-t kap :lol: :lol:Nagyon szép babák, hol van ez az akció????Én is ezt szoktam mondani az ikrekre :lol: :lol: én már 2x is "bevásároltam" :lol: .
Nagyon édik, ami a méreteket illeti, Nonó és Joni is kb így fest! :D

Megkaptam a koleszból az árajánlatot, ha sikerül lekötni, akkor egyre tutibb, h megyünk Pécsre!!! Csak nem szeretném elkiabálni!

Claire
claire

sziasztok

Limo,bocsánat :oops: :( tudod attól függ melyik biztostó cég hogy fektette be a pénzeinket.Azért az elgondolkodtató mennyi nyugdíjat biztosított volna egy ilyen cég...derülnek ki piszkosságok :(

Bekri jó h.jöttél

Claire,szuper,és melyik kollégium lesz?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi!Elvileg az, amit belinkeltél :D köszi!
A többi , isten tudja miért, nem tesz fel semmi normálisat magáról. ez sem tüntetett fel árakat, de legalább megadott egy helyet, ahol lehetett emailben ajánlatot kérni!

Biztosítók és társaik: az a bej, h amikor kínálják a termékeiket, akkor mindegyik szuper kedves, szuper biztos és minden OK, mire kiderülnek a disznóságok, addigra már fújhatja a kedves ügyfél :evil:!

Nálunk a 4 nagyobbat kivitte a párom a vonathoz, 2 bicikli kíséretében, most szopiznak, aztán pakolok 1000rel, mert tegnap mindeki nyüglődött vmin, apjuk is 7kor jött, stb, szóval finoman szólva nem lettem kész :roll:. Mindegy, a gyerkek a nagyszülőkkel utaznak, minket nem hajt a tatár, igyekszem nyugtatni magam, de a hülye maximalista fejemet bosszantja, h nem klappol minden!

Most két hétig nem nagyon lesz netem, addig mindekinek szép nyarat, és főként jó egészséget, a közben szülinaphoz érőknek BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok! Remélem sikerül a pécsi talin ott lennünk, meg esetleg még mással is talizni nyáron.

sziasztok: Claire
claire

Évi!....Bocsánatot ne kérj!!!! Tudom, hogy a befektetésektől függ, fél millió ember meg semmit nem kap. kívánom mindenkinek, hogy jobb biztosítója legyen, mint az AXA. A párom meg tényleg ilyen peches, neki egy egyszerű ügyintézés sem megy simán, bevonzza magához a rosszat!

Bekri!....Gratula a lépegetéshez, km hiányuk nincs, vagy nem lesz az biztos.
limo73

Helló. Most csak gyorsan......ha lesz időm jövök bővebben is.....

Drága Bettinyo! Születésnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánok!

Kép

királylány

Évi-1et fizet 2őt vihet :)
ázás :(

Limo-Berci nagy gézengúz :)

Bekri-köszönjük-gratula nektek is! :D majd belejön :)

Bettinyó-boldog szülinapot!!!!

Gyerek duraceles ma....ezerrel köpköd és közben-dededede :(
Hihetetlen egy pasas!
Mekkorákat tud nyögni....
Sosem fárad el :(
Fél2 től 4ig aludt :) (apjával-aki még mindig húzza a lóbőrt)...nesze nekem takarítás
Nagyok az apjuknál....
Elcoteq........jáááááááááááááááj-még nem tudunk semmit-csak ami a hírekből (médiából) jön :( :( :( -mi lesz velünk :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csibuc!
Nagyon boldog szülinapot!!!!! :)

Tegnap óta enyém gyermek nem mászik, csak jár.
Ez ilyen éles váltás?

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Szép reggelt!

....most már elállhatna az eső :(

Csibuc-neked is boldogat!

Klárika-gyermekfüggő...van akinél ilyen élesen jön :)

Nemsokára özönlenek a szülinaposok :) :P :D

Ilyen értelmesen nézünk,amikor a pöttyös túrórudi reklámot nézzük,vagy halljuk a zenéjét :)
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok
ejj ez az idő,és mindjárt nyaralás :evil:

Nagy a boldogság minálunk,Tomi kapott új játékot:

Kép

Ma reggelre a fütyije vége piros,kicsit mintha ödémás is lenne és duzzadt az egész,hátul is piros,nem tudom mi lehet ez,fájdalmasnak nem tűnik,de lehet megmutatom a dokinak..ötlet?

evilany

Évi-kis fehér "mirigy" nincs?(mint egy patti amikor nyomod kifelé)-nem tudom mi a szakneve :(

Nálunk ez van-védőnő szerint ott fog elválni a bőr.Ezt szépen óvatosan,lassan kell mindig kifele törölgetni.Fájdalmasnak nem fájdalmas(nálunk)

Tomi nagyon édes...jók ezek a labdák...nekünk csak 5 darab van...nem is kell több :)
Fanninak volt egy nagy ládára való-hát nem nagyon élveztem....de Ő igen :)

Időjárás :(
Már lehetne jobb!!!
Így sétálni sem tudunk :(

Egy Angliában élő ismerősünknek aki babát várt,szombaton amikor skype-n beszéltünk már 7 perces fájásai voltak.Persze csak akkor mehet be állítólag ha 5 percesek vagy kevesebb ideig tartó fájásai vannak.
Elment a nyákdugó is...erősödtek a görcsök-mondtam nekik még ma meglesz a pici lányka :)
Aztán nem sokáig beszélgettünk,lefeküdtem aludni,Tibi maradt itt a gépnél.
Azóta nem jelentkezett apuka.
De okos vagyok és egy másik ismerős által kiderítettem hogy állunk?!
Állítólag mire beértek már 3 percesek voltak a fájások....DE haza akarták őket küldeni! :(
Fél óra múlva megszületett a pici AINA :)
Állítólag a szívecskéjével van valami (ami az ápolók hibája miatt van-nem is tudom mi lehet) :(
De megnyugtattak,hogy annyira nem vészes.
Most írtam nekik sms-t.
Remélem minden rendben lesz a picivel.Anyuka jól van

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sajna még mindig duzzadt,láttam már ilyesmit férfi betegeken,mikor fürdetésnél nem jól húztuk néha a bőrt és rádagadt,ödémás lett ..védőnővel beszéltem,du.megyünk a dokihoz.Áhh.

evilany

Nem tűntem el, csak hát itt tomboltam pénteken és a hétvégén is kettesben voltunk a férjemmel. :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép

Ja és lánykám nélkül, persze. Első alkalom volt, hogy nagyszülők vigyáztak rá 2,5 napig.
Féltem, hogy mi lesz, de szó szerint semmi. Élvezte a drága és volt olyan nap amikor mind a 4 nagyszülő itt volt vele.

Majd még jövők, de Lilit bezártam a karámba és most rázza, hogy ki akar jönni! :wink: (még nem olvastam vissza)

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Hello!

Évi Áronnak is piros a kukija, lehet nagyon meghúzkodtam neki. Mióta nem tudom fürdésnél felhúzni neki (nem tudom lefektetni őt a kádban) azóta kicsit visszatapadt és fürdés után szoktam neki "műteni". Neki már jött ki olyan fehér váladék. Remélhetőleg doki nem rántja fel Tominak (vannak ilyen okos orvosok :twisted: )

Csillag enyém gyerek is így nézi a reklámokat :lol: Ismerősnek gratula, kívánok nekik minden jót és gyors gyógyulást.:)

Bekri számítógép :evil: Tipegés: :D Képet lehetne a srácokról?

Limo reálhozam: :twisted: dühítő! Függ attól ki, mióta, hol és mennyit......

Clárika ügyes Réka. Van akinél ilyen éles a váltás. Áron pl most kezdett el 2 lábon járni, pedig a hónap eleje óta lépeget. van, hogy még most is mászik. :wink:

Ja Csillag gratulálok a nyereményhez!

Áron rajtam lóg, becsípte az ujját, csak sír egész délelőtt. :?

királylány

Szióka!

Én is úgy vagyok, mint Dia, amióta Berci tipeg, gyakorlatilag állva fürdik, baromi nehéz a fütyi ápolás. Nálunk utána meg lehetetlen, mert a pelusozás mostanában katasztrófa, állandóan felül, és még a pelenkát is úgy akarja magáról leszedni.

Reálhozam ügyben párom megnyugodott....majd akkor lesz még egy "kör" ha kézhez kapja. Éppen az bosszantotta, hogy 15 éve dolgozik itt, és tag az Axánál....és ennyi. Úgyhogy itt a biztosító a kutya, de ez van... "majd veszünk rajta gyümölcsvodkát" :wink: (nem vagyunk alkeszok, a gyümölcsvodkának külön sztorija van, és azóta használjuk idézetként.

Woody!....Irigyellek, hogy el tudod engedni Lilit, nekem ezt még szokni, gyakorolni kell.
limo73

Csibuc, Boldog Szülinapot így utólag!

Évi, sajnos a kukikhoz nem értek (de remélem majd fogok egyszer :wink: ).
Drukkolok, hogy minden ok legyen a dokinál.
Nekünk is ilyen labdáink vannak, imádja. Én a kis medencébe raktam bele és a szobájában belemászik és szétszórja én meg szedhetem össze.

Claire, remélem azért lesz jó időtök is a 2 hét alatt. Jó nyaralást!

Limo, elég sokszor van Lili a nagyszüleivel így nincs gond. Persze most anyukámékra bíztam, bennük jobban megbízom (anyósomra nem mertem volna bízni 2,5 napig :oops: ).
Tudom fura, de nem volt olyan nehéz elengedni. Tudtam jól érzi magát és persze mi is a férjemmel. Jó is volt nekünk ez a pár nap (sétáltunk, beszélgettünk és nyugiban olvastunk).
Ja és folyamatosan kaptunk képeket és sms-t, hogy mi a helyzet otthon. :lol:

Réka, Tomi közös kép zabálnivaló! :lol: :lol: :lol:
Na és Berci nap képe is! :lol: :wink:

Felébredt a lelkem és megyünk bevásárolni, mivel üres a hűtő….

woody

Limo keresek reklámot a tv-ben vagy adok vmit a kezébe és így tudom kezelni a kérdéses részt :wink: 8)

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Limo keresek reklámot a tv-ben vagy adok vmit a kezébe és így tudom kezelni a kérdéses részt :wink: 8)

[/color]

A vmit a kezébe nem működik, ill. ezzel a módszerrel sikerül pár pillanatig megreguláznom, de nem bánnám, ha kicsit tovább nyugton maradna. A reklám viszont jó ötlet, Berci is "reklámzabáló" kár, hogy teleshop ajánlatok a fürdés idején már nincsenek....mert ha tudna beszélni serpenyőből, hallás erősítőből, mágneses térdpántból verhetetlen lenne.
limo73

Limo-vedd fel a reklámot...és fürdés közben játszd le :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!....Mizujs a dokinál? Jelentkezzetek! Remélem nem gyötörték meg Tomit nagyon!
limo73

Megvoltunk,mondtam a kb 1 hete tartó hőemelkedést is amit én a fogaknak tudok be,felül vagy 4 bújna ki épp,torka kicsit piros,fütyi kamillás fürdő és Betadin kenőcs,ha rosszabb lesz,menjünk vissza.De ugye ő nem látja amit én hogy eléggé meg van duzzadva és ennél sokkal kisebb szokott lenni és puhább.Na mindegy majd alakul.Gyerekem 6 óra óta alszik(én zumbáztam,az apja meg letette...)

evilany

Gyerekek nagy kópék! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó nyaralást mindenkinek!

Mi 29-én délelőtt leszünk Pesten, utána megyünk Debrecenbe... 30-án megyek a kicsikékért... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt

Ircsi,akkor lesz a beültetés?

evilany

Sziasztok!

Clárika: nagylány a kislány :) a szülinapos party-n már ő is csak állni-járni akar :) úgy fújni el a gyertyát! :)

Évi: jaj, szegény Tomika.... (kukac ügyre)... fogak, nálunk is amióta itt vagyunk KEszthelyen, ( 15 nap alatt) 2 felső fog kijött és a mellette lévők is jönnek most a bal 2-es :) belehúznak a drágák :) jaj, kép meg annyira szép Tomiról!

Évi, Clárika: én is kérek ilyen egyet fizet -kettőt vihet dolgot :) ( nagyonjó a kép!!!)

Limo: Bercinek ilyen adó kellene :) csak reklámok :) .... kis drágaság :)

Ircsi: beülti mikor ? még nyáron?

Woody: ez milyen koncert volt? jaja, van nálunk is családban aranyos rokon, de azért rájuk hosszabb távra nem bíznám :D

Dia: hova csípte be picike újjjjjacskáját a kicsi Áron? kis drágám! puszi rá nekijeeeeeeee!

Emberek, beköszöntött a jégkorszak! ááááááááá hideg van!

MI : VOltunk otthon, 7végén, hogy mi majd a szabadtéri színházba megyünk, jó kis NAgy Ervin-Vári Éva darabra, na még a szombati esőnapon is zuhogott, így mostani színház ugrott...

Gergő egész 7végén mint a vándorserleg kézről kézre járt, mindenki nyúzta, féltem, hogy majd Mislenyben hogy fog aludni Keszthely után, de első este után ( fel12kor aludt el mert el volt pörögve az új tereptől...) jól aludt, de én jobban elfáradtam, mintha nem mentünk volna haza.....

pár friss kép :
Kép ---> fogcsikorgató hideg.. de tényleg az volt és Gergő a jelenlegi 4el erősen csikorgat .ááááá :)

Kép ---> szalon gyerek ( vodafone üzletben )

Kép --> keszthelyi ház előtt :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Limo nekünk van felvéve film (több is, IP Tv) így könnyű reklámot kapcsolni. Viszont a televíziós vásárlást nem szereti :D

Évi mielőbbi jobbulást Tominak. Azért ezt megjegyzem (kamillás fürdő, betadin)

Ircsi drukk-drukk......képet a gyerekekről? Az összesről.....

Mares nagyon vagány Gergő a képeken :D Valószínűnek tartom, hogy mikor Bence jött ki a szobából nem vette észre Áron ajtórésben felejtett ujját és becsípte. :? Evvan.....majd elmúlik. Azért rosszalkodni tud ettől :)

Itt nincs hideg de el van borulva. Illetve perpill most süt a napocska. Remélem jön a jóidő.

királylány

Dia: jaj, szegényem... és nem lett harmonika a pici ujjacska???? ja és ami a kis képed, ahol ott van Áron, ugyanolyan szerkója van Gergőnek is :)))) ( bár lehet már mondtam, de akkor is :) )

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nem lett harmonika, de elég rondán néz ki....
nem mondtad még :D Én nagyon szeretem azt az együttest. A színeit is. :lol:

királylány

Jelentem fütykös helyre is jött

Most épp apjával kekszgolyózik :) arra van esze meg étvágya

evilany

Kép

Kép

itt meg vagánykodik

Kép

itt meg pakol pakol pakol

Kép

Kép

evilany

Évi: Tomika mióta áll???? :shock: :)

Dia: én is szeretem uram szerint nem fiús :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,egy ideje :) kb amióta mászik.De csak kapaszkodva áll fel,igaz mindenben kapaszkodik:játékosláda,lábam,rácsok,ágytakaró,abrosz... :roll: :roll:

evilany

Halika!
Na majd kipróbálom, felveszem a SpiderPan serpenyő reklámot, hátha legalább 5 percre kifekszik tőle :wink:

Évi!....Berci is csak kapaszkodva áll fel, pedig már megyeget....egyszerűen nem is próbál felállni kapaszkodás nélkül, ha lehuppan, inkább odamászik valamihez....ja és köszi előre is a segítséget.

Mares!.....Szépek vagytok!!!!
limo73

sziasztok!

Dia köszi! :oops: :oops: :oops: teljesen elérzékenyültem! :)
ujjacskát sajnálom!

Ircsi hatalmas drukkok mennek! jó utat!

Évi kekszgolyó... tudja mi a jó!
:wink: :)

nálunk: kibújt a 4. fogacska, így jobb' felül 2 fog van, bal oldalon nincs... :shock: :lol: érdekes...

éééés, hogy véletlenül se legyen unatkozni időm :arrow: elkezdtem angolra járni, szombat délelőtt... így esténként, ha van még energiám, akkor megy a tanulás ezerrel... :shock: jövő májusban muszáj középfokúznom... még szerencse, hogy a csapból is angol folyik, így már ragadt rám valami az évek alatt, és nem kell talán annyit szenvednem vele, mint a némettel és az olasszal anno...

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Tünde! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Gerivel ma megyek dokihoz-olyan mintha csalán kiütés lenne az arcán-és egyre erősebben látszik :(
Remélem nem a tejallergia lesz terítéken :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde
születésnapod alkalmából isten éltessen sokáig!

Kép

evilany

Tünde én is Boldog Szülinapot kívánok!
Kép

Mares, Bon Jovi-n voltunk Bécsbe! :lol:
Nagyon édes Gergő, olyan nagyfiús. :D

Tünde, gratula a 4. fogacskához.

Nem is mondtam náluk 2 hete 2 is jött egyszerre. Már 6 foga van a drágámnak.

woody

Woodx az nagyon komoly lehetett!Jó hogy kimozdultatok!

Képzeljétek Tomi új fogat növesztett,felül,de nem a metszőket,hanem a jobb kettest,és a bal kettes is fehér,fura :)

evilany

Újra itthon!!.....mamáztunk 2 napig....kirándulás, kényeztetés....
Triciklizős:
Kép
"Repülős":
Kép
"Öcsibátyós":
Kép
Lebirkózós:
Kép

Ahogy látom nem kell sokat visszaolvasnom :(

Csillag!....Reméljük Gergőn csak olyan pöttyök vannak amire az én védőnőm még régebben azt mondta: pöttyök jönnek, pöttyök mennek....nálunk bejött neki!
limo73

Évi!....és az milyen érdekes lesz, hogy állítólag előbb az őrlők jönnek, és utoljára a szemfogak!
limo73

Limo de jó tricikli!Büszke tulajdonossal!

evilany

Csillag, mi volt a dokinál?
Nem hiszem, hogy tej allergia lenne. Csak hirtelen nem jön úgy elő nem?

Limo, cuki képek. :lol: :lol: :lol:
Nagyon hasonlít rád Berci. :wink:

Évi, Tominak is gratula az új fogakhoz!
Szuper volt az tuti, és az is, hogy 2 napig csak ketten voltunk a férjemmel. :D

woody

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?