Köszi lányok!
Hívtam a Margitot, jövő péntekre van időpont, az már korábban van, mint Budakalászon, mert az augusztus vége a gyerekorvos szerint is késő.
Hívtam magánrendelőket is, kb mindenki szabin van, úgyhogy szintén augusztus végére lett volna időpont, végül találtam egyet csütörtök estére. Szeretnék már valami biztosat tudni, így szerintem arra elmegyünk. Aznap este fél9-re megyek úgyis 6 hetes kontrollra.
Zsuzsó
6 hetes csípőszűrésre nem is küldött a doki, gondolom az UH miatt.
Auchanban is van gripe water??? Köszi, nem jutott volna eszembe megnézni.
Ma csak úgy volt hajlandó aludni szegény, hogy fogtam a hasát…
Béku
Én is lábzsákkal viszem ki ilyen időben…
Vesegörcsöt sajnálom, nem is tudom, milyen lehet… A szülést már meg sem érzed majd
Hány gr most Maja?
Zsombor Apgarja 8/9 volt, szóval nem olyan rossz…
Andi
Nálunk is kemény napok vannak, remélem csak az idő miatt sír szegény ennyit
Kubu
Köszi, akkor veszek még meggypárnát is. Hogy működik, mikroban melegíted és kész?
Szélvédő sajnos nem javítható, így az is csere, k.rva sok pénzt elvisz mostanában a kocsi…
Lelked hogy van? nem volt időm fb-ot olvasni
Woody
Jó lehetett a koncert, kicsit legalább ki tudtál kapcsolni…
Jövő hétre van is időpont a Margitba, de ez sem rossz ötlet, hogy az ott rendelő dokik magánrendelését megkérdezni, elraktározom!
Dévényesbe is megyünk majd szerintem, csak előbb nézzék meg…
Nálam nem engedték, hogy felsírjon a mekónium miatt…
Jó, hogy így kiálltál az igazad mellett!
Csípőszűrésre kértem (UH-osra) időpontot, az is fizetős, de ez már csak ilyen
Eszter
Hajrá szurizás!
Anyukádat sajnálom, remélem nem nagy a baj! Jobbulást neki!
Hévízre én sem mennék most.
Én novemberi vagyok, szeptemberben lettem terhes és júniusban született, így nálam nem működik az elmélet… Ha koraszülött lett volna, akkor igen…
Rita
Jó, hogy Sz. rendes volt, Hilda meg mindig ilyen, lehetne egy kicsit empatikusabb, senki nem szórakozásból megy oda!
Sperma baci leletet sajnálom!
Vicky
Hurrá reálhozam! Melyiknél voltál?
Szikora nem csinál fejlődésneurológiát, nem? Most az a kritikus sajnos, nem a csípője… (a járási reflex hiánya)
Igen, arra emlékszem, hogy a Margitos fejlődés neurológia Macséknak nagyon nem jött be, de ők befeküdtek, én meg csak egy vizsgálatra mennék be… Eddig nagyon jó tapasztalataim vannak a Margitos dokikkal, az újszülöttes gyerekorvos is egy tündér volt.
Kérdeztem ma a gyerekorvost, hogy mennyire gáz ez a reflex hiány, azt mondta, hogy hátha csak lusta volt épp Zsombi, ha nem, akkor elég nagy baj…
Judit
Jó lehetett az átaludt éjszaka
Nehéz nyugodtnak maradni, ha anyós sír negyed órát a telefonba… Tényleg azt hittem, hogy meghalt valaki…
Fura, hogy kézi vizsgálatra mi egyáltalán nem kaptunk beutalót…
galorsi
Zsombor inkubátorban is volt, meg vérszegény is volt + komplikációk a szülésnél, így nem nyugtattál meg…
Remélem csütörtökön mindent rendben talál a doki!
Ma próbáltam ügyet intézni, nagy élvezet babakocsival!
Férjemet hétfőn elhajtották az okmányirodából, hogy már nincs idő rá (5-ből 4-en kint cigiztek), így ma mehettem én. Van ugyan rámpa, de oda nem vezet út, csak füves dzsindzsás. A bejárati ajtón befért a kocsi, a bentin már nem, nyitni kellett a duplaszárnyú ajtót. Szegény mozgássérültek! Bent 50 fok, gyerek persze beöltöztetve. Elkezdi csinálni az ügyemet a nő, közben jön egy 5 perces telefon, jó, nem ő tehet róla. Aztán beesett egy pasi, aki már volt ott korábban, na akkor azt végigcsinálta, az enyémet meg félbehagyta. Gyerek persze elkezdett üvölteni, én meg jól felhúztam magam. Nem lehetett volna 3 perc alatt befejezni az enyémet, ha már elkezdte, meg látta a pici babát és utána megcsinálni a másikat??? Bár lehet velem van a baj, de úgy felhúztam magam!