Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tudtok nekem olyan bőrgyógyászt ajánlani Szegeden, aki gyerekekkel is foglalkozik? 2 éves kisfiam kezén vannak csúnya kiütések, azokat szeretném megmutatni valakinek.

Köszönöm előre is!

Edit
ebird

Kézcsók Anyukák!

Lehet, hogy ritka az apuka errefele, de megpróbálom. 6 hetes kisfiunk éjszaka nagyon erősen nyögdécsel a kiságyában, ritkán fel is ébred rá. Ha viszont egy kicsit a saját ágyunkba rakjuk, sokkal nyugodtabban alszik, mintha "szúrna vagy sütne" az ágyacskája, pedig igyekeztünk mindenből a jobb félét venni neki, hátha könnyebb lesz neki. Saját ágyunkba nem szeretnénk beszoktatni, mert hallottam már rémtörténeteket erről. Sokan írták a Gripe Water-t és ezzel kapcsolatban a kérdésem az lenne, hogy Szegeden hol lehet beszerezni, ha még egyáltalán be lehet. Hasfájás van egy kevés, de nem visítós, elviselhetetlen, hanem a nyögdécseléses, ha egyáltalán ez annak a jele. Előre is köszönök minden segítséget.

Egy aggódó apuka.
leviapukaja
Domaszék

Ebird!

A bőrgyógyászat a Szent István téren van. A trolimegállónál. időpontot kell kérni.
Elvileg a Bőrklinikára is mehettek, vagy marad a magán.
pl. Miniklinik

Leviapukája!

Sajnos nem tudom hol lehet beszerezni a Gripe Watert, de hátha az utánam szólók tudni fogják.
Infacolt próbáltátok már?

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Leviapukája, GripeWater a DM-ben szokott lenni. Bár _szerintem_ ha nálatok látványosan nyugodtabban alszik, akkor nem a hasa okozza. Esetleg ha van rá lehetőségetek, próbáljátok meg, hogy anyuka aludjon pár napig a gyerekszobában viszonylag közel a kiságyhoz, hogy a baba hallja az ő szuszogását.

Kép

Esté, estét!

GripeWater Szegeden nincs! Sem DM sem patika, sem gyógynövénybolt sem gyógyszertárak nem tudtak adni, pedig körbejártam őket. Infacol nem hat. Az ágya a hálószobánkban van anyukától fél méterre, ma megy a hasonalvásteszt. Délutánonként ez a fajta alvás zökkenőmentes, éjszakára félünk egy kicsit kipróbálni, de váltva figyelünk rá. Gripe Water-t vaterán találtam, szombatra lesz itt, ha valami fejlemény va, beszámolok róla. Köszönöm a javaslatokat Mindenkinek. Szép estét, jó éjt.
leviapukaja
Domaszék

Leviapukája, remélem, a hason alvás bevált! Nálunk a fiam mindig is hason aludt, nagyon szerette, néha még most is úgy alszik, és ugyanúgy maga alá gyűri a lábait, ahogyan régen.
(Én igazából sosem értettem, hogy miért preferálják a háton alvást, szerintem sokkal veszélyesebb.)

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Gyermekülést kell vennünk Lalinak, mert igaz, a 18 kilótól bőven messze van még, de a feje már túllóg a támlán. Most ilyenünk van:

http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 9&pageno=6

Ki melyik márkát preferálja? A Nania márka jó? Mert ahogy néztem, nem túl drága, de nem tudom, minőségben milyen.

Kép
szilcsi

Zsuzsi! gratulálok! Mi is ezt a kenöcsöt kaptuk a kukira, majd jul. végén lesz a 3 hós kontroll.

Edit! Köszi én már Teszvesz-en vettem 300ért babzsákot. Akkor már 2t is mert majd Norbinak is kell ugyis iskolába.

Szilcsi! Nekünk ilyen van, én nagyon szeretem mert ebben végre nem billeg Orsi feje amikor alszik, hanem stabilan tartja.
http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... &mainid=16

Szegeden vettem Brendonban.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi,Barninak is ilyen Cybex ( free )gyerekülése van mint Orsinak,én is nagyon szeretem!!!
Pont ez miatt mint Karmen,hogy stabilan tartja a buksiát!!!

Ma indulunk a Balcsira!

Zsuzsi,gratulálok!!!!

Puszi Mindenkinek!!!

Kép
bibi226

Cybex Gyermekülés 15-36 kg Free-Fix Shadow-black
Szóval ilyen,Barninak kb 2 éves kora óta van ilyen mert a másikból kilógott a feje!

Én jobban szeretem,mert az autó biztonsági ővvel
van becsatolva,! :lol: :wink:

Kép
bibi226

Karmen, Bibi, köszi a tippeket, az az igazság, ami nekünk most van, annak az egyel nagyobb kategóriájú ülése több, mint 40e ft, annyit azért nem akarunk kiadni, de ez a Cybex majdnem feleannyi csak. Még nézelődünk...

Bibi, jó nyaralást! Mi még nem tudjuk, merre, most a legújabb: Horvátország kocsival, de még nem döntöttük el, neki merjünk-e indulni.

Kérem a drukkokat, mindjárt indulunk Lalkóval MRI-re, átmentünk másik neurológushoz, holnap újabb eeg lesz. Sajnos még nem derült ki, mi okozza a rosszulléteit. Bár az orvosunk nem aggódik, szóval nem valami nagyon nagy baj, de azért csak aggaszt, hogy időnként rosszul lesz.
Most altatás nélkül megpróbálják az MRI-t, ha engedi, szuper, ha nem, akkor vissza kell mennünk Kóborhoz, mert altatást csak ő intézhet, és akkor csak novemberre tudnak új időpontot adni, szóval most nagyon kellene sikerülnie ennek.
Ftorocort: nekünk annyira vált be, hogy fellazította a szűkületet, de a letapadást nem oldotta meg.

Edit, nagydolog a medencébe fúúúj. :roll: Azért ez elég idegesítő, nem? Mert ha nem szobatiszta a gyerek, akkor adok rá úszópelust, ha szobatiszta, akkor elvileg nem értem, ha meg felnőtt volt, na akkor ássa el magát. :roll: Kislánykoromban a legnagyobb hőségben kakált bele valaki a tanmedencébe Szentesen, elég undorító volt, ott is teljes leengedés-tisztítás-fertőtlenítés, akkor még nem volt másik gyerekmedence, mehettünk haza a 40 fokban. :roll:

Kép
szilcsi

Túlvagyunk az MRI-n, szerdán lesz eredményünk. Nagyon ügyes volt Lalkó, nem kellett altatni, befeküdtem vele én is a gépbe és így tűrte ügyesen, fogtam a kezét és végig látott, ott voltam vele. Egyszer szóltak ránk a mikrofonon keresztül, mert röhögtünk :D és elmosódott a felvétel, mondták, hogy ne mozgassa az állkapcsát. Ha nem fekhetek be vele, tuti nem tűrte volna, akkor nem ússzuk meg az altatást, de nagyon rendes volt a doktornéni, az ő ötlete volt, hogy mivel kicsi vagyok, beférek vele, ha vállalom a kényelmetlenséget - mondtam naná, Lalkóért bármit.

Kép
szilcsi

Szilcsi, örülök, hogy sikerült a vizsgálat!
Bibi, jó pihenést!

Ági és
KépKép
exdeus

Szilcsi!

:):):) Látom a Szentesi story maradandó nyomokat hagyott benned...
Igen, nagyon gusztustalan..nem mondták ki volt az illető( csak telefonon mondták, hogy ne menjünk)...de nem írigylem őt sem...vagy a szülőjét..
Elképzeltem, ahogy mindenki morcos arccal találgat ki volt a tettes...
ő meg sunyít..nehogy meglincseljék...
És,ha hasmenése volt..??
Ezen most csak azért poénkodok, mert akkor mikor menni "akartunk" épp hűvös idő volt...és megúsztunk egy alkalmat...
15 fok volt d.e, aztán pénteken d.u. már 21 fok volt, elviselhető...
Egyébként biztos kiakadtam volna, hogy ki kell jönnünk...meg nem tudom a jegyeket visszafizették-e vagy, hogy oldották meg...esetleg következő alkalomra is érvényes volt??? Passz.

Én Kevint még úszópelusba sem merem vinni épp ezért..mert neki a pelus sem akadály..

Jó fej volt a doktornő, és te is, hogy vállaltad az MR-t...
Ne mozgassa az állkapcsát!...jó jó de akkor, hogy röhögjek..???

:lol: :lol: :lol:
Várjuk az eredményeket!

Norus!
Elkészült végül a füldugó?

Bibi!
Jó Balcsizást!

Exi!
Peti jól van? Te megnyugodtál már?

Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulációkat, kedvesek vagytok! :)
A fotókkal lógni fogok, mert az én gépemen most nem tudok fotókat rendezni, apánk meg tele van melóval, nehéz tőle megszerezni a laptopot... még este is dolgozik.

Edit! Köszi az érdeklődést, most egész jól vagyok! Volt 2 húzós, egész nap émelygős, hányós, extra fáradt hetem, de vége! Egész jól megúsztam. :) Csak a poci nő nagyon gyorsan, egyesek szerint letagadok néhány hónapot! :lol:

Leviapu!
A legtöbb baba sokkal jobban alszik a szülőkkel, függetlenül az ágyikójuk minőségétől. :) Szeretik a testmeleget és a közelséget. :) Ha a hason alvás miatt nagyon aggódtok, szerezzetek be légzésfigyelőt (jó minőségűt, a nem elég érzékenyek sokszor riasztanak tévesen)! Amúgy ha nagyon nyűglődik, sztem nyugodtan tegyétek be a ti ágyatokba, csak ne legyen belőle rendszer, ne csináljátok naponta! Az én fiaim is többször aludtak velünk, ha nagyon nem ment máshogy, egyik se szokott hozzánk, és nektek is kell néha egy nyugodtat aludni! :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi, én is gratulálok a 3. babához, kívánom, hogy minél kevesebb kellemetlenséged legyen a terhesség alatt!
(Most a közvetlen környezetemben hárman is babát várnak, köztük a legjobb barátnőm is, ma megy a 12. hetes uh-ra, nagyon szorítok neki.)

Edit, ezek szerint gyerekfüggő az úszópelus használata. Lali soha nem kakilt bele, pisi volt, de nem csorgott ki. Tavaly nyáron még adtam rá úszópelust a strandon, de akkor már nagyjából szobatiszta volt, csak a biztonság kedvéért, de mindig szólt, kimentünk a partra, és mivel bili mindig volt nálunk, abba pisilt. De ő soha a kádba se pisilt, érdekes, hogy ő így lett "kódolva", most hétvégén is strandon voltunk Szentesen és mindig szólt, hogy menjünk ki pisilni. Szerencsére, azt mondom, mert nem kell azzal vesződni, hogy nem szabad a vízbe pisilni...

Leviapu, az én fiam is hasonlóan rosszul aludt, mi úgy oldottuk meg, hogy ha felébredt és sírt éjjel, én mentem át hozzá aludni, van egy kanapé a szobájában, kivettem magam mellé, úgy aludtunk, így apát sem zavartuk, ő is tudott pihenni a másik szobában. És nem szokott hozzá, bár néha velünk alszik vagy átjön éjjel, de minket nem zavar. Nekem már az a fura, ha végigalussza a helyén az éjszakát. :D
A rémtörténetekről pedig annyit, hogy ahogy az ember szülő lesz, egy csomó mindentől irtózik, mert hallotta, hogy nem lesz jó vége, de aztán sok mindent felad az elveiből az idő múlásával és a fáradtság növekedésével egyenes arányban. És mindig meg lehet találni, mi a jó pont nektek, személyre és babára szabottan, rémtörténetektől függetlenül. Csak kísérletezni kell kicsit és nem szabad hallgatni a sok okos véleményt hangoztatóra.

Kép
szilcsi

Zsuzsi!

Az jó, ha jól vagy!:):)

Szilcsi!

Kevinre csak az itthoni kádban adtam csak úszópelust mikor együtt pancsizott a nővérével.
Ő sem kakilt bele soha.
Strandra nem vittem be egyáltalán. Mert biztosra megyek..
Viszont a hétköznapi átlag pelus hiába jó minőségű, néha még mindig kifolyik a higabb cucc. Más kérdés, hogy ezzel még mennünk kell gasztróra mi hajtja meg időnként.
Ezért is érdeklődtem a Vass Noémi magánrendelése után..

Gyereknevelés...egyetértek...hej de sok elvet adtam már én is fel..

Karmen!
Norbinak helyrejött az emésztése? Diétáztok még?

Edit

szilde
Szeged

Edit, nem kötekedésből kérdem, csak kíváncsiságból. Kevin hogyhogy nem szobatiszta még? Nem akarja, vagy valami emésztési dolog nincs rendben nála? Gondolom, próbálkoztok már vele, hogy szobatiszta legyen.
A pelust is ki kell szerintem próbálni, melyik jön be. Mi rengeteg félét végigpróbáltunk Lalkóval, a márkásabbaktól a diszkontpelusokig. Amíg nem forgott-mászott, addig a Libero vált be, utána pedig csak a Pampers, semmi más. Szóval tényleg lehet a márkabuziságban valami, hiába az a legdrágább pelus, nekünk azt kellett venni. :roll:

Karmen, ha jól emlékszem, Norbinak is volt valami emésztési problémája, az rendbe jött nála? Úgy emlékszem, neki meg sűrűn volt hasmenése.
Lalinak pont az ellenkezője gond, ő meg nehezen kakil, hiába a sok gyümölcs, gyümölcslé, tea, ásványvíz, napi szinten sok tejtermék (sajtot imádja, puding, joghurt), akkor is megszenvedünk minden nap.

És egy jó hír: negatív lett az MRI, nem találtak semmi rendelleneset!!! Az eeg-n mondta a dokinéni, ő már látja a gépben az eredményt. :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi!

Mindkettő. A mandulaműtét óta még a WC-re sem akart ráülni. Ordított, ha már szóbakerült..
Pedig előtte már sokszor kakilt ,pisilt a WC-be..és csak az esetek fele ment a pelusba...
De azóta.. :roll:
Egy kedves nővérke tett rá megjegyzést bilizés közben.

Most jött egy kis változás:)
Rákönyörögtem a WC-re és a kis sámlin én is odaültem mellé játszogattunk főzőcskét, újságot lapoztunk...és így ellazult.
Aztán egyre kevesebb udvarlással is ráült..
Pár napja meg rákopogott a nővérére: Siess, mert nekem is nagyon kell!:):)
Szóval alakul a dolog, csak ez a műtét bekavart nála.
Ha az nem lett volna biztosan közel szobatiszta lenne már, de ahogy nézem bármikor úgy dönthet, hogy nem kell pelus..
Főleg, hogy nagyon szeretne uszodába járni, mint a nővére.

Viszont ez az emésztési dolog még aggaszt, muszáj utána járni, mert ha olyan sürgetően jön neki az inger, akkor nem jut el a WC-ig és a kudarc kedvét szegheti..pedig ez nem is az ő hibája...(mondjuk egyébként sem )

Székrekedésre ajánlottak valami lekvárt...Tamarin azt hiszem..
Próbáltátok esetleg?

E.

szilde
Szeged

Szilde, Peti jól van, köszönöm a kérdés. Én nyugis vagyok, most épp iszonyatosan fáradt, de igazából nem is tudom, mikor fogok pihenni.
Ha nem titok, mi volt az a megjegyzés? Érdekes, mert nálunk meg pont belepisilt Peti az ágyba, őt nem zavarta, én meg rátettem a törölközőt, és bölcsen hallgattam. (Remélem, lecserélték.)
Egyébként pont tavaly előtt volt, hogy vidéken voltunk, és Peti benyalt valamit, ment a hasa, szegény szólt, de mire odaértünk, egy része már a gatyeszában volt. Végül is én annyit csináltam, hogy mondtam neki, hogy nagyon ügyes volt, ne aggódjon, de inkább adok rá egy pelust. Nem ellenkezett, és egy nap alatt megoldódott a baj.

Szilcsi, igazából Peti is még úgy jött el a bölcsiből anno, hogy még bekakilt, de szerintem csak a bölcsire volt pipa, mert azóta a nagydologgal sosem volt gond, pisivel is csak ritkán, akkor is éjszaka (hajnalban) és főleg akkor, ha beteg, vagy beteg lesz.
Pelus: na nálunk tök jól bevált a diszkont, a Pampers viszont nem. Szerencsém volt. :D

Ági és
KépKép
exdeus

Edit, Szilcsi! Norbival akkor több mint fél évig kinlódtunk, diéta sem oldotta meg. Végül már nem diétázik mert nem lett igazolt és mondták kár kinozni. Magától egyszer csak helyrejött a széklete, most van naponta 1-2x, ez igy már jó. De úgy 2 -3 hónapja meg hashajtót kellett neki adni pár hétig, mert akkor meg szorulása volt, pedig nem evett semmi különöset, mást, söt nem gyöztem higitó kajákat adni neki. Mégis kellett szirup is végül.
Nem derült ki sosem mitől volt hónapokig a hasmenése.

Szilcsi! örülöl hogy simán ment a vizsgálat, szerintem is nagyon jo hogy befekhettél vele, biztosan nagyon megijedt volna különben.

Én amikor vettem a Cybex ülést, 2-3 éve akkor ennek utánanéztem tesztekben és jókat irtak róla. Árban szerintem meg igen jó, igaz akkor akciósan volt 25e, eredeti ára 30e volt akkor.
Anyunak Graco ülése van, nem szeretem, mert az nem tarja Orsi fejét, nincs benne a szükitö rész.
Orsi magas de még simán jó neki az ülés, most 132cm biztosan van (télen volt 130 de azota látom sokat nött, igy lehet nem is csak 2cm-t, de annyit min.)

Kenöcs. Én remélem nekünk végleg használ mert ma probáltam neki hátrahuzni a bört és csak nem mertem igazán tovább de nekem nagyon ugy tünt simán menne, de mivel nem tudom mikor lehet érezni hogy már csak huzom de nem kényelmes neki igy nem mertem tovább.

úszópelus. Amikor Norbival jártunk babauszásra ott dupla pelenkát/nadrágot követeltek meg, és én utána is bárhova vittem a gyereket ugy adtam rá, mert azért láttam rajta és látom más gyereken is ha megtelik vizzel bizony lötyög a popsin, nem tartana rendesen. Szóval nekünk alul eldobhato, felette meg moshato pelus volt.

Bea! átköltöztetek?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Zsuzsi: Gratula a 3. babához! Problémamentes pocakosodást!

Szilcsi: Örülök a negatív eredménynek!

Karmen: Át :) Még nomád körülmények közt élünk. Nincs konyhabútorunk, nincsenek szekrényeink, a legnagyobb luxus az az ágy, hogy tudjunk aludni :) De nem panaszkodom, majd jó lesz ha egyszer kész lesz. Most olyan ez mint egy nyaralás, eljárunk menzára kajálni minden nap, mert főzni nincs hol. Doboz hátán doboz, mindig keresünk valamit... Én igazából nem tudok itthon semmi érdemlegeset csinálni, végre kialhatom magam :) Gyerkőcök a héten anyukáméknál....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea! ja ez uj lakás? azt hittem használtat vettetek, nem láttam hogy épült most uj, igaz annyira nem is néztem amikor arra jártam. Közel a város, biztosan szeretni fogjátok

Kép

Kép

Karmen
karmen

karmen: nem, nem új lakás, 8 éves
csak gergő leszedte és szétszedte a konyhabútort apró pici darabokra, hogy ki tudjunk festeni mögötte, meg normálisan le lehessen takarítani
meg szét lett dúrva/fúrva (felújítva) az egész lakás
bútoraink meg nincsenek, mert a panelben beépített szekrények voltak
itt meg miután kifizettük a lakást meg az illetéket meg az egyéb dolgokat nem maradt pénz ilyen extrákra, hogy szekrény :)
majd apránként....úgy kb. 1-2 év múlva lesz normálisan lakható a lakás, aztán meg lassan adjuk el.....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea! :) gyerekek külön szobát kaptak?

Jo lenne egy találkozó, most már jobban ráérek én is:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsuzsu!
Ábelt Isten éltesse szülinapja alkalmából!!!!!!!! :D (Bocsánat 2 napot csúsztam)

Zsuzsi!
Gratulálok a 3. babához, boldog pocakos napokat!!!!
20140113113746

Karmen: Még egy szobában lesznek, így szerették volna ők is és mi is. Majd ha igényük lesz külön szobára, megkapják. Addig meg lesz dolgozó szobánk :)
Tali jó lenne, mindjárt vége a nyárnak :(((((((
Szilcsi? :D

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

K.L Zsuzsi!

Jó egészséget kívánunk, boldog babavárást!!

Bea!
Boldog szülinapot Levinek!!

Szilcsi!
Örülök, h nincs gond Lalival!!

Edit!
Hajrá Kevin! :) :wink:

Anett!
Nagyon szépen köszönöm, átadom a jókívánságokat!!!!!! :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsi! Boldog szülinapot Ábelnek!

Bea! Fél éve nálunk is együtt akarnak aludni de most a nagy melegben nem engedjük mert 30 fok van a tetötérben, Norbi szobája meg kicsi, ott van 2 ágy ahol együtt tudnának aludni de a melegben hamar rossz lesz a levegő, igy most 1 hete külön alvás van, mindenki a saját szobájában. Illetve én már szoktatnám át Norbit a nagy ágyba, a rácsosat nem engedi eladni, mert ha Orsi is nála alszik akkor Norbi a rácsos ágyban tud csak aludni. Ha meg eladjuk akkor végleg vége az egy szobában alvásnak:)

Ja Orsit mérték, most 132 cm.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsuzsu: Nincs Levinek szülinapja, még március 29-én volt, csak nem cseréltem vonalzót :)

Karmen: Nálunk emeletes ágy van, ami szétszedhető majd 2 külön ággyá alkalomadtán :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Halihó!

Ha már engem emlegettek a talival kapcsolatban, akkor jövő hét péntek jó lenne? Július 29. Lehet nálunk is kint a Sárgán, vagy bent a városban a szokásos helyen (Classic Café).
Hm?

Kép
szilcsi

Nekem egyelőre jó a 29.-e.
exdeus

Sziasztok!!

Bea!
Elmégy ám .................a bótba :lol: :lol: :lol:

Kármen és Bibi!

Vidám szülinapot nektek!

Sokan emlékeztek mennyi bajunk volt Ábel beszédével kapcsolatosan..... Nem akarom elkiabálni, de megvan a megoldás, a baj oka......Igen, igen.....születése óta mondogattam, h a nyelve formája m betűre hasonlít és nem kerek....Ezerszer megnézettük a gyereksebészeten, 2,5 éve magánrendelésen Tornyos Sz. fel is vágta neki......
Most a logopédus javaslatára és egy dadusnénivel folytatott beszélgetés hatására kedden voltunk a Bán Gyula DR úrnál. Megnézte, kérte mondjon l betűs szavakat, majd azonnal mondta, h be kell avatkozni és ott helyben meg is csinálta. Nagy sírás volt, ijedelem, de végül az anyai szóra megnyugodott. Most már megy az l hang, de még hozzá kell szoknia, az új nyelvéhez. Majd a logopédus megdolgoztatja augusztusban....

Gyógyúszást is irtak fel státuszon, szintén a Bán Gyula, hanyag tartás-gerincproblémák miatt.
És hogy teljes legyen a kép még lúdtalpas is......

Konsti a kora miatt nem mehet úszni, de Ő is lúdtalpas, rossz a tartása, de még nagyot változhat ahogy nő.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Szia Zsuzsu!

Nagyon örülök, hogy felírták a gyógyúszást Ábelnak. Konsti még egy kicsit nő és ő is mehet.:)
Szépen kinőnek majd a fiúk mindent, ne aggódj!
Az úszás a lábnak is nagyon jó!
Állítom Hanna lába attól javult a legtöbbet! Nem a gyógycipőktől..

Örülök, hogy ha meg van a baj oka!
Mi volt pontosan ez a beavatkozás és mi a probléma neve?
A doki vette észre, vagy előtte felhívtátok a figyelmét mire gyanakodtok? Most majd megfigyelem milyen Kevin nyelve..
Sokat javult a beszéde a nyelvfelvágás óta, de nem eléggé.

Üdv.:Edit

szilde
Szeged

Karmen!

Szuper, hogy Norbi pocakja megyógyult..
Nem tudom nálunk meddig tart még ez...
Tartok tőle, hogy ha ez így megy bölcsis marad még..

Orsi szép magas. Hanna is ennyi.

Bea!
Ilyen szétszedhető emeletes ágyat hol vettetek és mennyiért?

E.

szilde
Szeged

nekem jo a 29-e de én csak a városig mennék el.

Zsuzsi! köszi de nálunk mostanság nincs szülinap:)
Hát jól kiakadtam ezen hogy mennyit emlegetted tényleg nekünk is és szegénykének csak most vágták fel a nyelvét!

Keresek szivacságyat, fotelágyat v szivacsos kinyitható heverőt.

Orsi 2 éve uszik, de még mindig kell neki gyógycipő, utoljára éppen 1 hónapja nézték meg neki. És heti 3 alkalommal uszik, egy edzésen átlag 2500m, hétvégén kevesebbet, de én igy nem hiszek ebben hogy ott a bokacsontja erösödne.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!Szilde!

Nektek ki írta fel a gyógycipőt? Nekünk kb másfél éve van de semmit nem javult a talpa, ez normális?Melyik dokinál voltatok?Lehet elviszem máshová én is. És az úszás jó rá tényleg?Az a baj,hogy Málna nem szeretne úszni csak fürdeni :? És úszni hova jártok?
Azt is doki írja fel?űBocs a sok kérdésért, de most már aggaszt, hogy a 4. gyógycipőt koptassuk és talán még rosszabb,mint volt.

Zsuzsu!
Örülök,hogy helyrejönnek a dolgok és Ábel szépen fog beszélni.
20140113113746

Anett! Rossz talpra nem jár gyógyuszás. Orsinak a gerince miatt járna, de én már nem hordom a Némóba, ö helyette egyesületbe ment. Nekünk több orvos is van akihez járunk, mindegyikkel elégedett vagyok, a Klinikára hordom
Mondom, Orsi 2 éve aktivan úszik, heti 5-6e métert , attól függően 2 v 3 alkalommal megy úszni, de mégsem javult a lába. De a háta viszont javult.
Én Norbinak akartam úszást feliratni és azt mondták most 5 év alatt nem lehet. Szóval Málna még bőven ráér hogy megkedvelje majd az úszást (amugy Orsi annyira utált uszni hogy többször vita volt ebből, tanárt is kellett váltani, még igy is nehéz volt, de most már szereti csinálni). Meg kellett tanulja a fegyelmet és hogy akkor is kell mennie tovább ott ha már fáradt v nincs kedve. Ilyen a sport.

akkor lesz pénteken a városban valahol? Mikor? mert Norbit le kell szerveznem akkor anyuhoz

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilde: Színfoltban vettük, több mint 3 éve. (amikor Levivel félidőn túl voltam) Akkor 35 ezer körül volt ha jól rémlik....de lehet nem rémlik jól....
Szerintem épp ilyen:
http://www.mobelker.hu/termekeink.php?t=183

Tali: Nekem jó a péntek. Többiek? Enikő, Zituska? Zsivicz? Bibi? Nóra?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Anett! Karmen!
Nekünk semmit sem ért a gyógycipő, de ettől függetlenül íratok neki.
Hannának a sok láb-pipálástól javult a helyzet.
Gyerekenként változó kinek hogy és mitől javul..nekünk ettől...,de persze nem teljesen. Csodára ez sem képes.

Bea!
Köszi. Jól hangzik.

E.

szilde
Szeged

Köszönöm!!!
20140113113746

Sziasztok!
Engem is gyerekbútor érdekelne: 15 hónapos lánykának fenyőből kombiágy. Olyan, aminek alul van játék- vagy ágyneműtárolója, felül az ágy(nem rácsos), oldalt pedig asztallap. Brendont, Faktumot már néztem. Tudom, hogy a legjobb megtervezni és megcsináltatni, de előtte futok egy kört, hátha találnék olyat, ami megfelelő.
Tudtok vmi ilyesmit Szegeden?
Köszi: Andi

Kép
indababa

Sziasztok!!

Edit!
A beavatkozás : frenulotómia linguae volt. Magyarul a nyelv alatti letapadás megszüntetése. Ezt meg szokták csinálni újszülötteknek, h könnyebben szopizzanak. Ábelnek 2,5 évesen már csinált egy ilyesmit a Tornyos Sz., de most mégis kellett.

Még nem vagyunk kint a vízből, kell még a logopédia, de látom az alagút végét.....

Csajok!

Ha a Mars-térről akarok tömegközlekedéssel eljutni az uszodába (némo) mire kell felszállnom??????? Valamelyik nap be akarok szaladni, elintézem a papírügyeket és ahogy tudjuk kezdjük az úszást. lvileg ezen a héten még van ovi, Ábel jár lelekesen.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsi! a 60 v 60Y busz ott tesz lesz az uszi előtt.

Tali akkor hánykor és hol? Én ennyi esö után bocs de nem szeretnék kikocsikázni a Sárgára most. Meg hüvös is van megint. Városban lehetne most?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsuzsu!

Köszi hogy megírtad. Emiatt volt akkor az m betűszerű alakzat...

Nemsokára nem kint lesztek a vízből, hanem nyakig benne, ha minden jól megy.
Mármint Ábel fog tempózni hamarosan...Biztosan élvezni fogja!

Bocs, de ezt nem lehetett kihagyni..
:lol: :lol: :lol:

Szurkolok a logopédiához! Remélem sok sikerélménye lesz most már a nagyfiúnak.

Üdv..Edit

szilde
Szeged

Kármen!

Köszönöm!

Edit!

:lol: :lol: :lol: :lol: azért van bennem para, nem tudom mennyire fog félni a víztől, mennyire lesz hajlandó együttműködni az edzővel....szeretnék jól választani edzőt, olyat aki elég türelmes és kicsit pátyolgatós, bíztatós.... Ábelnek valahogy kell a folyamatos dícséret, bíztatás, megerősítés......akkor tud teljesíteni.....

Egyenlőre azt látom, h nagyon felszabadult, harsány lett, most már csak le kell kötni az energiáit.....

Ha Hanna úszik, Kevin ott van Veled???? Hogy bírja?????? lehet, h nekem vinnem kell Konstit magammal, de félek, mert Ő nem az a bámészkodós típus.....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsi! Norbinak is nagyon kellene logopédus de fogalmam sincs hova kell elvinni ehhez stb. Tudsz javasolni valamit v mi a módja hogy fejlesszék? nagyon későn kezdett el beszélni és igen beszédhibás. Amugy neki is felvágták a nyelvét, hát hogy jól-e ezt nem tudom, de éppen holnap megy kukivizsgálatra remélem ott eszembe jut erre is rákérdezni

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsuzsu!
Én nem vittem még Kevint.
Egyébként a medence mellett ill mögött van egy apró fa játszótér meg füves terület lehet sétálgatni..esetleg kismotort tudtok vinni..??

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!!

Kármen!
A logopédus akihez Ábelt hordjuk Ő itt van Domaszéken és csak ajánlani tudom, Óvónő, fejlesztő pedagógus és logopédus egyben. Maximálisan elégedett vagyok vele. 45 perc 1500Ft.

Az oviban is van logopédus, de más, és vele nem vagyok elégedett. 5 éves kortól fejlesztik őket csak. Mi is a magánlogopédusnál kezdtünk fejlődni....

Edit!
Voltam ma beiratni Ábelt....eléggé unszimpi volt a csaj, aki az ablaknál volt. Ő is említett valami játszóteret. Végül Balassa Judithoz kerültünk, kedden és csütörtökön megyünk a jövő héten 9-re.
Majd látom milyen......izgulok azért.....

Úszik-úszott valaki Balassa Juditnál???????

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Hát igen. néha van stílusa a csajszinak..de nem mindennap ilyen..

E.

szilde
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?