Franci
Luca nap csak decemberben van, de nálunk nem akkora ügy a névnap. Mesekönyv vagy kedvenc figurás ruha+élmény. Állatkert, játszóház, múzeum, mikor milyen az idő, mire van igény
Végülis nagyjából mind1 sztem. A szülianp és a karácsony a 2 legnagyobb "buli" az évben, azt már úgyis bukta
Anyósomék nem is tartják számon a névnapokat, karácsonykor is tuti, hogy nem fognak azért átjönni 2x, mert akkor van az egyik unokájuk szülinapja...Anyum külföldön él, ő sem fut haza minden ünnepért. Mi meg úgyis mindent külön megünnepeleünk
De nálatok más. Neked a Nóri az agylövés. Azt én sem cserélném le egy rosszabb paraméterekkel rendelkező névre
Era
Sztem most ne törődj a kilókkal!!!! Te tök sovány voltál, nem is tenne jót a babának, ha csak 5-6 kilót hízol! Az kevesebb, mint amit a baba és a járulékos cuccai nyomnak a végén!!! Keveset annak kell hízni, aki husi. Annak a teste tudja honnan olvaszatni a baba növekedéséhez szükséges energiákat
Ha vannak plusz kilóid, akkor a tejcsi is jó eséllyel könnyebben jön!
Tök jó, hogy Tökivel minden oké
Szülés pont annyi, mintha itthon szülnél
Számolj az alappal, mert ugye minden rendben lesz
Én epidurál ellenző vagyok
Most nem okfejtek
Böbi
Én is úgy mosok, mint Réka. Mosódió (folyékony)+ecet+mosószóda. öblítés ecet+illóolaj. Az illóolaj a lényeg, hogy ne legyen büdi
Vytalont nem ismerem. Alverde Babyápolókérmmel kenem az arcom. Ebbe keverek olivaolajat. Tökéletes
Málna
Tudom mit éreztél
Rémes, nekem mind2 gyerek csinált ilyet
Most még nem éreztem, de nem hiányzik!
Franci
mosódió önmagában a durva koszt nem szedi ki. Mosószóda+ecte sztem mindenképpen kell mellé. Linda is kismalac, meg a zoknikra mosószappant használok, de nem Vanish-!!!! Dm-ben van epeszappan, százvalahány forint és tök jó
Lilla
De izgi! Te már többet tudsz
Este gyere!!!!
Kriszta
Hááát, a remény hal meg utoljára
De kívánom, hogy a kiscsajszid nyugis baba legyen
Kislilla
ÉLJEN!!! Hurrá kislány
És mi lesz a neve???
Sztem ne keseredj el rögtön a gyerekülések miatt!!!! Sokan a Skoda Octaviába simán berakják a 3 gyereket
Mondjuk Suzuki Swiftben is láttam 3 gyerekülést hátul
Bnőméknek MAza 6 van. Abban is el fognak férni 5-en
Nálunk a Fiat Punto elég necces, de megoldjuk vhogy
Pelenka : Lillának igaza van
Tényleg van ilyen baj az eldobható pelussal
Én mondjuk nem használok popstörlőt ugyanezen okok miatt (A gépzsírt és a tintát is lazán lemossa a kezedről, ruhádról, nem úgy a szappan
. Vajon mi lehet akkor benne???? Márkától függetlenül. de a hagyományosan favorizált márkák még rosszabbak
) Popsikrémet sem használok, csak ha esetleg piros a popsi, akkor is csak bio-t. Egy éjszaka alatt rendbejön
Lindánál eddig 1 tubus ment el 2 év alatt és az ekcémáját is ezzel kenem
Dm-ben lehet kapni ALANA nev ökopelust. Iván fenekére nem volt jó, de Lindánál ezt veszem általában
Ez sztem köztes megoldás
Kata
Táblázat dolog bennem is felmerült már
Sztem is ki lehetne "húzni" azokat, akik eltűntek
Elkészült 10 óra munka után a csodás varródobozom! Juhééééééééé