Sziasztok!
Tina, nagyon szorítottam Nektek!
Örülök, hogy minden O.K. végre. Remélem, ebben is "egyformák" leszünk hamarosan.
Új ciklust kezdő lányoknak,
. Mindig úgy letörök, amikor azt olvasom, hogy valakinek ismét megjött. Az lenne a jó, hogy szép sorban, minden hónapra jutna min. 1-2 babás. Egyszer úgyis eljön a mi időnk!!!
Zita, írd be légyszi' a táblázatban, hogy ebben a ciklusban van 2*1 closti.
Már láttam is az eredményét. Ma voltam UH-n. Örülök is, és nem is. A jó hír, hogy beindult végre a jobb oldali petefészkem is. Most mindkét oldalon 1-1 16 mm-es tüsző terpeszkedik, és alig várja, hogy nőhessen tovább.
Sajnos a méhnyálkahártya csak 7 mm.
Mondtam a Dokimnak a joghurtot, mint méhnyálkahártya-vastagítót. Na, ezt még nem hallotta, de majd akkor rajtam kipróbáljuk. Ő egyvalamit tud ajánlani, az pedig a nemi élet.
Szóval ezt kaptam receptre. Nem lesz nehéz beváltani.
Csütörtökön lesz újra UH. Ezúttal nem a Dokim csinálja, hanem egy másik, aki egyébként nálunk az endokrinológus. Legalább megismerkedek vele már jó előre. Hátha Ő "friss szemmel" tudna kezdeni valamit velem.
Ismét szabadkozok egy kicsit, amiért keveset jövök. Olvasni szoktam, hogy mi történik (ha nem is minden nap).
CSajok! Csináljunk már valamit Természet Anyánkkal! Szerintetek nála nem működne a paraszolvencia?
Megyek inkább aludni. Jó éjt mindenkinek!
Üdv.: V.