Sziasztok,
nincs nagy meleg nálunk a szobában, 21 fok van, s egy pléd van rajta, egy hosszú nadrág,aminek lábfeje is van, s egy hosszú ujjú kombidressz és egy hosszú ujjú pulcsi, s így langyos a kis tarkója, úgyhogy biztos hogy ennyire szüksége van, máskor meleg szokott lenni neki, de ő fagyos szent, mint én
viszont hőségben meg iszonyat melege tud lenni, mint nekem
Dike
igenis segítsen a párod, elvégre mindketten akartátok a babát, nálunk is alábbhagyott kicsit a lelkesedés, de foglalkozik most is pindurkával a féjem
most szabin van, de itthon folyik a munka ezerrel. De én még ígysem panaszkodok, mert este napi 1 órám van csakis magamra
fürcsi, net, degeszre evés nyugodtan
Nálunk aug. 14.én lesz a keresztelő, nekünk sincs még ruhánk, de nem is zavar, mert a keresztanyja veszi meg, azon nem kell aggódnom
ő akarta megvenni, mert állítólag így szokás
s érdemesebb bababoltban körülnézni, ott tuti lesz
Ja, és úgy néz ki, hogy most már jobb sokkal a pocink, kitartás neked! S egyébként megismerik a babák a saját anyukájuk tejét, már a szagáról is. S igen, lehet a hasa miatt is, hogy sír. Olivér vagdalni szokta magát szopi közben a pocija miatt, de már nem csinálja
nappal sosem fáj már neki
vagy csak nagyon-nagyon ritkán!
Bazsa
igenis segítsen a párod, engem a terhesség alatt körbeugrált a férjem, s mindig mondta, hogy pihenjek, hallgattam rá
tudtam, hogy baba mellett úgysem pihenhetek bármikor. Bár az én férjem nem tud főzni, de mindent elintézett helyettem mindig, sőt még el is mosogatott és fel is mosott, ha pedig vendég jött, akkor mindig segített rakodni és összetakarítani, még a mai napig is segít, ha valaki jön s megcsúszok a házimunkával, pl. a múltkor egész du. ő volt Olivérrel, hogy aludjak, csak szopira keltett fel
Rekuja
Olivér most nem nagyon tud aludni, mert itt vannak a munkások, mármint alszik, de keveset, ahogy szokott. Tegnap du. 2 órát aludt
akkor aludt ennyit, mikor még pindurmanó volt
amíg el nem kezdett fájni a hasa, bár ma is már aludt 1 órát
most meg 16 perce alszik