Sziasztok!
Vicky: sajnálom a fejfájást, meg a nagylányságot. Jobbulást Neked...!!!
Rituskám, ugyanazt mondanám, mint a lányok, felkeresném Zolit, és átbeszélném Vele amit F. mondott. Szerintem is van Ő annyira korrekt ember, hogy ha ebben nem annyira jártas, máshoz irányít! Tudod mennyit beszéltük, hogy mennyire biztonsági játékos, úgyhogy a jövő héten még lesz, én mennék még a szabi előtt Hozzá a helyedben. Szabin augusztus 1-től 20-ig lesz, a hét második felében tuti elhavazott lesz, úgyhogy hét elején meglátogatnám... vagy ha ráér akkor 20-a után...
Én majd kedden megyek Hozzá, de délután a magánrendelőjébe.
Béku: nagyok klassz a hordozó, de a kis cicmareknek az a kétségbeesett tekintet!!!!!!!.. .megzabálom.... biztos érezte rajta az idegen szagot
Ő is egy félős cica ugye?
Hú hallod, Iza 7 hete itthon van már, de ha rázendít, akkor Milikénk ugyanilyen tekintettel, laposkúszásban menekül a lakás túlsó végére...
Zsuzska... hú de jó lenne, ha nálatok is bejönne ez a nyárvégi, lombik előtti matiszolás... Iza nálunk is augusztusi patron volt, úgyhogy ez mindenképp egy jó időszak lehetne úgy gondolom!!!!
Nem beszélve egy májusi szülésről... ami az egyik legideálisabb, mert ott van az ember előtt az egész nyár, ki lehet vinni hamar... imádom ha épp nem ilyen ragyiva idő van, mint most....
Izu nem szereti a hideget, 4 fokkal van hidegebb a lakásban mint eddig, úgyhogy mivel Ő amúgy is egy fázós baba, ma még itt bent is beöltöztettem.. a bodyra (rövid ujjas) még ráment egy vékony felső pluszba. Amúgy nyűgös eleve ettől a buzi időtől biztos ... és ugye a napi dolgai is meg vannak kavarva azzal, hogy kivinni nem tudjuk.
Tegnapi napunk egy katasztróva volt. A mi kis Drágánk egész nap szenvedett, nem tudom hogy tőlem-e, merthogy lecsót ettem és esetleg valami átment a tejbe ami bántotta, vagy a másik fajta tápszer, amit kaptunk (bár az is jófajta) lényeg, hogy este már Rajó hajszárítóval fújta a hasát, arra lecsillapodott, de egész nap nem tudtuk letenni, úgy sírt, mint még soha.
Este amúgy elaludni jó nehezen sikerült Neki, de végigaludta az éjjelt, reggel szopott + kapott még valamennyi tápit, mert éhes volt... 1 óra múlva keserves sírás, ugyanolyan mint tegnap
... Cicin lenyugodott, aztán betettem magamhoz az ágyba (most először, mert nálunk elv hogy nem altatjuk magunk között!!!..... na most volt a kivétel...
), én simogattam az arcát, apja meg fújta-lehellte Neki jó melegen a pocakját, szépen bealudt tőle úgy 5 perc után. Én meg mellette
Ez volt reggel 8-kor, 12-kor ébredtünk...
Hát nem tudjuk mi legyen, mindenesetre most megint csak a régebbi fajta tápiból fog kapni, aztán figyeljük hogy az lehetett-e a gond?
Csajok, más is járt így, hogy ha másmilyet adott így reagált volna a gyerek?? Ugyanúgy újszülött kortól adhatós mindkét cucc, ugyanúgy HA.. csak amit eddig evett az a Milumil Start Optima, ez amit meg kaptunk Hipp-es. Létezhet hogy esetleg ezt nem bírja a kis pocakja?
Képet majd csinálok, csak most alszik (megint hála ég)... szerintem pótolja a tegnapi napját, apuci az előbb elringatta ...