A teljesség igénye nélkül próbálok pötyögni
TIMI merre bújkálsz?????
Zárt topic:
Nekem 8. Mondjuk sosem jutott eszembe, hogy netszédelgőt nyfogó kismamik oldalát olvasgatják valami szaftos kis nőgyógyászati vagy más pletyka reményében
Mondjuk én sem szoktam más fórumokba beleolvasgatni
Mindenki magából indul ki
De szerintem simán zárhatjuk a kaput. Újak már régóta nincsenek.
Lilla
Ne aggódj! Lesz vmi neve annak a babának akkor is, ha fiú
Ezért mondják, hogy a baba választja a nevét
Mert tetszik valami, de mégis úgy érzed, hogy nem ez az igazi
Mi is így vagyunk. A 9. héten jött egy "agylövésem", hogy ha lány, akkor lehetne Luca! Valahonnan a kisagyamból jöhetett a dolog, mert 2 gyerekkel bevásárlás után egyensúlyoztam épp a zebrán
Este aztán megkérdezte Zsolti és rögötn tetszett neki
Fiú névvel nem jutottunk dűlöre, de egy jó ideje nem foglalkoztat a dolog. Ha mégsem lány és csal a megérzésem, akkor majd gondolkozunk
Nekem a Noel az nem
Valahogy nagyon idegen hangzású. Vagyis tetszik, de nem itthon
Viszont a vezetéknevetekkel mégiscsak ez cseng a legjobban
Szerintem
Bartha Noel, Bartha Nóra ...Nagyon jók
(A második név sztem csak egy dolog. Azt valójában úgysem fogja mondogatni senki
)
Kata
Hurrá itt
Babakocsielég komolynak látszik
Azért próbáld ki, ha tudod!!!! A képen úgy néz ki, hogy nem kanyarodnak az elsőkerekek, sztem jó az, ha tilit-tolizol vele vásárlás előtt
Asszem Te írtad, hogy ne essen le a kereke, nincs több igényed
Azért sztem ezt gondold újra
Nem kell persze a legdrágábbat venni! Brendonnál CSAK olcsóbb helyek léteznek
Bár jó akciót ott is ki lehet olykor fogni... Azért ez lesz a verdád javarészt
Nem árt, ha neked és a babának is kényelmes
Érdemes használtakat is nézni! A huzat mosható és ki lehet fogni féláron jó állapotú flancos kocsikat
itt nem a márkára, hanem a felszereltségre gondolok
Azt mondod...akinek van már gyerek az mozog?
Én most szívesen cserélnék veled
Kb. annyit ülök, amennyit eszem
Annyit fekszem, amennyit alszom.... Mondjuk éjfél és reggel 7 között. Igaz....enni sincs olyan sok időm...Látom is a mérlegen az eredményt
Mikor Lindát vártam se pihentem túl magam...mégis felkaptam 13 kilót
Most egész jók a kilátások...kop-kop-kop-kop-kop-kop
Depi:
Nem vagyok szakértő, de sztem a depi elkerülése akkor megy könnyebben, ha magabiztos az ember. Könnyű azt mondani, tudom
Én bárkinek azt javasolnám, hogy az anyaság a vérünkben van! Akkor miért kellene paárzni, hogy nem megy ez, nem megy az? Így születünk. Tudjuk, mi kell a babánknak. Csak ne engedjük, hogy a rokonok, a szomszéd néni meg a "csodakönyvek" irányítsák a gondolatainkat! Ide tartozik az orvos és a védőnő is
Józan paraszti ész kell a kisbabákhoz, semmi több. Szerintem. A babák nem civilizációs elvárásokkal születnek
Ne a környezet elvárásainak akarjon az anyuka megfelelni, hanem a babájának
Az meg nem akkora dolog. A babának úgyis az a jó, ami a mamájának is
Én ezt mondanám, ha kérdezné valaki
Őssejt: Hááát én optimista vagyok. Valszeg a keretbe sem férne bele 3x tudomisénhányszázezer
De valójában nekem meg sem fordult a fejemben
Egész életem folyamán nem emlékszem, hogy találkoztam volna olyan esettel a környezetemben, ahol megoldást jelenthetett volna....Szerencsére nagyon problémákkal sem találkoztam...
Franci
Éljen a kicsilány
Mondjuk a vonalzódat (Kiscicám...meg a színe is)elnézve ez nem volt akkor meglepetés
Fel a fejjel! Kicsit kiduzzogja magát, aztán a hiszti is el fog múlni
Most akkor elkeserítselek? Ha meglesz a kistesó megintcsak számíthatsz kitörésekre, hisztire és olyanokra, amiket eddig sosem csinált
Gyakran előfordul, hogy a nagy "törleszt" amiért rá kevesebb figyelem jut. Így aztán csinál magának
Tudod, ez olyan, mint a pletykalapok. Mind1, a rossz kritika is figyelemfelkeltő
Persze ez nem törvényszerű! Valahol azért csak ki kell jönnie a gőznek
Észosztásnak vége
Csak vélemény volt...
Era
Dario
Nme olyan vészes amúgy
Jesus..szerintem tök jó név! Nekünk fura, de a latin részeken tök gyakori név. Csak el kell vonatkoztatni
Mondjuk én sem választanám
Mi újság a Samuval? Meg merted már kérdezni?
Jól van, látom ti sem akartok unatkozni
Kiskutya-kisgyerek
Kedden levették az AFP-t, eredmény jövőhét péntekre!!!! Mondjuk nekem tökmind1, csak fura, hogy 100 év, mire elkészül
Uh-ra 2-án megyek
Alig várom!!!!!
Izgulós mamik:
Én kölcsönöztem magzati szívhanghallgatót
Iván miatt főként, mert Lindánál is imádta hallgatni
bár nem mondom, megnyugtató olykor hallani, hogy minden oké, ha épp napokig nem érzem a ficánkolást és Linda cseppet sem kímél
Olykor bele-beleugrik a pocimba vagy belerúg
Két hónapra oda-visszaszállítással és mindennel együtt 6500,- Ha érdekel valakit.
Ez volt a reklám helye