Gratula Panndinak!!! jaj de jó!!! De jó lenne ott tartani megint
Látom Csicsi itt is próbálkozik az ingyen esküvő megnyerésével
zsenka Kuponok fogalmam sincs, megjöttek-e, mert azt hiszem az új címet adtam meg, és ott meg nem néztem postát
De holnap megnézem, hátha
Fogzás nem változott, lehet, mégse az zavarja, nem tudom
kb ugyanúgy fehér az ínye egy ponton, de még nem tört át a hegye.
Hát igen, ilyet sokat hallottam, hogy jól ráijesztenek egy szűrésen a kismamára, aztán amikor egy minőségi ultrahangon megnézi egy szinte csak ezzel foglalkozó szakember, kiderül, hogy minden okés
Persze értem én, hogy így legalább elmegy egy alaposabb kivizsgálásra is, de hát akkor olyan érzékeny az ember!
lili Köszi a babakocsis tippet, még lehet, élek vele. Nekünk is batárunk van és kéne majd buszozni, mert most kiköltözünk a kerület szélére és nekem kényelmetlen, hogy könyörögjek apának, hogy hagyja otthon a kocsit, mert be akarok menni a dm-be vagy ilyenek. Ennyi szabadságra szükségem van
Hát, igazán olcsó burkolólapot meg csempét én nem tudok
mi megnéztük a nagy áruházakat, végül egy csepeli kisboltból vettük, nekik ugyan nem volt raktáron, de 1 héten belül mindenből hoztak megfelelő mennyiséget. Tapasztalatom alapján a nagy áruházakban totál nem értenek a dologhoz az eladók
és mivel mi se értünk hozzá, csak bénázás lesz belőle
Vasárnap voltunk unokatesóméknál, ahol Rozi 1 hónapos. Jaj, annyira kis törékeny baba Szaffi mellett! Komolyan, megfogtam, és úgy féltem, hogy eltöröm. Milyen gyorsan elfelejti ezt az ember, pedig hát Szaffi se egy óriás még. Kicsi lányomnak tegnap sikerült először felnyomnia magát 4kézláb
szóval most már tuti, hogy a költözés után az ágy az alsó szintre lesz lerakva. Mászás még nem megy, csak a hátrafelé csúszás, azzal viszont az egész szobát körbekommandózza.
Jaj, annyira elegem van már a felújításból a másik lakásban! Ezen a héten is folyton rohangálok a csajjal a kenguruban, hol megbeszélek vmit egy mesterrel, hol átveszem a munkát, hol elmegyek kifizetni egy másikat, hol „csak” a közművek átíratása miatt kell kimennem a lakásba a csajjal, miközben bent dolgozik a festőbrigád. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Persze egy kicsit össze is kaptunk apával, mert sztem ez nem igazán az én feladatom lenne itt a picivel
Mire megint jött, hogy ő szívesen maradna gyeden, csak keressek akkor egy jobban fizető állást, mert a pedagógus béremből nem fogunk megélni
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Amikor meg hazajön, akkor persze babázni akar, szóval este meg azért rohangálok én, hogy ő játszhasson Szaffival (pl tegnap doboz és ládabegyűjtő túrát tettem a rokonságnál). Meg kicsit megsértődött, hogy a lakás összepakolásához mondtam, hogy legalább 1 szabadnapot vegyen ki, mert nekem nem fog menni egyedül, még ha unokatesóm segít is. A fenébe is, kezdek kicsit szétesni... ja, és ha nem mondtam volna, nekem eszem ágában nem volt költözni, ez az ő mániája
Na, eleget panaszkodtam, megyek, csodálom kicsit az alvó pici lányt, ez amúgy is csudálatos dolog