Sziasztok,
Na, mi is hazaértünk
Pozsonyban konkrétan 16 fok volt és szakadó eső, egybefüggő sötét felhőtakaróval az égen
Komolyan mondom, hogy nem hittem el, hogy itthon ilyen időjárás van július végén!
Mondták telefonban a szülők, hogy készüljünk, mert melegünk nem lesz, na de ezt...
Azóta próbálom megszokni, de naggggggyon nehéz. Egyébként Olaszország felett még nem volt felhő az égen, ahogy jöttünk visszafelé, Horvátországban is csak a szárazföld felett láttam. Na, utána viszont szép fekete felhők nyomultak végéig...
Szardínia gyönyörű!!! A legszebb hely, ahol eddig életemben voltam. Mondjuk ott se volt 35 fok, a szárdok se értik, hogy lehet ez, de azért sikerült lebarnulnunk és fürödtünk sokat a tengerben. Az a tenger, ami ott van, az valami iszonyat szép. Rengeteget mentünk (béreltünk kocsit egy hétre), láttunk, fényképeztünk. Majd Catékhez hasonlóan, mi is feltesszük a képeket.
Annyit ettem, és olyan finomakat, hogy nem merek ráállni a mérlegre
Az tuti, hogy ide még visszamegyünk!
A következő héten a gyerekek a Balatonon lesznek, mi sajnos dolgozunk, aztán 7-én még lemegyünk Horvátországba kempingezni egy hétre. Totál passzív pihenést tervezek, mert a mostani nagyon aktív volt. A kölkök legközelebb aug. 29-én jönnek Pestre. Addig járják az országot a rokonoknál.
Ja, Bernát természetesen elkapta a nyaralás első napján a bárányhimlőt. Szerencsére nála is nagyon gyenge volt az oltás miatt, nem volt lázas, totál jó volt a hangulata, csak volt rajta néhány pötty. Viszont a legjobb gyógymód a bárányhimlőre a sós tengervíz!
Cat,
Az apósod féle sztorit el kellett olvasnom kétszer, hogy tényleg van ilyen??? Hát, én meggondolnám azt a bébiszittert, ha nincs más megoldás, még mindig jobb, és fizetnék, mint hogy egész nap azon idegeskedjek, hogy rendben vannak-e a gyerekek. Anyukád nem tud rájuk vigyázni?
Vikó,
Aranyosak a gyerekek! Ezek szerint szállodában voltatok?
Nettke,
Hogy alakul Beni? Biztosan lesznek jobb, meg rosszabb napok, de most már nem túl vagytok a nehezén? Vagy lesz még neki további műtét? A lányok egyébként hogy viselték/viselik?
Judyt,
Ákos nagyon-nagyon ügyes! Tök jó, hogy ennyire jól halad. Az ovinál meg ne hagyd magad!
Kata,
Hááááát, most nem irigyellek, elég szar az időtök. De a környéken tudtok kirándulni remélhetőleg...
Megyek mosni, eddig 2x ment a gép, még hátravan vagy 4...
Detti
Ui. Vacsiban nem gondolkodtatok mostanában???