Sziasztok,
na végre itt vagyok.
Csak átfutottam, amit írtatok, de egy-két dologra reagálok. Köszi az érdeklődést, a fülembe a fülészeten egy krémes gézlapot raktak, ez gyulladáscsökkentő és otipaxot használuk, meg infralámpa, nem tudom, hogy javult-e, mert hullámokban tör rám a fülfájás
Teljesen kikészültem, pénteken nagyon sokáig fent voltam, vagyis inkább már szombatba nyúlt át, már annyira elfáradtam, hogy nem tudtam aludni
fél 1-kor átvonultam a kisszobába egyedül (szégyellem, de muszáj volt), szóltam a férjemnek, hogy éberebben aludjon, hogy figyeljen Olira! majdnem 3-ig aludtam utána megnéztem, hogy hogy van a kis családom és 5-kor hallottam, hogy sír a kisfiam, akkor már pelenkázta az apja
szóval kicsit pihentem, másnap de. még tevékenykedtem, du. az apja volt vele, én aludtam, pihentem megint külön és szopikra keltem fel. Nagyon elfáradtam, azt hiszem hogy besokkalt a szervezetem, hogy csak vasalás-mosás-takarítás-Olivérrel éjjel-nappal levés sok volt. Úgyhogy most lassítok kicsit. Már teljesen rendben a ház, mármint takarítás szempontjából, a héten csak mosok és max. vasalok, mást nem fogok csinálni, s ha megint nem tudok aludni, akkor megint elvonulok félre, már most hajnalban is mentem, de negyed órát bólintottam, mert felébredtem a pindurkám, hozta az apja (egyébként Oli éjszakai nyögése miatt nem tudok aludni, felébredek rá és tiszta ideg vagyok, hogy nem tud nyugodtan aludni tőle
)
Bazsa
rosszul gondolod, az anyatej minősége persze hogy függ az étrendtől, de a hasfájósság, ha egy babánál van, akkor lesz is, míg meg nem szokja az anyaméhen kívüli kaját, bármi legyen az:anyatej v. tápszer, nekem a gyerekdoki mondta ezt. S igen, figyelni kell az étrendre, de senki ne essen abba a hibába, amibe én, pont azért vagyok gyenge, mert nem ettem mindenfélét!!! Légyszi ne essetek ebbe a hibába, mert az egészségetek megy rá! Én már tanultam belőle, tuti a fülem is azért gyulladt be, mert már nem bírta a szervezetem a válogatott kajákat és a sok ugrálást.
És gratula egyszemkédhez!
Meli
én megértelek teljesen, s tudom, hogy mindenhol ezt verik az anyukák fejébe, hogy szoptasson. Az elején én sem szerettem szoptatni, mert nagyon fájt a mellem, s fárasztó volt mindig felkelni, de megszerettem
szerencsére nekem van tejem, remélem lesz is, persze nem fogom szarabb anyának érezni magam, azért ha nem tudok szoptatni, de biztos el leszek keseredve miatta és az endó miatt, mert rettenetesen félek az endó miatt, én 2 havonta kórházba kötöttem ki, mert begörcsöltem, s ezt most nem engedhetem meg magamnak, mert szüksége van a kisfiamnak rám.
Dike
nem vagy szar anya, mert nem tudsz szoptatni! ez nem megy mindenkinek! a természet így teremtett, s ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond, nem vagyunk egyformák. Nekem sok tejem van és éjjel is fejnem kell, mert begyullad
örülök, hogy van, de amiatt sem alszok rendesen mert mindig bedurran
Ezek szerint nem használt a Gripe Water Árminnak sem????
Mi éjszaka alszunk, 4-ig vagy 5-ig aztán utána 6-7 körül újra szopi és újra alvás fél 9-ig. Egész éjjel nyög álmában a hasa miatt és csak reggelre van egy óriás adag kaki a pelusban. Napi 3-4 pelusban van kaki, de akkor sok. Szegénykémet nagyon sajnálom
De nagyon vidám baba, sokat beszél
s érzem, hogy nagyon szereti az anyukáját
Nappal is nyögdécsel a pocija miatt, én már csak espumisant adok neki, de már nem sokat, mert nem olyan puffadt a pocija. ja és imádja a fürdést
uszik minden tőle