Hú, Szilvi, egy kis front, és már itt is a bébitek!
Mi jól bírjuk az időt, csak mostanában éjjel nem nagyon akar aludni a kis drágánk, lehet a front, nem tudom. Küzdök vele éjféltől olyan 2-ig. Hááát, kiborító teljesen. De mióta keresztanyám mondta, hogy mikor neki volt pici a gyereke, és éjjel ordított, és semmi nem volt jó neki, akkor mondta, hogy most már kezdheted kinézni a helyedet a falon!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ez vicces! Mondta, hogy nincs olyan anya, aki ezt ne érezné néha, ezért nem vagyok rossz anya, és aki mást mond, az hazudik. Na, megkönnyebbültem! Mondtam a páromnak, hogy haragszom magamra, hogy nincs elég türelmem éjjel, de mondta, hogy nagyon jól csinálom, ő nem bírná, és már 1 perc alatt kiakad az üvöltésétől! Én nem is tudom..., akiknek ikrei vannak, hát húúú, nehéz lehet nagyon. A szomszédban ikrek vannak, és nekik minden nap jött valaki segíteni, mert aludni se tudtak, valamelyik mindig sírt.
Éjjel felkelt, na mondom csak cici lesz, mert anya meghal a fáradságtól! Kettőt szívott, kiköpte, ezt játszottuk egy darabig, mire rájöttem, hogy nem is kell a cici, álmos meg fáradt annyira, hogy nem tud aludni! Csak én barom azt hittem, hogy éhes, mert már idő is volt!
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Tömködtem a cicimet a szájába.., jajj...
A sab simplex nekünk is bevált, hálám takitiminek, el kellett telni pár napnak, de sokkal jobban bevált, mint az infacol, meg az espumisan. Könnyebben is kakil azóta!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)