Sziasztok Csajok!
Most már ideje írnom is, nemcsak zugolvasni
Talán sikerül a végére is érnem a mondandómnak, mert mindkét gyerek alszik.... kérdés meddig. Adél nem igazán ebédelt lefekvés előtt, csak egy-két falatot evett.
Zugolvasó meg azért lettem, mert annyira nincs itt élet
Mi páran hetente nyomjuk személyesben, a többiek meg általában ritkán jönnek ide, a topic meg ne csak belőlem álljon, szóval ezért.....
Rabbe - 40 fokos láz?! Basszus!!! Sok-sok gyógypuszit küldünk mi is!!! Kitartás!!!
Lucuzs - láttam a tali végleges időpontját. Sokáig úgy volt nekünk, hogy mindegy mikor, aztán becsúszott egy 4 napos nyaralás. Ami persze jó, viszont előző nap jövünk haza, és nem bírunk másnap Sopronba menni. Az már túl sok lenne. A kendőt odaadtam Editnek, hogy eljusson hozzád. ÉÉÉÉÉÉs érezzétek jól magatokat, na meg mindenki, a megy!!!
És várjuk a képes beszámolót.
Vikoo - és Bobó iszik is rendes mennyiségű vizet itatóból? (Cicit nem kérdezem, gondolom azt falja
) Adél jobbára öblöget, szóval ami az itatóból hiányzik, az ott van az előkén
Mégis olyan kenődőset kaksikik mindig. Bogyót talán ha egyszer láttam tőle
Ebba - Jankának is jobbulást!!
Wivi - nem túloz a párod egy kicsit?! Örülök, hogy legyőzted a félelmed, csak így tovább! És ha már tele a hócipőd az instrukciókkal, menj egyedül, meglátod, sokkal jobb
Elvégre van jogsid... Durván nyomjátok az éjszakákat.
Eclipse - dobjál képeket az új szerzeményekről. Apának nem kell tudnia, hogy mennyi volt az annyi
Házzal mi van? Csináltok most vele valamit, vagy csak be kell költözni?
Valaki dobjon légyszi sos privibe Gyancsi elérhetőséget. Köszi!
És most rólunk: Adél már szépen felül egyedül. Most tart ott, hogy felkapaszkodik állásba. Kúszik, kicsit féloldalasan, de nem teljesen, csak az egyik lábát ritkábban használja tolásra. Négykézláb már megtesz egy-két lépést, sztem nemsokára mászni is fog. Jön a hetedik foga. Nyugodt, vidám, a rácsokért ő sincs oda, de azért elég jól elvan. Sokat rötyögünk együtt. Elérte a 9 kilót.
Atival vívjuk a csatáinkat, Rabbe tanácsait próbálom követni. Reméljük sikerem lesz! De úgy látom, hogy szimplán az is jót tesz, hogy itthon van velem, és így többet vagyunk együtt. Persze kiakasztó napok azért vannak.
Egy csomó képet szeretnék mutatni, csak egyik sincs letöltve. Na, majd este Karcsit megkérem, aztán majd mutizok párat.
Minitalis csoportunkat, nyáltestvéreinket imádom, ha nem jön össze a heti 1, akkor már nem is érzem jól magam!
Megültük a szülinapokat, jókat eszünk és dumcsizunk, és jókat mosolygunk a törpikéken.
Na megyek, pusszantás mindenkinek!!!!