Sziasztok!
Villámló gyorsasággal olvastam egy darabig, most gondoltam írok előbb, aztán folytatom az olvasást, ha Imim hagyja.
Menion,
tudom, hogy már nem beszélünk róla, de én is...
Viszont örülök Anna fogacskájának, tök jó
Basszus, úgy szégyellem magam, egy csomó mindenhez akartam hozzászólni, de már el is felejtettem (nem írtam fel, pedig mindig fel szoktam
)
Gabi, Rolit Isten éltessen, talán még türelmi időben vagyok
Itatópohár: Imike továbbra sem cumizik, illetve mélyen megveti a cumisüveget. Csak játszik vele. Beteszi a szájába és kihúzza, beteszi, kihúzza (jajj, ha valaki csak ezt a gondolatot olvassa
). Szóval születésétől kezdve poharazik. Ő döntött így. Nagyon ügyeske. Ajánlom mindenkinek. Én a Janás Baby vizet itatom vele és pohár gyanánt az üveg pici kupakját szakítom le neki. Sterilizálom, megreszelem körömreszelővel, hogy ne legyen éles, ahol letéptem és már kész is s minipohár. Csak vigyázni kell vele, mert hajlamosak bekapni az egészet
Nálunk tuti nem lesz itatópohár.
Na mi volt még?
Fejlődéssel kapcsolatban:
itt mindenki megnyugodhat, szerintem jó ütemben fejlődik mindenki. Legalábbis az enyémhez képest mindenképpen.
Voltunk dokinál szerdán (4hós), volt méricskélés és elkeserítő a helyzet. 330 grammot hízott egy hónap alatt. Gyanítottam, hogy kevés lesz, mert már nektek is írtam többször is, hogy csak sír evés közben. Szív 5 percet, aztán csak hiszti. Én a melegre fogtam a dolgot. Próbálom ülve, fekve, egy darabig jó, aztán sztrájk. Küzdünk még mindig. Aztán tegnap... Kitalált magának egy új pózt, ezt most élvezi, így szopik. Majd teszek fel egy képet Gre. Röhej na, nagyon vicces.
Megkapta az oltásait is, belázasodott picit estére, de reggelre kutya baja nem volt
. De a csütörtökünk... életem eddigi legrosszabb napja volt.
Átmosták a könnycsatornáját. Azt a zokogást. Én nem bírtam nézni, Imi fogta le. Én csak a háta mögé bújtam (onnan kellett fognom a lábikóját) és ütöttem a fejem a hátába, toporzékoltam, komolyan úgy viselkedtem, mint egy elmebeteg. Rettenetes volt. Ha rágondolok olyan ideges leszek, hogy legszívesebben megkeresném az az utolsó rohadék orvost és szétverném a fejét. Köcsög.
Hú de mérges vagyok rá. Aztán, hogy sikerült e a beavatkozás?! Talán. Ma már egész szép a kicsi szeme.
És amit tudunk (mintha bazári majom lenne
hihi)
már ügyesen fordul hátról hasra. tényleg rutinosan
néha visszafelé is, de azok inkább csak véletlenek
szépen kinyomja magát hason
olyan mozdulatsort produkál, mintha kúszna. a helyváltoztatás nagyon megy neki
mindent a szájába tesz. de mindent, ami a szeme ügyébe keveredik. ez sokszor nagyon vicces is.
a lábait rendszeresen fogyasztja, cuki
nyúl mindenért, ami érdekli
játszik a cicivel, úgy tartja, mintha pohár lenne a kezében
édes ahogyan simogat, ettől mindig ellágyulok
apja megtanította neki a csimpánz fogást. ők nevezték el így. Amikor a lábaival is megfog valamit, tudjátok, mint a moncsicsi. Majd teszek fel egy videót, ahogy játszanak, tök cukin röhög.
Hát most ennyi jutott eszembe.
Ja, megvettük a járókat. Gyönyörű. 8szög alakú, kisajtóval, hatalmas. Talán túl nagy is. De élvezi, dumál a szivacs mintázatához
. Kis sülthalam
Ja, és sztem elindult egy fogacska is. Tünetek: sírás, nyál, rágicsálás és duzzadt piros íny.
Oh basszus, felébredt. Pedig még a házas, esküvős dolgokat nem is meséltem. No jövök még, ahogy tudok, Talán most már több időm lesz. Túl vagyunk az évfordulón, kimentek az osztálytalis meghívók, esküvői előkészületekkel is jól állunk, szal sztem tudok jönni majd
Ja még egy.
A Balatontól 10 kmre sem lakunk már május 30. óta, de még EGYSZER SEM TUDTUNK LEMENNI!!!
Semmire nincs időnk
. Semmire.