Timocska
Vegyél egy vihargépet és egész éjjel aludni fognak a gyerkőcök
Snowball
Éljen a hazaút! Remélem, időben megjön az az útlevél hozzá
Azért az kalandos lesz a picivel egyedül repülni meg itthon eljutni Debrecenig. Vagy anyukád feljön elétek Pestre? Gondolom át kell szállni a repcsivel is.
Tök jó, hogy kevertek a lányommal, ezek szerint én is pont olyan kis csini vagyok
Anyám szokta mondani, hogy Szaffinak nem kell karkötőket venni, ott vannak a sonkák közt
Fogalmam sincs, hogyan gyűjti a sonkákat, amikor alig eszik és folyton mozog
Kat
Nekem nem kellett puregon, az mi? A lombiknál volt pergoveris, de attól még, hogy az is p-s, nem hiszem, hogy ugyanaz
(meg volt merional meg egy s betűs is, szóval ott akár napi 3 szuri is volt). Tüszőrepesztőt szerettem, annak a tűnek van a legvékonyabb hegye, azt könnyű volt magamba szúrni
Nem értem, mért volt drága az inszem, azt mi is teljesen magánban csináltuk, sztem gyógyszerrel, vizsgálatokkal együtt a magánklinikán max 60 volt, de ebben a konzultációk is benne vannak. Mármint alkalmanként, és ugye 4 volt
Ti strandolásotok sem tűnik nagy élménynek. Nem csodálom, hogy a sok rohangálás után már várod, hogy kicsit kettesben lehessetek Bálinttal a saját lakásotokban.
Tyuntyi
Hát, ez is aranyos segítség, hogy anyukád meg uncsitesó is ott van
Most aztán nem panaszkodhatsz az időjárásra, sztem tök hideg van, most azon parázok, hogy késői lesz az augusztusi kazáncsere.
Mindenszentek az nem halottak napja?
Karácsonyig még kibújnak azok a fogak, ne aggódjon, anyuka
Ágyról leesés nagy para! Mi most a nappali kanapéja elé odatettük a vendégmatracot, arra tud pottyanni, de a matrac-szőnyeg esést nem mindig sikerült felfognunk
Sztem sem érdemes körbeszivacsozni az ágyat fejvédővel, ahogy Csani mozog, max 1 hó múlva lejjebb kell tenned az ágyat neked is, akkor meg már mind1, mert ha nincs a tetejéhez kötve a fejvédő, akkor folyton legyűri. Valamelyik nap Szaffi úgy fordult, hogy nekiütközött és végigkopogott a kis feje az ágyrácsokon, a fejvédő fölött. Tam-tam-tam-tam
Piroska
De, kánikulában sajna meleg a kenguru, olyankor egyikünk se bírja, de 25 fok alatt teljesen jó, 1 réteggel kevesebb ruha kell ránk
az ő hátát melegíti a kenguru, szóval onnan se fázik, ha fúj a szél, a kabimat meg oldalt ráhúzom. De ha van nagy termopulcsi, az is jó, meg akarok varrni magunknak egy poncsót, amin két luk van fejnek, valamelyik honlapon találtam szabásmintát. Nem lesz egy nagy szépség, de nem 30e Ft
Kirándulni jó lesz.
Evian
Gratula a fél éves korhoz
Minden tanítványra emlékeznek?
Úristen, én még azokat is keverem, akiket éppen tanítok! Múltkor uncsitesóm, aki kozépiskolás, mondta, hogy ismeri az egyik tanítványomat, xy-nak hívják, és ebbe meg ebbe az osztályba jár. Mondom, én ugyan nem tanítom. Két nap múlva jöttem rá, hogy persze, hogy tanítom, csak én a becenevén szólítom, és fogalmam sincs a becsületes nevéről. Beírom a jegyeit a napló 18. embere mellé
Szóval azt bármikor megmondom visszamenőleg, hogy kinek mi nem ment, melyik dogánál puskázott, melyiket írta ő, de hogy mi a neve
Alultápláltságot ne is mond, holnap megyünk védőnénihez, én meg parázok, hogy mi van ha nem duplázta a súlyát, mert még mindig a 68-as rugikat hordjuk, pedig már a 6-9 hósakat kéne, de azok akkorák, hogy sztem hamarabb megy oviba, mint belenő
Cukortól megy a kaki? Akkor ezért segít nekem mindig a mézes tea! Én meg azt hittem, a sok folyadékbeviteltől
Végre egy ok a hízás mellett
Látom, titeket is elért a hidegfront
Bababörze sztem kisbabával már nem olyan üdítő, mint terhesen volt
Apa nálunk jobban utálja a tömeget, mint a gyerek, és egy síró babával még elvagyok, de egy hisztis férfival …
Meg nekünk még mindig rengeteg kapott cuccunk van nővéremtől meg barátnőméktől, aki most is „zaklat” egy kismotorral meg egy állványos szobahintával, mert felújítanak, és ezeket már mind3 gyerek kinőtte. Nővérem meg ha majd egyszer lemegy a pinyóba, kapok tőle egy esernyőre csukható babakocsit. Legalábbis ezt állította
Ha el nem ajándékozta, csak elfelejtette
Voltak ma a gázórát hitelesíteni az átíratás miatt. Milyen egy undok fószer volt basszus! Mindegy, már elment
Délután anyámmal megyünk plázacicázni meg a nagymamisomhoz, alig várom, hogy végre kimozduljunk
A költözés miatt már rég nem voltam nagymamisnál.
Mondtam, hogy jövő hétre bejelentkeztem a nőgyógyászhoz? Ti mit csináltatok a gyerekkel, vittétek magatokkal? Jól mutatok majd a vizsgálószékben, Szaffival a kenguruban
Vagy a doki kezébe nyomom, hogy ballal fogja a gyerekem, jobbal meg matasson bennem?
mindenki nyomul facebookon? Nem baj, legalább nem látjátok a lepattant fejemet
Csinálhatunk ősszel találkozót, de vigyük az apákat is, hogy ők vigyázzanak a picikre, mi meg dumálhassunk
Múltkor voltam kisgyerekes barátnőmnél, kb de 10-du 4 között, sztem fél órát dumáltunk, azt is 5 perces etapokban, amúgy gyerekeztünk