Új privát üzeneted érkezett!

Köszi lányok! :)

Gigi, Én most sem dugdosom az utrot, hanem szájon át veszem be.(nagyon hamar elkapok mindeféle cart, így már a Eszkimóbabánál és a fiúknál is szájon át szedtem, így meg is úsztam a fertőzést, előtte mindig kb 3. napon már éreztem, hogy valamit sikerült becsípni) Kicsit kómássá tesz, olyan mintha 2 felest megittál volna, de mégis jobb, mint valami fertőzés miatt ne tapadjon meg a baba. Esetleg próbáld ki ezt a verziót.

Chelsea950, Én azt javasolnám, hogy hívd fel Őket, kérj konzultációt Dr. Zádori Jánoshoz,mond hogy inszeminációra javasolt benneteket a nőgyógyászod, Ő mindent elfog mondani ami fontos, készülj kérdésekkel, és amiben nem vagy biztos mindent kérdezz meg, nagyon türelmes, segítőkész, egy szuper orvos.

verzso

Gigi: hagyd a fagyis statisztikákat! Higgy benne, hogy most sikerül az segít a legtöbbet!! Egyébként itt vagyok én az élő példa, aki totál szkeptikus voltam a fagyis dologgal kapcsolatban. Aztán tessék itt dobog a pocakomban Eszkimónk szíve (és remélem így lesz még 6.5 hónapig)

A dokim tegnap hozta a formáját. Van UH gépe, de közölte, hogy itt nincs UH (biztos drága az áram és nem fér bele a 10eft-ba :? ) No mindegy. De végre magkaptam a beutalókat. Erre este berongyoltam az SZTK-ba, hogy megkérdezzem, hogyan tovább. Ott jól lecsesztek, hogy miért a 11.hét végén jöttem először. Mondtam, hogy a dokim mániája a "langsam spazieren" de persze nekem mondták a magukét. De szerencsére már ma mehetek a beutalókért, aztán vv és kedden randi a védőnővel. Végre felgyorsultak a dolgok, amit nagyon élvezek :)

Verzso: gratula!

--> Takács Zoltán Viktor (Egyszemkénk) 2012.01.20: 3800gramm és 61cm! <--
Kép

Kép

Lilypie Angel and Memorial tickers
11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Képzeljétek el, tegnap reggel megettem egy meleg szendót, ami először jólesett majd utána rájöttem, hogy mégsem kellett volna megennem vagy ha már annyira megkívántam nem kellett volna gyorsan még melegen befalnom. Szerintem túl gyorsan ettem meg és túl meleg volt. Kis mohó voltam! A kajálás után kb. 1 órával szerencsére jobban lettem, jól éreztem magamat és a nap hátralevő részében gondtalanul ebédeltem meg és vacsoráztam meg.

Ma hajnalba viszont kicsit elég pocsékul voltam, de nem tudom mitől. :(
Tegnap este együtt voltunk, majd utána lefeküdtünk aludni. Hajnalba arra keltem fel, hogy nagyon erősen fáj, szúr az alhasamnál. Két percenként jelentkezett ez az alhas fájás, párpercig még feküdtem próbáltam visszaaludni, de nem sikerült. Kimentem a wc-re, nagy vécéztem egy kicsit (bocsika), de az nem okozott fájdalmat majd ott a wc-en ülve úgy éreztem, hogy olyan ez az ismét jelentkező erős, szúró fájdalom olyan mint amikor menstruál az ember, tehát jönne valami, de nem jött semmi.
Most nincs semmi bajom szerencsére, de elég rossz volt emiatt az éjszakám.:(
Nem tudom miért kezdett el ilyen hirtelen fájni és szúrni az alhasam. Most a cik. 13-14. napján vagyok.

Lona
Örülök, hogy a barátnőd jobban van, és nagyon drukkolok, hogy a babák vele maradjanak! :wink:

Roni
De jóóó, most aztán rendesen beindultak nálatok a dolgok! :D

Verzso
A szájon át szedendő utro szerinted jobban megmarad az emberben, hatásosabb mint a kúp? Csak azért kérdezem, mert a kúp egy idő után kijön az emberből. :oops:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kakukk, lehetett peteérés is , nem? Hány naposak a ciklusaid?
Nem tudom erre a választ, én a fertőzés és az állandó folyása miatt szedem szájon át, de az orvosom is tud róla, nem mondta, hogy így hatástalanabb lenne, csak hát van ez a szédelgéses mellékhatása így.

Roni, basszus, de rendes. :(
Még nincs is kiskönyved így?

verzso

Roni,
nem semmi a dokid..., de végre akkor történik valami és lehet jönni-menni! De jó lesz!!!!! :)
Nem néztem (még) fagyibabás statisztikákat, csak gondoltam rákérdezek. Persze magamtól is gondolom, hogy nem 100%-uk ébred fel sajnos, de hát itt vagy előttem példának TE!!!!!! :D
Megcsináljuk mi is! :lol:

Kakukk,
lehet, hogy tényleg pé-d volt!

gigibp

Lányok Uzsokiban nem tudtok vki jó fej dokit?

Verzso, még nincsen könyvem, de ma beszéltem a leendő védőnőmmel is és kedden már lesz az is :D

Viszont a tegnapi "car" nap után, ma találkoztam az SZTK terhesgondozáson egy szupi kis védőnővel (1óra 15 percet foglalkozott velem az SZTK-ban!), de sajna nem ő lesz az enyém, ő csak terhesgondoz ott :( De minden beutalóm megvan, hétfőn irány a vv és EKG. Viszont megint barnázom :( így megnézett az SZTK-s doki is. Egyszemke CRL: 3.98cm, ami megfelelő méret és ez a lényeg a barnázás meg csak elmúlik egyszer.

Mi lehet a többiekkel, úgy eltűnt mindenki??? Kata, Meli???

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Sziasztok!

Köszi Roni a hiányolást!Itt vagyok ám énis mindig, de csak zugolvasok!
Viszont a háttérből mindenkinek nagyon drukkolok!!!!!!
És nagyon izgulok Értetek is, de nem lesz semmi gond!Viszont mindig lesz miért aggódni mostmár!1év múlva majd a szopin, meg a kakilás miatt fogsz aggódni! :wink: :wink: :D :D :D :D De ez már édes aggódás!!!!

Kakukk,
szerintem is pé-d volt!Lehet a lombik utóhatása is az erősebb peteérés!Nekem Lelle egy lombik utáni 2.ciklusban fogant. :wink: Elzáródott petevezetékek mellett! :wink: :D :D

Verzso,
gratulálok!!!Mikor lesz dokid?Mikor csinál uhut?

Gigi,
hajrá fagyik!!!!

Mi jól vagyunk, Lelle szépen növöget, már több, mint 6kiló! :shock: :shock: De hiába, jó étvágya van a kisasszonynak! :D :D Már sokat gagyarászik, és mosolyog!Teljesen bele vagyunk szerelmesedve! :oops: :oops: :P

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

[quote="nani72"]K írta:nani72ig, ez az lh érték nagyon magas..... :? ez nem jó,főleg a ciklus elején.
Terheléses cukor+inzulint néznek???? (fontos volna!!!)
tsh jó!
fsh csöppet magas, de még jó
ösztr,okés

Roni, lett gyógyi?
Kakukk..... :(

Igazából a prolaktin szint lenne a fontos, de reagáns anyag hiánya miatt várni kell Júliusig. Terhelsése inzulin vizsgálatra meg csa kjúlius 19-re kaptunk időpontot :S
kig120
Kaposvár

Tegnap nap folyamán voltunk nyőgyógyásznál. Végzett általános vizsgálatot, rákszűrést és chlamydiát aminre kb 10 napot kell várni, mármint az eredményre.

Megbeszéltük a hysteroscopia iőpontját (Július 20), altatóorvos meg Július 14. Inzulin-teszt meg Július 19. Ezek lesznek az utolsó vizsgálatok. Illetve tegnap voltam spermatogrammon is és bakterológia leoltáson is, aminek szintén 10 nap a várakozási ideje.

Megkaptuk a HIV, Hepatitis eredményeket, mindegyikünknek negatív mindegyik eredménye :D
kig120
Kaposvár

Meli,
Több mint 6 kiló Lelle!!!!!!!! nem semmi! Iza most hagyta el a 7 kilót, de már ezt is épp elég cipelni. :)

Roni, uzsokit nem ismerem, én szt.Imre kórház párti vagyok!

Kig, majd írd meg az eredményeket( cukor/inzut.)
nani72

sziasztok!

mindenkinek drukk a háttérből.

Kalkata, Nani mondta, hogy szeded az eucrast (asszem), nekem is szedni kell.Kérdés: tünetek, várható hatások stb???Illetve tényleg házidokker nem írhatja fel?Akkor te hogy oldod meg?T dr írja ki neked vagy ki?Köszi
lafead

Roni,
hogy szalad az idő... már 11. hét! Nem semmi!

Meli,
én is, én is akarom ezt a másfajta szerelmet!!!! :D
Már 6 kg Lelle, Iza meg 7... te atya Ég... Lassan már suliba mennek a csajok! :)

Piri persze kicseszett velem. Ma van a 28. nap és sehol. Jó lenne, ha jönne már, hogy minél előbb visszakapjam az eszkimóimat! :D

gigibp

sziasztok lanyok
ez a Crninon gel kiurul magatol vagy ki kell kaparni, bocs a hulye kerdesert de eddig csak Utros tapasztalatam vannak.
koszi
szep hetveget
babaszeretet

Baba!
Szép lassan ürül, bár nekem volt, hogy egy tojásnyi darab elakadt és azt biza ki kellett bányászni! :)
Nekem meg Utros tapasztalatom nincs! Amikor felrakjátok, utána szoktatok pihenni? Ez ugye sokkal folyósabb cucc lesz, mint a Crinone?

gigibp

Gigi koszi a valaszt, hasonloan fogok cselekedni
az utroval kel vagy 20 percet fekve lenni,h. szivodjon fel, es igen olyan folyos cucc neha turohoz hasonlo kell tisztasagit betenni, gondolom ez a golyocskak bevonata anyaga.
szep hetet mindnekinek
babaszeretet

Utro golyó:
nem kell ennyire komolyan venni szerintem a fekvést vele.
Én pl. lombikbeülti után tán 3 napot heverésztem, aztán mentem dolgozni ( 8-10 órás állómunka) és a mh-i wc-ben raktam fel. Aztán folytköv. munka. És itt a baba.
Nem ezen múlik.

Crinon gél:
ismerősöm is ezt kapta (jelenleg babát vár, már félidős), volt úgy,mint ahogy írták, szinte egy tojás nagyságú labdácska is összegyűlhet bent. :?

Nekem az utro szimpatikusabb. :D
nani72

Bár még nem használtam Utrot, de a Crinone annyival tűnik szimpatikusabbnak, hogy csak egyszer fel feltenni egy nap. Az utroval az a gáz, hogy háromszor (nekem szerencsére csak kétszer kell majd) kell felnyomkodni és az annyira nem kellemes...
De! A cél szentesíti az eszközt! :lol: :lol:
Remélem felébrednek majd a fagyibabák és a másik doki "szűz" keze szerencsét hoz nekünk is! :wink:

Hol vagytok csajok??? Mindenki nyaral?

gigibp

Gigibp
Én melózok! :?
Drukk, az eszkimó babák felébredéséhez! :wink:
Nem tudom mi van velem, kicsit érzékeny a baloldalam, akkor most nem múlthéten volt a petiérésem, hanem csak most?
A cik. közepén vagyok. :roll:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Az ovu kalkulátor szerint pénteken volt az ovum. Hát majd meglátjuk.....mindenesetre nem lógattuk a lábunkat. :lol:

Nani, Melinda
Milyen nagyok a gyerkőceitek! :D
Én nem szeretném, hogy gyorsan felnőjjenek, mindent legalább duplán kiszeretnék élvezni! :D

Kig
Azta mindenit, nagyon jól haladtok a vizsgálatokkal! :wink:
Én is szeretem amikor pörögnek a dolgok, most mondjuk jobb, hogy egy kicsit nyugi van. :D
Hol lesz a hystero?

Verzso
Hogy vagy?
Lassan itt van az uh ideje! :D
Te a beülti után, rá 10. napra már teszteltél?

Többiek, hogy vagytok?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Most számolgattam, hogy pénteken voltam a 15. napon, előtte elég csúszós voltam tehát szerintem az lehetett az ovu kezdete, aztán talán szerda volt a petiérés, akkor fájt úgy az alhasam, majd ez a csúszósság abba maradt, viszont szombaton volt rendes hüv. vál.-k és most meg érzékeny a baloldalam. :roll:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Babaszeretet: nekem a Crinone jobban bejött, még akkor is, ha elég furi egy gyógyszer. Magától kiürül, nekem nem kellett piszkálni, de ne ijedj meg, ha néha elég sok kijön egyszerre, aztán meg napokig olyan, mintha nem is használnád. Betétet kell folymatosan használni mellette. Nekem K doki azt mondta, hogy mozogjak mellette, mert akkor jobban felszívódik.
És ha zebrás lesz a teszt, akkor szintén ne csodálkozz rajta, ha a nőgyogyód nem ismeri, mert én még nem találkoztam a Kaálin kívül olyan dokival, aki ismerte volna :D

Kakukk: de ugye azért összebújtál apával, ha már ilyen tűneteket produkálsz :wink:

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

picibabás vonalzót nem ajánlom senkinek, mert visszafelé megy rendszeresen... na mindegy a lényeg, hogy az idő rendesen halad, és már 11w4d- vagyunk :lol:

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

De jó neked Roni!!!
Nálunk elég gáz a helyzet! Hazajött a sógórnőm, aki terhes. A család meg úgy reagál, hogy előttem nem mernek tőle kérdezgetni, meg beszélni a dologról, amit nem bánok, viszont így meg olyan, mintha szánalomból nem dumcsiznának erről a témáról. Igazából nem tudom mi lenne a jobb... Így is, úgy is zavar az egész! Szemétség, hogy nekünk ennyit kell szenvedni érte, nekik meg pikk-pakk összejön! És csupa terhes nővel vagyok körülvéve! Már hányok az egésztől!
Kivéve persze a lombikos lányok!!!! :) De ezt úgyis tudjátok!

gigibp

Roni34
Hogy vagy? A barnázgatásod már elmúlt? Mit mondott az SZTK-s doki mitől lehet?
Egyszemkétek gyönyörűen növöget, gondolom alig várod a kövi uh-ot. :wink:

Naná, hogy összebújtunk apával :lol: , szegénykém alig győz velem lépéstartani. :lol:
Nagyon jó most, úgy érezzük mind a ketten, hogy annyira jót tett a lombik utáni hétvégi Tisza tavi kiruccanás, mintha csak most gondolkoznánk el a gyermektervezésen. Nincs feszkó, vörösbort iszogatunk, együttvagyunk, sokat nevetünk és minden hétvégére tervezünk valamit, hogy elmegyünk valahová, legyen az csak egy séta a környékünkön, vagy át a barátokhoz stb.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Túl vagyunk a 12 hetes UH-on is és szerencsére minden rendben Egyszemkével. CRL:59.52cm, NT: 1.6, úgy ficánkolt Egyszemke és édesen törölgette a kis szemeit. A doki mondta is, hogy most ébredt Mutatta a magzatburkot és láttuk a köldökzsinórt is. Az UH alapján 12w4d, (kaptunk 4 napot!) de babonából maradunk a régi számításnál. Hát most nagyon Happy vagyok!
Istenhegyire így 14-én kell már mennünk a genetikára. Sajnos így nem Hajdú drnő-höz megyünk, de azért inkább a korább időpontra szavaztunk.

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Roni
Nagyon aranyos lehetett Egyszemkétek, amint az uh felvételen ébredezett! :D Nem akarsz még képet feltenni?
Az Istenhegyin fizetni kell a genetikai vizsgálatért?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kakukk: igen sajnos...30eFt, de ezért a vizsgálaton túl kapunk majd képeket meg ajándékba rövid babamozit is :lol: De az igazi ajándék egy szakértők által adott 97%-os negatív lelet lesz!!

kép van, (az ébredésről is :D ) csak béna vagyok és nem tudom lekicsinyíteni a eltöltéshez :(

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Roni,
örülök, hogy minden rendben van! Szuper a majdnem 100%-os eredmény!!! :D Azt hiszem, mindegyikünk ilyet szeretne!!!
Olyan jóóóóó lenne, ha sikerülne felraknod a képet!!!!

Kakukk,
hajrá Tisza tavi babácska!!!! :lol: :lol: :lol:

gigibp

Sziasztok!

Roni,
nagyon örülök,hogy ilyen szépen fejlődik a picikétek!!!1év múlva ilyenkor már egy saját akarattal rendelkező csemete lesz! :lol: :lol: :lol:

Gigi,
ti mikor mehettek a fagyikért?

Drukk mindenkinek!!!!++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

EGY egészséges,gyönyörű, 0,76 cm-es, dobogó szivecskéjű babóca lakik a pocakban! :)

verzso

Verzso, szupper! :D (reméljük leányka)
nani72

Verzso,
Gratulaaaaa!!! :)

Meli,
hétfőn megyünk uh-ra, remélem minden oké lesz és megmondják, hogy mikor mehetünk a sítáborosokért! :lol:

gigibp

Sziasztok!

Gigi,
várjuk ám az uhu híreket?Mikor mehettek a kis eszkimókért?Tuti hamar kiolvadnak ebben a melegben! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Verzso,
hatalmas gratula!!!Drukk, hogy kislány legyen! :wink: :D

Nani,
Iza mindjárt fél éves lesz??????? :shock: :shock: Annyira hihetetlen.Bár az is, hogy Lelle is 4hónapos lesz pár nap múlva! :roll: :roll: :shock: :shock:

Drukk mindenkinek!
Van valakinél mostanában kezdés????????

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

@nani72: Amint lesz inzulin - rezisztencia vizsgálat Július 19, akkor mondok eredményeket :)

Holnapi nap folyamán megyek el a véreredményekért. (3. és 21. napiért)

@Kakukk: Kaposvári kórházba végzik. Állítólag ablakon keresztül beláthatok majd. Ha minden igaz 5 perces altatás lesz az egész.

Kértem a Kaáliba is időpontot Július 20-ra hogy megbeszéljük a hogyan továbbot. :)

Röviden most ennyi ami eszembe jutott az első munka napon a nyaralás után, ami remekül sikerült :)
kig120
Kaposvár

Meg van a genetikai eredményünk!!!!
CRL: 69.8mm
NT: 1.8
orrcsont renben
placenta hátsófali
koponya épp, hasfal zárt
magzatvíz menny átlagos
Szíműködés 167/perc
Free b-hCG és PAPP-A alapján számolt értékék MoM 1 alattiak!
Down/Edwards/Patau negatív
stb..
Jó fél órás UH-os élményben volt részünk, 8asszem szimpatizált velünk Dr bácsi) utána egy biológus részletesen elmagyarázta, hogy miket vizsgáltak, minek mekkora volt a kockázata és ez alapján az összesített eredményünk totál negatív lett.
És 3D-ben bokszolt előttünk a kis drága!
Csodás du volt! Asszem ma hittem el, hogy most végre itt marad már velünk Egyszemke.

Ja és a "lényeg", hogy 90% kukis a drága, de egyenlőre maradunk az Egyszemkénél, mert anyumnak ez nagyon tetszik!
(bevallom a kukinak én titokban nagyon örülök, mert így majd lesz min izgulni hugi projektnél )
Ja és kaptunk a vizsgálatról ajándék DVD-t is. Épp indul itthon a baba mozi

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Verzso: gratula a kis dobogó szívű pöttyhöz!

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Sziasztok!

Roni,
gratula a jó eredményekhez!De nem is lehet más!!!!
Énis kb.ilyenkor kezdtem elhinni, hogy lakik valaki a pocakban!
Ja, és Lelle is fiúnak indult! :wink: Aztán a 24.hétre eltűnt a kukaca! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kig,
várjuk nagyon majd az eredményeket!
Kíváncsi vagyok énis a cuki+inzulinra!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Most találtam rátok, remélem, nem haragudtok meg de szeretnék tőletek kérdezni.

Rólam annyit, hogy mi is a Káliba járunk, már volt több inszeminációm, februárban pedig egy sikertelen lombikunk. Akkor 4 "babát" lefagyasztottak, akikért ha mindn jól alakul jövőhéten megyünk.

Az lenne a kérdésem, hogy mekkora az ideális méhnyálkahártya vastagsága a fagyis beültihez?

Pénteken voltam méeckdniés akkor azt mondta az orvos hogy hétfőn megint megnézne, mert nem vastagodik kellő mértékben sajna. HA hétfőn nem érem el a szerinte ideálisat, akkor kihagyjuk ezt a ciklust. Most annyira izgulok.
Most nekem a Divinát kell szednem. Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? Közben kapom az Aspirin protectet is, meg a clexan injekciót. Tudtok praktikát a méhnyálkahártya növesztésére? Péntektől a méhpempő kapszulát is bevetettem.

Gigi: Látom te is hasonló cipőben jársz, mint én. :-)

Rony: Gratulálok egyszemkétekhez!

Előre is köszönöm az infókat. Holnapig frászt kapok. Ráadásul azt érzem, hogy mintha meg akarna jönni, úgy fáj a hasam alja is.

Kép
babicsek

méeckdniés = méreckedni és

félreírtam :oops:

Kép
babicsek

Sziasztok!

Roni,
ezek nagyon jó hírek! Gratulálok!!!!! :D

Meli,
Lelle hogy bírja ezt a hőséget? Én már kezdem unni, pedig itthon is van medence, amiben lehet hűsölni, de egyszerűen annyira tűz a Nap néha, hogy nincs kedvem kimenni a kertbe.

Babicsek,
ha minden jól megy, mi is jövő héten megyünk vissza a fagyibabáinkért! Mi úgy tudtuk, hogy 4 van lefagyasztva, de most kiderült, hogy "csak" 3, mert a 4. nem indult fejlődésnek!
Nekem 11mm volt a nyálkahártya, de én már ennek is örültem, mert nem vagyok egy nagy növesztegetős. A méhpempőre sokan esküsznek, de sztem azt már rég el kellett volna kezdened szedni, nem az uccsó napokban!
Remélem, hogy felébrednek a drágáink!

Jajj Roni! Akartam neked mesélni, hogy rákérdeztem a dokinál, hogy a dolgozással kapcsolatban mit javasol. Megkérdezte mit csinálok és rögtön mondta, hogy ő nem javasolja! Bezzeg K doki... Ő mindig azt mondja, hogy mozogjak, dolgozhatok stb. Na ilyenkor legyen okos az ember lánya!!! Az tuti, hogy betegállományba nem fogok menni, de remélem, hogy szivatni se nagyon fognak... Jó lenne, nem idegeskedni!

gigibp

Gigi: én júni 6 óta ma jöttem először dolgozni. Ülő, irodai munka és amióta tudjuk, hogy jön Egyszemke rendszeresen szedem a "lesz..." tablettát, de ennek ellenére 50%-50% az érzésem, hogy kell-e ez nekem, jó-e ez a babának, vagy inkább maradjak végig otthon? Otthon nagyon jó volt főleg, hogy dolgozni is tudtam és nem kellett végig betegáll-ba lennem, de azért jó végre emberek közé jönni. Meg aztán így talán jobban telik az idő is. De amint azt érzem, hogy sok, tuti itt hagyok mindent. Egyébként K doki sztem az egyik legracionálisabban gondolkodó doki, aki mindent úgy csináltat, ahogy az életben is lenne, nem kíméli az embert. (lombik alatt is így éreztem, de ezek szerint sikeres) De a lényeg, hogy úgy tegyél, ahogy Neked a legjobb!!! Az tuti jó a leendő babának is!
Hajrá ébredés és költözés anya pocakjába :D

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

gigibp: Köszi az infót. Nemsokára kiderül hogyan tovább. 3-ra megyek Debrecenbe. :roll:

Kép
babicsek

Babicsek!
Na mi volt??? Mit mondott a doki???? Remélem minden szuper és hamarosan beköltöznek a babák a pocidba!!!! :)

Roni,
egyetértek veled, hogy, ami jó nekem, az valószínűleg a babának is jó, ezért nem vagyok hajlandó a beülti után két hetet feküdni, ahogy néhányan. Az nekem tuti minden lenne, csak nem jó! ;)

gigibp

Sziasztok,

Látom mindenkinél alakulnak a dolgok. Elég rég írtam, de eredményel most se tudok szolgálni, pedig megvannak :) Munkahelyről írok és nincsenek nálam a papírok.

Eddig minden eredmény rendben van, Hív, Aids, Rákszűrés, Sperma vizsgálat. Prolaktin is (nálunk ez a megengedett 3szorosa volt, de hat a gyógyszer). Ami magasnak tűnik az az LH szint. Nem vészesen magas kb 10 lehetne és 11-11,5 körüli.

Ma voltunk végre inzulin-rezisztencia vizsgálaton. Volt 0, 60 és 120 perces mintavétel is. Eremdménye talán holnapra várható. 0 percesnél vércukrot is mértek, ami 6,5 lett. Nem tudom miért lett magas, mert eddig semmi probléma nem volt a cukorszintjével.

Június 30-án voltunk még Chlamydia vizsgálaton. Még mindig nincs eredménye, talán csütörtökön, mert heti egyszer visznek és hoznak eredmény Budapestről :S

Holnap ha nem jön meg Szasza menstruációja, akkor lesz egy 5 perces Hysterscopia műtéte, ha megjön, akkor 1 hét szünet.

Már alig várom, hogy visszamehessünk a Kaáli-ba és elmnondják, hogy mi a következő lépés.

Valaki tud infót adni, hogy mi várható. Természetesen ha minden eredmény jó.

Milyen gyógyszer kell (nem kell névszerint, csak hogy injekció, tabletta meg hogy kb milyen áron lehetnek) és milyen gyakran kell adagolni. Milyen hosszú a stimulációs, stb...

Köszi mindenkinek és kitartás ebben a nagy nyári melegben
kig120
Kaposvár

Szia Kig!
Tök jó, hogy a hystero-n kívül már mindent megtudtatok csináltatni!
Az, hogy most mi jön az annyi mindentől függ és sztem mindenki a saját tapasztalatát tudja elmondani neked. Gondolom azt már tudod, hogy több protokoll létezik, hosszú, rövid, antagonista. Ezeknél más és más gyógyszereket, injekciókat kaptok és az ideje is változó, ahogy a költség is!
Nekem kétszer volt antagonista, ez mindig fogigátlóval indul, aztán a következő vérzéstől indul a mandula. Jönnek a szurik, kúpok, zselék stb. :D Nálunk a gyógyszerköltség nem volt olyan brutál, mint néhány csajszinál, kb 70 ezer volt, de szerencsére én jól stimulálható vagyok! A stimu az nálam két hét volt, utána leszívás és visszaültetés!
Sok sikert és majd jelentkezz!!!!

gigibp

Nah ma mégse lesz hystero műtét. Betegfelvételnél kérték a vérvétel eredményét, feleségem meg csak pislogott, hogy ilyenre nem küldtek minket. Volt altatóorvosnál, de senki se mondta hogy kellene vérkép is.

A nővérke azt mondta, hogy ő pedig mondta. No én felhívtam a kórházat és rendbe tettem őket. Szerintem nem várnak engem, hogy menjek látogatóba.

Szóval soron kívűl levették a vért, így holnap mehet a hystero műtét.

Megjött közben a tagnapi inzulin-rezisztenciás eredmény: most próbálom értelmezni, de nem kell orvosnak lenni hozzá, hogy azt mondja ez biza PCO szindróma, amit ugye Pécsen kizártak.

Szóval az eredmények:
0 perc vércukor: 6,8 (de a gép 6,5 mutatott, érdekes)
0 perc inzulin 85 pmol/L 14,1 µU/ml-nak felel meg

60 perc vércukor: 11,8
60 perc inzulin 680 pmol/L 113,3 µU/ml-nak felel meg

120 perc vércukor: 6,5
120 perc inzulin 438 pmol/L 73 µU/ml-nak felel meg.

Megjött a 21. napi hormon érték is.
Ott minden eredmény jó, de az LH magasabb a referencia értéknél.
kig120
Kaposvár

Kig,
néha nem árt rendbe tenni a "kedves" személyzetet! Sajna ebben az országban még itt tartunk...
A terheléses vizsgálat tényleg elég ramaty eredményt hozott. Biztos fogtok kapni rá gyógyszert! Az inzulin értékek se túl szépek! :(
Kíváncsi vagyok mit mond majd a doki!!!!
gigibp

:D :D :D Megyünk a babáinkért!!!!!!! :D :D :D

gigibp

Sziasztok!

Gigibp: JAjj de jó. Mikor mentek a babákért? Nekünk holnap kell menni. Remélem minden simán megy és velünk maradnak. Hány babát kapsz vissza és ők hány sejtesek? Én egy 4 és egy 6 sejteset. Remélem felébrednek, majd holnap 10-kor kell telefonálni, hogy hányra menjünk értük. :D

Te most milyen gyógyikat szedsz a beültetéshez? Nekem Divina, Divigél, Aspirin protect, Clexan, Crinon és Utrogestan (szájon át). Illetve a mégpempő és a Femibion. Hétfőn kellett beadnom még plussz egy szurit, mst hirtelen nem jut eszembe a neve, nem tudom megnézni, mert nem otthonról írok.

kig120: Sok sikert a műtéthez!

Kép
babicsek

Sziasztok,

Megvolt ma a műtét. 11-re volt kiírva, de 12.40 fele vitték be.
és 12.53-ra kint is volt. A doki azt mondta, hogy szép a méhe, nincs semmi elváltozás. Sajnos mára bent fogják és csak holnap jöhet haza.

De holnap 10.30-ra kaptunk időpontot a Kaáli-ba kiértékelni az eredményeket. Egyedül a chlamydia eredményéről nem tudok, de állítólag csütörtökön van szállítás és akkor lehet holnapra az is meglesz.

Bár van egy olyan sejtésem hogy ezekután mehetünk majd a diabetalógiára a cukor végett.

Holnap írok hogy mi volt a Kaáliba.
kig120
Kaposvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?