Lilla
Imádom a giccses képed! Annyira jó!!!!
A vonalzódat úgy tudod betenni az aláírásodba, hogy a profilnál az aláírás boxba bemásolod a HTML kódot, amit akkor kapsz, ha a családinet oldalán elkészíted a vonalzódat és az előnézet mellett rákattintasz a HTML kód készítésre ikonra
Babahordozó: Kinek mi a fontos szempont
Réka (és még sokan) esküsznek az isofixre, én jól megvoltam nélküle
Nálam nem volt jó az ár/érték arány
Én esküszöm a Concord márkára! Ez egy nagyobb méretű kialakítás, már ami a belső teret illeti. Így a baba sokáig kényelmesen elfér benne! A súlyhatár itt is 13kg, de a lényeg nem ez. Linda 11kg, de már nem férne bele
Kis husigombóc volt picinek, de 13 hónapos koráig babahordozóban utazott
Ivánnak már kellett a nagyobb ülés, így aztán Linda megkapta Iván kinőtt ülését, de még a hordozóban is elfért volna. Általában a babahordozókat 0-10hós korig ajánlják, a Concordot 0-15 hós korig. Volt másik féle hordozónk is, de azon én gyorsan túladtam, mert Iván folyton beleizzadt a műszálas anyaga miatt. Meg láttam, hogy a bnőm babája sokkal kényelmesebben fekszik a Concordban, mivel nagyobb. Ezeknek a huzata túlnyomó részt tiszta pamut. Ivánnak a 9-18kg-s méretre is pont a pamut huzat miatt vettünk Concord ülést. Nem csak a huzat, de az ülés kialakítása is jó szellőzést biztosít. A 15-36kg változatban már isssszonyú drága lett volna (persze most pont van akciósan annyiért, amennyiért a másik fajtát vettük
), de azért fájt a szívem.
Újonnan elég drágák, de használtan jól ki lehet fogni. Gondoltam bekukkantok, mielőtt hülyeséget írnék és találtam egy ilyet :
http://www.teszvesz.hu/baba_mama/babako ... 24213.html
Ez sztem tuti jó fogás
A babahordozót azért érdemes végiggondolni, mert nem csak a kocsiban fogod valszeg használni, hanem esetleg otthon is beleteszed a babát, mikor nagyobb, hogy nézelődjön veled, mikor főzöl, teregetsz....Szal tudod benne vinni magaddal. Persze ha veszel külön pihenőszéket, akkor az kiváltja ezt a funkciót...
Babakocsi: Valóban megoszlanak a vélemények a Pierre Cardin kocsikról, de a tiétek ingyen volt
Ha nem válik be, majd keresel olyat, ami megfelel
Vagy kihúzod azt a 9-10 hónapot és jöhet a sportkocsi
Tényleg nem a legjobb az irányíthatósága, de ez első babánál nem akkora gáz. Meg van aki teljesen elégedett vele! Talán te is pont ebbe a táborba fogsz tartozni
Ha már többedik gyerkőc és félkézzel kell tolni a zebrán, vagy akár az utcán, bevásárláskor a kisközértben, piacon, akkor fontos lehet az irányíthatóság
Ivánnál Bergon kocsim volt, imádtam mert egy batár dög
Akár 80 takaróba is belecsavarhattam a gyereket, akkor is elfért kényelmesen
BKV-zásra nem annyira alkalmas...mert batár és 13kg. Nálunk nincs lift, se tároló, szal szempont
Le is szállt a mandulám
Így Iván már 8 hónaposan sportkocsiban lötyögött. Az csak 6kg
Lindát várva meg kikönyörögtem magamnak egy csodajárgányt, ezt:
Kicsit (nagyon) ufó fazon, de arra megy amerre gondolom és mózessel együtt 6,5kg
A hatalmas felfújható kerekek miatt meg a környékbeli "kíváló" utak krátereit sem érzi meg a gyerkőc. Két baja van, kicsi a mózeskosár (új kocsiknál mindnek
) és kicsi a bevásárlókosár
Ezeket leszámítva szuper a cucc
Szerencsére úgy egy éve van "béreletes" helyünk a földszinten
Oké, könnyű, de lenthagyni kényelmesebb
Szal én annyira imádom, hogy ha csak a babakocsit nézném is borzasztóan örülök, hogy még egy pár évig használhatom
Nos Lilla, Rékával osztottunk rendesen
De hátha találsz benne hasznosat és nem csupa zöldség
Böbi
Neked ezer hála ezért a linkért!!!!! Nagy kő esett le a szívemről
Ülésleírást éretm, de amink van azt nagyon szeretm, nem akarnám lecserélni csak a hely miatt, mert valójában nem lenne akkora megoldás a 3. biztonsági öv hiánya miatt