Sziasztok!
Köszönöm, megnézem mindjárt.
Fiú lesz és valószínűleg Dani lesz majd. Nekünk a férjemmel még nem volt ihletünk. Danit a nagy választotta, mert elég csalódott volt, hogy nem hugica jön és így ő választhatta a nevet. Szóval így elég szemétség lenne részünkről, ha megváltoztatnánk és végül is tetszik is. Több másikkal is
Igen, van elég babacuccunk, bár azért volt amit kellett venni, mert a fiúk téliek. De azoknak is hasznát fogjuk venni szerintem szeptemberben. Emlékeim szerint kitartanak addig az 56-ok. Nem mintha a következő méretekből ne lenne.
Mondjuk összehasonlítási alapom nincs, de én nem tapasztaltam hátrányt. Balu is akkor, és most a kicsi is már egy csomó mindenben önálló: szépen felöltözik egyedül, egyedül eszik, fürdik, stb., ezért szerintem ebből a szempontból könnyebb, mintha egyik kicsi, másik pici. Talán jobban is értenek már dolgokat, hogy pl. ne kalapáld a bútort, hadd aludjon a kistesó
Időt vele foglalkozni ugyanúgy rá kell szánni, mintha kisebb lenne. Most meg már Balu egy csomó mindenben segít is. Már pl. tud adni egy pohár vizet az öccsének, le tudja venni a cipőjét, stb. Oviba hordásnál nekem a férjem sokat tudott segíteni, mert esetleg még az lehet hátrány, ha hóban, jégben, fagyban neked kell hozni-vinni őket.
Hát talán mégis van kicsi hátránya is: hogy most már mehetnék velük sok helyre, de nyilván lesz olyan, hogy az apró miatt ez nehézkesebb lesz.
Mi tudatosan akartuk egyébként a 3 év korkülönbséget, nem mertük volna vállalni kevesebbel. És minden tiszteletem azé, aki bevállalja. Ők talán hamarabb túl vannak az első három éveken, a nagyobb korkülönbség meg mókuskeréknek tűnhet. Mondjuk én sajnos egyikkel sem tudtam a 3 évet itthon élvezni - mert a munka mellett komolyan itthon paradicsomi állapot lett volna
- így aztán nekem nem tűnik hosszúnak.
Aztán majd beszámolok egy fél év múlva, hogy lett-e hátránya
Hányat terveztek egyébként?
Mi csak kettőt akartunk, de aztán az élet felül írta