Új privát üzeneted érkezett!

Vagy mondjuk Clara összehozhatná a kerek számokat :D

eszter82
Budapest

Andikám!
A facén is látom, hasonló vicceseket alkotsz, mint itten :D

eszter82
Budapest

Andi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vicces ;) :D :D :D :D
Asszem nem egy orvos odasorakozna,hogy ezt a nem mindennapi mutatványt megnézze,ahogy kipréselek egy 4250-es babát :D :D :D

Ma 56 kg-nak mértek,így a kis könyvem szerint 9 kiló plusznál tartok :D :D :D :D :D :D :D Ez a tippeléshez nem ad sok támpontot,de egy tuti, nem fogytam ;) :D :D :D

Eszter: hát ért már pár sokk (szombaton majdnem rám tolattak),de eddig még semmi hatása nem volt szerencsére :)
Vendég

nanemááááááááá....mostantól ha sok hozzászólás lesz egy oldalon, csakazértsem fogok írni!

osztozzatok!!!!!!!!! :D

eszter82
Budapest

eszter: 2,5 kiló és 45 cm? Picit kicsi, de ikreknél szerintem tök jó.

Mondtam már, hogy a másik fórumunkban született 5460 gr-mal és 63 cm-rel baba? Végig azzal húztuk a csajt, hogy biztos ketten vannak. Hát súly alapján lehettek is volna ketten. Azért Békuban nem tudnék elképzelni egy ekkora gyereket, orra is bukna.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku!
ha mégis 4 kiló felett születik Maja, akkor Andiék biztosan kölcsön adják neked a kamerájukat, hogy bigbrááádör haverunk elkísérhessen titeket a szülőszobába!
Azt hiszem, arra sokan kíváncsiak lennénk, mikor a TE 56 kilódból pár perc alatt ismét negyvensok lesz természetes úton :D

eszter82
Budapest

Vicky: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
na ne mááár,vizuális típus vagyok,ne képzeljetek belém ekkkkora babát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

orra bukni?? hisz felállni se tudnék :D
Vendég

Vicky!
aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: és természetesen szült???????????

Oké!!!! Az általad írt értékeket bejegyzem a tervbe :D
az szimpin hangzik :)

eszter82
Budapest

A barátnőm,akinek ebben a hónapban születik a 4. babája,így alakult az első 3:

1. 4000 gramm, 60 cm
2. 4350 gramm, 57 cm
3. 4750 gramm, 63 cm

............... most 5000 grammra is felkészülten megy szülni,mind természetes úton született ;)
Vendég

na, Béku! Ott van az a kerek szám is az elsőnél :D
azért 5 kilóra csak nem kell készülnie... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
és ha 10 gyereket akarnának, akkor 7200 körüli babát kéne szülnie?????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Eszterkém: Big Maja felvételek? :D :D :D :D
Asszem akkor a szülésről készült felvételért jó pénzt besöpörhetnék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku, a múltkor volt a híradóban, hogy a 19. kerületben 6 éve ott lett hagyva gazdátlanul egy bazedáré nagy emelődarul.... Eszter úgyis jó szervező, szeirntem simán elintézhetné Neked, hogy ez a daru odakerüljön pikk-pakk Hozzátok..... Na onnantól nem lenne gond Neked se hogy orra buksz-e a 4 kilós gyerekkel, vagy sem .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszterkém muszáj viccesnek lenni.... kiscicám reggel óta nyávog, nem is értem, hogy bírja még mindig ... aludt vagy 40 percet idáig kb. több turnusban szegénykém... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

béku: És képzeld el, annyira mellé lőtte a doki a baba súlyát, hogy természetes úton akarta világra segíteni. Aztán mikor már egy jó ideje nem ment, akkor lett császár. Erre közli, hogy a 30 éves pályafutása alatt nem született nála ekkora gyerek.
vicky79
Budapest III. kerület

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jól van Béku! Akkor most már elégé elrettentettünk! Szerintem készítsd össze azt a kórházi pakkot :D

Darut megkaphatod :D
Majd felmegyünk a tetejére és kukkolunk be a szülőszoba ablakán :)

eszter82
Budapest

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eszter: azt még én magam se szeretném látni,ami nálam a szülőszobán fog történni,nemhogy Ti?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daruval milyen gyorsan jutok be a kórházba...? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nehogy lekéssem a műsort,aminek a főszereplője lennék :D
Vendég

Kórházi pakk már hetek óta összekészítve,csak párom elővetette velem az ágyra,hogy csak hazajön érte,ha szükséges :D :D :D

Álomvilágban él,azt hitte ez ilyen könnyen gyorsan fog menni,nehogy perceket veszítsen :D
Vendég

Mi megyünk daruval, hogy az ablakon át kukkolhassunk. Bár a saját szülésemet max. így 1,5 évvel később gondolnám megnézni. De lehet hogy akkor sem végig.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: szerintem én csak akkor néznék meg egy ilyen felvételt (nálunk kizárt,hogy ilyen készülhessen),ha már nem szeretnék több gyereket :D
Vendég

magnólia, nagyon köszi, rám is fér. Ma reggel már teljesen kétségbe voltam esve, de eztán hívtam anyukámat (ma van a szülinapja!  )és mondta, hogy ne parázzak, látja a pocakomban a kis bébit, békésen alszik és növekszik ahogy kell. Mondom neki, hogy máskor is azt érezted már hogy itt a bébi, mikor lombikoztunk, de akkor se lett semmi. Azt mondja erre, hogy igen, de akkor csak körülöttem látta, de most bent a pocimban van már….hát…akár tudok hinni benne, akár nem, úgy megnyugtatott

kisbéku, tök jó híreket hoztál! Most végül is ez alapján mire lehet számítani, meddig leszel 2in1? Ez a súly tökéletes, nem?

eszter, barátnőd :lol: :lol: :lol: , arra meg nagyobb téttel mertem volna egy fogadni, hogy laptető megint a tied :lol: :lol: :lol: :lol:

béku, az én tippem: még 2-2,5 hét és meglesz a 3000gr…nem ártana, ha összepakolnál, és a hétvégném még egy utolsót strandolnál a Balcsin, ha tudtok menni :lol: :lol: :lol:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Hát ha már ott lennénk akkor arra a darura felszerelhetnénk Rajó kameráját is esetleg... a távolmaradók örömére :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak aztán apósom tényleg le legyen tiltva, mert akkor a fél gyár nem minket kukkolna, hanem Béku szülését.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Béku!
Most még ráérősen fogod fel a szülés körüli dolgokat, de azért ha daruval kéne eljutni a kórházig, biztosan neked is az arcodra fagyna a kétségbeesés... :) de tuti RTL híradós riport lenne belőletek :D

Szólj, ha szeretnél élő egyenesben szülni egy daru tetején :) kivitelezhető :D

eszter82
Budapest

5460 gr-mal és 63 cm-rel baba :shock: :shock: :shock: :shock: én inkább felezve kérem ezt a súlyt, két babára osztva...még úgy is szép méret

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Andikám!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És mit gyártanak? bababútort?????
inspiráló lenne nekik????? :D

eszter82
Budapest

Dorka: sajnos most 7végén nem jutok le Balcsira szerintem,amúgy klassz lenne :)
A várható súly ez alapján teljesen jó :) Ha igaz a növekedési tendencia,amit mondanak,akkor 40. hét végén 3600 gramm körül lesz,az teljesen jó babasúly,de talán annyi azért nem lesz :)

Sajnos a mai vizsgálat arra még nem jó,hogy megmondja,meddig leszek 2in1,de ha a fájásokat nézem,csak nem olyan kegyetlen a sors,hogy még 29 napig szenvedtet.

Semmi panaszom nincs amúgy,Vuk se jött végül,nem lihegek,nem szédülök,nem vizesedek,nincs savam,csak a jóslófájások gyötörnek,de azok nem 1-2 percig sajna.

Ha rám tör,akkor 2-3 órán át is tart ez az alhasi (és vesetájéki) fájdalom,úgyhogy inkább Vukot,savat,és a vizesedést választanám.. :roll:
Vendég

Rajó kamerájával egy BMC-s zártkörű mozi?... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Eszter: terveim szerint kapkodás nélkül szeretnék elindulni,ha eljött az ideje,de mondjuk inkább a taxit választanám,mint a darut :D

bár ha jó nagyot lódít rajtam,talán elszállok az Uzsokiig :D :D :D :D :D

Nem lenne izgi egy 15-16 órán át tartó szülés egyenes adásban még a daru tetején sem ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi: hát Rajó kollégáinak a kedvét mondjuk elvehetjük a további kukkolástól egy megfelelő pozícióba állított webkamera segítségével az Uzsokiban..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szóval előttem az NST-n egy olyan lány volt,akivel találkoztam a szülésfelkészítőn is,meg már a rendelőben egyszer.
tegnapra volt kiírva,hatalmas pocakkal érkezett anyukájával.

Míg a lány bent volt,anyujával beszélgettünk,mondta hogy ha nem indul be a szülés,akkor szombat-vas. be kell feküdni,és hétfőn indítja a doki,azaz 1 hétre rá :)

Nincs szó bemutatásról,vagy csak előre nem mondják neki,nehogy megijedjen :D :D :D
Szerencsére a 10 napot nem várják ki,itt inkább 1 hét a szokás,a 10 nap nagyon maximum,ha az anya kéri... :)
Vendég

akkor még lehet 35 nap is
de inkább a 11 napot kívánom nektek :)

eszter82
Budapest

Miért pont 11? :)
Vendég

mert a 37 hét 3 nap szimpinek tűnt, és éppen 3000gramm gyanúsnak :D

eszter82
Budapest

:D :D :D :D :D
oks,lehet róla szó :)
bár nővérem szeretné,ha 29-én születne :D
Vendég

Aznap van a névnapja,úgyhogy megrendelte,hogy aznap szülessen :) :D
Vendég

nem lehetne inkább a te névnapodon???? :) 30-án?

eszter82
Budapest

Az őt kevésbé érdekelné :D :D :D :D
De lehetne a húgomén is,26-án ;) :D :D :D
Vendég

Nekem most csicsis,mert már hajnali 5 óta fent vagyok,és nem látok ki a szememen... :shock: :D

addig úgyis lesz bőséges termés itt is,FB-on is :)
Vendég

csajok,
sajna visszaolvasni nem tudok, csak egy gyors üzenet továbbítás:

Csucsuéknál bébivel minden ok, csak van egy ragaszkodó hematoma. láza már nincs, de torokfájás + nátha van.
Csucsukám, drukkok és náthaűzők innen is, vigyázz magatokra.

Izabella,
boldog névnapot! :-)

este jövök olvasni remélem, 17.10-re megyek ma a hét és fél hetes :-) kontrollra.
ja és csajok, tegnap tönkretettem a telómat, telefonszámok is eltűntek. :-( lécci küldjetek nekem egy sms-t névvel ellátva hogy újra begyűjthessem. köszi.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

zsuzsi: csucsu most 9 hetes körűl van? vagy már idősebb kismami?

dorka: ne parázz minden jó lesz ott lesz az a 2csík!!!!

darun szülni :lol: :lol: :lol: :lol:
magnolia77
Gyöngyös

Béku
Nem a Balcsinál voltunk, csak a strandnál álltunk meg hazafelé, ahova járni szoktunk…
Akkor Maja nem rajong az NST-ért…
Méhtevékenység értékek… Együtt mentünk vasárnap reggel 9-kor CTG-re egy lánnyal, akivel együtt feküdtünk bent… Mindkettőnknek teljesen sima eredményünk volt, mondták, másnap hazamehetünk… 11-kor mi zavartuk le a szülészetre, hogy ezek bizony 5 perces fájások… Másfél óra múlva megszületett a kisfia. Szóval a sima eredmény sem jelent semmit :)
Én nem fogadok Maja súlyára, soha semmit nem találok el :)
Ja, és nekem ahogy elfolyatták az összes magzatvizemet, bedurvultak a fájások, úgyhogy ne hallgass a károgókra!
Akkor a daruval te leszel a második ember, aki lekési a saját szülését, az első én voltam hétfő reggel :)

Mia
Pihengess, amennyit tudsz! Drukkolok!!!!

Eszter
Jobbulást Lac-nak!
Te meg aludj, amennyit tudsz!

Andi
Édes a kis katica :)
Boldog névnapot kívánok neki!!!!

Vicky
5460 gr-os baba??? Ez nagyon durva lehetett, még jó, hogy nem kellett megszülnie!

Dorka
Hallgass anyukádra :)

Zsuzsó
De jó, te már most mész kontrollra, mit mondott Sz.?

Mi is voltunk ma bent a kórházban, megszúrták szegénykémet, olyan keservesen sírt… Holnapra meglesz az eredmény. A saját gyerekorvosunk nem csinál semmit, így a kórházban is előadtam a bajaimat, az ottani doki írt fel valami sűrítőt Zsombornak végre… Csak nem lehet sehol kiváltani, mindenhol elfogyott :(

Kép Kép
estrella22

Estrella: ezt csak a doki mondta már jó előre,hogy fogok mindenféle rémtörténeteket hallani innen-onnan,hogy jujj onnantól mennyi idő múlva lett meg a baba,és milyen gáz...

Erre volt a válasza,hogy akkor még csak a fertőzésveszély miatt kell bemenni,persze szerencsés esetben lesznek fájások is,de az is lehet,hogy csak 6-8 órával később indulnak be,és talán rá kell segíteni, szóval bármi lehet,nem szabad kétségbeesni :D

Fogadj bátran,úgyse találjuk el :D
Vendég

Aludtam majd' 3 órát,és még bírnám is,de a kíváncsiságom erősebb,hogy megtudjam a mai labor-eredményt,úgyhogy lassan felöltözöm,7-ig lehet átvenni... :)

De jó lesz -a szülést leszámítva- ,ha már itt lesz Maja :D Naponta többször is szóba kerül apával,mennyire várjuk már!

Jujj képzeljétek,anyósom tegnaptól elkezdte a cigiről leszokást! Vettek a munkatársával elektromos cigit vagy mit,ahhoz meg egyelőre erős filtert,hogy a nikotint pótolja,és ki is derült számára,hogy nem is kellett volna a legerősebb :)
Aztán egyre gyengébb szükséges csak,míg végül semmilyen :)

Nagyon várom az eredményt,sikerül-e valóban lerakni,mert eléggé láncdohányos,mióta csak ismerem (7 éve)... :D

Tessenek drukkolni,mert Majácskára cigis ember nem vigyázhat ám! ;)
Állítólag nagyon élvezi,hogy már sem büdös a cigifüsttől :)
Vendég

kisbéku, drukk-drukk anyósnak!!! :D és legyél szigorú vele a látogatást illetően, akkor könyebben megy a leszokás is! :)

estrella, zsombit miért kellett szúrni?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka: szerencsére párom is szigorú e téren :) :D
Vendég

A laborleletem egész jó,az egyik érték nagyon picivel alatta van,de ismerve a dokimat,nem nagyon fogja izgatni :D

A lényegi dolgok rendben,többi továbbküldve,azok később lesznek meg.
Vendég

Ancsi
Azért nálatok sem egyszerű a család. Kitartás, remélhetőleg Dorka megszületésével rendeződnek a dolgok.

Andi
Azért Rajó nem semmi. Remélem maradandó károsodás nem okozott neki a fejmosás. Illetve csak az agyában.

Dorka
Te mikor tesztelsz?

Navi
Olyan aranyos a kalapos kép.

Csucsu
Gratulálok, remélem már nem lesz több gondod a szülésig.

Zsuzska
Akkor most utoljára kidolgoztátok magatokat így kettesben. Ezentúl minimum hármasban utaztok.

Sajti
Bacimentesség kipipálva? Mikor kezdtek?

Andi
Rajó már engesztelni akart téged a fotellal. De ez így jó ő is tudja, hogy hülyeséget csinált.
Izának, a szépséges kis katicabogrnak boldog névnapot.

Béku
3050 g és 51 cm
Kitartást anyósodnak. Szerintem Maja erőt ad neki.

Kubu
Mikor hívhatlak?

Köszi mindenkinek a drukkokat. A per következő fordulója nov 3.

Kép
vnbeni

Izabella, Nagyon Boldog Névnapot!

Kép

Béku, örülök hogy jó lett a vérvétel eredményed. :wink:

Estrella, miért volt vérvétel Zsombinál?

Dorka, tuti ott van/vannak a pocidban már a drága/ák.

Andi, nem volt nagy ünneplés nálunk (majd a szülinapon lesz nagy családi kerti party, már nagyon várom mivel nővéremék is itt lesznek a gyerekekkel :lol: ). Lili kapott 2 nagy puszit (nem mintha egész nap nem kapna vagy 100-at) :lol:.
Na persze volt neki ajcsi is, de az megy vissza a boltba. :?
Vettünk neki egy kerti hintát, de használhatatlan, kb. ki tud belőle előre esni. Jó kis babahinta....
Ja és ezáltal ha megpróbálom belerakni elkezd üvölteni, mivel a férjem azért megpróbálta orvosolni a hibát, de hát gyereknek így sem tetszik...
Nálatok volt valami buli?

Képeket majd rakok fel, de még nem volt időm lementeni.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Morgen,
húúú rapid olvasás lesz, mindenhol van egy rakat lemaradásom :-(

Zsuzsó,
szerinted mikor költöztök ?
azért előtte-utána képeket is várunk majd az új kecóról :-)
Balázs nyűgi biztos a meleg miatt.
ortora hova mentek ? has, koponya uhu nektek volt ?
nődoki minek ?
köszönjük Csucsu infót.
hajrá kontroll, mi volt ?
sms-t most még ne küldjek ugye ? :-)

Magnolia,
jeee erkélyen strandolás !
újabb teszt szupi !
eredményhirdetés: örülök nektek nagyon !
FB lesz valamikor ? szerk. olvasom hogy gép szenyózik.
1 bébike van barinőnél, mondjuk a most 2,5 éves ikrek mellé :-)

Vicky,
vasárnapi kirándulás tök jó lehetett.
jee új telcsi, és autó megszerelődése.
reálhozamot én is várom már nagyon :-)
jó pihit nektek, ügyesen a vezetéssel.
jövő hetet beírtam akkor, találd ki az időpontot :-) annyi, hogy csüt fogdokkerhoz megyek.
fórumtársam 4. babája 5640 gr és 63 cm volt, természetes úton (3,5 óra alatt) :-)

Dorkabab,
milliónyi drukk !
anyudnak boldog szülinapot és nyugi ! minden rendben lesz.

Csucsukám,
izgulok, pihenj ezerrel csajszi ! nagyon drukk hogy minden rendben legyen !
láz, vérzés mondjon le !

Ancsi,
remek "családod" van :-/
csalánnal elverés :-)
ne félj :-) életetek egyik legszebb élménye lesz !
szupi hogy minden rendben van Dorkával. kitartás max 3 hét még :-)))) ebben a melegben egyébként se jó szülni.

Lukácsné,
mit csinálsz ha már nem lesz mit befőzni ? :-)

Hanna,
üdv itt !

Béku,
jeee Balcsi, veszekedésért kár.
zsizsik mondjon le !
fájásokhoz kitartás, 1x vége lesz :-)
ne idegesítsen családod idegessége, izgulnak ez tök természetes, ilyenkor jusson eszedbe az anyám aki hiába tudta mindkét alkalommal hogy indítás miatt fix az időpont.... M esetében szülés után 5 órával hívott fel és akkor is a legnagyobb gondja a kibaszott karácsonyfa volt, és 2 napra rá sikerült is meglátogatni, L esetében kiakadt hogy az uram (akit utál) mit keres bent a szülőszobán majd, na akkor 12-16 órával később telefonált és ott is 2 napra rá sikerült meglátogatni......
taxisok utálják a magzatvizet :-)
szupi CTG :-) méhtevékenység: 20-80 között volt egy rakat.
furi hogy így eltér a protokoll az sztk-s és magándokis terhesgondozás között.
tutira elfogult vagyok, de az egyik legszebb videó amit láttam amikor a gyerekeimet világra hoztam.
szülés is jó lesz, ne parázz :-)
anyósodnak hatalmas piros pont, nagyon nehéz dolog az biztos, oké hogy cigis ember nem vigyázhat Majára, de a szmoggal pl mit fogsz csinálni ? (nem kötözködöm :-))))
je vv jó eredmény.

Andi,
idáig is le lehetett kérni a reálhozam infókat, vagy az más ?
pancsi tök jó !
ájáj onlájnsó apósnak :-( igazad van amit írsz hogy Rajó is szeretett volna egy kis + visszajelzést a szüleitől (átérzem hidd el), szóval azért ne kapjon ki nagyon.
6 hetet becsülettel kivártam, sőt 9-et is, (asszem) M után :-)
de rendi Rajó a fotellel, ezzel is vezekelni akart.....
mit dolgozott Rajó a Szigeten ?
szülés után én is sokszor elmondattam urammal hogy mi is volt akkor ott és meséljen el mindent :-) ja és a videjót is megszoktam nézni, na akkor bőgök aztán igazán :-)
bizony bizony tavaly ilyenkor :-))))))) mondjuk a mai nap nem a kedvencem (bocs Judittól, hiszen neki ma van a szülinapja) mert apa 1 éve "váltott" munkahelyet.
Katicás Izacicádat cuppantjuk, biztos a meleg.

Estrella,
szegény Zsombi, biztos őt is megviseli a meleg.
feküdtem egyszer a déltepsiben, 5 kismama voltunk bent, én akkor még kisterhes voltam, a többi 20 és 36 között, ezek egész nap kint bagóztak az erkélyen......
víz jó, kell is, tényleg meleg van, kell a folyadékpótlás valahogy.
picit helyrebillentem, persze vannak újabb parák, izgalmak......
1 órával később bukás, jáj.
hát nálunk fórumos baráti társaságban kb. 100 gyerek és még senki nem volt rotás.
még 7 kg, hogy meglegyen a -20.
8-9-től este 7-ig: sokáig van távol a párod, nem jó :-(
melegkiütés simán lehet a piros pötty.
hol van az a strand ?
vv eredményekre kivi vagyok, sűrítőt sikerült már szerezni ?

Judit,
ne már, 28 fok és nem kéne levetkőztetni, hát védőnéni is öltözzön fel akkor :-)

Beni,
gondoltam Rád nagyon, annak ellenére hogy csak most írok !
haha Velencei tó: olyan helyet kerestem ahol ha lepárkolom autóm nem kell sokat gyalogolni a vízhez, és persze a vízpartról látom az autóm, ha véletlenül valaki szeretné belülről megnézni tudjak gyorsan reagálni.
mindenesetre a víz közelsége, a sötét éjszaka, a csend, a villódzó fények segítettek.
anyós brrrr.
szeptemberig töltődj fel és legyen az az utolsó alkalom !
hívj bármikor de még ma lécccci :-)
nov 3. hmmm, remélem alakulnak a dolgok.

Mia,
pihi ezerrel, tényleg csak mosdó, wc !!!!
milliónyi ragacs.

Woody,
hajrá pancsi !
ááá babahinta.

Eszter,
Lacnak jobbulást !
majd azért kapunk beszámolót ugyi pénteki ünneplésről ?
barinő: 1 babuci van :-)
barinőd fájások :-) aranyos.
nevek szépek !!!!
aránylag kerekszám: M 4300 gr, 55+2 cm :-)

Sajti,
merre vagy ?

Elmaradásaim köszöntésileg:

Nóri,
Oroszlán Nórikája,
Lilik,
Iza
boldog névnapot
és mára
Juditnak nagyon boldog születésnapot !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Judit,
boldog szülinapot!

Beni,
perhez drukkok mennek! miért kell még ennyi forduló? múltkor már elismerte hogy tudott a lombikról és mégis kitett nem?! :evil:
remélem hamar lezárul már végre a dolog és babára költheted a kapott zsét.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jóreggelt kívánok!!! :)

Juditkámnak nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönjük szépen Iza névnap köszöntéseket!!! :-D Tegnap csak mi köszöntöttük, apja vett még ajándékot is Neki .... egy ilyet, természetesen a rózsaszínest: http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 5&pageno=4,
Fel is raktuk a babakocsira...(elmentünk a buszmegállóba az apja elé este...és már ott megkapta :)...) úgy láttuk észrevette, hogy valami van ott, ami eddig nem volt sandán leste, hogy akkor ez most mi, hogy??? :) .... :lol: :lol: :lol: :lol:

Estrella: Megvan már az eredmény? Remélem jó híreket kaptok!!! Végülis sikerült kiváltani a gyógyszert??? :roll: :roll: :roll:

Woodykám: majd lécci mutasd meg, hogy melyik ez a fajta hinta, hogy még csak véletlen se fussunk majdan bele!!! :? :? Sajnálom az emiatti bosszússágotokat.... :roll: :roll: :roll:
Kerti party biztos csodás lesz!! Lili is és Ti is fogjátok élvezni, az tuti!!! :)))))))
Nálunk most nem volt buli, majd szombaton lesz... jönnek a szülők meg a testvérek, Rajóé családostul. Izukánk szerintem szanaszét lesz dajkálgatva.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubukám: Reálhozam infókat eddig is lehetett kapni, de a konkrét összeget pénteken teszik fel a honlapra, ill. onnan lehet majd gondolom a saját adatainkkal lekérdezni... Telóba még 2 hete nem mondtak ezzel kapcsolatban semmi konkrétumot... mondván, hogy majd 15-én lesz publikus... :roll: :roll: :roll: :roll:
Rajó az egyik mobilszolgáltatónál dolgozott, és akkoriban ők adták az internet sátort.... emiatt 1 hétig kint volt, csak néha járt haza aludni egy kicsit. De nagyon élvezte, csak ott az a tömeg, a behozott mindenféle kórságával együtt még az Ő erős szervezetét is hazavágta.... :shock: :shock: :shock: :shock:
Lizás vonalzódat miért nem látni???????????? csak egy kocka van, benne egy piros x-szel... :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?