Új privát üzeneted érkezett!

Hú lányok megint mennyit írtatok. Alig bírtam visszaolvasni. De megtörtént. Az agyam viszont még szita, de megpróbálok válaszolni.
De előbb még…

Estrella
Gratulálok Zsomborhoz nagyon szép kislegény, és Te is nagyon ügyes voltál a szülésnél.
Béku
Utalógos, de annál boldogabb szülinapot. Örülök, hogy úgy sikerült a családdal együtt, ahogy szeretted volna.

Eszter
Én „végig” csináltam ezt a talpmasszázst, de azon kívül, hogy elég fájdalmas nekem eredményt nem hozott. Kívánom, hogy Neked hozzon.
A lombik után nem volt IVIG, mert a lombik nem sikerül.

Lukácsné
Nem tudom honnan veszed az energiádat, de nem semmi amit Te csinálsz. Ennyi gyerek, ennyi befőzés. Én ennek a tizedétől kipurcanok.
Én hagytam hogy drukkoljatok és meg is tettétek, mert éreztem és nagyon sok erőt adott.

Magnólia
Grat a 2 csíkoshoz és a hatalmas hcg-hez. Priviben elárulod az előző neved?

Judit
Gratulálok Mócihoz. Ezek a most született gyerekek olyan szépek simák, mintha már néhány hetesek lennének.
Köszi a meghívást, de kéne mégy egy kis segítség. Én egyáltalán nem vagyok fenn a fb-n.
Amikor kitöltöm azt regisztrációs lapot, azt írja, hogy nem vagyok jogosult.

Viki
Sajnálom, hogy ennyi rossz történt veletek. Remélem most már csak jó dolgok következnek.

Andi
Olyan szép virágszálatok van az erkélyen. Az enyémről is pont ilyen hiányzik. Szerintem nem fog megsértődni ha a lábát belógatjátok a medencébe.

Ann
Sajnálom anyósodat és főleg téged, mert tudom ebben a helyzetben neked is nagyon nehéz.

Kubu
Megpróbálom megkérdenzni. Sajnálom hogy Te is kiborultál. Az a velencei kiruccanás azért nem lehetett semmi. De ezek szerint Te ismert ott olyan helyet ahol jól meglehet nyugodni.

Zsuzsó
Gratulálok a házkulcsokhoz. Most sok meló vár rátok, de nagyon jó lesz Nektek.

Nóriknak és Liliknek boldog névnapot.

Szóval volt egy viszonylag simának mondható simu, bár volt olyan amikor bizonyos tüszők elbújtak, de végül is a leszívásra előkerültek. Így sikerül 5 petesejtet leszívni és 4-et kaptam vissza. Nagyon pozitív voltam végig az utolsó előtti napig. Ami gyanús volt, hogy nem híztam, nem puffadtam, de hányingerem volt, szédültem, szúrkáltam. Az agyamat tompítottam neten nézhető sorozattal. Még a stimu alatt anyós bekerült a kórházba, mert mindenféle fájdalomcsillapított összeevet, -nagy részét orvosi utasításra,- és olyan rosszul lett, hogy azt hittük napjai vannak hátra. Persze egy hét alatt helyrehozták, és haza is küldték. Addig se, de azóta végkép nincs 5 percünk egymásra.
Az igazság az, hogy már a jelenlététől kikészülök. Mindent elkövet, hogy ő legyen a középpontban. Magánéletünk nincs.
Most fogigátlót szedek és amit lehet valószínű szeptemberben folyt köv. Addig elmegyek még és kúráltatom magam.
Ja és ha kérhetek valamit akkor drukkokat kérnék holnapra a per következő felvonására.

Kép
vnbeni

Ennek a diskurzusnak kezd FB-os jellege lenni :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi!Igazad van!Gondolj magadra is!1 hét múlva szükség lehet rá...ne vágd le neki!....de csalánnal elverhetnéd ezért neki!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Andi: talán én még önzőbb vagyok,de a legaranyosabb,legkedvesebb családtagnak SEM adnék ilyenfajta jogosultságot...
Ez a Ti magánéletetek,nehogy már valami Big Brother-jelleget öltsön.... :shock:

Aki látni szeretné Izát,menjen és látogassa meg!!!!! (MAx. fotót lehet küldeni..)

Beni: hatalmas drukkok holnapra!!!! Ügyes legyél!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Benikém: HOlnapra egy tonnányit küldök a drukkból!!!!!!!!!!! és szeptemberre is!!!!!!!
Anyósod meg .... :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

andrea-1

Béku: ugyanezen a véleményen vagyok, és most úgy elborított ez a vén f@sz hogy ha jönnek hétvégén meg is fogom mondani neki is ha kell... ha a fia nem meri (mert nem fogja merni az tuti).... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Na jól kidühöngtem magam... most megyek az én kis katicabogárkámra ránézni... az minden bajt elhesseget... :wink:

andrea-1

Andikám,jól teszed!! :)
A pasikkal kapcsolatban meg csak annyi,hogy néha újra le kell fektetni a szabályokat -náluk ez legalábbis így megy...

Ha picit is kedves vagy a felmenőihez,máris levonnak valami téves következtetést... :shock:

vigasztaljon a pici lány!!! :D :D :D
Vendég

dorka: 3.naposan kaptam vissza őket(fagyisak) és szerdán volt a beülti és következő hét csütörtökön csináltam a fantom szellem árnyék csíkosat és pénteken lett a 2csík.

Köszi lányok a gratulákat és a sok bíztatást. Még mindíg nem térek magamhoz.

vbeni: drukkolok nagyon a szeptemberhez is és a holnaphoz is

andi: vannak dolgaik néha az tuti.
magnolia77
Gyöngyös

Magnólia: én még most se tértem magamhoz,pedig már be van pakolva a cuccos a kórházba... :shock: :D :D :D :D :D :D :D

Nekem még mindig hihetetlen,és felfoghatatlan,épp ezért várom,hogy végre a kezembe foghassam Majácskát,és az agyam is felfogja :)
Vendég

Hát ja Béku!..nálunk is,ha már kedves vagyok pl.:anyóshoz akkor párom már abban a tévhitben van,hogy anyós+én=barinők! :? ...meg a nagy fenét!...ilyenkor én is emlékeztetem azért a dolgokra!

Kép
Kép
missancsi

Béku!Én most kezdem felfogni,hogy mostmár bármelyik nap indulhat a wellnes!....mosmááá azért fosok....minden értelemben!........hmmm....ki is említette a cipzárt a pocira?? :roll: ...igénybe venném!!!!
Tegnap megkérdeztem azért mégegyszer szülésznőt.....hogy ugye akkor beöntés+eda be lesz készítve?? :roll: :roll: :lol: :lol:
..........asszem félek!!! :oops: :oops: :oops: Persze itthon mindenkinek bátornak mutatom magamat! :oops:

Kép
Kép
missancsi

Judit
Jók nagyon a képek :)
Én minden evés előtt adok Infacolt Zsombornak, belőlünk fog megélni a gyógyszergyár :) Nekünk nappal is üvölt.
Ó, én is alig adok rá ruhát, szerencsére a védőnőnk nagyon laza…
Bár én tegnap nem 15 percre vittem ki, azt mondta, fokozatosan szoktassuk a levegőhöz.

Vicky
Az autót nagyon sajnálom, ezt a szemétládát!
Barbus élvezte a Vadasparkot? Mi is szeretünk oda menni…

Navared
Nagyon édes Zorka ebben a kalapban :)

Béku
Nekem nem mensiszerű fájás volt a vajúdás alatt, új érzés :)
Na, az utolsó hónapban csak átadják a helyet :)
Koffein kioktatás, na szép, inkább arra szóljanak rá, aki cigizik terhesen!
Az jó, ha NST előtt eszel, akkor aktívabb lesz Maja.
Balcsiért irigyellek :) Meleg volt már a víz?
Én csak néztem tegnap férjet a partról, míg úszott egyet.
Ez is téglaház, csak tetőtér… Átmentem apuékhoz, de már az is átmelegedett…

Kubu
Köszi, abnormálisan nincs beesve a kutacs, de azért kap most vizet is.
Remélem már picit helyrebillentél…
Nekem most azt csinálja, hogy kaja után 1 órával bukik :(
A reklámban meg azt nyomják, hogy a gyerekek őrült nagy százaléka elkapja a rotát…
Mennyit szeretnél még fogyni?
8-9 körül jött haza múlt héten férj, így gáz, hogy 7-kor megy el, remélem ma korán jön…
Igen, én is ezt hallottam, hogy ha már császárt akar az ember, akkor jön a baba, nekem nem jött be az extra kitolás miatt :)

Zsuzska
Mi az a Sella MR?
Remélem belefértek még az augusztusba!

Magnolia
Hú, de izgalmas, hogy hány baba lapul bent!!!!
De jó érzés lehet… :)

Eszter
Majd gyere beszámolóval, hogy sikerült az évforduló!

Zsuzsó
Gratulálok a ház kulcsaihoz!!! Sok munka lesz vele?

Csucsu
Vérzést sajnálom, de az a lényeg, hogy a babával minden rendben!
Vírus, vagy mi a fene lehet ez??? :(
Jobbulást!

Ancsi
Isteni lehetett ez az anyósos ebéd, én tuti nem mennék át…
NST-n minden rendben volt?

Andi
Én kentem 50-es naptejjel Zsombort, az arca picit pöttyös lett, de szerintem melegkiütés…
Hát Rajó nem semmi, ezek a pasik tényleg nem gondolkodnak!!! Én is kiakadtam volna, egy szál semmiben rohangálok én is itthon, jó lenne, ha a fél iroda ezt nézné…
Én szerintem kivárom a 6 hetet, bólintson rá a doki, hogy minden rendben odabent…

beni
Köszönöm a gratulációt!
Lelkileg biztos nem tett jót ez az anyósos dolog, a francba, pont a legrosszabbkor!!!
Holnapra drukkok mennek a perhez, hogy ennek mikor lesz már vége! :(
A laptető remélem szerencsét hoz!

Kép Kép
estrella22

Persze Dorkánk is mindig itt van a gondolataimban,már nagyon várom.....csak ezt a szülés részt nem lehetne valahogy kihagyni?! :roll:

Kép
Kép
missancsi

Nálunk napok óta napozóban van a ded.... 30 fok van a lakásban most épp..... Iza dizájna meg ilyen: :wink: :wink:

Kép

andrea-1

Estrella: meg fogsz lepődni,de örülök a válaszodnak,hogy újszerű a fájdalom,mert ez a mensis "előjáték" már hetek óta kiborít...

Még a lelkiállapotomra is rányomja a bélyegét. Tudom,hogy az egyéb fájdalom se lesz sétagalopp,de Mary-s görcsöket már a pokolba kívánom!

Balcsi csak 1 napig adatott meg,de azt hiszem nagyon kellett a lelkemnek! :)
Szomszéd már kérdezte,hogy szülés után pár héttel,ha még olyan az idő,ugye jövünk le babástul? :D
(ő mind3 gyerekét vitte 2-3 héttel a szülés után,azt tudni kell,hogy ő Ausztriában szült)

Anno én vigyáztam a gyerekeire :D 3-ból 2 nyári baba volt,mára már felnőttek.....
Balcsiba a lábadat se lógázod bele? :) Jó volt a víz,nekem lehetett volna mééééég egy picit jobb,de így is belementem végül :) Pocaknak nagyon jólesett!! :D estére azt hittem még melegebb lesz,de én akkor picit hűvösebbnek éreztem,azért is inkább csak jöttem-mentem benne,de a lényeg a jó levegő volt :)

Ancsi: hát bennem is van már némi izgalom,de 1-2 alkalommal,mikor azt hittem,hogy talán kezdődik valami,mégis valami belső nyugalom volt rajtam,inkább csupán várakozás! :)
Reggel megyek a dokihoz,már úúúúgy várom! :D :D :D :D :D

júl.24-től rendelkezésre áll a kocsi is majd nővéremmel együtt,hogy ha menni kell,akkor majd ő vezet,bár megmondom őszintén,picit idegesít az ő idegességük...

Én úgy szerettem volna,ha beindulnak a fájások,akkor is szép nyugodtan elindulni,nem idegeskedve.... Ha meg magzatvíz elfolyás, akkor hamarabb kell indulni,de akkor is még beleférne a taxi-hívás :)

Nem akarok magam körül idegbajt... :shock:
Vendég

Andi: tündéri ez a hacuka!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Gratula az új kismamiknak és az új anyukáknak!
Nagyon gyönyörűek a babák! :D

Nekem ma volt a beülti, 3 porontyot kaptam vissza, de nem vagyok vele tisztába teljesen mit jelent az hogy kímélő életmód!

Nem szeretnék bajt a gyerkőcöknek Isten ments, de itthon maradva sem tudom mit csinálhatok feküdjek egész nap? vagy azért gyakrabban felkelhetek, mint ha csak a wc-re kelek fel? Még a redőnyt sem merem felhúzni, tiszta para vagyok!
Nem tudom mivel teszek jót vagy rosszat!

Az az egy biztos, hogy a munkába járástól eltiltott Sz az eredményhirdetés napjáig, mert napi 3,5 órát nem engedett vonatozni!:roll:

Légyszi osszátok meg a tapasztalataitokat velem!

Köszi!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: gratu a beültihez!! :D
én az eredményhirdetésig tényleg szinte mindentől kímélve voltam itthon, általában feküdtem,vagy félig fekve-félig ülve neteztem :)

TV-ztem,filmeket néztem.
Ja,és mivel sokat kellett inni,sűrűn jártam a mosdóba is :D
Engem emlékeim szerint az első napokban (míg szigorúan kell venni a pihenést) elláttak kajával a családtagjaim,így arra se volt gondom :)

Utána már felkelhettem,lehetett "sétálgatni",ahogy Sz mondta :)
Vendég

Mia,
gratula a babszemekhez!
ÉN az első-második lombiknál csak az előírt pár napot feküdtem, utána már tettem vettem itthon...nem volt siker :cry:
Az utolsó lombikomnál viszont szinte csak pisilni és enni keltem fel, feküdtem, lábakat feltéve üldögéltem, tévéztem, olvastam, csakis jó hangulatú dolgokat, ééés, nézd csak a vonalzót :wink:
Szóval szerintem ha nem járhatsz melózni, akkor tényleg csak annyit mozogj, amennyit muszáj, nincs bevásárlás, álldogálás a tűzhely előtt, stb...max. kiüldögélés kertbe/teraszra ha van!
Drukkok és babaragacsok mennek :arrow: :arrow: :arrow:

Andi,
gyönyörű kiskaticád van :D :D :D

Breki,
kiváncsi vagyok holnap mit mond a dokid!
Már alig várjuk hogy Mócival látogatni mehessünk...de persze kivárjuk a megfelelő időpontot amikor Majácskának a legideálisabb...én adnék neki még bő két hetet!

Kép
judit0713

Judit: persze maradjon Maja,míg szeretne,de nem fogok kétségbeesni,ha a Telihold tényleg hatással lesz rá :D

Nagyon fogok örülni a látogatásotoknak,úgyis bánt,hogy én nem tudtam bemenni Hozzád!

Picit a vv-re eljutás lesz reggel necces (éhgyomorra),attól tartok cseppet,de remélem nem lesz vetődés,míg odaérek,most ha jól sejtem egyedül leszek kénytelen menni...

utána már jó lesz,leülök enni valamit,míg az NST-nél ill. terhesgondozáson sorra kerülök :)
Vendég

Párom csinált túrógombócot :D
Finom volt,de most fájdogálok,úgyhogy irány az ágyikó... :)
Vendég

mia, élvezd ki, hogy nem mehetsz dolgozni, pihenj (azaz, feküdj, üldögélj, ahogy a lányok is írták) amennyit csak lehet legalább az első 3-4 napban, de utána is csak lightosan. Ne most tervezd be a nagy takarítást! :) Én is csak visszaigazolni tudom a lányokat. Amikor feküdtem, elindult a terhesség, amikor nem, nem is történt semmi...

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Nagyon köszönjük a névnapi jókívánságokat, aranyosak vagytok. :D :wink:

Magnólia, gyönyörű hcg eredmény Gratulálok! :lol:

Vbeni, sajnálom, hogy nem sikerült a mostani lombik. :(
Holnapra nagyon drukkolok neked!

Andi, Iza nagyon csini kis ruhában volt ma. :D
Hát Rajó szerintem nem gondolta végig a dolgot. De azért én is tuti elbeszélgetnék vele.

Béku, a képek fantasztikusak, köszi. :D Eszméletlen nagy már a pocid.

Zsuzsó, Gratulálok az új házhoz! :D

Mia, drukkolok neked. És küldöm feléd a babaragacsokat ++++++++++++++++!

Balaton nagyon jó volt, nekem kicsit hideg volt a víz. És hát Lilinek is az elején, de utána élvezte a kis drága.
Ma meg a kertben pancsolt a medencében, na meg én is mellé ültem. :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Mia!Pozi tesztet!!!!
Szerintem is pihizz sokat!Én 2-3 napig feküdtem,tusoltam,wc-re mentem csak ki!Aztán utána is csak light-osan!Pár nap után azért kell az is,hogy legyen vérkeringés az alsó tájékodon is!Legyél jókedvű ,vidám, csak pozi gondolatok!Nézz filmeket, vagy olvasgass!Ha van kert vagy udvar, vagy erkély pár nap után azért biztos nem árt egy kis friss levegő sem!.....nagyon drukkolok!!!!

Na ...mi is megjártuk a dokit!...."Kiskapum"teljesen zárt!!!Nagyfejű, hosszúcombu kisasszonynak esze ágában sincs előbújnia! :? ...doki szerint:lehet, hogy mégis maradunk egyben augusztusig!? :? ....pedig művésznő már nagyon nyom!Szivat is néha rendesen!Néha azt hiszem, hogy mindjárt bepiss...rohanok wc-re...de hát csak csipp-csepp van!!! :lol:
Pedig dokival is megbeszéltük, hogy nem is lenne olyan rossz a jövő heti szülés....így akkor utána ők is elmennének a Balcsira!....persze ha akció van akkor hazajönne!Tök rendi!.....és most a kórházban voltunk nála,annak ellenére hogy a magánbetege vagyok,egy fityinget nem fogadott el....mert hogy már úgyis sokat találkozunk vele mostanában! :roll: ....régi dokim meg mindenre elkért egy valag pénzt!

Andi!Édes a kis katicabogaratok!!! :wink:
De fácsén miért nem engedi, hogy lájkoljam?! :roll:

Kép
Kép
missancsi

Magnolia: Örülök, hogy tényleg igazunk lett eddig a teszteddel kapcsolatban.

Estrella: Barbusnak a vadasparkban a nyuszik meg a mókusok tetszettek. Utána jött fel a hátamra és elaludt.

Sikerült mindent elintéznem tegnap, ma még mosnom kell és pakolni. Remélem holnap minden lesz a vezetéssel, emiatt azért aggódom egy kicsit.
vicky79
Budapest III. kerület

VnBeni!
Drukk a perhez és a szeptemberhez is nagyon nagyon!!!!

Andikám!
Az tuti, hogy nem tenné ki az ablakba azt amit tőlem kapna Lac, ha ilyet csinálna. De az a megnyugtató, hogy ilyet 100% hogy nem tenne...annál jobban utálja a kötöttségeket és ő jobban szenvedne attól, hogy valaki belelát az életünkbe, mint én :D
Iza gyönyörűűű ebben a cuccban is :D kis katica baba :D
És nagyon nagyon boldog névnapot kívánok neki :)
Kép

Béku!
Kíváncsian várunk a dokis látogatós hírekkel :)

Missancsi!
Remélem, még meggondolja magát Dorka, és összejön a jövő hét...ha már orvosostól erre készültök :D

Woody!
És a Balcsis képek???? nem gondoltad, hogy megúszod 3 sorral??? :D

Estrella!
ígérem, jövök majd részletesebben is, de még nem szedtük le a képeket sem a gépről, meg Lac kicsit beteg lett a Balcsin :( folyik az orra, köhög...ott volt másfél nap hőemelkedése is. :(
Most kúráljuk...én meg olyan de olyan álmos vagyok, hogy hihetetlen!
Tegnap haza értem fél6-ra, odabújtam Lac mellé 2 percre, aztán ma reggel ébredtem 6:15 kor :roll: :oops: :roll: :roll: :roll: :oops:
Kimaradt az esti gyogyóm is, minden... :?
szóval amint útól érem magam, jövök otthonról is, és akkor beszámolok :D

eszter82
Budapest

Kubu!
Barinődről az extra hcg-vel mi derült ki????? :D
Mit mondott a doki? Mit láttak uh-n?
izgulok áááám! :)

eszter82
Budapest

MIa: Hú de izgi!!! :) Ragacsszállítmányt indítom: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Pihenj sokat és csak pozitív gondolatok!!!!!! :) Vizualizáld napjában többször a kétcsíkos tesztet!!!!!!!! :)

Eszterkém, hát igen, de ez a lökött biztos, hogy bele se gondolt.... annyit mondott csak este, hogy az apja úgy örült hogy így láthatja...Rajó meg úgy vágyik arra, hogy az anya-apjától bármi pozitívat, elismerést, szeretetet kapjon, hogy így (is!!!) akart gondolom örömet okozni neki...... Csak részemről meg ennyivel ne legyen letudva.... a fax kivan vele, jöjjön, nézze élőben... itt ne legyen bigbráderezés.... :shock: :shock:

De majd ma még elbeszélgetek erről a drágalátos férjemmel, csak tegnap nem adott rá lehetőséget, jött haza, cűgölt a buszon egy bazi nagy dobozt ebbe a kurva melegbe .... :shock: :shock: Hazafele bement az ikeába és vett nekem egy relax fotelt (volt róla szó már előtte hogy esetleg veszünk egyet)... mert a múltkor az Árkádban abban szopizott Iza és mondtam Rajónak, hogy hú, ez tök kényelmes, sokkal jobb mint ami nekünk van fonott fotel... :roll: :roll: :roll:
Szóval tegnap bevillantotta, a fürdőzés után az összeszerelésével volt elfoglalva, aztán fürdés-szopi... nem tudtam a fejmosását - amire pedig nagyon készültem - megejteni... :shock: :shock: :shock: :shock:

Eszerkém, Lacnak jobbulást kívánok!!! Hallod, csak Te el ne kapd Tőle!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
Egyik évben Rajó is lebetegedett a Szigeten, mikor végig kint melózott, nagyon ritkán beteg amúgy, de akkor ott olyan fertő volt, hogy hetekig kúráltuk, mire helyrejött.... :shock: :shock: :shock:
Azért majd az élménybeszámolót, a süti recepttel!!!!!!!!!!! :) várom mindenképp.... (szombaton jönnek a nagyszülők Izázni, a sütit lehet megcsinálnám - Iza apukája kedvére)... :)

Woodykám: Köszi szépen! :) Balcsiról képes élménybeszámolót várunk!! :) Olyan jó, hogy Ti már Lilivel így eltudtok menni mindenfele!!! Névnapozás volt amúgy??? :wink: :wink: :wink:

Ancsi: Tök jó, ahogy írod, újra és újra előjönnek azok az érzések, ahogy mi voltunk kb. ilyenkor.... (én pl. egyik nap megint elmondattam Rajóval, hogy milyen volt amikor Iza kibújt - merthogy nekem csukva volt a szemem, meg más tudatállapotban voltam eleve...).... Hihetetlen hogy mindjárt itt lesz Dorka is és Maja is persze Békuéknál....

Óh, tavaly ilyenkor még Lilit, Lizát és Hannát vártuk... emlékeztek lányok ????? :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Iza baba,
naggggyon-nagggggyon hepiséges névnapot kívánunk!!!

Andikám,
tényleg, most hogy így írod, emlékszem, mennyire drukkoltunk hogy kibújjanak a kiscsajok :D :D :D
Éééés, azóta mág jó pár kislány/kisfiú szaporítja a fórumbabák névsorát :D :D :D
Ilyenkor mindig újra és újra tuti biztos vagyok benne, hogy ITT MINDENKI BABÁS LESZ!!!

Beni,
mai napra a pozitív, erősítő hullámok itt mennek ~~~~~~~~~~~~

Breki,
várunk majd a doki-hírekkel! Remélem a vv-s részen már rég túl vagy és teletömted nst előtt a pocakot!

Eszter,
Lacnak jobbulást!!!

Woody,
képeket, képeket!!!!

Vicky,
naná hogy rendben lesz a vezetés, szép kis hétköznapi forgalom, semmi extra esemény és már csobbahattok is a Balcsiba!!!
Ezt vizualizáld és így is lesz :wink:

Kép
judit0713

No megjöttem :D

Judit: igen,addigra már túl voltam a vv-en,és lecsúszott egy s más ;)

Nagyon rendes volt az asszisztens a terhesgondozáson,mert rögtön a vv után (fél9) bejelentkeztem oda lent,gondoltam utána nyugisan elüldögélek egy órát fél10-ig,amikorra az NST-időpontom szólt,de ő azért próbált benyomni előbb,ha már ott vagyok :D

Sajna nem sikerült,mert csak késett a fél9-es csaj,és kiderült,hogy van 9-es is,így várnom kell a soromra.

Addig elvoltam kint,pocak ezerrel hullámzott,így gondoltam most aztán lesz mit nézniük a görbén! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Hát nem így lett!Mire behívtak,Maja elszunyókált...

Nekem meg feküdni kellett háton (picit feltámasztva),ettől ugye eleve rosszul vagyok,így Maja se érezte magát valami jól,SEMMI életjelet nem adott,de a szívecskéje azért dübögött,csak hát nem volt aktív...

Aztán miután a 20 percből 18 eredménytelenül telt el,végre a székre ülhettem.
Na akkor már beindult a drága :) Így még eltelt vagy 10 perc

Pulzusa a 128-130-ról 175-ig is felment :D A méh görbéjén is ott látszanak tevékenységek :)

Doki megerősített,hogy jóslófájások,amiket tapasztalok,és ez így jó is! :) (na persze neki...)
Némi kikezelendő dolgot talált (nem új,csak nem okozott problémát),arra kaptam gyogyót,levette a hüvely-mintát is.

1 hét múlva újabb randi,NST és vizsgálat is. Méhszáj zárt,fejecskéje lent van továbbra is (ügyes kislány ;) ).
Megbeszéltük,mikor menjek be a kórházba,és milyen jellegű fájdalmakat fogok érezni akkor (erre nem volt képes a védőnő.......).
1 órán keresztül tapasztalt 5 perces fájásoknál,ill. magzatvíz elfolyásnál.

Viszont kis vérzés fájás közben nem számít,az a tágulás miatt az apró vérerek elpattanása miatt tapasztalható,teljesen természetes,emiatt nem kell bemennem :)

Ja,és Maja tippelt súlya a kitapintás és sok éves tapasztalata alapján 2800 gramm körül van ;) (állítólag "fogadni" is szokott rá,annyira vágja :) ,hát kíváncsi leszek,meddig jutunk)
Mondta,hogy a kicsi testemmel ne is akarjak sokkal nagyobb babát :D

Ami még újdonság,hogy 2 hét múlva újabb kötelező UH,ez valami újonnan bevezetett szokás,a papíromon még nincs rajta,de már nekem is mennem kell.
Vendég

A vérvétel nem volt nagy szám,bár éhgyomorra kicsit megterhelt hirtelen a 4 üvegcse.. :D
A gyönyörű vénámat meg nem tudom miért kacskaringósan szúrják újabban,de hát ez a legkevesebb :D
Vendég

andi: És mi az, hogy mi még nem látunk titeket online? Tessék velünk is megosztani az élményt, amint kivillanó csöcsökkel benyúlsz Iza cicáért a kiságyba. Legközelebb online szülés apóséknak a plazma tv-n? :D

eszter: Lacnak jobbulást.

judit: Oké, vizualizálás meg van. 9-kor elindulunk, mikor már a kutya sincs és így max. 12 körül már simán lent leszünk. Még előbb, csak belekalkuláltam, hogy eltévedek. :)

béku: Nekünk nem volt már a 36 hetes után uh, csak közvetlenül szülés előtt. Oké, mi már nem voltunk 2 hetet egyben.

Izának itt is nagyon boldog névnapot kívánunk.

Ma kicsit játszóterezett a lány, már hiányzott neki a mozgás. Most szunya, én meg várom, hogy száradjanak a cuccok és az új telómat b@sztatom. :D Olyan tudok lenni ilyenkor, mint egy gyerek.
vicky79
Budapest III. kerület

béku: szóval akkor már a fájdalmak jósló fájások. Lassan lassan a célegyeneseben vagy pár hét és ölelheted Maját.

vnbeni: anyósod nem semmi lehet, enyimé sem volt egy egyszerű menet de az elmúlt 11 évben azért valamennyire már javúlt a helyzet mostanra.

kubu: engem is érdekel ,hogy a magas hcg-s barátnődnek mennyi baby lopakodott be a pocakjába.

dorka: még mindíg mennek a beágyazódós enerdzsik. Még még 2-3 nap és tesztelhetsz+++++++++++++++++++++++++++++++++++

kecsmary:
a többiek elmondtak előttem mindent, sokat legyél vízszintben v félig fekvősben és a gondolataid is jó irányban legyenek ne aggódj,hgy mivel ártasz mivel nem, érezd jól magad, ha nem jó fekve akkor egy picit kerűlj a lakásban. Vagy nézz a tv-ben lakásfelújjítós műsort azon éltem én is és még valaki is írta csucsu v missancsi asszem.
magnolia77
Gyöngyös

Béku!
:D szuper, hogy minden rendben volt :D
doki jósolt valamit??? mármint, hogy még 1-2 hétig tuti ott marad a pocakban Maja, vagy valami hasonlót :D
mire kaptál gyógyszert??? :shock: :shock: :shock:

szerintem szuper a súlya :D
még a 3 kilót eléri, aztán a többit majd idekint :D

eszter82
Budapest

vicky: ez jó online andi cicisen kiságyba nyúlósos mozdulat.
magnolia77
Gyöngyös

Vicky: csak tudod én most vagyok (holnap) 36 hetes,és nálunk nincs UH :)
most is csak kézi vizsgálat volt,nekünk csak az amúgy kötelező UH-ok vannak,azok is a kórházban,legutóbb a 30. heti :)

Woody: köszi,örülök hogy tetszenek a képek :)
pocak azóta is nőtt,pedig már akkor se volt kicsi,de most kezd olyan igazi méreteket ölteni :D

Ma leadjuk végre a kép-rendelést,és a kiválasztottak Maja falát díszítik majd :)

NST-nél amúgy milyen értékek szoktak lenni még a szülés előtt a méhtevékenység görbéjén?
(csak kíváncsiságból kérdezem :) )
Vendég

navared: átment?

nemtom mi van a gépünkkel itt nemtudok privit írni, a fb-on nem tudok ismerőst jelölni. Béku már más is mondta,hogy miért nem jelölöm vissza ,hogy amikor nem látom,hogy jelölt. Nem értem pedig eddig minden jól ment kivéve a vonalzó készítés itt. Bár a privt üzi régebben sem ment el itt
magnolia77
Gyöngyös

Eszter: mondtam a dokinak a 2800-ra,hogy én kb. annyival születtem,de szerintem félreértette,és úgy érthette,hogy keveslem,és erre mondta,hogy az én kis testemmel ne akarjak 4 kiló feletti babát ;)

Sajnos a szülés várható idejére nem fogadott ;) Annyit mondott csak,hogy ha el is folyik a magzatvíz,ne ijedjek meg mások rémtörténeteitől,hogy onnantól milyen soká lett meg a baba,mert még sok időbe beletelhet,mire lesznek rendes fájások (amire rásegíthet némi zselével vagy folyékony oxitocinnal,attól függően,milyen állapotú a méhszáj).

Tudom,hogy ezek csak jóslófájások,de most is elég erőseket érzek...
A kezdetiekre is ilyen jellegűeket mondott,úgyhogy csak a szabályosságot kell felfedezni :D

A hormonok a testben lévő gombákra is hatással vannak,ezt látta feltáráskor a doki,már egy ideje van,de nem okozott gondot. Szóval semmi para,ez természetes :) Kaptam rá gyógyszert :)

Ja,és megvan a toxo eredményem is,amit mindig elfelejtettek elmondani/odaadni,ahogy ma is,lényeg hogy negatív!!! :D
Vendég

29 nap.... :shock: :shock:

nehéz elhinni,hogy akkora baba van bennem,mint az én születési súlyom... :roll: :) :D
Vendég

béku: Ja, értem. Akkor ez arra szolgál, hogy ez alapján adjon kicsit pontosabb becslést a születési súlyra. Szerintem is lesz Maja 3 kiló. Kérjük tippelni! Szerintem 52 cm és 3000 gr. Na mit szólsz? Már alig várom, hogy kibújjon ez a kis nunis. Csak meg ne szülj most ebben a 3 napban, mert akkor nem tudok bemenni megnézni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.07.12 12:02-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku!
szuper, hogy nega lett a toxod :D

[quote] írta:gyhogy csak a szabályosságot kell felfedezni

A barátnőm (keresztlányom anyukája) igazán viccesen adta elő ezt a felfedezést :)
én dolgoztam az irodában, ő ült a kocsiban újpest központban...beszélgettünk telón, mire elkezdett szuszogni, közölte, hogy pill.
Mondom jól vagy? mondta, hogy semmi baj, csak olyan furin van...meg ezek a hülye jóslók. beszélt tovább, majd ismét...ezt eljátszottuk úgy 1-1,5 órán át...majd közöltem vele, hogy jó lenne, ha letennénk, és felhívná a szülésznőjét, mert jelentem, 5-7 perces fájásai vannak úgy szűk másfél órája :D
Én mindig felírtam, mert gyanúsan sokszor kért pár pillanat szuszogási szünetet :D
Aznap éjjel mentek be a kórházba...a Jam-ben ültem egy meetingen, mikor jött az sms, felpattantam és rohantam be a SOTÉra :D reggelre megvolt Zsófi :D
azt mondta, fel sem tűnt volna neki, hogy ezek fájások és pláne hogy rendszeresek, ha nem mondom :D

eszter82
Budapest

ha most 2800 g és van még egy hónap, hááát szerintem is lesz 3000g, de lehe,hogy több is 40.hétig még lehet 3200 is.Nem ? Lányok
magnolia77
Gyöngyös

Vicky!
Vicces, de mikor írtam, hogy lesz ő még 3000 g is, az szaladt át az agyamon, hogy mekkora poén, ha Maja pontosan 3000 grammal születik majd :) Úgyhogy Béku! Fel van adva a lecke :D

eszter82
Budapest

Ha 40 hétig bent marad, akkor simán lehet 3,5 is, vagy még több is. :wink: :D
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter: hát én ezt nem mertem volna így kimondani,de pont ettől az esettől tartok :D :D :D
szerintem nálam is ugyanez lesz :)

Párom már ma reggelre előkészíttette velem a kórházas cuccokat,mert neki kezd gyanús lenni :D
Az a méhszáj meg gyorsan ki tud nyílni ;)

Vicky: igazad lehet,talán arra szolgál,gondolom azért,mert itt nincsenek 4 hetente UH-os vizsgálatok (készülék van,csak nem használják terhesgondozáson).
Én mondjuk 3150 grammot tippelek,és szerintem is 52 cm :)
Vendég

4250 és 57cm ????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CSAK VICCELTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))

Tipp: szerintem 3550 g és 54 cm lesz.... :wink: :wink:

andrea-1

Magnolia!
Békura kicsit hamarabb számítunk mint 40 hét :D legalábbis ez volt a megérzése :D és mi hittünk neki, így alapértelmezett állapot, hogy kicsit korábban jön :D
persze csak ha nem jár úgy, mint Andi, aki szintén korábbra tippelt, Iza viszont még rávert a családjára plusz 10 nap várakozást :)

Tegnap mikor írtad a Hcg-det, az jutott eszembe, hogy szombatra kellett volna menned vv-re a BMC-be, csak a hétvége miatt lett hétfő?
Mert akkor kb 204 lehetett szombaton a hormonod..és az szuper stabil két babás érték :D
én a 2-re szavazok :D és ha még a kislányod kívánságlistáját nézzük és a vegyespáros is összejön, akkor felvesszük jövendőmondónak ide a fórumos csapatba :D

eszter82
Budapest

Andikám!
nagyon vicces vagy :D
most a sokktól lehet hogy beindul Béku szülése :D :D :D

de ilyen paraméterekkel már van egy szuper jól sikerült példánya a csapatunknak!!!! :D

eszter82
Budapest

miért nem születnek tök kerek számokkal gyerekek???? :roll: :roll: :roll: :roll:
majd felírom a Titokkal bevonzós listánkra, hogy Zoya és Noel fejenként 3000 grammal születik, mondjuk 55 centivel :D
húúúúúúúúú most bele is gondoltam...na jó, majd még átszámolom a méreteket, de a kerek számok meglesznek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?