Húúú, nem szeretm, amikor az előző oldalról sokmindenre kell(ene) emlékezni, mert kismami agy
Lilla
Nikoletta nekem azért nem, mert csak terhelt sorsú, rosszkor, "véletlenül" teherbeesett majd elhagyott Nikiket ismerek
Persze biztos nem az összes Niki ilyen
De az a 3, akit én ismerek...mind ilyen
Szerintem nem hülyeség amit a névválasztással írsz! Mondjuk én a külföldön is használhatót nem veszem számításba (igaz, minden nevünk ilyen, de ez véletlen
) Ha úgy alakul az élete, majd megoldja, kitalál valamit, ami ott is érthető
Van egy csomó szempont, aminek úgyis meg kell felelni. Ha nem muszáj, akkor legalább ezt kihagyom
Mikor Ivánt vártuk, akkor azt gondoltam milyen komoly ez a név, még miniszterelnök is lehet vele
Erre megnőtt és egy komolytalan kis zsivány, szertelen meg minden, szal tuti se ügyvéd, se orvos, se hasonló nem lesz belőle
Kriszta
Hááát én sem értem a búskomor kismamákat
T-Pont, ügyintézés. Egy kb. 8. hónapos kismama áll az ügyintéző előtt, mikor azt kezdi kikakadva, hogy ne hülyéskedjen már vele az ügyintéző, hogy most akkor 2 napig net és tv nélkül marad, mert neki ez az egyetlen boldogsága
Nem akartam hinni a fülemnek!!!! Amúgy múltkor én is ezt tapasztaltam. Oké, hogy ilyenkor az ember könnyen kiakad hülyeségeken, de ezt a búskomorságot nem értem
Timi
Ez a tesztreggeli hogy is zajlik? Eü., de már nem emlékszem
Ez a zsömi+tej verzió nem? Tök így van, amit írtál a terhelésről! Én a szirupos cuccot nem értem! Az a pontos, mondják...De ha valami gond van, akkor ez a zsömi+tejjel is megmutatkozik!
BAba teljes hosszát nem nemhéz kiszámolni
Popsitól buksibúbig "X" centi, ezt figyeli mindenki. De mérik a combcsontot is
Mivel a combcsont kb. ugyanakkora, mint a lábszárcsont, így csak egy kis matek
"X"centi+combcsont hossza 2x, az nagyjából a teljes hossza a babának
kendő:
Nekem van egy Kismamás (még a régi len) én nagyon szeretem. Vékony, jó az anyaga. Egyszer én is majdnem vettem egy varrott kendőt, de féltem, hogy az anyaga nem biztos, hogy olyan. Itt nem csak a megkötésről van szó, hanem arról, hogy milyen a szövése!!! Ezen van a hangsúly ahhoz, hogy a babát megfelelően tartsa, ne ártson, hanem használjon a gerincének! Volt Nandu kendőm is, de eladtam, mert nekem vastag volt. Mmint megkötni. A nagy kendőguruk azt mondják, hogy a jó kendő 15ezer körül kezdődik
Lehet. Ivánnal sokáig kendőztem. Ha úgy adódott még 2 évesen is a hátamra kötöttem egy BKV túrára. Lindánál karácsonyra kértem egy mei-tait. Mivel azt csak 3 hónapos kortól lehet használni, így addig most is kendőzni fogok, de a mei-tai, egy álom
Sokan nem szeretik a pici babát a hátukra kötni, de engem nem zavart. Mondjuk szennyest válogatni, rotyogó ebédet keverni és hasonlók kényelmesebb és biztonságosabb így, mintha elöl lóg a puttony. Babának meg jobb onnan a kilátás. Illatodat, rezdülésedet így is érzi/hallja, tükörben meg látjátok egymást szemből is
név
Őszintén szólva a szülés számomra legidegesítőbb pillanata, mikor ilyen hülyeségekkel faggatnak, hogy hogy hívnak, mikor születtem, mi lesz a baba neme és hasonlók. Eddig erre nekem még csak rohanva, két szusszanásnyi időm volt. Nem értem, hogy miért nem lehet ezeket elintézni a 36. héten, aztán a papírjaid ott várnak, amíg be nem esel a nagy napon. Vagy legalább hagynának szülni és mikor rajtad piheg a már tutibiztos nemű babád, akkor eltrillázod az adataidat. Amíg nem kelhetsz fel, addig úgysem mész sehová
Vagy mittomén....nem hiszem, hogy ez az egyetlen megoldás, ami a gyakorlat
Egy ismerősöm fia a 18. héttől Bálint volt. levajazták Apukával, nyomban mikor kiderült, hogy fiú lesz a csemete. Majd a 2perces
fájásoknál azt mondta apuka, hogy neki nem is tetszik a Bálint, inkább legyen Benede
Anyuka nem akart ebben az állapotban harcolni, rábólintott. Apuka nem is tudja micsoda mázlija volt! Simán kaphatott volna ezért a húzásért egy jobb horgot
Abban az állapotban....