<font color="0000ff">Sziasztok!
Én is vagyok, de többnyire szintén csak olvasásra jut időm. Hová lettek a régi szép napok, amikor naponta írogattam!
</font>
Dorki, Alvás: szerintem jó ötlet, hogy szivacsot viszel be Niki szobájába. Én úgy altatom Zsoltikát, hogy zenére sétálgatok vele, de nem túl sokat. Ezután még ébren rakom a kiságyba, de le szoktam feküdni mellé én is (bár egy szobában alszunk, az ágyunkat pont nem látja, így én egy plédre fekszem). Sajnos mostanában a mi alvásunk sem túl jó, este 11 előtt nem alszik el Zsoltika, és napközben is elég keveset szundizik, éppen csak arra van időm, hogy egyek, aztán már ébred is fel...
Kenyérsütő: nekünk van, és nagyon szeretjük. Bár mostanában nem nagyon sütöttem
Kenyeret, kalácsot készítettem vele eddig, és a pizzatésztát is abban szoktam dagasztani. A gép csak akkor zajong, amikor dagaszt, de szerintem az nem túl hangos. Csipog is, amikor bele lehet tenni magvakat, stb... Ez elég hangos. És a programok végén is csipog.
Barbi, jobbulást neked, remélem hamar elmúlik a fránya nátha. A szánkózás nagyon jó lehetett, már én is alig várom, mert hideg az itt is van, csak épp hó nincs
Tündér, buli
Ann, migrén
Nem lehet, hogy vérszegény vagy? Tudod, én is az voltam / vagyok, de amióta vasat szedek, sokkal de sokkal jobban vagyok. Tessék Hamiról is írni, mi van vele, miket tud már?
Zsizsa, nagyon jók a képek a szoknyás Gabiról
Gabi75, tényleg nagyon rendes a főnöknőd
A 8 fok az nem is hideg!!!
Itthon reggel -1 volt, de sütött a nap
Anita, jó lehetett a minitali Annékkal
Nagyon ügyes Robó, hogy így elaludt, tényleg mindig mutatnak újat ezek a gyerkőcök!
Zit, neked is jobbulást, és remélem, hogy Beni ismét tündérkézik, és hagy Téged aludni!
Klarissza, hogy haladtok az alvással?
Brigi, gratula az egyedül elalváshoz!!! Zsoltika is elég kevés szót mond. De folyton dumál, egészen tisztán mond babaszavakat, és utánoz is, tehát reménykedem
Szerintem sem gond még, hogy nem beszél, kicsik még ők ehhez!
<font color="0000ff">Végigértem az oldalon
Pár mondatot írok magunkról is: ahogy Dorkinak már írtam, kicsit elromlott az alvásunk, keveslem amennyit Zsoltika alszik. Este 11-től reggel 8-fél 9-ig, aztán napközben 1 órát... Pedig érzésem szerint kifárasztom, sétálunk, játszóterezünk, jövünk-megyünk, összejárunk babás barátnőmmel... Szóval van programunk bőven. Viszont így itthonra és magamra is nagyon kevés időm jut, mert hát amikor ébren van Zsoltika, akkor netezni képtelenség. Rögtön elvonszol a számítógép elöl
Ami nagyon jó: mostanában szépen elvan egyedül is megint, pár hónapig ugyanis tényleg mozdulni sem tudtam nélküle, jött utánam mint egy kis utánfutó, de az utóbbi 1-2 hétben már olyan kis ügyes: leül a játékaihoz, sőt a legjobban már a könyveket szereti, hozza hogy olvassunk, meg a rajztábláját. És ami még nagyon jó: a bújócska, lett egy szuper búvóhelye Zsoltikának: a szobájában lévő nagy szekrény és a fal között van egy keskeny rés, oda raktuk be a járóka szivacsát, no oda bújik be Zsoltika, várja hogy megtaláljam
Ezt élvezi a legjobban, sikongat, kacag, hihetetlen aranyos olyankor!
Már többeteknél láttam, hogy van sátra a gyerekeknek, én építettem egyet
A szárítónkra borítottam plédeket, ez lett a sátor
Ez is nagyon jó móka Zsoltikának.
Még pár kérdésem-problémám lenne, hátha tud valaki segíteni. Nem nagy dolgok, de azért nagyon érdekel a véleményetek.
1. Zsoltika olykor nyomkodja a szemét. Már meg sem merem kérdezni, hogy hol a szemed, mert úúúúúúúgy megnyomja
No meg a köldökét is folyton birizgálja, amikor fürdetjük, csupa piros, nem fájhat az neki? Ott ugye még a mi bőrünk is nagyon érzékeny... Szerintetek?
2. A másik probléma is a fürdéshez kötődik: a fürdőkádban egyszerűen nem bírjük leültetni Zsoltikát. Régen nagyon sokáig elvolt a kádban, pancsizott, játszott, alig bírtuk kiszedni, most jó ha 5 perc az egész, már jön is ki. Nincs ötletetek, hogyan lehetne leültetni? Már kipróbáltunk egy csomó verziót: sok játék, kevés játék, nagy víz, kis víz... Mindig a férjem fürdet, de megpróbáltuk úgy, hogy csak én voltam bent, ugyanúgy nem ül le.
3. És még egy: kicsit furán felhúzogatja a vállát Zsoltika, elég ritkán csinálja, de eddig nem tudtam rájönni, hogy vajon valami zavarja-e, vagy egyszerűen csak tetszik neki a mozdulat. A ruhájával nem nagyon lehet gond, mert hát mindennap más van rajta, és ugyanúgy előfordul, hogy vonogatja a vállát.
Tegnap óta írom ezt a rengeteget, azért is lett ilyen sok
Bocsi. De most már megyek, Zsoltika alszik (ilyenkor, jó kis esténk lesz).
Szép hétvégét mindenkinek:
Gabi</font>