Új privát üzeneted érkezett!

Na itt vagyok. Rossz pénz nem vész el.

Eddig nyalogattam sebeimet, most már kezdek magamra találni.
Volt egy lombikom ami nem sikerült, ráadásul anyós is hozza a formáját.

Majd még jövök.

Kép
vnbeni

Benikém: Ölellek ((((((((((((((((((((( O ))))))))))))))))))))))
Úgy sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

húú csajok,
jó sokat írtatok 2 nap alatt :-)

Andi,
kitartás Iza előadásaihoz, kiccsaj próbálgatja a határokat :-)
anyud ének :-)
csé és ká vitamin :-)

Béka,
hajnali kelések :-)
viszketés remélem múlóban.
40+10 úgy sem lesz nálad :-)
parkolás: értem, mondjuk én meg pont azon lepődöm meg mindig hogy akármikor megyek hétköznap egy rakat üres hely van nyugati-üllői út vonalon :-)
vágás: drukk hogy minél kisebb legyen :-)
nem semmi a dokkerod ezekkel a kézi vizsgálatokkal, én úgy örültem hogy 12-36 hét között nem volt soha matatás :-)
ööö miért írattak téged 6 évesen suliba ? de nem akkor kell egyébként ? francia drazsé tecc.
hát igen fantasztikus lehet ha az embert az anyukája meglepivel várja, vagy csak úgy egyáltalán, én ezt azt hiszem soha nem fogom megtudni, már, idáig se, ezután se....
hát persze hogy a fotós a pocak köré építette fel a fotózást, kihagyhatatlanul szép :-)
ápold picit anyósod lelkét, adj neki feladatot (nézzen utána, vagy mit tud erről, arról), ha így törődik veletek, hidd el jó lesz ha később is számíthattok rá.
barackfa :-)
jó hajnövesztést :-)
öööö mit tágítasz ? :-) ja olvasom, hát én csak kinti kenőolajozást használtam, eszembe nem jutott volna továbbmenni :-)
drukk hogy teapa térd okés legyen, szerk. szupi hogy igen.

Dorka,
gondoltam Rátok sokat, sokat.
jó pihit, szúrkálást :-) és milliónyi ragacsot !
születésed :-)

Eszter,
de drága vagy, magas hcg-s csajszink ma megy dokihoz.
álomsütit mondtam volna én is, kivi vagyok mit rendeltél végül, gondolom nem parfétorta :-)
üdv a Sehi funklub kapujában :-) Ezel-t még nem igazán láttam, de nekem nagyon sötétek a színek, meg a kiabálás, meg az erős karakterek......
Shrek: szerinted ? hajnali 4-kor azt skandálta az ágyban hogy "srek, sreeeeeeeeeek, sreeek". de gyorsan lelőttük :-)
18 nap múlva hasiszuri :-) fertőzötten a legjobb :-) várjuk ma a híreket !
"és egész szombaton befőztem" - ööö akkor kivel taliztunk a kórházban ? :-)
50 kg ??? irigy-irigy.
Lacfogyás nagyon ügyes és dícséretes a kitartása és elszántsága.
áááá telefonszámla.
világító cuccok nem sámli.
Lac és a cetlik: remek pár vagytok !
ugye előtted van az a kép amikor megyünk Benneteket látogatni majd Jancsiba ? szerintem az aula tele lesz velünk :-)
apropó egyszer írtál valamit hogy van egy ötleted, elképzelésed..... arról lehet majd tudni valamit :-)

Woody,
köszi a privit.
doki mit mondott bukásról ?
skarlát, jáj, de jó hogy sikerült megoldást találni.

Vicky,
értem a depidet, sajnos nem egyszerű kérdés, ha lehet és tudod akkor próbáld meg tényleg gyógyszermentesen átvészelni ezt az időszakot.
állandó barátokról leszoktatás: biztos hogy kell, a gyerekek olyanok hogy nyitottak mindenkire, tehát lehet hogy Barbus is nagyon szépen venné az "akadályokat" az új cimibikkel és az állandó barátok hiánya fel sem tűnne neki.... de csak okoskodom.
engem ne kérdezz visszamenetelről :-) a depim lelkibugyrának leges legmélyén vagyok, hosszú lenne leírni, nem is tudom hogy mit, vagy hogyan úgyhogy tényleg röffeni kellene, menjek Római felé ?
remélem jó időtök lesz, és tudtok egy jót pihenni.
szóval kilók még sem szaladtak fel :-)
telefonvásárlás :-( tök jó amit kinéztél telcsi, aktív dolgozó vs. nem aktív dolgozó, marha jó, és így kedvezményesen tudnád megvenni ? elakadtam, de ez az én figyelmetlenségem hogy nem értem ezt a részt: "és ugye mennék vissza dolgozni. Most jobban kéne az a készülék, mint valaha" :-)

Ancsi,
remek rokonság :-)
ingyenbeszéd: nekünk Telenor által, mondjuk néha utálom is a napi 1,5 óra vonalfoglalást.........
dinnye két naponta 1 7-8 kg-os dinnyét fogyasztok el, imádom :-)
miért laktok ti ilyen közelségben anyósékhoz ?
miért ne lehetne inni ? jó ne 2 liter folyadékot, de szerintem igyál, főleg ha meleg van :-) és ha pisi van az se gond, miért lenne ? :-) és tudod hogy mikor van szülés ? hogy mondhat már ilyeneket az a védőnő ?
beöntés: öööö volt olyan fórumtársunk aki napokkal szülés előtt már nem tudott nagydolgozni, beöntés (semmi nem történt), szülés és még mindig semmi nem történt :-)
na azért tőletek kórházig 15 perc max az út, szóval szerintem nem lesz baj :-)
gyros, áááááááá

Nava,
jelentem tegnap 220 ml kecskeméti alma-őszi-csirkét "bevágott" a lányom, meg 125 ml csokipudingot :-))))))))))))) meg két morzsa tk kenyeret, meg egy szál hasiburit :-)
Krk jó, képeket látunk majd ? kisasszony élvezte ?
fagyi tej: de ugye azt tudod hogy a tejet 3 hónapig lehet fagyasztani, szóval ha 4-5 hónapos volt.....

Estrella,
jáj romlott cucc, hogy vagytok ?

Sajtikám,
teapának drukk a mentességhez :-)
nagyidnak gyógycuppok, szegényke.
ps adományozás: na akkor már én se lehetek potenciális.
barackfa :-)
Izaféle Apalove, húúú akkor lehet hogy én csinálok valamit rosszul mert M és L is apalovés :-)
családiházas övezet nagyon tecc.

Lukácsné,
házat sajnálom, de jó hogy tisztán láttok, kívánom hogy mielőbb találjátok meg álmaitok házát.
lázat sajnálom, fogzáshoz kitartás, ínyét kened ? Marcinál egy fogat se éreztünk meg, Lizánál volt egy-két éjszaka amikor már füldugót raktam volna, kemény volt, főleg hogy szinte 3 hét alatt jött ki 8 foga.
Filip ma érkezik haza ?

Csucsu,
örülök Vuknak :-)

Ann,
matricák kellenének még: 1,4,11,12,32,34,40,43,55,63,66,84,87,92,102,106,110,116,117,127,130,132,149,158,162,165,177,179,181,184
köszi ha megnézed.
ölelések, sajnálom melót hogy nem jött össze.

Carla,
gyönyörű ! drukk hogy minél tovább maradjanak bent a fiúk !
drukk a beforduláshoz !

Magnolia,
hogy vagytok ?
nagyi :-)

Zsuzsó,
tgyást nem érinti, tehát ha jól értelmezem, akkor szemben a mostani állapottal hogy gyerek 1,5 éves koráig helyett csak 1 éves koráig jár).

Vicky, Zsuzsó,
kérdeztem ügyvédet tegnap erről az új szabályozásról, mondták ha majd kihírdetik utána tudnak ők is érdemben többet mondani....

shrek matrica: bocsánat, jó béna voltam, szóval shrek a nagy favorit most (nesze neked chuggington), és gondoltam hogy van egyszínű (sötétkék) ágynemű itthon, és azt feltúrbóznám valami matricafélével.
Andi, köszi a nyomtatós ötletet ! és a linkeket is.
Béku, köszi Neked is a tippeket, megnézem.
Eszter, jaja én is néztem 11 pénzért azt az ágyneműt, háááát a szívem szakadna meg annyit kiadni érte :-)

Csucsu, Vicky, Ann, Andi, Eszter, Zsuzsó, Béku, Magnólia, Dorka,
cupp csajok, lelkem rendbeteszem aztán hátha színesben látom lassan a világot.... ja és nem anyám, itthoni a dolog :-(

20.49-ig olvastam vissza, Estrella hsz-tól folytatom, csak 1.40-kor keltem azóta neteltem, elintéztem hivatalos dolgokat, most megyek alszom még 15 percet amíg csörren az óra.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Beni,
basszus, nem hiszem el :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

kubuspace

Benikém ez most letaglózott....!! :shock: :(
(((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))
hatalmas öleléseket küldök!

Sajnálom a fránya lombikot,no meg anyóst...... :roll: :(

Kubu: hát tudod évvesztes vagyok,6-ot ugye júliusban töltöttem be,és kérdés volt,hogy akkor írassanak-e be,vagy 7 évesen a suliba.
6 évesen elküldtek,nem is volt gond,csak nagyon aprócska voltam,és mivel épp egy évre rá alakult a későbbi sulim,ott azt tanácsolták,hogy inkább elsőbe írassanak ott is,hátha jót tesz :D
Hálás vagyok érte,mert a legjobb osztályt kaptam -12 évre! :)
(utáltam a felettünk levőt.... :shock: )

Kedden újra "kézi matatás" lesz,de dokim nagyon ügyes,pedig eddig már ha hozzám ért is fájt,legutóbb egyáltalán nem volt semmi para, ennek nagyon örültem.
Csak a méhszájat szokta ilyenkor megnézni,de belül már nem érzem,mit csinál,csak azt,hogy felnyúlt :D Most még a babát kiérezte lentről,aztán pocin át ugye meg is mutatta.

Nagyon kíváncsi vagyok,kedden mit mond :) :D
júl. 15-ig jó lenne kihúzni,aznap/másnap moziba mennénk,utána nekem mindegy :D (bár kívánságműsor lenne :D )

Lányok,már 3 napja nem viszketek,azaz csak 1-1 helyen,de ott kiszáradt a bőröm,és azért :) Szóval megnyugodtam,nem lesz itt nagyobb gond!
Kedden azért megemlítem,ha úgy adódik,de már nem tartok tőle! :)
Vendég

Vnbeni: Nagyon sajnálom.

Kubu: Ha lesz infód a szabiról, azt megköszönöm. A leszoktatást csak úgy kell elképzelni, hogy nem .entünk most át a másik játszótérre. De most már ezen a játszón is vannak kis barátai és esélyesebbek hogy bölcsiben vagy oviban majd csoporttársai lesznek. A mobil nem is lett volna olcsóbb, csak a számla kedvezményes, aminek a hűségidejét hosszabbítani szerettem volna. A többi munkatársammal ingyen beszélek és most hogy már megyek dolgozni, többet kéne beszélnem velük. Meg tudom oldani, mert van még itthpn másik készülék, csak szerettem volna elintézni az újat.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu: Ha jönnétek a Rómaira sétálni, akkor csörgess meg és találkozhatunk. Nap közben csak délben vagyok net közelében, mikor Barbus alszik.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella: FB-on raktam linket,ha érdekel ;) :D
Vendég

béku: Nagyon jók lettek a képek, nekem a telefonos a kedvencem.
vicky79
Budapest III. kerület

beni:
nagyon sajnálom a lombikot is meg az anyóst pláne.
miért nem hagytad hogy drukkoljunk neked???? legközelebb tessék hagyni hogy ++++++++++++ hullámokkal bombázzunk :)

ma jön haza Filip, már nagyon várjuk :)
jelentem a meggy majdnem fele berakva, kimagozva, a másik felét azt délelőtt megpróbálom és aztán Filip :) :) :) :) :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

na itten vagyok

Estrella,
énapa mindenhol bepróbálkozik, pl. 2. kókuszmatracot vettünk és végül 5 pénzért megvettük a "hibás" csomagolásút, haha tök oridzsi volt :-)
szélcső: nekünk soha nem kellett, de örülök hogy nálatok bevált !
apukád :-) de aranyos, hol nyaral ?
tigrist látni akarjuk :-)
gyerek munkából hazatérő férj kezébe nyomása de ismerős mozdulat :-)))))))))))
oldalfekvést is próbálhatod, pléddel alátámasztod és az is jó lehet.
nekem úgy büfizett Liza hogy szinte a hátközepemig belógattam, lényeg az volt hogy a pocija a vállcsontomon legyen és nyomja, mert egyébként simán egy órát elvoltunk kaja után büfi nélkül.
mindkét gyereknél 1 éves koráig írtam hogy mit és mennyit esznek, majd azt is megkapják 18 éves korukban a sok más gyűjtött cuccal együtt :-)
kutacs nem azt jelenti hogy nem eszik eleget, de nálunk (védőnő, védőnőanyós) fokmérő volt, nézd meg pl egy evés előtt milyen kis horpadt aztán jó nagy zaba után hogy kisimul, persze nem egyensági következmény de nekem sokat segített, ha nagyon horpa volt akkor kaja volt :-)
állandó változtatás: jó nagy szemétség, és a legjobb tényleg hogy nem tudni még hogy kit, mikortól érint.
Vigantol: két hetes kortól napi egy csepp, én gyerkőceim száj kitát úgy cseppentek be, de pl lehet újról is egy cseppecskét és leszopizza (0 íze van).
Konakion: ha anyatejes a bébi akkor kell adni, ha van tápszer is akkor nem kell (sőt vigyázni is kell vele mert K-vitamin túltengés lesz)
oltás nálunk: kötelező :-) + prevenar, meningo, kullancs (szerintem rotát sok gyerek nem kapja el :-)))))

Béka,
érdekes ez a kórház, mondjuk én nem voltam Jancsiban szülésfelkészítőn, de nekem a dokim mindent szépen elmondott :-)
EDA-t meg kihisztizném :-)
szülésznő: úúúú azt hittem tudtad, sokszor volt téma a csajok között is, hogy szülésznőt időben kell választani mert van egy havi limit amit teljesíthetnek....
doki veszi le a kenetet (ha nálatok is így van a rendszer).
évvesztést értem, mi is azok leszünk (december, augusztus).
matatás: na azt én is bírtam amikor mondja a dokim hogy most fogom a fejét :-)))))
moziban mi lesz ?
jeee 0 viszketés !

Sajti,
cupp, köszi a kedves szavakat tőled is, majd referálok, most tisztul :-)
dőlök a röhögéstől a mákos gyerektől :-)
jaj de örülök nagyikád kertben bogarászásnak, azért óvatosan !!!!!

Ann,
akartam kérdezni hogy párod anyukája hogy van ?

Beni,
úgy megölelgetnélek, anyósod mit művel már megint ?

Vicky,
leszoktatást értem, mobilt is, drukk hogy sikeráljon már intézni.
jövő héten megyünk !!! vinném Marcit is hogy tombolhasson, jó az még úgy 4-5 után vagy inkább napközben ?

Lukácsné,
kitartó vagy a meggyel, helyedben már megutáltam volna :-) (mondjuk anno az ipari mennyiségű meggyfáink remek alapot biztosítottak ehhez :-))))

megyek szurkáltatni, 13 kg stabilan megvan, aztán oep: eu egészségbiztosítási kártyát intézni a gyerekeknek délután őrbottyán bandázás

kubuspace

Kubu: A jövő héten a hétfő délután jó 4 után is, a kedd annyiban más, hogy olyan 6 körül max. jönni kéne haza, mert szerdán megyünk a balcsira. Jövő héten már lesz játszótér is, csak a héten nincs.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu: nem annak a ténye zavar,hogy csak tegnapig választhattam volna szülésznőt,hanem hogy ezt nem mondta el senki.
4 hetente járok erre a hülye terhesgondozásra,+védőnőhöz is szintén 3-4 hetente,de egyik helyen se mondták!

Dokitól nem várom el,mert hozzá SZTK-s rendelésre járok,de ha már annyi tudnivalót képesek a kezembe nyomni,hogy mikor milyen vizsgálat lesz (innen tudom a kenetvételt is,csak még nem volt meg :) ),akkor ezt a sort ráírhatták volna...

Vagy ha nem,rákérdezhettek volna,hogy tudom-e már,hogy lesz-e választott szülésznő,vagy valami.....
Mindegy,este meggyőző volt a szülésznő,hogy szerinte nem baj,ha egy akkor műszakot kezdő,friss szülésznőt kapok,mint ha már lejárt volna a választottam műszakja,és miattam még akár több napig bent kell lennie fáradtan,és akár morcosan,hisz ő is emberből van :)

Hallottam a 36. hétig való választást is,de emellett azt is olvastam, hogy ott helyben szüléskor is felkérhető a szülésznő,és nekem ez lett volna a nyerő,mert előre nem tudom,hogy "elviselném-e",és ha már felfogadtam,ciki lenne elküldeni,hogy inkább hagyjon békén,mert idegesít mégis :D :D :D :D :D
Vendég

Morgen :)

Le vagyok maradva minden melóval, így ide is csak sos gyorsban :oops: :oops: :oops:

Dorka!
Gratulálok :D :D :D
Ügyin osszad a kis Babókát ketté, és ágyazzad be rendesen :)
drukkkk, ragacsok :D

Estrella!
Mire gondoltál amikor azt írtad, hogy
[quote]
írta:
Gratula az 5.-hez!

???????????????????????????????????????
Mit írtam??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Csajok!

Torta sztori :)
Baromira elúsztam az elmúlt két napban melóval is, meg nem voltam a toppon :( Így most nem jutottam el a cukrászdáig, de tegnap hazafelé bevásároltam és sütök az én Drágámnak tortát az évfordulónkra. Amúgy is mindig szoktam, csak most nem nagyon fért volna bele péntekig, de így hozta a sors :) így legalább tudom, hogy mit rakok bele :) majd mutizok képet róla :D
És ezt a cukit majd megkukkantjuk jövő héten, mert nagyon rá vagyok pörögve :)

Béku!
Gratu a 36. hétbe lépéshez :)
Fotók....hát gyönyörűűűek :D nagyon tecccc :D

Clara!
Szuperek a méretek a srácoknál :D
Kíváncsi vagyok a mai mázsálásra!!!! :D Majd gyere a szupi hírekkel :D

VnBeni!
Sajnálom nagyon nagyon nagyon :(
IVIG volt?
Fülöp mit mond???
És mi történt egyáltalán? ...jajjjj...annyira sajnálom :(
Gondoltam, hogy valami nagy hírrel jössz majd, de bíztam benne, hogy valami extra szuper magas Hcg-ről tudsz beszámolni...annyira bánt, hogy nem így lett
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
És most hogyan tovább?

Kubu!
Ann!
Hogy vagytok?
Tegnap nagyon szomorú hangulatú bejegyzések voltak... kezd látszani a fény az alagút végén?
Továbbra sem tudunk segíteni?

Kubukám, Drágám!
szombaton befőztem, aztán gyors zuhany, berongyolás a Jancsiba, majd haza és folyt köv befőzés... :D
Marci és Shrek esete haláli :d :d :D az kis Drágaaaa :D
Igen, jelentem, előttem van a kép, mikor már végre kis csomagokkal leszek én is a Jancsis látogatáskor :D
Sőt, azt is látom magam előtt, mikor Marci közli a már Nimródnál is előadott és jól bevált mondatot, miszerint, ő is kér két "ilyet" és Ti K-val milyen arcot vágtok majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
őőőőőőőőőőőőő, gondol, gondol...majd jól rá kell még jönnöm, hogy mit írhattam, hogy majd jól elmesélem... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Az tuti, hogy az ágynemű horror árban van :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Hátha jön majd szembe veletek egy leárazás :D vonzd be Titokkal Béku után szabadon :D

Béku!
EDA-t sajnálom :(
De hátha Te leszel éppen az a szerencsés, aki pont találkozik a megfelelő időben egy hozzáértő és ráérő anesztessel, és lesz EDÁD!!!!!! Titokra fel :D :D :D

eszter82
Budapest

Báku!
Semmi sem véletlen :)
Hidd el, jól fog alakulni MINDEN :D

eszter82
Budapest

hahó lányok, túl vagyunk az első progiszurin, nagyon be voltam sz@rva, de páromnak olyan jól sikerült, hogy nem is éreztem :) nem kéne ennek sokkal jobban fájnia?!?!a forumon olyan rém híreket olvastam erről, én meg semmit sem érzek 8) remélem, jól csináljuk, de tegnap mikor BMC-ben szúrták az elsőt az se fájt
pihi nehezebben megy mint gondoltam, máskor könnyebb volt feküdni…meg még páromnak is szokni kell, hogy most ő szolgál ki engem, de azért ha szólok neki, ugrik és csinálja, még jó hogy olyan jól főz :D

beni, nagyon sajnálom :cry:

kisbéku ez a kézi matatás, hát… :shock:

kubu köszi a drukkokat, én meg neked szorítok, hogy depi-kubu meccsen kiütéssel győzzél!

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Eszter: tudom,ezért nem is szegheti kedvemet semmi és senki! :)
anyós-mizériát kéne még megoldanom szülés előtt,nem szeretnék felesleges sértődéseket... ;)

Vicky: köszi,szerintem is jó lett a telefonos :)
Vendég

Dorka!
Nem kell fájnia a szurinak, csak az a fontos, hogy tövig szúrja a tűt a derekadba...
Mert akkor kevésbé csomósodik :D
Menni fog az, nyugi!
Akkor ne feküdj, csak félfekvő-ülő mutatvány... :D
drukkkkk továbbra is :D

eszter82
Budapest

Dorka: örülj neki,hogy nem fájt!!! :)
Nem muszáj ám mindennek fájni ;) A kézi matatás meg sajnos a terhesség ill. terhesgondozás(om) velejárója,de tényleg nem para!

Nem rosszabb,mint a Silverboy-os akcióim,sőőőőőt!! Nekem az jobban fájt a petefészkeim miatt,itt meg csak a méhszájat nézi meg ;) :D :D :D
és megnyugtató,mert eddig mindig teljesen zárt volt,remélem még most is az lesz,ha meg nem,állok elébe! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

jaj csajok, hogy a csudába gondolják a sok pihit ennyi ivás mellett!??!?! :? 1 órát birom, aztán irány a WC, mintegy lukas hordó úgy érzem magam!

béku, hát én ezen már nem is csodálkozom, amióta lombikozunk, állandóan ez van - ha két dokit kérdezek ugyanarról, tuti mást mondanak és azt is csak akkor ha mi kérdezzük, egyébként mintha némasági fogadalmat tettek volna... :?

eszter szuper vagy, milyen fajta tortát csinálsz?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Lányok, annyit meséltek a szuper fotókról a FB-on, esetleg, ha érdemesnek találtok a csapatba, meg tudna valaki hívni? :oops:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka: Én sajnos nem tudom hogy kell, a csajok majd biztosan segítenek. Örülök, hogy nem fájt a szuri, szerencsére nekem sosem kellett progi szuri.
vicky79
Budapest III. kerület

Dorka: privátban küldd át az adataidat,hogy FB-on megtaláljalak,akkor bejelöllek,és remélem sikerül oda felvenni,én még nem csináltam :)
Vendég

Dorka, első lépésben bejelöltelek a fácsén.... aztán majd próbáljuk a bmc-s teamtagságot is.... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Hihi,ezt most olvastam ismerős FB-os oldalán,eszembe jutott a múltkori eszmecsere a "bökéssel" kapcsolatban :) :D :D :D

[quote]B írta:ökési szabály . :))
Aki nem tudta, hogy mit jelent a bökés gomb, Facebook hivatalos... angol nyelvű szabályzatában áll:" A bökés gomb használata, diszkrét felkérés szexuális kapcsolatra! A bökés elfogadása a kapcsolat elfogadását jelenti." magyarul : Akit megböksz és visszabök azt meg szexuálhatod gond nélkül. Tedd ki ezt te is üzenőfaladra és nézd hány ember fog ezentúl bökdösni :D
Vendég

béku: :D Hát igen, én is azt hittem hogy olyan, mint az msn-en mikor megrezegtetsz valakit. Még jó, hogy FB-n nem rezegtettem meg senkit. :D :D :D
vicky79
Budapest III. kerület

Engem a barátnőm böködött a múltkor...most akkor nem maradhatok vele ezen túl kettesben??? :roll: :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ráadásul nem tudtam mit kezdeni vele és visszaböktem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Eszter: klassz dolog is az a szerelem.... főleg ha nem egyoldalú....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky: nekem nagyon tetszett anno MSN-en az a rezgetős izé :)
Szerencsére FB-on nem "bökött meg" senki :D

Eszter: addig nem para,míg a barátnőd nem tudja,mit is művelt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szerencse,hogy alig van még ismerősöm FB-on,nem nagyon tud senki böködni :D
Vendég

Béku,
és azt megmondanád hogy Neked miért nincs üzenőfalad amire lehet írni ? :-)

kubuspace

Andiiiiii!
Már napok óta zaklat a kérdés, hogy jól van az úgy, hogy Iza korát hetekben mutatja csak a vonalzód????
Mindig várom, látom, hogy hány hét+hány nap, de mindig csak hetek vannak.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: most hány hetes+napos a kis fodros sapis tündér??? :D

Béku!
Én sejtettem, hogy mit művelt, de csak utólag, mert reggel a Morning Show-ban Balázsék ezt a kérdést feszegették...de akkor már késő volt... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

kisbéka, andi küldtem privit az adatokkal, azt a címet fogom használni, amit megírtam 8)

bökés ezt jelenti?!!?!?!?!? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: húúú de ciki, én az öcsémet böktem meg....ő meg visszabökött....most mi lesz, ki akar velem kezdeni?!!?!? :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Na igen, Béku!
Ez a másik talány :D természetesen a macskaevő békás kérdésen túl :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Lányok,asszem már visszacsináltam az üzenőfalat,mikor olvastam,hogy miért nincs,de ezzel az angol nyelvű izével nehezen boldogulok németes létemre...

Szóval talán már van üzenőfalam,majd valaki próbálja ki,hogy igaz-e a hír! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hogy miért nem volt? Nos,kedvenc ex-főnököm előkelő szeretettel zaklatott volna azon át is...
Muszáj volt minden lehetőséget elvennem... :roll:
És 8 hónapig senkinek nem hiányzott az üzenőfalam,így nem tűnt fel,hogy kéne :D :D :D
Vendég

jaj eszter, ez nem volt szép.... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Mégis csak lesz új telefonom! Ha tudtam volna, hogy ez így is tud működni, akkor a franc sem vár a T-seknél fél órát, ráadásul a semmiért.
vicky79
Budapest III. kerület

Naaa!!!!!!!! :) Mesélj Vicky, mi volt a trükk????? :wink: :wink: :wink:

Eszter, hát ez úgylátszik egy ilyen vonalzó.... csak nekem úgy tetszik a színvilága is meg a duma is rajta... .nem cserélném le, ha nem bánod...... :).... De kedd mindig a fordulónap... tehát ma 5 hét 2 napos a ded... :wink: :wink:

andrea-1

Andi: A titok? Egy jó kis eszmecsere a bankosokkal emailben (cc-ben az igazgatómmal) és utána meg webshop. Hétfőn hozzák házhoz a telót és állítólag 8 napig visszaküldhetem, ha mégsem tetszene. Meg még kaptam ezerért hozzá egy dominós kártyát, amiről havonta 10 perc lebeszélhető, ez megy anyukámhoz. Később meg átrakatom őt is az előfizetőim közé és akkor ingyen beszélek vele is. Ez nekem is jó, mert most telenoron hívom meg ő is engem.
vicky79
Budapest III. kerület

A nagyonbabás vonalzók sajna ilyenek, később már csak hónapokat mutat. Nálam még működött az egyedi vonalzó kérés, úgyhogy nekem is ez maradt, a Barbus oldalán van másféle, hogy infót is lássak.
vicky79
Budapest III. kerület

Beni,
pedig úgy drukkoltam, hogy Eszternek legyen igaza és egy nagy jóhírrel gyere. nagyon sajnálom. :-( :-(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andikám!
nem is kell lecserélned ....nem azért írtam :D Egyértelműen te színvilágod, meg a szöveg is :D
Tehát az eszembe sem jutott...inkább csak "bíztam benne", hogy valami a kóddal nem ok és azért nem mutat minden infót!
De majd most jól megjegyzem, és keddenként nullázom a napos számlálót :)

eszter82
Budapest

Lányok, titeket legalább valaki bökdös a fb-on, engem még nem böktek meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és én se bökdöstem senkit.
Eddig nem értettem,hogy ugyan minek ez a bökd meg, de most már megszexuálnának ha meg böknének :lol:
Hát nem semmi.

vnbeni: hjaj de rossz amit írtál. Azt hittem pedig,hogy jó hírekkel jössz.

dorka olvass valami jó könyvet félig fekvős pózban, vagy tv-zz, de semmiképp ne érezd úgy magadat,hogy most kényszerből kell feküdnöd, úgy pihizz,hogy közben érezd jól magadat. na ezt jól leírtam mi?

én is szeretnék csatlakozni a fb-os csapathoz, már ha csatlakozhatok és ha bevesztek. Jó lenne több képet látni róllatok.
magnolia77
Gyöngyös

Na, akkor a profi anyukat kérdezd, mert én nem tom, hogy Dorkát hogyan hoztuk bele a csapatba :)

Eldőlt, hogy lesz-e tesztelés???? :)

eszter82
Budapest

magnólia, szerencsére ti is annyit írtok, most meg a FB is, hogy most még bírom, nemunatkozom :) és valóban vár rám jó pár könyv, meg film is van bekészítve. Van egy az ágyba rakható kis asztalkánk, arról tudok fekve netezni is, úgy hogy még tényleg jól elvagyok :) te hogy bírod? már csak pár nap! :P

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka: én se feküdtem végig,de ágyban voltam,hol felültem,és netezgettem,hol ledőltem pihenni :)

És hát ilyenkor sok finomat odakészíthet maga mellé az ember,ami megkönnyítheti a várakozást ;)
Vendég

Háááááát ma titkon csináltam egy tesztet,de elfelejtettem a reggeli első vizeletből így a másodikból csináltam és egy haloványka kis csíkocska van ott, de naggyon halovány,páromnak sem mondtam napközben telóban csak amikor hazajött akkor mutattam neki, azt mondta látni valamit. Majd akkor örülünk ha rendesen látszik a II csík és ha a vv-n is lesz hcg-m.Jól van nah már nem bírtam magammal. :)
magnolia77
Gyöngyös

majd holnap vagy holnapután megint csinálok a reggeli első vizeletből
:oops:
magnolia77
Gyöngyös

Béku: nem talállak fb-on
magnolia77
Gyöngyös

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X