Új privát üzeneted érkezett!

Bascha irtam mailt :)
dodomami
Budapest XVII. kerület

Sziasztok,

Már nagyon régóta olvaslak Benneteket, pontosabban azóta hogy megtudtam a második babám is kisfiú. ez kb két és fél éve volt,azóta Veletek izgulok hogy kinek hogy jön ill nem jön össze a kívánt baba neme...Amikor először olvastam ezt a topicot, olyan reménykeltő volt, ott volt Tulipán, meg még páran akiknek összejött a kislány, miután tényleg mindent betartottak. Utána jött Laura, Meskete és még sokan mások akiknél úgy hogy betartották az x nappal peteérés előtt együttlét, savasítás stb. nem jött össze a baba, miután már nem görcsöltek rá a kislányra egyből összejött, viszont sorra mindenkinél kisfiú. Ezután következett Judit, aki mindent szuperul betartott és megfogant a baba, de így sem lett kislány. Eddig abban bíztam hogy ha tényleg be tudja tartani az ember amiket anno Tulipán is betartott (étrend, savasítás, peteérés előtti 3-4-5 nappal előtti együttlét, akkor nagyon nagy esély van a kislányra, de most már kicsit elveszítettem a reményt amióta Juditnál is kiderült hogy kisfiú.
Összegezve az egész eddigi topicbeli próbálkozásokat, talán Tulipánnak jött utoljára össze a különböző módszerek kombinációjával a kívánt nem, amit viszont soha nem tudhatunk már meg,hogy mi lett volna ha egyáltalán nem praktikázik, lehet akkor is kislány lett volna a 4. baba :roll:
Nekem egy 4 és egy 2 éves kisfiam van, akiket imádok, de mint itt sokan mások, nagyon vágyom rá hogy egy kislány anyukája is lehessek. Jövő év elejétől indulna a 3. babaprojekt (ha addig sikerül meggyőznöm Apát, aki nem nagyon szeretne még egy gyereket), meg ha addigra sikerül magammal is tisztába kerülnöm, hogy mennyire tudnám lelkileg elviselni ha megint kisfiú lenne...nem tudom, biztos ugyanúgy imádnám, de azzal hogy kiderülne ő is kisfiú, elveszne az utolsó reményem is hogy kislányom legyen, most meg legalább a remény megvan.

Bocs ha így elsőre túl hosszú voltam. :shock:
Dodomami, nagyon szorítok hogy kislány legyen!
Judit, én még nem adnám fel a helyedben a reményt, hátha tényleg nagyon elnézte a doki...amíg meg nem születik van remény, bár nekem is az a tapasztalatom, hogy ha már egyszer kisfiúnak látják ritkán derül ki hogy mégse az... Kíváncsi leszek mit mond Czeizel!
Én is szívesen csatlakoznék bármilyen megmozduláshoz, ami a 3. vagy többedik baba nemének megválasztását elősegíti. Itt csak az az egy aggályom van, hogy egészséges lenne vajon az úgy megfogant babus...

Roni
roni28

Sziasztok!

Itt vagyok, csak zürős ez a hét, nincs időm netezni. Egy ismerősöm volt genetikusnál, neki összejött a lány peteérés előtt, és mesélte az esetemet, azt mondta hogy nem lehetett kétszer peteérés 4 nap különbséggel, főleg hogy akkor a keddi peteérésből gyerek fogant és akkor vasárnap is peteérés. Így a keddi babám hétvégén fogant tuti, gondolom az Lh teszt ha pénteken és szombaton volt erősen pozítiv az megbizható? Így 4-5 nappal peteérés előtt fogant és kisfiú, így semmit nem ér hogy hány napig bírják a fiúk és lányok, csak gondoltam leírom.

Roni üdv, van privát körmail, írj egy privit ha szeretnél csatlakozni,.
Többiek? Pünkösdi hétvége mindenkinek jól telt?
hju

Sziasztok!

Roni üdv közöttünk! Dukkolok, hogy sikerüljön Apát meggyőzni! Nálam ugye már a negyedik baba lenne. Apát még csak-csak meg tudnám győzni, de mostanában én érzem azt, hogy elég, eleget babáztam. Igazán nem hiányzik az életemből még egy kisbaba. Csakis abban az esetben, ha tutira lány lenne, vagyis így akkor csakis mesterséges eljárással mennék bele.

Szerintem mindenképpen meg kéne kérdezni a Czeizelt, hogy lát-e rá esélyt, ha ismét felelevenítjük a dolgot bármilyen formában, történik valami változás? Judit, ha írsz neki most a peteérés kapcsán (bár most akkor a másik genetikus végülis megválaszolta) felvethetnéd neki a dolgot.
Meg arra gondoltam megkereshetnénk a Nők Lapjától is valakit, azt az újságot a mai napig nagyon sokan olvassák, akár politikusfeleségek is, hátha érdemesnek találják megint felszínre hozni kicsit a témát. Majd átnézek az nlc-re, van-e valami már erről.

Különben a Pünkösd jól telt, most itthon voltunk, illetve a nagyok voltak Apával cirkuszban. Inkább pihengettünk, kertészkedtünk, ilyesmi....

Írjatok! Nagy a csend!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok,

Judit küldtem privit, hogy szeretnék csatlakozni a kör mailhez.
Meskete, pont tegnap este került elő a téma futólag, és Apa kijelentette hogy neki két gyerek bőven elég :roll: De nem adom fel, valahogy úgy érzem ha eljön az ideje (kb év vége felé szeretném elkezdeni a diéta, plussz peteérés figyelés stb), akkor újra felhozom, és nem is tudom egyenlőre elképzelni mi lesz ha nem tudom meggyőzni.
Olyan durva hogy már akkor elkezdtem tervezni ezt a 3. kisbabót, amikor még a második a pocakomban volt, néha szégyenlem magam emiatt...meg kicsit betegesnek is érzem ezt az egész kislány iránti vágyamat, ha nem lennétek Ti, akik hasonló cipőben jártok, lehet már dokihoz megyek hogy normális e két gyönyörű egészséges kisfiú mellett ennyire akarni egy kislányt is.
Judit, ha a Te esetedre gondolok nem is tudom érdemes e hónapokat lh tesztezni, savasítani, diétázni...vagy tényleg van az a 20 % aki akármit is csinál csak egy nemű gyereke lehet? és vajon én is közéjük tartozom?na ezt lenne jó tudni
:lol:

Roni
roni28

Roni! Nem írtad meg a mail címedet, küld el mégegyszer.

Én drukkolok neked hogy legyen harmadik és kislány legyen. Én fél évet méregettem, készültem, még mindig nem értem hogy lehet hogy 4 napig életképes egy fiú. Na mindegy. Imádom őt is.
Írtam a Czeizel dr.nek hogy ha bármilyen kampány van, sokan vagyunk szóljon. Sajnos nem sok esélyt látok rá, nagyon sokan ellenzik.
Meskete melyik cirkuszban voltatok? Fővárosiban?
hju

sziasztok!

irtam kör mailt, remélem mindenki, akinek kellett, megkapta.

Judit!
minden lehetséges, de várd meg a következő uh-t. mikor mész?
hidd el, az még rosszabb lenne, ha 35. hétig lányt mondanának és a végén derülne ki, hogy fiú. :roll:
igy van időd rá felkészülni.
van ismerősőm, akiknél a 3. véletlenül lény lett, pedig nem praktikáztak semmit, szimplán gyereket akartak, de van most 4 olyan pár ismerősöm, akiknél a 3. is fiú.
valszeg mi egyneműeket tudunk vsinálni, és ezért egészségesek.
higgyétek el, legfőbb az egészség, remélem nálunk a 3.-nál sem lesz semmi baj és tökéletes kispasi lesz ő is.

Bascha
bascha
Budapest

Sziasztok!

Judit! Igen a Fővárosi Nagycirkuszban voltak. Nagyon jó volt. MOst egy viziszínpadot csináltak és minden féle vízzel kapcsolatos dolog van. Rengeteg akrobata, állatok közül fóka, kroki, cicák, tűznyelők és hasonlók. Nagyon tetszett nekik az előadás.

Bascha! Igazad van, tényleg a legfontosabb, hogy ép és egészséges legyen egy gyerek. A természet mindig egyensúlyt tart. 49%-51% a lány-fiú arány és ez állandó. Valószínű, hogy ezt mi tényleg csekély módon tudjuk befolyásolni természetes módszerekkel. Csak az ember minden féle irígykedés nélkül (tényleg nem irígykedek a vegyes páros szülőkre, de mégis van egy olyan érzésem, ezt írtam már régebben is, mintha hozzájuk képest én fogyatékos ember lennék, mert nem vagyok képes ellenkező nemű utódot reprodukálni) mégis felteszi a kérdést, hogy neki pont miért nem adatik meg, mi alapján méri a természet, hogy kinek milyen lapot oszt? Mikor vártam Marcit a Boti egyik osztálytársáéknál is jött a harmadik baba és persze két fiú után lány lett. Elég primitív család, nem bántásként, de anya végigbagózta a terhességet stb, meg mikor még nem tudta, hogy fia, vagy lánya lesz olyan hülyeségeket mondott, ha fiú haza se viszi. Na, aztán tessék ő megkapta.... Szóval ezeket a dolgokat nem érti az ember. De annak biztosan könnyebb, aki hisz az ezotériában, előző életekben, karmákban, sorsokban...

Roni! Igen, hinni kell benne, hogy lányod lesz, fő a pozitív gondolkodás. Az is lehet, hogy pl agykontrollal többet ér el az ember, ha állandóan azt sulykolja a tudatalattijába, hogy lányom lesz, lányom lesz, lányom lesz, vagy: csak az x-katonákat engedem be és hasonlók.

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Csak benéztem...

Apa tegnap hozta haza a laptopot...
Kész van - egy ismerős olyan jól megcsinálta... minden program, még az internet is száguld :)

Levi 2 hete nem jár bölcsibe... már elég jóban vannak Lizával... csak így nekem nincs időm semmire...
Féltékenység még van egy kicsi...
Hasfájás néha van... volt olyan, hogy este 22 től éjfélig is... sajnos...
Szeret enni a csajos, kedden voltunk lemérni... másfél hét alatt 30 dekát hízott...

Megpróbálok jönni pár napon belül... hosszabban...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Túl vagyok a pszichológuson és a nőgyógyászon. Előbbi nem használt semmit. Többet vártam tőle. :roll: A nőgyógyász rendesen megvizsgált (uh-val is) és szerencsére nem talált semmi olyat, amitől rettegtem. Azt mondta, hogy van egy kis hüvelygyulladásom, de arra írt gyógyszert. Talán azért nem múlt el a barnázás a m. után és azért nem emelkedik a hőm. (Ma 35.8 volt.) Kértem tőle gyógyszert (fog.gátlót), amit egyből felírt vérvétel nélkül, így csak remélni tudom, hogy bírja is a szervezetem. Volt már, hogy nem jött be gyógyszer. :? Várni viszont nem akartam, mert most szabira megy, így ha vérvételre mentem volna, akkor minimum 1 hónapot várnom kellett volna a gyógyszerre.

Mátém Maci csoportba fog járni és levél (falevél) lesz a jele. Voltam már szülőin is. Közel lesz egymáshoz a két fiú, így nem kell majd messzire mennem a két csoport között. Dávidnak elméletileg októberben nyílik a napközi. Úgy döntöttem az eredeti munkahelyemre nem megyek vissza, megpróbálok itt helyben keresni valamit, bár nagyon nehéz lesz. Megszakad a szívem, hogy Dávidot el kell engednem 2 évesen. Annyira baba még, hogy bőven elég lenne az oviba menetelnél elengednem, de akkor csődbe mennénk. :cry:

Kia, nekünk Dávidnak a Gripe Water jött be, de az tényleg nagyon használt. Persze minden babának más jön be, de szerintem egy próbát megér.

Egy kérdés: Menstruáció előtt 1 nappal, vagy aznap leesik a hő. De ha vége a menstruációnak mikor kell feljebb mennie, hogy megint leeshessen peteéréskor? Ez most érthető volt? :roll:

napsugár

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Sziasztok Lányok!

Emlékeztek még rám egyáltalán???? :roll: olyan rég nem voltam :roll:

Először is KIA! Még nem is grautálaltam :lol: Nagyon sok boldogságot és egészséget Nektek :lol: :lol: :lol:
Hasfájásra nálunk az Infacol jött be, de nem rendszeresen adtuk, csak amikor szükség volt rá. Általában az esti lefekvés előtt adtunk egy kis Infacolt, utána kis szopizás és alvás - segített :)
Gondolom azon már túl vagy, hogy a saját étrended felülvizsgáld, de azért tippnek leírom, hogy nálunk a gomba, a zöldborsó és a tej tudott gondokat okozni. A tejfogyasztásra a védő néni hívta fel a figyelmem és miután kiiktattam tényleg látványos javulás következett :D Hátha nálatok is lehet ilyesmi....

Nálunk jól zajlik a 3fiús lét, kifejezetten boldogságos vagyok most :lol: :lol: :lol: Sajnos ez nem azt jeleni, hogy egy-egy helyzetben nem szorul el a szívem, de próbálok gőzerővel harcolni ezek ellen, mert már néha úgy érzem saját magamnak nehezítem meg az életem! Ahogy TI is írtátok, valahol azért nem normális, hogy az ember 3 gyönyörű és makkegészséges gyerkőc mellett SZOMORKODIK, sőt! adott esetben szenved! Triviális példáként leírnám, amikor az évzáró műsor közben eszembe jutott, hogy én soha nem vehetek a gyerekeimnek ilyen csini kis ruhát és copfot sem fogok kötni senkinek :cry: Na, de azután rászóltam saját magamra, hogy ez már tényleg GÁZ! Szóval nekem is sokszor eszembe jut a kislány dolog, de annyira imádom a fiaimat és ez a kis Hármaska egy annyira Tünemény, hogy ez segít túllendülni.

Roni, szorítok, hogy sikerüljön meggyőzni Apát! :lol:

Pont a héten hallottam egy ismerős párról (4 lányos!!!! család), hogy Apa beteg lett és a kivizsgálások során kiderült, hogy vmi olyan "baja" van, ami azt is befolyásolja, hogy milyen nemű gyerek nemzésére képes, azaz az ő esetében csak lány utódok születhettek, mert a fiúk életképtelenek voltak. Utólag annyit mondanak maguknak, hogy még jó, hogy előre megfogadták, hogy négy gyerekig próbálkoznak! Hát ilyen is van :roll:

Nekem konkrétan a második fiam születése után valamikor egy asztrológus azt mondta, hogy ha 13 gyerekem születne is mind fiú lenne.....nem hittem neki......azóta már három fiam van.......azért azt nem próbálom ki, hogy tényleg még a 13. is fiú lenne-e...... :lol: :lol: :lol:
panna09

Sziasztok,

Panna, neked is nagyon szorítottam anno hogy kislány legyen...de akkoriban sorban mindenkinek kisfiú jött össze 3.nak. Ti akkor nem terveztek egyáltalán 4. babát?
Meskete, biztos fontos a pozitív gondokodás, de nem hiszem hogy sokat segít, mert itt tuti mindenki azt szuggerálta magának hogy kislány..kislány legyen és mégsem lett az. dejó lenne ha csak ezen múlna :lol: bár valahol olvastam hogy vki fogantatáskor arra gondolt hogy csak az x-esek csak az x-esek és összejött a kiscsajszi :shock:
Képzeljétek egyik ismerősöm dokija (akinek két kislánya van, és persze nagyon szeretnének kisfiút) megígérte neki, hogy összehozza neki 3-nak a kisfiút, valami injekcióról beszélt, hogy azt kapna peteéréskor..ti hallotatok már ilyet? Csak másodkézből tudom ezt az egészet, de szeretném majd megkérdezni személyesen is az ismerősömtől hogy konkrétan mit mondott neki a doki, és mekkora eséllyel ígért neki kisfiút, és egyáltalán mi ez a módszer.
Napsugár nagyon sok erőt kívánok Neked, végig izgultam hogy megtarthasd a babát, de most hogy nem úgy alakult, meg azért szorítok hogy minél előbb túl legyél a nehezén és újra jól érezd magad.
Judit, elküldtem az e-mail címem!

Roni
roni28

Sziasztok!

Roni hova küldted mail címedet? Kiváncsi vagyok én is erre az injekcióra. Majd priviben.
Panna gratulálok a harmadik fiúhóz, sokszor érzek én is így , ahogy te, de már nagyon várom a kisfiamat, valahogy most ráálltam, bár még ámulom a lányos kisruhákat mikor vásárolok.
Én is úgy gondolom hogy nekem csak fiam lesz, akárhány babát vállalnánk még. Nekem az asztrológus szerint most kislánynak kéne lennie, ebben nem hiszek.
Képzeljétek szombaton egy ér megpattant a lábfejemen, először pirros majd tiszta lila lett és nagyon fájt, most már jobb. És két napja zsibbad a combom külső oldala. Nektek volt ilyen, miért?

Kia, gyere majd ha lesz időd, tegyél fel képeket, várunk.
hju

Sziasztok!

roni, van ilyen tüszőrepesztő szuri. Én hallottam már róla. Teljesen legális meg minden. Mintha anyukám is kapott volna annó a lombikprogramjainál. De ezt majd megkérdezem tőle.
Aranyos vagy, hogy szorítasz, de nem igazán megy túl tennem magam rajta. Nagyon bíztam a pszichológusban, de az sem segített. :? Fogalmam sincs, hogy mit tegyek... :cry: Borzasztóan gáz, amit művelek, de egyszerűen nem tudom túl tenni magam. A pszichodoki azt mondta, hogy úgy gyászoljak, hogy minden nap gyújtsak meg egy gyertyát, emlékezzek, aztán a maradék időm töltsem a családommal és ne foglalkozzak vele. Lehet, hogy ez tényleg beválik valakinél?

Panna, örülök, hogy boldog vagy a srácokkal! :D Mekkorák is a te pasijaid?

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

Remélem mindenki jól!...

Most csak:

Judit, a terhesség alatt borul ugye a vérellátás is, tehát gyorsabb minden....nekem pl folyamatosan vérzett az orrom, de olyan gáz helyeken öntött el és akkora mennyiség...pl Auchan parkolója, mentőt akartak hívni, hiába bizonygattam hogy mindennapos.:-)
Említsd meg a dokidnak azért, de nekem rutascorbint kellett szednem, ez semmi extra, sok sok c-vitamin, meg még pár dolog, de nem "olyan" gyógyszer gyógyszer amitől tartani kellene....próbáld ki, de persze csak ha a dokid is rábólint!

Napsugár, sztem először is ne azt várd hogy egy-két nap alatt elmúlik, mert sztem ez pont erősíti az amúgy rossz kedvedet, mert várod hogy múljon, nem múlik, ez öngerjesztő és ettől még rosszabb lesz. NA, nem tudom érthető-e, de tényleg meg kell adni a gyásznak a maga idejét. Ez lassú folyamat sajna:-((( El sem tudom képzelni milyen lehet, rettenetes...++++++

Nálunk egy héten belül mindkét gyerekem elintézte magát arcügyileg, rémesen átrendezték a fejüket, Levi már jobb, neki kb fityegett a felső ajka, annyira szétszakadt, Zétinek meg eltűnt az két szem közötti homorú rész ma délelőtt, ott ültem és bőszen imádkoztam, hogy a növő vérömleny ne menjen rá a szemeire kétoldalt, mert nem fakadt ki, csak dagadt. Tiszta buci, lila....
A Ti fiaitok is ilyenek? Mármint szelesek, szeleburdik? Én ha 120000 évig élek sem fogom ezt megszokni...:-(((

Na, fel is keltek....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Napsugár, nagyon szorítok Neked és megértelek, hogy nehéz de csak arra tudlak biztatni, hogy már csak a Kicsik érdekében, próbáld meg mielőbb feldolgozni a történteket. Bármilyen nehéz is, ne azon sírdogálj, ami/aki nincs, hanem azokért örülj még jobban, akik vannak Neked :lol: :lol: :lol: Azok a kis Manók is érted és általad (jaajjjjj, milyen költői lettem :lol: :lol: ) vannak és biztos nem értik, hogy miért egy sírdogáló, szomorkodó, kedvtelen Anya bolyong ott körülöttük. Megértelek, hidd el és tudom, hogy "könnyű" innen a távolból "osztani az észt", de csak arra tudlak biztatni, hogy minden szereteted ömleszd most rájuk, 100x annyit fogsz tőlük visszakapni - nevetéseket, öleléseket, bújcsikat, gügyögibeszédet, kisgyerekillatot...... téged ez fog tudni majd meggyógyítani :lol: :lol: :lol: Ne felejtsd el, hogy ők nem tehetnek arról, ami történt és ne őrlődésre fordítsd fölös energiáidat, hanem a CsipetCsapatodra és ha belegondolsz mindenkinek ez lesz a Legjobb és előbb-utóbb téged is kihúz az öröm és a vidámság a szomorúságból. A jövőnek is csak így lehet nekimenni.......Hajrá!!!! Fel a fejjel! Próbáld meg - gyertyákkal vagy anélkül :lol: :lol: :lol: ( Depizini, agyalni, extrém dolgokat gondolni, sírdogálni, szenvedgetni.....pedig gyere ide hozzánk a topicra, majd itt összekaparunk!!!! :lol: :lol: )
Az én kis pasijaim: 6, 4 és fél évesek + a nagy "Öreg" pasi APA :lol: :lol: :lol: - hát nekem sem mindig egyszerű...... :roll:

Roni, a 4. baba kérdése igazából fel sem merült....... Nem tudom...... Talán, ha valaki 100%-ra igérné....... Imádom a gyerekeimet: gyönyörűek, okosak és makkegészségesek.....én nem tudom, hogy tudnék-e még örülni egy 4. fiúnak......már pedig, ahogy látjuk simán benne van a pakliban......nálunk topikosoknál meg aztán végképp...... különben is valahogy úgy érzem 3 gyerek bőven elég.....az elkészülések, utazások, alvás, napirendek......nehezen tudom elképzelni a következő babát..... ráadásul fiatalabb sem leszek már......de hát soha ne mond, hogy soha! :lol:
panna09

Judit, én a prividre küldtem a mail címemet...nem oda kellett volna? :oops:
Napsugár, szerintem is az idő segíteni fog, tudom sablonosan hangzik, de tényleg csak az segít (nálunk most több haláleset történt a családban, úgyhogy sajnos van fogalmam a gyászról... :cry: ), de ahogy Panna is írta a gyerkőceidből meríts erőt, aztán ahogy telik az idő majd mindig kicsit könnyebb lesz. De az is sokat segíthet, ha itt kiöntöd a szíved, kiírod magadból...
Aprooka, mi történt a kisfiaiddal??? jujj az én kisfiaim is állandóan kékek zöldek, főleg a pici, az nagy csibész :lol:
Panna, nálunk a 3. baba is még csak álom, sőt sokszor kettő mellett is azt érzem hogy bőven elég, meg végre tudnánk utazgatni már velük, jövőre már a pici is 3 éves lesz, ha meg tényleg lenne 3., újra kezdődne az éjszakázás stb..szóval néha még nekem is kétségeim vannak a 3.at illetőetn, de annyira nagyon jó lenne esélyt adni egy kiscsajnak...
Szerintem le a kalappal azok előtt akik 3 gyereket vállalnak, szerintem Ti nagyon ügyesek vagytok, főleg hogy sokan még a 4.-et is vállalnák :lol:

Ami ezt a szurit illeti, lehet hogy csak azoknak tud ez a doki segíteni akik fiút akarnak?? mert ők ugye kisfiút szeretnének. Lehet hogy ezzel a szurival tüszőrepedést ér el, és ha akkor "azonnal" együtt lesznek, nagy esély lesz a kisfiúra, lehet hogy lányokat nem is tud elősegíteni..na most már jó lenne ezt kiderítenem :roll:

Roni
roni28

Sziasztok!

Roni, a nagyobbik futóbicajjal esett el egy hete, ment a gáton a leejtőn és megrángatta a kormányt közben, mert az milyen buli. Szerencsére apjuk volt velük, én tutti szívrohamot kapok, férjem babakocsiban tolta haza, lejött a homloka, a fél arca,az álla, a vállába bellállt a kormány, az egyik kézfeje. De ezek főleg ronda horzsolások voltak, ellenben a felső ajka beszorult a beton és a foga közé, az szétszakadt és úgy bedurrant hogy egy napig nem is tudtam megnézni megvannak-e a fogai, mert rálógott az alsó ajkára szegénynek. Nagyon gázul nézett ki és még így is mázli hogy nem lett nagyobb baj. Egy hétig mindenki aki 2 méterről nézte, rosszallóan tekintett rám, hogy áfonyalekvárral etetem a gyereket és le sem törlöm, mert úgy nézett ki mint aki az egész fejét összekente.
Aztán amikor közelebb jöttek, jött a döbbenet (mert nem elég hogy nem törlöm még verem is.:-))) )
Na, neeeem, de tényleg érdekesen festett.

Zéti fiam, meg nem tudom mit csinált, nem láttam, mert mertem elfordulni....ott álltam amúgy tőle fél méterre amikor elkezdett üvölteni tegnap. Felkaptam sehol semmi fél percig, aztán egy bazi nagy vérömleny kezdett nőni a két szeme között az orra homorú részén. De akkora, hogy 1-2 percig leizzadtam hogy akkor most rámegy-e a szemére, mert akkor azonnal sebészet, hogy felvágják.De megállt, mindkét szemgödre sötét lila, este láttam hogy az álla is lilás. Sztem a füriszobába belógó házlábazatra esett pont úgy rá, de hogy hogyan?!

Nem is értem, komolyan, én úgy rettegek ezektől a balesetektől...tudom hogy elkerülhetetlen meg minden, de nekünk már annyi ilyen volt, igaz ezeknél nem komolyabbak, de én már ettől a szinttől is kifexem. Még jó hogy a férjem orvos, hidegfejjel kezeli a sebesüléseket, én kifutok a világból...

Amúgy a levlistán engem is megkavar kicsit, hogy többen olyan fiókról írnak, ami pasié, meg hogy itt nicknéven vannak, ott meg nem ugyebár....:-)

Amit felvetettél Roni, az logikus, a szuri sztem is csak fiút enged, pont a repesztés miatt...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni a levlistához.
Zsó, én is kifekszem a sérülésektől, szerencsére nálunk még nem voltak olyan nagyon komolyak, egy állsérülés volt a legsúlyosabb, kis sebösszehúzó-tapasszal megoldottuk. De én ilyen helyzetekben teljesen lefagyok. :)
Napsugár, szeresd a fiaidat, aztán majd minden megoldódik, meglátod.

3+1
laura0606

Sziasztok!

Köszönöm!

Ma csak írok.... holnap vissza is olvasok - remélem...

Mi jól vagyunk....

Liza szopizik... a hasa már ritkábban fáj - neki az Infacol jött be nem az Espumisan (Levinek pedig ez volt jó).. bár nem is eszek olyat, amitől talán fájhat...

Mérleget nem tudtunk szerezni - sajna - bérelni nem akarunk... Kedden (28-án) megyünk az egy hós vizsgálatra... kiváncsi vagyok, hogy mennyi már... Biztos elértük már a 4 kilót... mert imád enni... a hasa sem kicsi, a combocskák is nőnek szépen :D

A popóval van egy kis gondunk... azt most ecsetelnem kell - piros... azt mondja a doki, hogy érzékenyebb a bőre :roll:

Levi bölcsizik, így van egy kis időm mindenre... féltékenység még van, de szereti a hugit... puszilgatja, simogatja...

Hétfőtől van fülbevalója...
Kép
Kép

A szülés:
2011. május 29-én kb 17 óráig nem is gondoltam volna, hogy néhány óra és találkozok életem második kis csodájával..
16 körül ettem... nem keveset... nagyon éhes voltam...
17 óra után néhány kis pukkanást éreztem és hallottam a pocakból... arra gondoltam, hogy a magzatburok... de nem az volt...
Néhány perc múlva kis görcsök jelentkeztek... és úgy, mint Levinél... kb 20-30 mp-ig tartottak, 3-7 percenként... össze-vissza...
Ezek kibírhatóak voltak... elkezdtem őket mérni.. közben összepakolgattam még azokat , amik hiányoztak és Levinek is egy kis ruhát, mert a nagyszülők vigyáztak rá este...és éjjel... és szóltam Apának, hogy ne ijjedjen meg, de ma szülünk...
18 óra előtt lezuhanyoztam és felhívtam a nődokit...
Elvittük Levit Anyósékhoz és 18:30 körül elindultunk a kórházba...
Az ügyeletes doki megvizsgált.. azt mondta 6 ujjnyi.. magzatvízvizsgálat is volt...
A víz kicsit zavaros volt...
A beöntést most is megúsztam, mert nem akarták, hogy megrepedjen a m.burok...
19 után felmentünk a szülőszobákhoz, Apa átöltözött, engem az ágyra fektettek, közben megérkezett a dokim is...
Ekkor változott meg a nagylány neve... Izabell helyett Eliza lett...
Szülésznőt nem választottunk, de egy nagyon kedves nő volt épp akkor éjszakás...
Kicsit más volt itt egy szülőszoba, mint Bp-en... (szebb, jól felszerelt...)
Előkészítettek mindent, pár mondatot beszéltünk a nődokival - közben szívhang-ot néztek, megvizsgált... és akkor már teljesen kitágultam... de a méhszáj még nem tűnt el, így egy kicsit visszatartotta Lizát... de nekem már nyomnom kellett...
Apa a fejemnél állt és segített emelni a fejem, legyezett, mert olyan meleg volt... (meg is jegyezte, hogy Bp-en végignézte a kisfia születését... itt sajnos nem látta...)..
Azt hiszem kevesebb idő és tolófájás alatt született meg Liza, mint Levi...
Volt gátmetszés ismét, ami egy kicsit nagyobbra sikeredett most... (1 cm-rel nagyobb volt a feje is)
20:15-kor megszületett a nagylányunk, Eliza.
1-2 percre megkaptam... aztán elvitték... Apa elkísérte..
A varrás most sem volt kellemes... ezt nem akarom még1x érezni...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Köszi a vigasztalásokat, mindent megteszek, hogy kilábaljak ebből a gödörből. :roll: Csak előre! :D

Kia, szuper sztori! Mindig vágytam egy ilyen gyors szülésre! :wink: Persze biztos fájt, de jobb, ha gyorsaban lezajlik, mintha órákig húzódik, igaz? :roll: Nagyon szép kis fülbevalós csajod van! :D Hihetetlen, hogy már 1 hónapos lesz. :o Már vénlány! :wink:

Kicsit eltereltem a gondolataimat és egy kiskutyán jár a fejem. Apa belemegy, de a vele járó gondokat rám bízza. Na persze... Vannak érvek mellette és ellene. Igazán a téli időszak aggaszt, amikor a fiúkat itthon hagynám inkább, minthogy rángassam őket esőbe, hóba, fagyba kutyát sétáltatni. Szóval nem tudom mi legyen. Jó lenne egy kis simogatni való "vakarcs" és a fiúk is szeretnék, de....
Van köztetek kutyás? Tapasztalatok? Segítsetek! :?

napsugár

napsugár08

Nagyon szép, gombóc lett a csajszid Kia!:-)

Napsugár, mekkora a kertetek? Csak a séta miatt kérdem....mienket nem is lehet vinni, érdekes stori, de így is megvan, sőt!!!:-)
Szóval sokmindentől függ, pl agarat ne vegyetek, azt futtatni kell napi 10 kilcsit.....milyen fajtára gondoltál?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Hát ma voltunk 4d ultrahangon,és most már mi is láttuk a nunust sajnos.Úgyhogy ha esetleg nem történik valami csoda így is marad.A szobája most már tuti rózsaszínű lesz neki is.Úgy döntöttünk apával akkor legyen a neve Hanna Kitti.(Jaj istenem de jó lett volna egy édes kis Milán!!!)Egyébként tiszta apja,még a szája is.Le sem tagadhatná.Majd próbálkozom kép feltöltéssel valamikor.
Kia!
Én is ilyen szülést szeretnék.Vagyis majdnem mert nekem 45 perc az út a kórházig.Nagyon aranyos baba a lányod.A pocakja remélem már minél kevesebbet fog fájni.
Napsugár.Nekünk van egy barna boxerünk aki 1 éves(Liza a neve,mert nálunk még a kutya is lány) :D Hát egy ördög az biztos.Nagyon játékigényes kutyus.
Aprooka!
Nekem a lányok ugyanilyen elevenek még most is,pedig már öt évesek.Fejjel ment lefelé a betonlépcsőn tavaly nyáron,beszoritotta a lábát a kerítésvas közé hogy szét kellett feszíteni,kiharapott a nyelvéből egy darabot ugy hogy oldalt most is hiányzik belőle egy rész!!(Ja és a legszebb az egészben ezt mind 3 nap alatt!!)néha én sem merek félrenézni sem,mert akkor tuti történik valami.
Remélem nektek jobban telik a hétvége.(Mi betonozunk,vagyis a fiúk!)
Fel a fejjel és kitartást mindenkinek.
Üdv
Linda[/img]
linda22

sziasztok!

Linda, hidd el, fő hogy egészséges legyen. A 3 lány inkább apának rosszabb nem? nálunk meg én leszek "elnyomásban." ez a sorsunk, nem irhatjuk felül. De én már nagyon várom, hogy a kezemben tarthassam, őt is annyira fogom szeretni, mint a másik kettőt.
és ne felejtsd. nincs 2 egyforma gyerek még testvérek között sem.

Napsugár: remélem már jobban vagy és a gyerekeidnek élsz! hidd el, ahogy előttem is írták, élj a gyerekeidnek és ne nézz hátra a múltba!
Az segíteni fog. (bár könnyű nekem papolni)

Judit!

voltál 4D-n vagy dokinál? és mi volt? egészséges, minden ok vele? fütyis még? nem írtál semmit.

Aprooka:
nem semmi mik történnek a gyerekeiddel. nálunk a nagyobb nem szeleburdi, ilyenek nem történnek vele. a kisebb meg eleven jóval, de ügyes is valahogy, hála a jó égnek.
én nagyon aggódós vagyok, nem is bírnám, ha ilyenek történnének velük.
bascha
Budapest

Sziasztok!

Golden retrieverre gondoltam, de már majdnem teljesen lebeszéltem magam róla. Talán majd később. Minden (sétáltatás, etetés, stb..) rám hárulna vele kapcsolatban, ami elég nehéznek tűnik, a másik dolog, hogy ha apa nem tud munkahelyet váltani, 3 gyerekkel kell majd hóba-fagyba-esőbe kutyát sétáltatnom, amit meg nem akarok. Majd ha itthon lehet őket hagyni egyedül, lesz kutya. Addig legfeljebb halazom meg virágozom. :wink:

Hihetetlen... erősödött az lh tesztem. Talán egy hajszállal halványabb a kontroll csík, mint a teszt csík. Kíváncsi vagyok milyen lesz holnap. Vagy holnap lesz teljesen pozitív, vagy a mait kell annak vennem, még nem tudom, de az biztos, hogy holnap lesz Jónás-napom. Kiráz a hideg. Holnap reggel mérem még a hőm (ma 36.5 volt) és este tesztelek is, kíváncsi vagyok! Az tuti, hogy elkezdem a gyógyszert a következő vérzésnél, ami elméletileg a hónap első hetében jön. :roll: Viszont ebből és a februári szintén késői peteérésből (amiből baba lett) kiderül, hogy rövid a luteális fázisom, ami (ahogy olvastam) sárgatest elégtelenségre utal. Azt írták, hogy normál esetben 12-16 nap, nálam ez most, ha minden igaz és 28 napra jön meg, 8 nap lesz. Visszaszámoltam és februárban is így volt. :? Holnap írok, hogy mi volt. :)

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

Levi sajnos beteg...
Tegnap délután 38.7 volt a láza, este már 39.2... ma délután ismét 38 felett volt...
Apa Bp-en... így a dokinő kijön délután és megvizsgálja..

Most mindketten alszanak... addig gyorsan írok...

Kedden voltunk az 1 hós vizsgálaton..
Liza 4600 g egy bodyban... (2 hete 3700 g volt :lol: )

Kép
Kép

Szerencse
A névváltozás...
Apa nagyon ellenezte az Izabell nevet, így a szülőágyon beszéltük meg, hogy oké, nem lesz Izabell, de nekem kell az Iza vagy Liza név... így lett Eliza.

Dodomami
Neme?

Napsugár
Gratula az ovihoz!

Kutya
Nincs, de szeretnék...

Roni
Szia!

Panna
Köszi!
Tej... lehet nekünk is ártott... pár napja alig eszek - iszok tejes dolgot...
Borsó, káposzta, bab.. stb - ezeket pedig nem eszem ..
amióta megszületett..

Hju
Jobbulást! ...zsibbadás...

Zsó
Orrvérzés...
Nekem is volt..
Hetente 1-2 alkalommal...

Linda
Nagyon szép neve lesz...
A Hanna nekünk is benne volt az utolsó 5-6 névben...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Most megyek mert Magor éppen indiánost akar játszani..
Szép napot mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humadene 2012.09.06 19:48-kor.
humadene
Jánossomorja

sziasztok!

megint eltűnt szinte mindenki, aztán látom, hogy mégsem...

Gratulálok a 4. babához, még csak halkan. Le a kalappal, hogy bevállaltad. nekem 4 gyerek már sok lenne. és még fiatal is vagy. én már lassan 35 közelében járok.
hogy-hogy kiderül a neme 3 hét múlva?teszttel, vagy vérvétellel?

Kia, szép gömbölyű a kislányod!

Dodomami, eltűntél? mi lett a 4d eredménye? a zártba sem írtál.

lányok, ki merre megy nyaralni, hogy vagytok? Meskete, Laura, Napsugár?
bascha
Budapest

Sziasztok!

Humadene, örülök, hogy végre ide is írtál! :D Rettentően izgulok érted, minden nap gondolok rád, amióta beszéltünk. :wink: Remélem hívsz, ha túl vagy az uh-n! :!:
Ma megjött, elkezdem szedni a fogamzásgátlót. :?

Nyaralni mi sajna nem megyünk, de tervezünk több programot. Állatkert, közlekedési múzeum, stb...

Majd jövök, most mennem kell. :?

napsugár

napsugár08

Sziasztok!

Köszönöm!

Humadene
GRATULÁLOK! ...és DRUKK++++ az UH-hoz!
Hajrá Emese! (ma lesz a névnapja :wink: )

Napsugár :roll:

Levi még beteg... egy kicsit, de vasárnap este ismét csinált magának és Apának programot...
Beverte a fejét a radiátorba.. mindenhová felmászik... most épp a játék babakocsira állt, ami kigurult alóla :(
Szerencsére csak kis sérülése lett...

Kép Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm..
Köszönöm Kia hogy figyelmeztettél a mai napra. bedobok egy szelet sütit!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humadene 2012.09.06 19:49-kor.
humadene
Jánossomorja

Szia!

Rosszullét - nekem csak ritkán volt...

Sajnálom, hogy műteni kell a nagyfiadat...
Hány évesek a fiúk?

Kedden mi is megyünk nődokihoz... úgy elrohant ez a 6 hét... :roll:
DRUKK az uh-hoz!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

... bocs, nem ide akartam tenni

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Én sem voltam mostanában, rossz volt a gépünk!

Kia! Gyönyörű ez a lány!!!!! Milyen ügyesen emeli már a fejecskéjét!

Humadene! Nagyon örülök, hogy minden rendben! Izgultam, mert mióta utoljára msn-eztünk valahogy nem jött össze a kommunikáció! Majd írok megint, de lehet, hogy mailt! Annyira, de annyira drukkolok!!!!!! Márcsak azért is, mert a druszám lesz!!!! :D

Laura! Írj Baschának egy privit és akkor feltesz a levlistára.

Nálunk rendben van minden. A nagyok nekem is nagymamáznak két hétig. Marcit még nem adom, nem is tudnának vele mit kezdeni. Nyaralni a Balatonra megyünk augusztusban, addig itthon tombol a banda!

Olyan rég írtam, hogy nem is tudok már egyenként reagálni, pedig mindig annyi mindent írnék.

Dodomaminak itt is gratula a kislányhoz!!!!

A legközelebbi babánk Bascha babája, ugye? Akkor neki mennek a drukkok a szüléshez!

Igyekszem gyakrabban jönni!

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Kia, gratulálok a szépséges lánykádhoz!
Humadane, minden elismerésem 4eskéhez! Negatív véleményekkel ne törődj! Ti szerettétel volna ezt a babát, fel tudjátok nevelni más ne szóljon bele!
Napsugár, jó hogy jobban vagy. Kutyás témához akartam írni, hogy imádom a kutyákat, de jól gondold meg. Plusz egy gyerek egy kutyus... Nekünk eddig csak németjuhászunk volt, a családban pedig van egy szálkásszőrű tacsi, ő is aranyos. De számomra a njuhász A KUTYA. :)
Dodomami, itt is hatalmas gratula!
Meskete, de jó hogy két hétig mamáznak a nagyok. Nálunk Peti ma ment az első táborába, úszótábor... Remélem tetszeni fog neki.
Ne csináljak egy rendes levlistát? Megkaptátok a múltkori levelemet?
Hju, hogy van a lábfejed? JObb már?

3+1
laura0606

Bár arra kíváncsibb vagyok hogy neki vajon eszébe jutott e a dolog..
Mindenkinek szép napot, és jó babázást, szívesen lennék már kia helyében...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humadene 2012.09.06 19:50-kor.
humadene
Jánossomorja

Sziasztok!

Humadene! De jó! Jó olvasni a soraidat, tényleg sugárzik belőlük a boldogság! A rosszullétek meg hamar elmúlnak, pár hét és nem is emlékszel! Én mindig a középidőszakot szerettem a legjobban. Akkor voltam a legkiegyensúlyozottabb! Nagyon izgulok a 4D-n és persze drukkolok! Bár ugyebár ez a dolog már eldőlt úgy 10 héttel ezelőtt (ugye kb 10 hetes a Pocakbaba?), de azért veled együtt várom én is!
A negatív véleményekkel tényleg ne is foglalkozz! Mindenkinek más az értékrendje. Én pl nem tudom megérteni azt, aki pl egyáltalán nem akar gyereket, vagy csak egyetlen egyet. Így akkor mi, nagycsaládosok is beszólogathatnánk nekik, csak a másik oldalról.
Nekem most késett a mensim pár napot, de tudtam, hogy semmi komoly, inkább csak melegem volt, ez pár napot be tud kavarni nálam. És még most az volt a megállapításom, hogy nincs itt az ideje az újabb babának, mert bizony inkább féltem, megijedtem a lehetőségtől, hogy mi van, ha mégis baba... Szóval mindenképpen várok. De a legmeglepőbb, hogy Apa teljesen normálisan állt a lehetőséghez, nem hurrogott le, hogy elvetetnénk stb.... Szerintem meggyőzhető lesz pár év múlva.

Laura! Hogy megy Petinek az úszótábor? Jártatok már eddig is ovis úszásra, vagy most barátkozik a dologgal?

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok lányok!

Nagyon jó ez a fórum, sehol máshol nincsenek ilyen érdekes infók arról, hogy hogyan is kell kislányt csinálni. Márpedig én nagyon lányt szeretnék, és ezt tényleg csak az tudja megérteni, aki hasonló cipőben jár. Ezért írok ide, mert látom, ez egy befogadó közösség, és tapasztaltabbak is vagytok nálam. Én még most kezdtem nemrég az lh tesztelgetést, hőmérőzést. Azt hittem egyértelműbb lesz a peteérés időpontja. Kérlek lécci lécci adjatok tippet, hogy nekem mikor lehetett! megpróbálom csatolni a júniusi tesztelésem. előre is nagyon köszönöm a hozzászólásaitokat!
Kép lh
(a 15. ciklusnapon elkezdtem egy másik tesztet is, hátha okosabb leszek, de nem lettem :) )

szép napot mindenkinek!

akarya
akarya

sziasztok!
Kicsit haldoklik a topik...:(
Remélem nem pár hét, hanem pár nap,és könnyebb lesz, egyébként nem akarom elkiabálni, de ma már jobban vagyok, remélem tartós lesz. Elvileg a 11.héten elkezd rohamosan csökkeni a hcg szint. Szóval bízok abban,hogy innentől szépen lassan elmúlik majd,és 2 hét múlva már tényleg nem is emlékszem arra hogy milyen szar is a hányinger..
2 hét múlva megyünk 4d.-uhra.. Hát bevallom izgulok, és mennék is meg nem is, de a kíváncsiságom azért sokkal nagyobb mint a félelmem a fiútól.. Szorítsatok nekem...

Emese: Nagyon nem voltam jól esténként, és nem tudtam géphez jönni, vagyis álmos is voltam, én aki 11 előtt soha nem aludt el, most 9kor már az igazak álmát alszom, és délután is képes lennék aludni..
Remélem már tényleg hamar elmúlik ez, mert nyomasztó.. Szóval amikor beszéltünk, másnap volt itt, és egy kisfiú volt... De mindenképpen ha túl leszek a nehezén akkor beszélünk..

Napsugár: mi van veled, megint nem lehetett elérni telefonon...:(

akarya: hát én nem sokat teszteltem lh tesztel, tehát tapasztalatom sok nincs, de szerintem itt valami nem stimmel, ugyanis sok a pozitív, amiből egy cikluson belül csak 2.-nek szabadna lenni.. Szerintem el kellene menni dokihoz... Mondjuk én is olyannal teszteltem mint a zöld végű, és nekem abban 2 pozitív volt egymás után, és utána negatív volt... Vagyis a zöld szerint a 17. napon volt péd.. de érdemes lenni figyelni a következő hónapban is...
humadene
Jánossomorja

Sziasztok!

Humadene, pedig nem voltam kikapcsolva hétvégén. :( Majd legközelebb sikerül. Mikor mész pontosan uh-ra?

Akarya, próbáltál már hőmérőzni? Szerintem ha kiegészítenéd a tesztelést hőmérőzéssel, talán okosabb lennél. A zöld szerint tényleg a 17. cn-on volt pé-d, na de a másik... :roll: Egyforma érzékenységűek, vagy különbözőek? Hallottam olyasmit, hogy az se jó, ha túl érzékeny a teszt.
Neked van kisfiad, hogy ennyire szeretnél kislányt, vagy első baba lesz? Mesélj valamit magadról. :)

Mostanában megint állandóan kérdezgetik idegenek (meg ismerősök is), hogy mikor jön a negyedik? :? Elmentem valamelyik nap vásárolni, vettem felvágottat, erre megkérdezi szeletelés közben... Utána meg elmentem a zöldségesbe, ott is... Kezd nagyon zavarni, félek nemsokára valamelyiknek beszólok, mert már nem vicces. :( Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Ha velem van mind3, nem tudják kikerülni a kérdést. :x

Szerintetek ki lehet venni 6 órában a szabikat? Ha kiadják tovább fog tartani, vagy naponta bukom 2 órányi pénzt? Októbertől ki kell vennem a szabijaimat, de hivatalosan gyes mellett csak 6 órában lehet dolgozni. Nem mondanám le a gyest, de akkor hogy lehet ezt megoldani? Azt hallottátok, hogy főállású anyaság mellett is már lehet 6 órában dolgozni? Szerintem ez tök jó. :o

Ja, kutya helyett lettek halaink. :lol: :lol: :lol:

Laura, készülsz a decemberre? Szoktam rád gondolni, hogy nemsokára itt van. :wink: Diétázol már, vagy csinálsz valamit?

napsugár

napsugár08

Sziasztok!
Köszi a véleményeket! Kicsit megijedtem, hogy tényleg túl sok a pozitív nálam, és nem tudtam hogy ez baj. Megnéztem és 40es érzékenységű az a teszt, ami sok + napot mutat. Az most érzékeny vagy pont hogy nem az? A zöld pedig 25ös. Már nagyon belekavarodtam :(
Most keresek dokit, mert az enyém nem szülésznősködik már, majd ha találok megkérdezem hogy mia a probléma. Hőmérőzök is egy ideje, és a szerint is a 17. ciklusnapon volt a peteérés. Illetve a testem is jelzett azokban a napokban, szóval biztos ovuláltam ottan körül. Csak hát itt 1 nap is számít a kislányoknak :D
Egyébként most tervezzük az első babát, és nem tudom miért vagyok ennyire kislány párti. A férjem kicsit idegenkedik attól, hogy ennyire megtervezem meg kiszámolom meg tesztelgetem a dolgot, de én mindent megteszek egy kislányért :) Ca és Mg vitamint is szedek, az étkezésre is próbálok figyelni. Aztán meglátjuk hogy sikerül-e egyáltalán teherbe esni, mostanában olyan sok rosszat hallani.
Napsugár- a szabikkal kapcsolatban nem biztos hogy jól értem a kérdést, de amúgy úgy működnek, hogy ugyanannyi nap jár mintha 8 órás lennél. csak ugye egy nap itt 6 óra, egy szabi 6 óra. Vagy nem ezt kérdezed?
kitartás mindenkinek a kánikulához!
akarya

ui.: kicsit megnyugodtam, arról az lh tesztről, ami sok pozitívat jelzett, sokan írták hogy nem jó, mert nekik is sok nap pozitív. lehet át kell térnem egy másik márkára. a végén 100 tesztet fogok csinálni naponta :)
akarya

megjöttem a fórumra és mindenki eltűnt :(
remélem nem miattam van :)
akarya

Sziasztok!

Szia Akarya! Üdv közöttünk! Általában hullámzó a dolog, tényleg néha jól eltűnik mindenki, aztán belendülünk megint. Nálam is általában attól is függ milyen hangulatban vagyok épp, milyen állásponton vagyok a negyedik babám kapcsán. Néha azt érzem csak ismételgeni tudom magam. Máskor meg olyan jól esik kibeszélni, elmondani a dolgokat, mert tudom, hogy itt más is küzd ilyen lelki problémákkal.
Nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön elsőre a kislány! Bár az utóbbi időben egyre inkább az a véleményem, akár itt is, ha visszaolvasunk kinek hogy, s mint sikerült, de az ismerőseim között is, hogy ember tervez, Isten végez.. Praktikák ide, vagy oda, szerintem tök mindegy. Aki praktikázott nem jött össze, aki nem praktikázott összejött.... Na, de tényleg nem akarlak letörni, fő a pozitív gondolkodás, hajrá kislány.....

Napsugár! Nekünk is vannak halaink, 300 literes akváriumban. Szép, de gondozni kell, hogy ne legyen algás, békalencsés, csigás stb.....
Nem is tudom mit lehetne válaszolni a 4. gyerek után érdeklődőknek. Talán ezt is lazán, "majd meglátjuk mit hoz az élet" címmel. Nem tudom, de tőlem is szokták kérdezgetni.

Többiek? Tényleg, merre vagytok?

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Segítsetek, mert kikészülök. :? Egy ideje előjöttek a fogamzásgátló mellékhatásai, és nehezen bírom őket. Már egy jó ideje hőhullámaim vannak, ráadásul ez az 5. napja, hogy mindjárt megjön érzésem van turbó változatban. A hőhullámot még csak elviselném, de éjszaka már nem bírok aludni a "hasfájástól". Napközben állandóan aludnék, éjszaka meg nem tudok elaludni, szörnyű... Mikor fognak ezek elmúlni? Ja, és a libidómnak annyi. Már nem is vagyunk együtt a férjemmel. Azt olvastam, hogy hozzá kell szoknia a szervezetnek a hormonokhoz, de nem vagyok egy kitartó típus. Ha ez így fog menni a második levélnél is, a harmadikat már nem fogom beszedni. :( Vannak tapasztalatok ilyesmivel kapcsolatban? A No-Spa segít?

Meskete, nekünk csak egy kis akváriumunk van. Szeretnénk majd csináltatni szép nagyot, de először a lakást kéne lecserélni hozzá. :wink:

napsugár

napsugár08

Szia Napsugár!

A fogigátlónál elvileg tényleg 2-3 hónap, amíg alkalmazkodik a szervezet. Szerintem az Algoflex-M, vagy a jó öreg Meristin (forgalmazzák még?, azt se tudom) biztosan segít, mert azok ugye kifejezetten a méhizomzat görcseire vannak kifejlesztve. Amúgy szerintem normálisak ezek a dolgok, a szomszéd csaj is pár hónapja kezdte újra a gyógyszert és neki is elég erős görcsei voltak, aztán pár hónap és elmúltak. Persze nyilván, ha nagyon erősek, vagy bármi rendellenes van, inkább menj dokihoz! A libidóval viszont nem akarlak elkeseríteni, de nekem még a második baba után mikor használtam egyfajta fogamzásgátlót (Nuvaring gyűrű), sajnos úgy is maradt végig a béka feneke alatt a dolog, amíg használtam a gyűrűt. Ez a szívás amúgy, pláne az én koromban már. Hormont nem nagyon akarok szedni, talán 35 fölött fel sem írja szívesen a doki. A spiráltól idegenkedem, az elköttetést a dokim még nem javasolta. Meg amúgy én szeretem a hormonjaimat. Érzem a hullámzást, peteérés környékén pl kifejezetten jobban kívánom a szexet. Mikor volt ez a gyűrű olyan egyforma volt minden nap, még konkrétan az együttlét sem volt olyan jó. Szóval így akkor egyenlőre marad nálam a naptármódszer.

Humadene! Te, mint jóslásokban jártas, szerinted létezik olyan, hogy egy rokonom (konkrétan a nagynéném) megkérdezte egy jóstól, hogy az én következő babám milyen nemű lenne és azt a választ kapta, hogy az is kisfiú. Szóval, hogy egy személy nem is magának jósoltat, hanem egy rokonának? Ilyen átlátásokra képes lenne egy jós?

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!
Köszi a drukkot Meskete, rám fog férni. A neten már kiolvastam minden erről a témáról szóló fórumot, és menet közben írtam kinek jött össze az időzítéses módszer. (nem vagyok kattant, csak nagyon-nagyon kíváncsi :) ) Csak az olyanokat vettem figyelembe, akik tényleg tudták mikor volt a peteérésük. Fele lányra, fele fiúra hajtott kb, és 80%uknak sikerült. (kb 90 emberből 77nek) Egyébként én is úgy gondolom, hogy meg van ez már írva a nagykönyvben. De azért próbálkozom.
Napsugár, milyen fogit szedsz? Szerintem, ha nem enyhülnek a tünetek kérdezz rá a nőgyógyászodnál, hogy ne váltsatok-e. Úgy hallottam, hogy nem mindegyik gyógyszer válik be mindenkinél, lehet van olyan ami pl Neked tökéletes, másnak meg nem, és fordítva. A libidó pedig hát…én ezért félek újra szedni majd. Tényleg szinte sehol sem volt, míg szedtem.
Meskete – a naptár módszer bejön Nektek? Az a legszimpibb védekezési mód mert természetes, csak hát nem tudom mennyire biztos.
Jóslásokkal kapcsolatban, egy ismerősöm anyukája jósoltatott az ismerősömről és két különböző jósnő is ugyanazt jósolta. Azt még nem tudjuk hogy bejön-e, de fura hogy ugyanazt mondják. Humadene miért vagy tapasztalt ezen a téren? Jósoltatni szoktál?
Szép napot Nektek!
akarya
akarya

Akarya! A naptármódszer a legkevésbé biztos módszer, sajnos. Nem is lehet könnyelműsködni, csak pár alkalommal, a többinél "kiszállunk a végállomás előtt". Általában közvetlen a mensi előtti, illetve utáni napon engedjük meg magunknak, hogy nem védekezünk. Nekem szerencsém van, mert mindig érzem a peteérést, szúrkál a petefészkem, felpuffadok stb., így elég jól be tudom azonosítani, mikor nem szabad egyáltalán védekezés nélkül a szex. Persze így is benne van a pakliban, hogy besikeredik egy bébi, bár mi évek óta ezzel védekezünk és még eddig váratlan dolog nem történt. Szerintem ez a módszer abszolut azoknak való, akiknél nem okoz problémát, ha baba lesz belőle. Én amúgy most kifejezetten erre "hajtok", ha lehet így mondani, ha ezalatt a pár év alatt véletlenül jönne egy baba, tuti megtartanánk, de élesbe nem biztos, hogy meg fogjuk próbálni.
És már egészen jól alakulok, kezdek megbarátkozni azzal, mi lenne, ha 4 fiam lenne!

:D

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Sziasztok!

Most csak írok... remélem nemsokára vissza is olvasok...

Nálunk zajlik az élet...
Levi nagyon rosszcsont... most bölcsiszünet van... de augusztusban még megy egy kicsit a barátokhoz... mert szept-től ovi...
Szereti a tesóját, mindig puszilgatja...
Liza éjszakái változóak.... van, hogy 5-6 órát is alszik, de előtte még van esti sírás... lassan 2 hónapos... imád enni, már 5 kiló felett van...

Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humadene 2012.09.06 19:51-kor.
humadene
Jánossomorja

Köszi Meskete, Laura!

Humadene
Köszi!
Gratula a jó hírhez és drukk a következő UH-hoz (a 4D-hez)!
..és a 9. évhez is Gratula!

A szülők... :cry: Nagyon sajnálom, hogy ilyen a kapcsolat... és fura, hogy csak nekik "egy unokájuk van"...

Jó nyaralást!

Akarya
Szia!
Drukk a kislányhoz ++++++++

Napsugár
A halak sem rosszak, csak nem lehet úgy játszani velük :lol:

Sajnálom a hőhullámokat, hasfájást :(

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza