Sziasztok!!!
Bocsesz, h. így eltűntem, de nem voltunk itthon a héten. Keresztelő után azonnal indultunk nyaralni. Szombaton mindent összepakoltam, aztán vasárnap a nagy esemény után irány Horváto
A keresztelő jól sikerült nagyon, Zorka a felétől aludt
majd dobok képet holnap. Azaz, maga a keresztelő csak 20 perc volt, de illett ott maradni az istentiszteleten. A nyaralás is szuper volt, csak rövid, de ott legalább szép idő volt! Fürödtünk is (a tengerben is
), sokat pihiztünk, Zorka élvezte a sztáréletet
Nem is tudom, mi lesz velünk holnaptól, amikor csak kettecskén leledzünk majd
Zorkának is még csak 2 foga van kint, de most újra nyáladzik, mint egy masztif, úh. remélem jön a többi is, mert nem hajlandó enni
Angie, csüt-ön megyünk méretz/c/dsz...kedni
qrvára nem tudom, hogy kell leírni... de szerintem nem nagyon hízott a kisasszony. Lehet, most már muszáj lesz leállnom a napközbeni szoptatásról, csak az a baj, h. éjszaka után nem eszik reggel, csak dél körül tejet és utána csak fürcsi után, de lassan az az érzésem, h. olyan mint Ebba Jankócija, aki fénnyel is tud táplálkozni
Bébiételt pár napja rühelli (nyaraláskor csak azt kapott), viszont amit mi eszünk az jöhet neki: kenyér sajttal, banán fém! kiskanállal, sárgabarack harapdálva, szóval semmi babás... kicsit aggaszt a dolog, mert most még a gyümipép sem kell neki, amit eddig imádott, Sinlac és társai szóba sem jönnek nála
Fiúk csodaszépek!!!! Zsombi ilyen szépen ül???
Kendő csúcs!
Eclipse, Molli emellett hányszor szopik???
Mandula, a kengurut nem ajánlanám, ahogy szerintem itt senki sem! Egyrész ennyi idős babát már nem célszerű elől hordozni (főleg nem kifelé, ahogy sok szülő viszi a picijét
), másrészt nem jó a súlyelosztás és a kicsinek nem egyenletesen terheli a gerincét, mert az alsó csigolyán "ül", nem terpeszben! Max. csak pár perc erejéig tedd bele... szerintem... A mei tai viszont szuper, de csak háton, mert elől abban is nehéz már! Nekünk háti csatos hordozónk van (Bamberoo) és mei tait is próbáltuk, de a kenguru ezekhez képest nagyon nem az igazi!
Tatjana, hajrá állásinterjú!!! Remélem, ügyes leszel az angollal!
Vikoo, mi még a 3-as Pampers-t használjuk, hiszen még csak 7 kg Zorka! Vettünk Huggiest, de egy f@s, se füle se farka...
Alig várom, h. elfogyjon!
Zorka az ágyában csak éjjel van, de pl. nyaraláskor volt, h. nem csak 1x kelt enni, hanem 3x
Szerencsére szopi után bealszik és vissza tudom tenni az ágyába, de napközben csak a franciaágyon horpaszt, mai már jól körbe kell párnáznom!
Hajnii!!! Boldog Szülinapot!!!!
Ja azt nem is írtam, h. miközben mi nyaralgattunk, leolvadt a hűtőnk
A szomszédék voltak halakat etetni és ők vették észre... természetesen minden kuka... még jó, h. fél évig fejtem a tejet
ezen kívül húsok, sajtok, stb... olyan rohadt büdös van még mindig, pedig a barátnőm kitakarított... szegény, azt mondta, h. majdnem behányt. Nem csoda még most is émelygek kicsit ettől az édeskés szagtól... blöeeee....
Rabbe, lehet nekünk is újra kenyerek kell sütnünk, mert nem bízom ezekben a bolti, kenyérnek mondott izékben