Sziasztok!
Na úgy néz ki, hogy három fiam lesz
Nekem ez már csak így megy
Ollllyan szép volt! Édes, aranyos, egészséges
Mindenét láttam, pedig ez egy elég alap ultrahanggép, integetett, fogta a fülét, szopta az ujját, szembe is nézett, kis ufófeje volt, aztán profilból is, úgy meg olyan szép
Majdnem 9 centi volt az ülőmagassága, 3,35 a buksija, pár nappal nagyobb a koránál, a hasa meg egy héttel
Ééés visszakaptam a két napomat, átszámoltattam még egyszer a dokival, és rájött, hogy ma vagyok 15 hetes és nem december 24-ére, hanem 22-ére kell kiírnia
Most agyalunk a neveken újra, mert valahogy úgy érzem, hogy az ő neve nem Bercel, van négy és majd ezekből súgja meg
Bejött, hogy a vonalzó jósolja meg a nemet
Böbi, akkor Neked is fiad lesz
Na miről is volt itt szó? Olvasok is azért
Ja, kilók. Nekem is van pici túlsúly, de csak pár kiló. "Lánykori" súlyom 64 kiló, Marcival innen indultam és 76 lettem. Regővel 71-ről indultam, és szintén 76 lettem. Most meg 73-ról indultam, és nem hiszem, hogy 76 leszek
de egyelőre 72 vagyok. Ez így egész sok, nyolc kiló plusz az eredetihez képest, de valahogy úgy megváltozott a testem, a két gyerek között voltam 69, és úgy már tök vékony voltam. Szeretnék egyszer 64 lenni, de szerintem vékonyabb lennék már úgy, mint Marci előtt. Lehet izmosodtam a gyerekektől
AFP: végülis így egy hét múlva kell mennem, csütörtökön, amikor 16 leszek, ezt javasolta a doki, kaptam beutalót is. Lilla, tök jó, hogy nem mész! Én is hallottam, hogy ha alacsony, akkor fiú, eddig be is jött.