Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dia, Évi: láznak nyoma sincs, akkor egyszer volt, azóta semmi. Jó kedvű, jó étvágyú, semmi gond nincsen Korinnával.

Dia: Áronnak boldog hófordulót! A következő már szülinap lesz :D
bettinyo

Óóóóóóóó Betti köszi. Nem is nagyon tartjuk számon, bár ma én is rácsodálkoztam, a keresztgyereknek van névnapja :) Ja a következő már szülinap. Hihetetlen. Tesóméknak holnap lesz 1 éves az Ádám :lol:

Örülök, hogy Korinnának nincs semmi baja. Elképzelhető, hogy a foga volt a ludas. felhívtam a barátnőmet, az ő kislánya is ennyire lázasodott be mikor foga jött (2 éves lesz).

királylány

tesco akció júl.1-7.:

Nestlé tejpép 2-t fizet 3-at kap 1798Ft/3 db
Nestlé junior tejital 1-et fizet 2-őt kap 1865 Ft/2 db
Hauck sportbabakocsi 9990 Ft
Hauck utazóágy 11 990 Ft
Huggies Prémium Gigapack pelus 4299 Ft (egész júliusban)

Mi jól vagyunk,megyek ma zumbára,pénteken mégse Komló hanem anyám jön be,kicsit takarítok(talán)ő meg felügyel :) mármint babát. tegnap fel lett téve az egyik polc,sikeresen belefúrt Miki a vezetékbe jól megijedtem mert azt hittem ilyenkor simán agyon is üti az áram de hála istennek a fúrónak jó a szigetelése(mindig ettől rettegtem mikor fúrkodott) de át kellett hívni a bátyját újra szigetelni meg toldani a vezetéket,ki kellett bontani a falat,áááh...így hétvégén glettelni kell meg javítani de hogy tudnak e ugyanilyen színt keverni az is kérdéses.
Ja és ráadásul a polc nincs is jó helyen vszinű feljebb kell majd rakni :)
Tomi most alszik,amúgy mint a tornádó olyan a szoba utána,és folyton figyelni kell,ma is a kezére húzta az ajtót volt ordítás,tegnap meg ültéből egyszerűen pofára esett szó szerint,akkor szokott ilyent ha fáradt,ááááh :? 8)

labdázós
Kép

Kép

kapcsolós
Kép

ártatlan
Kép

örömködős
Kép

a polc
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Köszi Dia a választ. Végül felhívtam a védőnőt, azt mondta, ha nem lázas és nem is hány, akkor ne aggódjak, sok folyadék, kevés kaja. ha 2-3 nap alatt nem múlik el, akkor menjek dokihoz. Erős kölök, remélem gyorsan átmegy rajta. Csak szegénykémnek a popsija nagyon piros. :(

Claire, én voltam, aki hiányolta, nagyon jók a képek. :lol: Aranyosak a gyerekek.

Évi, huh, még jó hogy nem lett semmi baj. Tomi édes kis csibész. :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Sziasztok!

Köszönjük Ircsi megvagyunk-vagyogatunk.
Most épp takonykórban szenvedünk Gerivel...köhögünk-bolond idő :(
Gyógyszerprogram vége (4 hét) cart sem ért...placebó miatt.
Most azt szedjük amit a szakorvos felírt(gyógyszertári kutyulós por) és lekopogom (kopp-kopp) max napi 2 bukta van-és az is csekély mennyiségű :)
El sem hiszem,hogy eljutottunk idáig.
11 kőkemény bukós/hányós hónap után
Hihetetlen-de nagyon jó!!!
Már nem kell napi 8-10szer öltöztetnem...(csupán a nyál miatt max)
Nagyon jó érzés!!!
3-4 hete nagyon anyásak lettünk.Folyton a fenekemben lóg! :)
Ha beteszem az ágyikóba-megy a hiszti...kiabál és a fejét az ágyhoz veri :(
Akaratos,erőszakos kis igazi TERRORISTA :)
Mindig eléri amit akar :)
Már 3-4 lépést megyünk mi is egyedül,ha egy kézzel fogom majdnem hogy fut :)
Sajna még nem tudtam lencsevégre kapni...sosincs kéznél a gép ha kell :( :)

Babakaját már nem eszünk(nem szeresse)-jobb anya főztje :)
Kedvenc a krumplis tészta,cukorborsó szelet,paprikás krumpli...és sorolhatnám :)

Imádjuk a párizsit és a kekszet :)

Minden baba nagyon ügyes!!!Szépen fejlődnek...és lassan 1 évesek :)
Hamar elment az idő :)

Betegeknek jobbulást!!!

Tina-még egyszer -gyönyörűséges pici lánykád van.Nagyon édes Tamara :)
(irigyellek) :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Apa székében vigyorgok
Kép
Felmászom az ajtófélfán :)
Kép
Erős vagyok-tolom a kocsimat
Kép
Pizzzzzáááááááááááááás csigaaaaaaaa :)
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszönjük a dicsérő szavakat mindenkinek :D tényleg viccesek a kölykök! (No, meg fárasztóak :lol: ). De azért olyan jó, amikor mind kéznél van! És érzem, h ez is hamar el fog múlni, már most is hol táborban van vmelyik, hol edzésre megy, stb.
(Ami a koromat illeti, le is tagadok :lol:, minden szülinapom az utóbbi években , a 28.!. Már a gyerekeim is ezt mondják :lol: :lol: )
Az évfordulós jó kívánságokat is köszönjük! ez már egy nagykorú házasság :-).

Csillag, ez a Geri egy nagy csibész :D ! Remélem tudnak kezdeni vmit vele végre!(gyógyszer)

Aloe: szembe az activatort szokták csöpizni, de az csíp, bár nagyon hatékony!!!

Hasmenés: rizs, főtt srépa, reszelt alma!

Évi! Tomi még mindig nagyon cuki, nem csodálom, ha jókat nevetgélsz rajta! ami a szopit illeti, biztos, h a lelküknek is fontos, de sztem ilyenkor még tápértéke is van, legalább is nekem az a tapasztalatom, sőt, még 1 éves kor után is!

Tina! Hajrá szopi, fog az menni, és ő is egyre ügyesebb, erősebb, meg a melled is megszokja!

Helyzet jelentés: délelőtt voltam fodrásznál!!! anyám tologatta a kicsiket, 3 nagyobb itthon volt, legnagyobb meg dobolni. Most a legnagyobb edzésen van, a két kicsi itt szopizik az ölemben, a többi pedig játszik, kiegészítve 3 unokatesóval, szóval jelenleg 8 gyerek van nálunk. szicíliai család modell:lol:

Claire
claire

Csillag, jó hogy jöttél és hoztál fotókat is. :D Szorítok,hogy ez az új por jó legyen. Elhiszem hogy "untad" már a napi sokszoros öltöztetést. Nálunk minden egyes alkalom egy külön harc. Rohanok a gyermek után a bodyval, majd a gatyával, Apja csak röhög rajtunk. :lol:
Lekopogom, de úgy néz ki javul a hasmenése a törpémnek, ma már kevesebb volt és nem is olyan híg. (köszi Claire a kaja ötleteket) :D

Klári
nklari80

sziasztok!

claire nagyon jók a képek! és a textilpelusra kötött cumi mekkora 5let!!! :wink: :lol: nemhiába :arrow: a rutin meg az évek!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Köszi, Tünde, valóban vicces, ahogy így előjönnek régi dolgok. Szóval a rutin, meg a fóbiám attól a ruhára csatolható cumi zsinórtól :oops: .
Így a babakocsiból is nehezebb kihajítani, de néha azért üstökösként kiszáguld :lol: . És Joni nagyon szereti kitépni Nonó szájából, sajna azt is könnyebb, ha így fel van kötve :( . viszont nehezebb elkutyulni a játékok közé :lol:. Valamit valamiért!

Ha már az 5leteknél tartunk. Itt a nyár , gond szokott lenni, hogy az autós ülés felforrósodik, ráadásul már időnként eszegetnek benne, gyakrabban kell kimosni. erre nekünk (és sok anyukának, akinek tovább adtuk ) az jött be, hogy fehér vékony kis gumis lepedőből varrtunk rá póthuzatot, azaz épp az a lényeg, hogy nem kell varrni, csak ráhúzni, bejelölni a helyet, ahol az övet ki akarod húzni, ott kivágni, persze kicsit nagyobbra, körbeszegni, és ennyi. Persze nem feszül úgy, mint a saját huzata, de nem zavaró amennyire gyűrődik, könnyű lekapni az ülésről, és még meg is védi azt. Akinek az autós ülés övcsattján nincs vmi védő textil burkolat, annak javaslom tegyen rá vmit, ha hosszabban áll, mert baromi forró tud lenni, és jól meg tudja égetni a kis sortos pucér lábukat!

Na, nem osztom at eszet tovább, csak múltkor úgy megörült vki, aki látta ezt az üléshuzat dolgot, h gondoltam megosztom.

Szép estét: claire
claire

Sziasztok

Claire...üléshuzat nagyon jó :)
Én egy sima fehér vékony lepedővel csinálom ezt :)

Nem magával az öltöztetéssel volt igazándiból a gondom..hanem a savas cuccossal ami kijött...iszonyat bűzös volt sokszor :(
...és ha nem mostam azonnal...áááááá...pfú-belegondolni is rossz :(
De hát VÉGE a dolognak(legalább is úgy tűnik)
Bár tegnap este 9 körül amikor a porszívó csövével játszott-kissé összenyálazta,rágta...akkor fel jött belőle rendesen egy adag(mint régen)...már már hiányoltam is :)
Gyorsan letöröltem,átöltöztettem,ruhaáztatás és reggel 9:48ig alvás
Most beszélget az ágyában,sóhajtozik.
Csórikámnak annyi gondja van így korán reggel :)

Tegnap elkaptam a géppel pár lépését :)
Tündéri volt ahogy az apjának dumált és közben óvatosan ment felé :)
(blogban vannak a videóink is) :oops:
Megyek adok Stodal-t neki....randán krehácsol :(

Képek a gyerekekről?
Nézegetném őket!!! napestig :)
Édesek :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Claire én szívesen veszek bármi jó tippet.(és másoktól is)

Ezért mindjárt kérdésem is van.
Indesit felültöltős mosógépem van. Sajna bármelyik programot próbálom a fehér ruha nem fehér vele :evil: :evil: pedig Arielt veszek(folyékony),Silannal öblítek,próbáltam kifőzni,(90 fok) sima program 60 fok,rövid program 60 fok(még talán ez a legjobb)és nem és nem...tök gáz,a papusszürkebodyk és pelusok,pedig mindent elkövetek hogy szebb legyen...próbáltam fehérítő funkciót is,Cloroxxal,na attól sárga lett.Vettem dm-es fehérítő port,tasakot be a gépbe,semmi eredmény...az jött be hogy elvittem anyósomnak a szürkülő fehéreket,ő átmosta (a gépével,sima mosószerrel,60 fokon)és fehér lett...áhhh,tipp?

Másik,a hűtő,megint fagyaszt nagyon...ezt se értem,no frost elvileg...a fölső polcon megfagy benne minden.(pl tejföl)1-esen megy..marha jó!

Kekszet milyent adtok a csemetéknek?Mert a babakeksz már elvileg nem lenne kötelező,de akkor melyik jó,úgy értem ami nem túl kemény?(mert szerintem a háztartási az)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!
Csillag! Nekem a sima lepedő azért nem jött be, mert mindig lenyúzták, lerugdosták :( maguk alól, a gumi kicsit megtartja.

Évi! Biztos gép függő is, nekem 1000 éves Hajdúsági felültöltős van, szép fehérre mos! 40 fokon. folyékony mosószer, és némi fehérítő időőnként (Amway bleach). Amit talán érdemes megpróbálnod: 1.szoktam néha venni a DMben mosógép tisztítót, azzal aráírtak szerint átmosom, vízkő, mosószer maradék kijön belőle.
2. mosógép szűrőjét nem tudom eléred-e, nekem hátul kell kitekerni, kitisztítom belőle az ott összegyűlt cuccot, akkor utána jobban szűr, meg szárazabbra centrifugál. (ezek csak ilyen háziasszonyi praktikák, nem vagyok műszaki zseni :oops: (sem))

Jó ötletekre én is vevő vagyok!

Claire
claire

sziasztok!

Évi állítólag a ruha a vízkő miatt szürkül be! Komlón más a víz, lehet, hogy nem is a gép a hibás... próbáld meg a vizet lágyítani.... nekem anno (eccer próbáltam) a Vanish white bejött... hófehérek lettek az elszürkült fehérneműk... persze a műszálas nem, csak a pamut...

Zoé 38,5-el (visszaszámolva) ébredt reggel 6-kor... bágyadtan, de jókedvűen. Megette a szokásos adag reggelit, kúp, majd egy óra múlva 38 fokon pörgött, mintha semmi baja nem lenne...
most aludt, már magyaráz az ágyban... :) de lázas továbbra is. délután doki...

Kép
gtunde75

Évi
Mosás:
Én domestos fehérítőt használok clorox helyett...és minden folyékony mosószer adag mellé öntök ariel folteltávolítót...így megfelelő nekem(bár elöltöltősöm van).ha nagyon oda van a cucc akkor előtte öntök még rá a folteltávolítóból...tökéletesen kiszedi a füvet,csokit,vért és egyéb nyalánkságokat...én is folyékony arielt használok...
De mindenkinek más jön be-válik be... :)

Hűtő:
Nálunk pont fordítva van...ha 1-esen megy fagy minden...5-ösön alig hűt...így nálam középfokon van...3-on
De passzolom :(

keksz:

mi a győrit esszük-omlós...imádja Geri :)

Claire:
Nekünk eddig bevált a lepedő... :) igaz mi keveset ülünk kocsiban és rövid távokat megyünk vele :) :oops:

Zoénak jobbulást!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

tegnap este
Kép

ma reggeli ébredés
Kép

most játszik mögöttem:)
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én is azért írtam a mosógép tisztítót, mert a vízkő lerakódik, tényleg érdemes lágyítani a vizet, vagy olyan mosószert használni, amiben van, viszont ha áttérsz arra, és előtte nem oldottad ki belőle a lerakódott cuccot, akkor azt is belemossa a ruhákba, és még szürkébb :( .
De sztem is lehet, h a vízkő. :)

(No, meg az sem mindegy, mire használja az ember a ruhát, mi anno salak pályán edzettünk, azkat a zoknikat sztem semmivel nem lehet tuti tisztára mosni, még mosószappannal sem, pedig az kihoz mindent. :lol: Szegény anyám!)

Claire
claire

Nekem van mosógolyóm-bevált :) szerintem jó kis találmány...lágyítja is a vizet és hatékonyabbá teszi a mosást :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Az a világoskék lyukacsos golyó, ami úgy néz ki, mintha gumiból volna?
c
claire

Képek nagyon jók :lol: :lol: :lol:
Csemeték nagy kópék már :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Enyém gyerek ördögfióka... mindig a rosszaság jön ki belőle... csinálja a tiltott dolgokat, közben les ránk, és mondja, hogy "NEM"... :lol: :wink: :evil:

Mosás
Kis ecetet, vagy szódabikarbónát is lehet próbálni. Háztartási boltban lehet kilós kiszerelésben szódabikarbónát venni, mosópor helyett nekem nagyon jó volt a fehér holmikhoz...
Mosógépet időnként át lehet mosni ecettel...

Keksz
Nálunk nincs sűrűn... :oops:
Ha eszünk, akkor mindenfélét...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Köszi a tippeket!Vízlágyítást,szűrőt ki fogom próbálni.

Tündi,anyós a szembe utcába lakik,úgyh.ebben nem a víz a bibi...
Dokival mi volt?Zoé hogy van?

Kis létszámú(Réka,Bercibó,Tomi)tali megvolt,jó volt.

evilany

Ircsi,csak szódabikarbónát raktál a gépbe?

evilany

Évi
Igen...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Rékus meg volt szeppenve

Kép

Kölesgolyó Társulat

Kép

fiúk

[/img]https://lh6.googleusercontent.com/-nnWsYTe04-A/Tgy5SMkVYiI/AAAAAAAACU0/EbEpv3uqhmY/s640/babatali0630%252520020.jpg[img]

Ildiék

[/img]https://lh3.googleusercontent.com/-Yvzt8Sn368k/Tgy5ScWF4wI/AAAAAAAACU4/Oy159IqseVs/s640/babatali0630%252520016.jpg

evilany

Rékus meg volt szeppenve

Kép

Kölesgolyó Társulat

Kép

fiúk

Kép

Ildiék

Kép

evilany

Aranyosak a csemeték :lol: :lol: :lol: :lol:

Rékus coffijai :lol: :wink:
Már olyan kislányos, nem is annyira babás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2011.06.30 19:16-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="claire"]A írta:clairez a világoskék lyukacsos golyó, ami úgy néz ki, mintha gumiból volna?
c

igen :)
az-az :)

Gyerekek édesek...Rékus szégyenlős lett? :)

Ircsi-enyém gyerek is nem-nem-nem-nem...de közben vigyorog...és csinálja a tiltott dolgot :(
ÁÁ-nem érti mi az hogy NEM :)
Most a nagyok szobájában boxolja Laca műanyag poharát amit bent hagyott :(
Ma csak egyszer aludt...fél 2- 4 ig...azóta nagyon bírja :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="lombikbaba"]A írta:lombikbabaranyosak a csemeték :lol: :lol: :lol: :lol:

Rékus coffijai :lol: :wink:
Már olyan kislányos, nem is annyira babás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

épp ezt mondtam ma én is!Fogtam Rékust,és egy kislány nézett vissza rám :) zabálnivalóak!Tomi is folyton változik,inkább kisgyerek már mint baba külsőre.

evilany

Évi
Öregszenek a csemeték :lol: :wink:
Rékusnál azért ennyire feltünő, mert annyira csajos a frizurája :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

És.... 10 nap múlva megyünk nyaralni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok,

hát, igen, öregszenek a csemeték. :lol: Minket meg fiatalon tartanak. :wink: Nagyok jók a képek.

"Örülök" hogy nem csak enyém gyermek rosszcsont... :lol: És milyen hisztit tud rendezni, ha valamit nem engedek neki... :shock:

Pár napja Boti is elkezdett lépegetni egyedül, na persze még csak 2-3-4-t, aztán inkább négykézláb folytatja

Claire, ez az üléshuzat nagyon jó ötlet, ki fogom próbálni. :lol:

Ircsi, most mentek Amerikába, ugye?

Jaj, már alig várom, hogy menjünk mi is haza, kezdek teljesen begyangyulni itt. :cry:

Kép

Klári
nklari80

Rosszcsontság: ebben a tekintetben 2 gyerek nem dupla, hanem.....hát már most úgy viszik bele egymást a buliba :roll: :lol:

De jó, örülök, ha segíthettem!

Ircsi! vágod a centit? :D

Claire
claire

Sziasztok! Látom, szépen növ9getnek a csemeték. Enyémről hoztam a rég beígért képeket.

Enyém férj pollenallergiás, így a baba csak HA-s cuccokat kap. Keztük volna bevezetni a tejtermékeket (túró, nat.jogh., sajt, nem HA tejdesszert, nem HA tejpép, tojássárgája...)erre kiütésés lett. Most várhatunk vele. Az üveges kajákért kezd nem oda lenni, a mi kajcsinkat jobban szeretné, de alig van, amit nekiadhatok. Ti mit etettek a babátokkal? Úgy sajnálom szegényt.

Sokat bezsélt mama, papa, apa, aja, aja gyeje (hasonló), és persze az elm,aradhatatlan első szó: MEM? ami már NEM és fejrázás is van mellé. Máj. közepe óta áll és kézenfogva ment is kb. 1 hétig, azóta letérdel, ha azt szeretném, sétáljunk. A rács mellett szépen megy. Az ágyát megrágta, azóta befáslizva, most azt bontja. Csapkodja az ajtókat, rázza a babazárral ellátott szekrényajtót és a biztonsági rácsokat. Kiabál, nevet. A legnagyobb probléma: brutálisan harap, seb marad a nyomán. Erről próbálom leszoktatni.

Röviden ennyi. Tiétek evéssel gogy áll, mit csinál, stb?
Ja és 75 cm 8650 g.

babaimádó
Kép
babaimado

Kép Kép Kép Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Láttam a képeket és nagyon édesek a gyerkőceitek.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi
Jó, hogy jöttél! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon édes a Leocskád :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Allergiát sajnálom :cry:
Nálunk (Chloe szinte mindent eszik)
-ebéd-vacsora: zöldség, hús, rízs, burgonya variációk...néha tészta...
-tízórai-uzsonna: gyümölcs
-reggeli: valami szendvics...

Nálunk hideg van, szakad az eső...nem tudunk sehova se menni :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csomagot kaptunk...

Kép
Nagyon érdekes...

Kép
Mi van benne?

Kép
Enyém!!!!!

Kép
Kipakoltam!!!!

Kép
Ezeket kaptam!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hello!

Mosógépet át szoktam mosni ecettel, a ruhákra pedig a clorox vált be.

Gyerekek nagyon aranyosak. Áron sem babás már. A rosszaság, rafináltság itt is megy. Beszélni nem beszél még. Nem bánom, ha nem fogja elsietni, Bencének be nem áll a szája azóta mióta megtanult beszélni. Van sejtésem mi vár rám, ha a kisebbiknek is szómenése lesz. :lol:

Idő itt is szar, hideg van.

Ircsi jó kis programok :) Látom Katus örült az ajándékoknak
:lol:

királylány

Ircsi, nagyon édes és ügyesen pakol:))

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Babaimi! Jó látni Titeket :D IKEÁban láttam olyan átlátszó rácsoságyra tehető erős műanyag izét, h ne tudja megrágni a csemete.
Anno nekem is jól jött volna ,a legnagyobb rágta az ágyrácsot.... a többinek inkább a rácsos ággyal , mint olyannal voltak gondjai :roll: .

Kaja: nálunk tej, tojás nincs még, nálunk is apai ágon támad az allergia, . ezért óvatoskodom. nem tudom ennek köszönhető-e, de a nagyobbaknál eddig nem volt semmi, legalább a kisgyerekkort megúsztuk allergia ügyileg!
Amúgy szopiznak, kapnak gyümit, zöldségeket, husit, gabonákat, halat. Egyelőre sót, cukrot nem nagyon. Ha édesíteni akarok cmit, kicsit xilitet teszek bele. Majd ha nagyobbak lesznek, úgyis fognak eleget kekszezni, sütizni, csokizni. Én elég édesszájú vagyok, a nagyobbaknak sem tiltom, de igyekszünk mértéket tartani. De szegény picik még nem tudnak reklamálni :lol: , addig nincsenek elrontva :lol: .

Idő : itt is nehéz nyárnak érezni.
Ma bent voltam értekezleten meg nyugdíjas búcsúztatón a munkahelyemen, picúrok voltak velem, a 4 nagyot meg anyámékkal befizettem a Csodák Palotájába, azzz való ilyen .... időben!

Claire
claire

Gyerekeinket benevezhetjük egy versenyre... esélyesek lennének a "Világ legrosszabb gyereke" címre... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi az enyém nem rossz :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép

Kép

Kép

:roll: :roll: :roll:

evilany

Tomi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Áronnak gratulálok a lépésekhez!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

A lényeg a partedlijére van írva :lol: akkor meg minek jobbnak lenni???
C
claire

Claire, már nem lehet kapni, az Ikea már nem tartja. Anno rögtön mentünk, hogy vegyünk, de nincs.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Ircsi köszönöm :).

Évi Tomi nem rossz. Minden érdekli meg eleven, de ez nem rosszaság :lol:

Katusnak nagyon boldog első születésnapot kívánunk a srácokkal :D

Kép

királylány

Chloinak nagyon nagyon nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!!

Sok képet kérünk :D :D :D :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Kicsi Katus! Nagyon boldog ELSŐ Születésnapot kívánunk!!! :wink: :wink:

Kép

E napon minden érted van!
A nap csiklandozó sugara
a lágy szellő
s a madarak csodás dala.

Ma neked nő a virág,
mely ontja csodás illatát
s neked érik a gyümölcs,
ami beszívja a hajnal harmatát.

Ha jő az este
s megjelennek a csillagok,
hidd el, ma neked ragyognak
és az égre azt írják
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Kép

Kép
barbcsi

Ha elaludt Bence, jövök, de a nadrágomba kapaszkodva próbálja leszedni a laptopot éppen. :shock: :lol: :lol:

Csak egy gyors kérdés addig: Ti milyen ajándékkal készültök az első szülinapra?

Kép

Kép
barbcsi

Chloe-nak Nagyon Boldog ELSŐ szülinapot!
Isten éltesse sokáig!Erőt Egészséget! :)

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?