Jaaaj, Lányok! Ettől a sok tiltástól már úgy érzem magam, mintha nem is boldog várandós lennék, hanem egy veszélyeztett övezet csupán
Nyilván nem "nyalogatom" a macskánk fenekét, de nem várom meg az este 10 órát, míg a férjem hazaér, ha a cicus betrottyol. Kitakarítom, kezetmosok alaposan és kész! Én továbbra is tartom, hogy ezek mind-mind veszélyforrások -és itt a hangsúly- LEHETNEK! De nem feltétlenül azok! Persze más az, ha valakinek alapból van valami érzékenysége ezekkel. A nyers húskészítményeket én sem vitatom
Málna
Egy hülye kérdés...A 9 éves lányok már nem Barbie-znak???? Én még biztos játszottam ilyesmivel ennyi idősen, de mikor volt már az
Jót mosolyogtam a "Csodálattal nézzük a markolót" dolgon
Igen, tényleg más a fiú/anya kapcsolat. Pedig nálunk Iván sokkal bújósabb típus, mint Linda! Egyszerűen az, hogy a lány az, akinek Te adod tovább a nőies dolgokat, a tudat, hogy ő is kb. olyasmiken megy majd keresztül, mint Te....ilyesmik. Hamarabb tudsz az ő fejével gondolkozni, mint a fiadéval, aki pasi és hát a férjedet sem érted sokszor
Szerintem itt van a fő külömbség. Azt még nem tudom, nem hiszem, hogy felnőtt korban az anyával való kapcsolatttartás minősége függne attól, hogy a gyerek fiú vagy lány. Ez szerintem kötődés kérdése. Vagyis kötődő nevelés kérdése
"Sün Aladár, Sün Piroska, Sün Adorján, Sün Dorottya, Sün Demeter, Sün Tihamér és a legkisebb Sün Balázs" Sámuel nincs, de Anyu emlékszem, hogy mondogatott nekem valami Sün Sámuel dolgot....
Kórházi koszt....Hát szerintem most sem jobb a helyzet
Talán nem minden nap ugyanaz van, de nem jobb, csak változatosabb
kavaika
Nagyon meredek ez a százezer vizsgálat
Én 1x voltam védőnőnél, a kiskönyv miatt, 2x dokinál (1: tegye hivatalossá, amit eddig is tudtam, 2: nézze meg a leleteket) egy vérvétel és egy ultrahang. Ennyi. Ebből mondjuk a vérvétel és a védőnő az, ami beleszól a dolgozós 7köznapokba, a többi alakítható. Nem is értem minek nyüsztetnek téged ennyit! És igen. Biztos nem nézik jó szemmel a főnökök
Nálunk is van külön terhesgondozás a kórházban és jön a védőnő is úgy havonta. Mikor Ivánt vártam sztem 2x láttam védőnőt a 9 hónap alatt
Most nyilván Linda miatt is jön és akkor már megkérdezi mizu velem
És még egy amit nem értek! Minek nézegetik annyit a babádat ultrahanggal? Oké, nem árt, de nem is használ a sok ultrahang! Legalábbis én úgy tudom, hogy nem jó, ha sokat nézegetik. Olvastam erről néhány sort...
Baba neme: Majd a pocakod formájából megmondjuk
de komolyra....Remélem hétfőn mond neked valamit a dokid
Amúgy a doki mit szól ehhez sok küldözgetéshez? Mmint a védőnőhöz?
Ha neked lányod lesz, nekem meg fiam, akkor majd cserélünk
Bár nem is tudom....A 3 lánygyerekes barátnőm már próbálkozott, hogy ha nekem esetleg mégegy fiam lenne, ő felajánlana egy lányt a 3ból
Lilla
Rendes, bolti camembert sajt tuti hőkezelt! Másmilyet nem forgalmazhatnak, csak ha feltüntetik rajta. Én így tudom. Amiket eddig vettem, az mind pasztőrözött volt
Persze a penicillin érzékenységen ez mit sem segít
Ne aggódj! Nem leszel beteg! Most nem lehetsz és kész
Amúgy nem csak gyógyszeres kezeléssel lehet meggyógyulni
Böbi
Én megértem az apukákat is, de miért nem bírnak megelégedni azzal, hogy a vezetéknevet viszi tovább a fiú gyerek???? Mondom én, hogy itt van a fiús anya és a lányos anya külömbség
Ha fiú, hát akkor valóban...meg fogod szokni! És biztos nagyon jól fog illeni a név a gyerkőchöz
Az nagy titok, hogy mi az a 2 lánynév, ami vetélkedik? Szép lányneveket választottatok eddig, biztos most is