Béku
Jól kifogtátok ezt az időt, sajnálom, hogy nem tudtok menni.
Az én dokim ezen a héten a Balcsin van, jól kifogta…
Melyik fotóshoz mentek? Picit sajnálom, hogy nekem kimaradtak a profi képek…
Kíváncsi leszek a szoba-képekre is.
Szuper doki-hírek
Tudom, milyen szar, amikor nem úgy alakul a szülinapod, ahogy eltervezted, remélem idén pozitív csalódás lesz, és a legszebb ajándék már a pocakodban van!
Párod biztos figyelmes lesz, és a fotózás is jó ajándék.
Na végre átadták a helyet!!! Jó nagy már a pocid
Andi
Ma kölcsönöztünk mérleget, csak olyan 40 gr-okat eszik, azt mondta a védőnő, 40-50-et kell, remélem ennyi elég neki…
Elhiszem, hogy eleged van már ebből a barnás cuccból, nem túl kellemes hetekig betéttel rohangálni
Gizitek jó sokat tud aludni
Na nemsokára ő lesz a központ a bulikon
Carla
Hunor nagyon kis helyes
Kpn
Köszi a tippeket, mellem talán jól van már…
Kubu
Gratula dédimamának!
/Az én nagyim 90 éves…
/
Nekem szerencsére nem mondta férj vajúdás közben, hogy nem bírja nézni, hogy szenvedek, csak hajtogatta, milyen ügyes vagyok és hogy büszke rám.
Bár azt ő is mondta néha, hogy kezdődik egy fájás, vagy épp múlik el… Engem az nem zavart. Én sem tudnám elképzelni, hogy nélküle csináljam végig…
Köszi Zsombi-dicséretet
Hát igen, a 4. gyerek már csak úgy kicsusszan
Dumáltunk aztán a szomszédban szülő csajszival, még szülésnél is volt a fején valami kendő-féle, valami vallás miatt, de nem emlékszem, milyen. Azt mondta, szóról szóra betartják a Bibliát, úgyhogy gondolom a 4. gyerek nem az utolsó volt…
Segítség volt a kéjgáz, ha másért nem is, rendezte a légzésemet, jó mélyeket kellett lélegeznem, fájdalmat ugyan nem csillapított
Már azt hittem, a tied lett ez a durva HCG
Lizaharapást sajnálom
woody
Jó ez a pizsis kép
Én szerencsére nem ijedtem meg a szülés végére a sok embertől, valami hihetetlen nyugalom szállt meg, pedig elég pánikolós vagyok.
Dorkabab
Nagyon drukkolok a jó eredményekért!!!
Eszter
Köszönöm Neked is
Szóval receptre írták fel nektek az ikreket…
Én nem értek az AMH-hoz, de jó kezekben vagy, tuti nem lesz gond!!!
Ann
Te is ikres kismami leszel hamarosan Eszterrel!
Sajnálom, hogy nyárra ennyire leterhelnek munkával
Meg még mindent el is csesznek…
Anyósod :(
Borzasztó sok erő kell majd nektek, remélem bírni fogjátok.
Vicky
Barbus már megint megsérült?
Voltunk anyuéknál, láttam én is a lomtalanítást meg a cigánycsordát mindenhol…
Nagyon jókat találtál, ügyes vagy!
Szerintem ne add el a v-tech hidat.
Judit
Szépen alakultok
Na, kíváncsi leszek, nálatok hallgat-e Móci a dokira, nekem ugye azt mondta pénteken, hogy aznap vagy másnap szülünk és csak kedden indult be.
Pont egy hete, Castle-nézés közben, istenem…
Bő két ujjnyi, az már szép!!!
A vérzés normális, bár lehet, picit úgy vizsgált meg, hogy siettesse a dolgokat…
Nekem is beindította a vizsgálat a végén mindig a derékfájást.
De szép is lenne egy évfordulós baba
heni
Drukkolok nagyon, próbáld még nyáron jól kipihenni magad és ősszel újult erővel belevágtok!
Gratula a 36 kilóhoz, nagyon ügyes vagy!!!
magnolia
Nagyon drukkolok holnapra!!!
kisborso
Nem mész el a fájdalommal dokihoz???
Nálunk anyós meghülyült, „csalódott bennünk gyereknevelés terén”, hahaha!!! Én meg benne, hogy kórház után beállított és egész nap a nyakunkon ült, nem normális!
Ákos olyan aranyos volt a kórházból hazafelé szombaton…
Mikor megtudta, hogy babánk lesz, küldött egy számot, amit végigbőgtem. Na szombaton ezt tette be, mikor elindultunk hazafelé, úgyhogy végigbőgtem az utat
Tegnap rohangáltunk, remélem nem ártottam vele Zsombornak.
Be kellett menni a kórházba a személyimért és a kicsi születési anyakönyvi kivonatért (15 perc kocsival), 5 perc alatt elintéztem, addig kint maradt férjjel a kocsiban.
Átmentünk anyuhoz, max 10 perces út, ott aludt fent az ágyon, aztán hazafelé beugrottam gyógyszertárba és DM-be, addig is maradt a kocsiban férjjel. Apám meg kikelt magából, hogy hár ezt a gyereket hetekig meg sem szabadna mozdítani, szóval mindenkitől megkaptam, mennyire szar anya vagyok…
Amúgy annyira nem sima a dolog, szegénykém evés után rákezd bömbölni, feszíti magát, vagy szelek bántják, vagy reflux szerintem. Vízszintesen üvölt, félig ülő helyzetben nyugszik csak meg. Látszik, hogy szenved és nem tudok neki segíteni, a szívem szakad meg! Holnap jön a gyerekorvos, remélem ad valamit.
Nektek valami tippetek???
El sem hiszem, egy hete este folyt el a vizem…
Másnak is ilyen lassan megy vissza a hasa szülés után? Csak másfél kiló plusszal jöttem haza a kórházból, de még mindenki azt hiszi, terhes vagyok