Sziasztok,
Megint jó régen voltam. Ne hari érte.Visszaolvasni esélyem sincs.
Üdvözlöm az újakat akikkel még nem "találkoztam"
Jól vagyunk, apa itthon volt 1 hetet, nagyon hiányzott már. Ilyenkor érzi az ember, hogy mennyire is szereti a párját. A visszamenetelt most elég rosszul viseltem, még szerdán is eléggé depis voltam. Talán mára újra visszarázkódtam.
Voltunk balcsin, állatsimogatóban, megültük Iza szülinapját is. Fagyizgattunk, pihentünk. Gyorsan elszaladt ez az 1 hét sajna.
Legközelebb augusztusban jön haza.
Közben Izának kibújt a 7. fogacskája, voltunk az oviban is nyílt napon. Gomba lesz Barbika jele és szeptember 1-én kezdünk.Persze csak a beszoktatással, remélem gördülékenyen fog menni.Egy csomó mindent be kell szereznem még addig.
Fiúk élvezik a nyári szünetet, bár le sem lehet őket robbantani a számítógépről. Totál kisajátították maguknak. Jövő szombaton mennek Olaszországba anyuékkal, mi meg a csajokkal 3 napra Tamásiba, utána meg 2 napra Pestre a barátnőmhöz. Szóval mi sem fogunk itthon rostokolni abban az 1 hétben.
Én elkezdtem a cici leszoktatást Izánál. Most már csak reggel és este kap. Mivel még mindig nem jött meg, csak 1x szülés óta, szeretném, ha helyreállna végre a ciklusom. Elkezdtem inni a palástfű+cickafark keveréket és jövő héten veszek barátcserjét is. Remélem helyrehozza a dolgokat odabent.
Beu,
Részvétem a nagypapád miatt.
Nita,
Szépek lettek a vonalzóid. Látom lassan pé. Hajrá-hajrá.
Erika,
Én totál megértelek. Amikor először engedtem el a fiúkat táborba, én is ott sírdogáltam a peronon, ahogy távolodott a vonat. Pedig már ők is voltak nélkülem távol, de csak a nagyinál. Az meg más. Ott akkor teljesen egyedül engedtem el őket és olyan rossz érzés volt. De vigasztalt az, hogy rengeteg élménnyel tértek haza. Nagyon jól érezték magukat.
Maumacko,
Nagyon aranyos a kis Levi, és drukkolok, hogy ketteske egy gyönyörű kislány legyen.
Jónás módszert mi nem alkalmaztuk, nekem a srácok után, ahol semmit nem alkalmaztunk, az LH teszt és a hőmérőzés vált be. Olyannyira, hogy 2 fiú után 2 kislány jött. Mindkét alkalommal tüszőrepedés előtt 2 nappal voltunk együtt. Utána már nem és lám, bevált. Szerintem az LH+hőmérőzés+nyák megfigyelés nagyon jó. Példa vagyok rá.
Most hirtelenjében ennyi, dobok még mindjárt pár képet is a szülinapról.