Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok
Ircsi,kész nagylány!

Dia,tápszert?Miért?Kéne? Sose itta meg,most kezdjem el neki..?(éppen van itthon,csak nem tudom elfogadná e ill.hogy kell,szükséges?)

a sikítófrász kerülget,hogy soha semmivel nem készülök el,hogy mindent félbe kell hagyni,mindent egyszerre csinálni :( most is,hajnali ébresztő,aztán Miki barkácsolt,nekikezdtem az ebédnek,leves fent de a hús még ki se olvadt épp a mikroban figyel de még a boltba is el kéne menni de Tomi közben bealudt felmostam hamar így most itt kuporgok,míg felszárad.Néha nagyon gáz tudok lenni,szétszórt és kapkodó,és irigylem akik szépen tudnak háztartást vezetni,TÉNYLEG tiszta otthont tartani,mert én kb 1 évbe csak az alapvető dolgokig jutok,épp ma néztem a konyhában,lenne mit takarítani,de ezt is mikor,csak úgy ha valaki lenne a gyerekkel ááááá elegem is lett.Miki maszek munkát vállalt,napi 5 órát akar dolgozni rajta(hétvégente)de persze f1-et is akar nézni,de le kéne olvasztani a hűtőt,előtte a cuccokat belőle átvinni anyóshoz.felmondok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi
Én nem adtam tápszert...
Hűtő: miért kell átvinni anyósékhoz a cuccokat? :roll: :roll: :roll:
Én kihúzom, kipakolom... és kb. 1,5-2 óra alatt leolvasztom (még a féléves jeget is)... forróvíz+hajszárító nagyon jó szolgálatot tesz...
És annyi idő alatt még a fagyasztott cuccok se olvadnak ki...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi, ne izgulj, én is ugyanígy vagyok. Már többször felmondtam, de senkit nem érdekelt... :wink: Ha valami olyat akarok csinálni, pl fürdőtakarítás, akkor előre szólok Apának, hogy vigye ki Botit sétálni.
Én a legjobban azon tudok kiakadni, amikor Botit végre elaltatom délután, főzök, közben mosogatok, hogy az is meglegyen, aztán gyorsan kiteregetek stb. miközben Apa ül a gép előtt és híreket olvas.... :twisted: :twisted:

Ircsi, Chloe nagyon helyes nagylány. :lol: Hihetetlen hogy nemsokára egy éves. :D

Bekentem este Boti mellkasát és már egy alkalom után sokkal szebb lett. :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Jó reggelt!

Ircsi! :)Tényleg nagylány már Katus! :)

Évi
Én is úgy szoktam kiolvasztani (főleg hogy ilyen profi2000 éves lehet hűtőnk van, hogy kipakolom, majd odaülök a hajszárítóval, kb 20 perc alatt szépen elengedi a nagy jégtáblákat, kiszedem, kitörlöm, kimosom, és már pakolok is vissza! :)
Igen, nem egyszerű egyedül, de kivitelezhető.
Na meg Miki csak ránéz F1 közben, amíg te hűtőzöl.

Én legutóbb anyunak szóltam, de már majdnem készen lettem mire ideért....

Én is gondolkodtam már rajta, hogyha elhagyná a cicit, akkor mi lenne... mármint , h tápszert???, de addig bújtam a netet, míg szinte mindenhol arra leltem, hogy ha elegendő tejterméket fogyaszt, nem kell a tápszer.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Hello!

Évi nem feltétlenül kell neki a tápszer, enyém issza reggel-este és ha nagyon nem alszik el akkor napközben is kap 100ml-t ami vagy kell neki vagy nem. Bence nekem sokáig kapott ugyanígy tápszert majd tejet. Ezért gondoltam.....:roll:

Hűtő: szerintem sem kell a cuccokat elhordani. Ha van pakold bele a hűtőtáskába, egymást hűtik, míg elkészülsz. :wink:
Enyém hűtő nem jegesedik :P Olyat vettünk anno de kicsi a mélyhűtő része (2 polc) pikk-pakk megvan....:)

Chloe kész hölgy :D

Clarika köszi a receptet, ki fogom próbálni. Én ezt a tésztát nasgyon szeretem, de mióta Áronnal terhes voltam a kínai kajára még csak ránézni sem bírok.....pedig se nem ettem sokat, se rosszat....

Szerencsére mindent meg tudok csinálni a két gyerek mellett, sőt ha az apjuk itthon van akkor csak hátráltatva vagyok. Bence eljátszik Áronnal már ha úgy van. Viszont az ablakpucolást csak tologatom. Na ahhoz nem fűlik a fogam, pedig nagyon mocskosak, hát még a függönyök, úgyhogy valamikor szépen szobánként kénytelen leszek nekilátni. Azért utálom ennyire, mert az ablakkereteket már le kellene csiszolni ás újra kenni, pattogzik róla a festék és igen el van penészesedve. Tavaly a gyerekszobáét sikerült rendbe hozni, de időigényes meló.

Nkalri örülök, hogy használt a krém :)

királylány

Elvileg az enyém hűtő se jegesedne,de mégis,túlhút,mert kicsit jeges lett az oldala,és a fagyi betonkemény lett (hehe) le kell olvasztanom...hogy miért hordom el a cuccokat,hát tudom is én,anyámtól így tanultam :oops: 8)
Hajszárító,hát eszembe se jutott...én forró vizet szoktam rakni.

Dia félre ne értsd,szívesen veszem a jó tanácsot.
Ablakkeretek itt is igen szar állapotban vannak,ha hozzányúlok,már potyog :(

Clarika,hát igen,elegendő tejtermék,de az napi 0.5 l ha jól tudom...?Annyíit tuti nem eszik.Túrókrém,joghurt,tejpép...ezeket eszi.

Lehet behívom anyám egyik napra,akkor kitakarítok rendesen
(félre ne értsétek,minden nap takarítok,felmosok és porszívózok főleg mióta Tomi megy,2 naponta törölgetek,de vhogy mégse elég,mindenhova nem jutok el..pl ma konyhaszekrény..)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi, ez tök jó ötlet. :lol: (behívni Anyudat) Ő unokázhat, te pedig megcsinálod amivel el vagy maradva. Mindenki jól jár. :lol:

Én már múltkor a takarítónő gondolatán gondolkoztam, hetente 1x 2-3 órára. A napi dolgokat én is meg tudom csinálni, de a nagytakarításra nincs idő... :oops: de aztán elvetettem az ötletet. Valahogy nem örülnék ha egy vadidegen itt pakolászna a cuccaim között.

Klári
nklari80

Van az a abébiital,tejalapú,azt mikortól lehet adni?12 hó?

evilany

Évi nem értettem félre :wink: Én így csinálom, valószínűleg azért mert korábban fogyott el a tej.

Takarítás: jó ötlet. Küldd el őket sétálni. Vagy anyósod nem vállalná arra a pár órára vagy nem akarod őt egyedül hagyni vele?

Bébiital asszem 12 hó. Áronnak banános tápszert vettem. Finom :)

Nkalri hűűűű én sem bírnám a bejárónőt. Tuti nem tetszene ahogy dolgozik. Én könnyű helyzetben vagyok mert le tudom őket passzolni a nagyszülőkhöz... :oops: :D

királylány

Réka soha nem evett még 0.5 l tejterméket egy nap.....
(anyatejet se.... )

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi

http://picibaba.hu/picibabaval/anyatej_ ... alasztodas

"Az alap az, hogy 1 éves korig a tápszeres babáknak napi fél liter tápszer, az anyatejeseknek az igény szerinti anyatejmennyiség szükséges a fejlődéshez."

Clárika
Kép
clárika

Clari,igen,anyatejesnek,de ha már nem cicizik?

Végül elboldogultam ám,mindig így van.hűtő kész,illatos,tiszta,jégmentes,karfiolleves,rántott husi,2 köret,sali kész,megettük,maradék elrakva,mostam,pakoltam,felmostam,még mosogatnom kell majd,most nem tudok mert alszik a Tomi.
Ezzel mondjuk kicsit megszívattuk magunkat hogy a konyha mellett van a szobája ugye,ha alszik,se főzni,se mosogatni nem tudok...áááá...ezért,már most kitaláltuk,ha jön a kistesó(persze előbb velünk lesz) akkor övék lesz a nagyobb szoba(most háló)mienk a pici szoba mint hálófülke.
Ha elmennek itthonl persze én is jobban haladok,csak akkor meg sajnálom azt hogy a kevés időt amit 3-an tölthetnénk eltöltök ilyen dolgokkal :roll:

evilany

Lányok,ha főztök a babának(vagyis inkább ha olyan levest főztök,amiből vesztek ki neki)milyen fűszereket használtok?Tesztek pl.vegetát?

evilany

Évi én teszek.

Áron második napja 30 percet alszik napközben......nem lesz ez így jó. Mondjuk nem nyűgös, meg ma reggel is negyed 10 volt, hogy ébredtünk (5-től a mi ágyunkban aludt), de akkor is. Most kiküldtem anyósomékhoz, hogy legyen egy kis csend, nyugalom, mert éjjel nem bírtam aludni....palacsintát sütöttem, gyorsan összetakarítok és mára ennyi.

királylány

Évi
Én használok mindenféle fűszert... a nagyon erős, csípős kivételével. Mondjuk, én alapból se használok sok sót...
Amit Chloenak adok az is legyen jó ízű, olyan, amit én is szívesen megeszek... :wink:

Én ma nem csináltam semmit... :oops:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,jól tetted,mondjuk én tegnap lazítottam(ma meg is lett az eredmény :) ) délelőtt barátnőztem du.babáztam csak.

evilany

Évi, ideírok egy nagyon jó biovegeta-receptet, én fél éve ezt használom:

Vegyél 5-6 féle leveszöldséget (én a Lidl-ben veszek olyan tálcásat, amin van sárga és fehérrépa, karfiol, stb), pucold meg, reszeld le, vagy ha van robotgéped, aprítógéped, még jobb, tedd szűrőbe, hogy lemenjen a leve, és befőttes üvegbe rakd bele sóval - olyan 2 centi zöldség, 1 centi só, de összekeverem. Hűtőbe be, és baromi sokáig eláll! Levesbe, rizsbe, pöribe jó - bármibe, amibe vegetát tennél! A tálcás cuccból kijön két kisebb üvegnyi, két részben rakom el, könnyebb előkapni kisüvegben.

Lányok, egy másik nicket fogok használni: kriszti0921, mert ezzel sokszor nem tudok belépni. Ugyanilyen a vonalzóm, arról meg lehet jegyezni:

Kép
xtina75

Íme

Kép Kép
kriszti0921

Tina
Hogy vagytok? TE? Tamara?
Nagyon szép a kicsi lány :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,

Jól vagyunk, nekem szokni kell a nemalvást, volt-van némi szopigond (a 20 óra kékfényezés betett a cicizésnek), de tanuljuk, ma evett eddig kb 8x, ebből 3 volt cumisüveges, a többi szopi. A szemeit cseppenteni kell, kaptunk 1 hetet, ha nem javul, könnycsatornaátmosás.

Rengeteg a tejem, úgyhogy fejem is, muszáj, mert szétdurran a mellem :lol: Tami sokat alszik, ha meg nem, akkor grimaszol, cuki hangokat ad, keze-lába jár :) Volt a védőnő, a gyerekorvos, mindenki dícsérte. Kicsi a bors, de erős! 8)

Most fürdött a cseppke, most nagyon elvan, élénk...

Amúgy meg cici-büfi-pisi-kaki és alvás a program :wink:

Kép Kép
kriszti0921

Szisztok!
Végre ideértem.
A keresztelő sikeresen lezajlott. Lili elég jól bírta, csak az utolsó 5 percben volt sírás. Le akart menni a földre mászni, de én meg csak tartottam az ölembe és nem engedtem neki. Hát volt sírás az tuti.
Itthon meg annyira felpörgőt, hogy délután nem volt hajlandó aludni. Csak játszott és játszott a gyerekekkel. Akkor sikerült lerakni egy kicsit aludni amikor elment mindenki, de kb 50 percet aludt. Így este már 8-kor fürdetés volt (nálunk ugye 9 után van) és még mindig alszik. :D

Tina, elolvastam a szüléstörténeted, nagyon szép.
És Tami csodálatos. :D
Könnycsatorna átmosás nekünk is volt, sajnos.

Annyira édesek a képek! :lol: És a héten már Katus kezdi a sort, 1 éves lesz.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Most értem csak ide :?

Ircsi: Chloe tényleg kész kis hölgyemény lett, nagyon édes :) És itt az első szülinap a héten, nagyon megy az idő :)

clárika: tésztát kipróbálom, elég ínycsiklandóan néz ki...

Évi: én már hónapokkal ezelőtt felmondtam, most úgy ahogy a végére jutok a dolgoknak.

Dia: függönymosás-ablakpucolás itt is esedékes lenne :? Korinna is visszaalszik reggel a tápszer után. Ma épp most kelt, hallom a bébiőrön, hogy magyaráz :D

Tina: biovegeta jól hangzik... Tamiról esetleg új képek?

nklari: mi is szteroidos krémet használtunk az ekcémára. Kb. 1 hónapon át jött-ment, de egy ideje nincsen már szerencsére.

Rólunk: hétvégén megint megjártuk a kórházat, Korinna szeme begyulladt, de most olyan furán. Péntek délutánra alvás után egy borsónyi duzzanat lett a jobb alsó és felső szemhéján, furán kapkodta a fejét és összezárta a szemeit. Közben persze keservesen sírt. Doktor nénink vidéken volt, így hívtam az apját és bevittük a szemészeti ügyeletre. Hámsérülés okozta a gyulladást meg a duzzanatot, szerencsére "csak" csúnyán néz ki, komolyabb és maradandó baj nem lett. De elég ijesztő volt.
Tegnap csutkára levágtam a körmeit, le is reszeltem alaposan a sarkoknál (apja csak röhögött hogy komplett manikűrt kap a gyerek), de kénytelen voltam ezt tenni, nehogy újra meg újra felsértse a kis szemét. Mindig van valami :? Doktor nénink biztos ami biztos alapon szteroidos szemcseppet javasolt, de szerencsére nem volt rá szükség. Még pár nap cseppentés egy kímélőbb szemcseppel és egy gélt kell még használnunk, de már nagyon szép az érintett szemecske.
bettinyo

A lényeg megint lemaradt!

szamoca: gratulálok, boldog babavárást kívánok és nagyon vigyázz magatokra!
bettinyo

sziasztok
Kriszti,betettén a www-hez a blogot? Az új nicknévnél.

Jesszus a héten szülinap???? Kicsi Katus 1 éves lesz!!!! Hihetetlen!

Bettinyó,szemecskét sajnálom :(

Woody,képek a keresztelőről?

Tegnap reggel próbáltuk cicizés nélkül,el is volt egy darabig,ivott pár korty teát,aztán Miki tisztába akarta tenni na akkor nagy üvöltés lett,mondván,valami kimaradt.végül kapott cicit.Ma máshogy csináltuk,betettük a székbe és kapott egy túrókrémet,lelkesen be is nyomta és ment játszani...na mondom ennyi...aztán 8-kor tépte a pólóm veszettül,felülről bedugta a fejét,leste a cicit,na adtam neki :)
vettem ma a dm-ben ilyen tejalapú italt valami elválasztó folyékony tápszert,10 hónap kortól,majd megkóstoltatom vele.

evilany

Sziasztok!

Tina-gyönyörűséges a pici lánykád!
Csinos a rucikban :) Minden jól áll neki :)

Rékust sajnálom :( csórikám :( :(

Hamar elment az egy év...Katus kész nagylány már! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szamóca :)
Boldog babavárást :) -de jóóóóóóó

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!
Dia! Neked Bence megy ősszel suliba?

Évi! miért próbálod a szopit "megúszni" , próbálod teljesen elválasztani?
Egyébként az enyémek is "függők" , és ha meleg van, pláne, el sem tudják képzelni, h másból is lehet annyit inni, h ne legyenek szomjasak :oops:. No, sebaj, ezt a nagyobbak is megcsinálták anno, de már nem :lol: .

Bettinyo! szem: :( :shock: Te, és javasoltak vmit a hasonlók megelőzésére? Ráadásul nálunk sokszor egymás szemébe-arcába kapnak, főként Joni , megpróbálja megfogni a húga orrát, meg ilyesmi :) . Ha ettől lett, az durva!

Woody! Ha egy gyerek nem sír a keresztelőjén, akkor nem is
"ment ki belőle az ördög" :lol: :lol: !!!
Örülök, h jól sikerült!

Tina! Ha ennyi tejed van, miért kell cumis üveg? Vagy vmit félre értettem?

Csillag! Neked a nagyok mivel töltik a nyarat?

Ircsi! Katus nagy lány, de lesz utánpótlás :D !

Én nagyon vártam a nyári szünetet, de nem feltétlenül a pihi ideje, főként, amikor mind a 6 itthon van. Párom meg dolgozik, persze lesz majd szabin, de programok mentén.

Nálunk is van fejlődés, Joni már egyedül is hajlamos 4kézlábazni, (kis lusta ám, ha megfelelő dologgal csalogatod, akkor jön. Asszem kiérdemelte a topic legkésőbb mászó babája címet, hahah), de mire viszamegyünk Dévényhez, lesz öröm. Persze még ha messze kell menni, akkor kúszik. Gyorsan fel kell vennem a kúszását videóra, mielőtt felhagy vele :D. Felhúzza magát állásba is.
Hízni nem hízik, aludni keveset. Nonó megáll egyedül néhány pillantásra. És nagyon jókat dumálnak, egymásnak is!

Tegnap házassági évfordulónk volt, Közben le kellett menni Bföldvárra Dávidért sakktáborba, így végül csináltunk egy kis családi kiruccanást, az összes kölyökkel, este meg rendeltünk kaját. A kicsik olyan jól viselték, cukik voltak. Régebben ezt a napot páros programra tartottuk fent, de ez idén nem volt aktuális :D .
(Hogy hányadik, azt ide sem írom, sztem egyes topic tagok, lásd Barbcsi még óvodás volt, amikor mi házasodtunk, tudom, ciki, de ez van :oops: :lol: :lol: )

Augusztusi tali betervezve, még kitalálom, hogy hoogyan

:D !

vki kedvesen hiányolta az új képeinket, köszi, már bővítem az albumot, ha kész, teszem fel a linket!

claire
claire

Sziasztok!!!

csak röviden leszek, és ha még belefér visszaolvasok, csak gondoltam életjelet adok!

Clárika: még1X köszike h ott lehettem múlt 7en

Sucer: nagyon jó volt látni titeket! :) bocsika a hajhúzás miatt... :oops:

NA tegnap megvolt a nagy takarítás.
Hát nem lesz álmaim lakása... de hát ez van, 30 + rezsiért ez volt...

elfáradtam, 6kor indultunk, 9kor már takarítottam, délután 2ig...

Gergő ma eddig fél órát aludt, 2,5 oldalt tudtam elolvasni addig, most uram elvitte anyósomhoz...
na megyek, tanulni, ha már itthon lehetek egyedül :))))

lányok ha valaki július 10től KEszthelyen jár, tessék rámüzenni!!! :) bárkit szeretettel várok, nem túl extra albinkban...

na menek, "vár a könyv..."

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="csillagfeny1976"]S írta:csillagfeny1976ziasztok!

Tina-gyönyörűséges a pici lánykád!
Csinos a rucikban :) Minden jól áll neki :)

Köszi Csillag 8) 8)

Kép Kép
kriszti0921

[quote="claire"]T írta:claireina! Ha ennyi tejed van, miért kell cumis üveg? Vagy vmit félre értettem?

Hát ez egy igen érdekes dolog: nem kompatibilis a kőkemény, hatalmas focilabda mellem a gyerek ini-mini szájával :shock: :lol: (Dokinő: "lássuk be, egy dinnyébe nem lehet beleharapni :lol: - Csináljon belőle barackot" 8) )Ezért le kell fejnem belőle, minimum 20-30 millit, hogy a szájába tudjam nyomni :shock: Na most azért szép mennyiség jön ki, ha mondjuk 6x szopizik, azt összegyűjtöm 60 ml/üveg, 10-kor elmegyek aludni, apa 2 etetést bevállal, és alszom egyet, mivel még éjszaka is 2 óránként ébred a drága.

Kép Kép
kriszti0921

Tina: milyen ügyes 5leteid vannak akkor szopira! Grat! ( tetszett a dinnye-barack dolog :) :lol: )

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Claire,próbálom megúszni?Épp azt írtam h.Tomi mintha elutasítaná...

evilany

[quote="kfmares"]T írta:kfmaresina: milyen ügyes 5leteid vannak akkor szopira! Grat! ( tetszett a dinnye-barack dolog :) :lol: )

A gyerekorvos volt ilyen okos, én csak követem az "utasítást" (ötleteket)

Kép Kép
kriszti0921

sziasztok!

Bettinyo sajnálom a szemecskét! gyors javulást Korinnának!

Katus a héten 1 éves lesz :?: :!: :?: :!: sokkot kaptam! :wink: :lol: :lol: :lol:

Tina öröm hallani, hogy ennyi tejcsid van!!! :D dinnye-barack :arrow: de jót nevettem! :lol:

Kép
gtunde75

Évi! Bocs, akkor én olvastam hülyén :oops: . Korral jár? :lol:

Tina! Aha, értem! Ilyet én is láttam, no nem magamon, a citromból lett barack még működik :lol: :lol:

Mares! Ok, ha Keszthelyen járunk, szólunk :lol: :lol: Előre láthatólag mennyi időre költöztetek át?

Claire
claire

claire: megelőzésképpen semmit sem javasoltak. Levágtam a gyerek körmét csutára, ahogy írtam le is reszeltem a sarkokat nehogy ezzel is véletlenül kárt okozzon. Egyébként ez a sérülés elég abszurd, Korinna "specialitása", mert elvileg egy sima "belekapás" nem okozhatna hámhiányt a doki szerint. Valamivel szépen végigszántotta a szaruhártyáját :? Házassági évfordulóhoz gratulálok!

Tina: én sajnos nem szoptattam, de nekem egy kedves csecsemős nővér azt javasolta még a kórházban, hogy eleinte pár percig masszírozzam és melegítsem a ciciket (DM-ben kapható cseresznyemag párna egész jó erre a célra és mikróban is melegíthető). Amíg fejtem ezt csináltam és időnként dől is a tej tőle és a cicik szépen felpuhultak tőle :wink:

mares: kezdésnek majd elboldogultok valahogy ebben a kecóban, a fő hogy apinak van melója :wink: Kitartás!

Korinna ma beindult a pakolással, amerre jár minden leszed, kidobál, fiókot ürít, lerángat, tapicskol és tenyérrel csapkod :D Nagyon cuki, de időnként nem tudok olyan gyorsan visszapakolni amilyen gyorsan ő kipakol :) Eddig is mászott és felállt, de ma extra aktív volt a pakolásban...
bettinyo

Szem: azt hittem mondtak vmi okosat!

Évi! sztem te baromi sokat takarítasz, ne aggódj ezen! Biztos vagyok benne így látatlanban, h nagy tisztaság van nálatok,a kórházi sterilitás meg nem egészséges! Amúgy ezt a dolgot, h mindig félbe kell hagyni vmit, én is nagyon utálom. Családtagjaimra én is pipa vagyok ha otthon vannak és nem aktivizálják magukat. a nagyobb fiaimmal most megy a küzdelem, h ez az ő dolguk is, mert itt laknak! No, meg a rendrakás, jaj, hagyjuk, azért 8 emberre nem is győzöm egydül, meg azt hiszem meg is kell tanulniuk. Csak néha fárasztóbb, veszekedni, 50x kérni, megmutatni 1000x, majd utánuk csinálni újra.....
De azért megy a nyösztetés. Időnként tök használhatóak persze.

Pakolás: nálunk most Joni jár folyton a tilosban, megy mint a tank, kipakol, elvesz, lerámol...stb. És most már mindketten nagyon gyorsak...

claire
claire

sziasztok
Claire,hát ien igazad van,elolvastalak és még én panaszkodom,te 8 emberre raksz rendet...áááá....az a nem semmi!
Dinnye,barack,citrom :lol: :lol: :lol: van itt minden :lol: sajna itt is inkább már citrom a barack :( kimondottan lapos lett :roll:

Tündi,a cseresznyemag párnáról jutott eszembe, nem adtam vissza :? no majd legközelebb.

evilany

[quote="bettinyo"]T írta:bettinyoina: én sajnos nem szoptattam, de nekem egy kedves csecsemős nővér azt javasolta még a kórházban, hogy eleinte pár percig masszírozzam és melegítsem a ciciket (DM-ben kapható cseresznyemag párna egész jó erre a célra és mikróban is melegíthető). Amíg fejtem ezt csináltam és időnként dől is a tej tőle és a cicik szépen felpuhultak tőle :wink:

Masszírozás, meleg vizes zuhany bejön, cseresznyemaggal nem kínlódok (van), a fejés hatékonyabb.. de köszi 8) 8) 8)

Bár, a jobb mellem nagyobb, keményebb :oops: - oda lehet, h kipróbálom... ha már van...

Kép Kép
kriszti0921

Hello!

Csak gyorsban.....

Mares a lényeg, hogy van munka, lakás, a többi majd alakul. Mondjuk jól kidolgoztad magad.

Tina :lol: gyümölcsök :)

Claire nem megy még suliba. Most lesz nagycsoportos, mert még anno a miniben visszafordítottam őt. Már akkor tudtam, hogy nem akarom 6,5 évesen suliba adni (ő lett volna a legkisebb).
És boldog házassági évfordulót!

Bettinyo jobban van már a csajszi?

Áron alszik, gyorsan eszek és összepakolok, mert kupi van.

királylány

Sziasztok!

Évi, ha apukám végre átküldi e-mailen a képeket, akkor rakok fel a g-re. De nem lettek valami jók, sötét volt odabent, ez van.

Claire, igen tuti minden baba sír, csak hát nagyon durva volt, már tiszta vörös volt szegénynek a feje is. Persze a padló nagyon érdekes volt szép színes és hát anya csúnya volt és nem engedte, hogy ott másszon.
Boldog házassági évfordulót!

Tina, annyira örülök, hogy ilyen sok tejed van. És sárgaságra legjobb az anyatej ja és a napfény. Nekem azt mondták (védőnő), hogy vetkőztessem le pelusra és üljek vele a lakásban az ablakhoz a fényhez.

Dia, Bence 6,5 éves. Eszméletlen nekem sokkal nagyobbnak tűnik a képeken. Lehet mert magas és vékony kissrác.

Mares, a lényeg hogy van meló. Jó tanulást!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Dia: köszi, minden OK, szemecske már rendben lévőnek tűnik :wink:

Nyomott idő :arrow: én is nyomi vagyok :? Tegnap este Korinnának 39 fok körüli láza volt, de reggelre mintha elfújták volna. Fogzás volna a ludas?
bettinyo

Sziasztok!
Woody!
csak poén volt :lol: Sztem ha most keresztelnénk, a mieink is idegek lennének, hogy nem hagyjuk őket mászni!

Dia! nem is kell azt elsietni :lol: !

Évi! Sztem csak fura, h visszatérnek a régi méretek!

A hiányolt képek, kicsit bő lére eresztve, akinek hosszú, bocsi :-)

https://picasaweb.google.com/1152265176 ... f3H0KyVSQ#

Claire
claire

Jó reggelt!

Kriszti
Tudod, egy a lényeg... te tudjál pihenni, a te lelked legyen nyugodt... akkor Tamarának is jó lesz! :wink:
Könnycsatorna-átmosás: nem annyira borzasztó...és minél kisebb korban történik, annál kisebb tragédiaként éli meg a gyerek (általában a lefogást tűrik rosszul)

Betti
Szegény Korinna :cry:
Én már feladtam, hogy egyből pakoljak Chloe után :oops: :wink:

Évi
A szopi Tominak a jóllétéhez kell. Lehet, hogy már nem is annyira a tápanyagszükségletet fedezi, hanem a kis lelkének tesz jót...

Csillag
Hogy vagytok?

Woody
Képek a keresztelőről?

Claire
Boldog évfordulót!
Ügyesek a csemetéid :lol: :lol: :lol: :lol:

Mares
KItartást a tanuláshoz!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Claire
Gyönyörű a családod! :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok
Betti,39 fokos,hááát,az gyanús azért...azóta?

Claire,képek fantasztikusak.
Régi méret az OK,de új állag és alak :? :(
Az ikrekről csudijó képeket csinálsz de nem is csoda olyan viccesek ezek a babák(én Tomin annyit nevetek :) mimika indul...) Micimackó,buddha :) Tomi is így alszik el a babakocsiban mint Jonó(?) előredőlve :) A férjed is tanár?

evilany

claire, tündéri gyerekeid vannak, az "Ikerfürdő" a kedvenc kép!!!!

Engedjétek meg, hogy itt köszönjem meg a kommenteket, amit a blogomba írtatok, mert Ircsihez hasonlóan ott nem tudok kommentet írni... köcsögblogspot :evil:

Köszi a tanácsokat! A hasfájáshoz: még simán van eredmény, de látom, hogy küzd Tami, ezért is készülök már előre. Szeretném, ha minél kevesebbet szenvedne. (Meg én is a sírásától...)

Dia, te meddig tudtál anyatejet adni csak fejéssel? Bár, mi egyre jobban állunk, lassan 7:3 az arány a szopi javára...

Évi, Barbcsi, köszi a hajszárítós tippet, be fogom vetni, ha kell!!!! 8)

Barbcsi, milyen az az aloe verás csepp? Hol kapható? Nekem az a.v. sok mindenre bevált, jó barátom 8)

A szopihoz még: az LLL-t kihagyom, egyik barátnőmmel kábé úgy beszéltek, mint velem a csecsemősök... de egyébként meg úgy néz ki, a gyerekorvos tanácsaival minden egyre jobban működik... innentől már csak kitartónak kell lenni

Kép Kép
kriszti0921

Sziasztok! (durva lenne azt írnom jó reggelt :lol:)

Évi egyetértek Ircsivel, már csak a komfortérzet miatt van szopi :wink:

Tina Bencénél 8 hónapig volt tejem, Áronnál pedig kb fél évig, az elején mind a kettőnek kellett tápszeres kiegészítés. De te nagyon ügyes vagy! :)

Betti ilyen magas lázat nem indokol a fogzás, de volt már rá példa (ez most "nesze semmi fogd meg jól" válasz volt :lol:). Azóta van valami?

Claire: hát nem sietjük el az biztos :D 8) Úgysem marad le semmiről :)
Néztem az albumod. Nálatok aztán zajlik az élet rendesen. Gyerekek nagyon szépek, aranyosak. Te pedig nyugodtan letagadhatod a korodat! :D

Anyósom kérte a gyerekeket mára, mert jön a másik unoka is, éppenséggel van dolgom amit el kell inzézni, aztán majd mi is megyünk ki hozzájuk.

Bols: Petinek:
Kép

királylány

Sziasztok,

először magunkról, bocsi, aztán visszaolvasok.
Botinak tegnap óta hasmenése van. Ma reggel már zöldes színű volt. :( Amúgy jó kedélyű, nem lázas, nem hány, csak a hasa megy. :(
Sokat itatom, krumplit, banánt, házt.kekszet adtam neki.
Mit csináljak még? Honnan tudom hogy nincs e kiszáradva? Mikor vigyem orvoshoz?
Jaj, ilyenkor úgy utálom hogy itt vagyunk kint. :?

Klári
nklari80

Klári tesómék kisfiának volt hasmenése (több napig tartó, napi 10-12), kaptak SMECTA port, de nem lehetett belediktálni a gyerekbe. Átment rajta. Szerintem mutasd meg dokinak vagy hívd fel. Ha sokat iszik akkor nincs gond. Kutacsát fegyeld be van e horpadva. Remélem hamar átmegy rajta. Jobbulást!

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?