Új privát üzeneted érkezett!

Szekrényes kép :lol: :lol:
claire

Tünde
Szekrény-gyerek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tina
Gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dia
Jó étvágya van Áronnak :lol: :lol: :lol:
Milyen jó lesz a családi medence :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Dia nincs igaza pedig,nagyon jó akciók vannak a rosismannban :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]R írta:evilanyossmannban kecskemétis bébiétel akció:szinte az összes húsos kajára van akció,alma-banán,almaszósz csirkehússal,brokkoli,zöldborsó,csirkehús zsenge zöldségekkel,spagetti,nem is tudom mik még,ha 6 db-ot veszel,199 ft darabja(vettem mindjárt 12-t)

nálunk sajnos csak az 5-6 hós kajákra van ez az akció... :( :( :(

Kép
gtunde75

Ircsi éheztetve van szegény gyerek......gondolhatod :lol: :lol: :lol:

Évi de neki nem tetszik :lol:Válogatós a lelkem :lol: :lol: Mondjuk én sem szeretek oda járni mert van egy csaj azt legszívesebben pofántörölném mikor ő dolgozik. Olyan utálatos, hogy elmondani nem lehet.... :twisted:

Zoé jól néz ki a szekrényben :lol:

királylány

[quote="xtina75"]
írta:
xtina75
Születéstörténet: http://kri-baba.blogspot.com/2011/06/sz ... tenet.html

jááááááájjjjjjjjjjjj, még a könnyem is kicsordul! :oops: :D :D :D

Kép
gtunde75

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]S

Áron este betolt másfél :!: szelet vajas kenyeret (a kilós kenyér közepéből) párizsival és este lenyomta még a 230ml tápszert is :shock:

[/color]

tyűűűűűűűűű! akkor ezek szerint lehet már adni vajas kenyeret? meg párizsit? én olyan félve adom neki... mindig csak pár falatocskát, pedig imádja...

Kép
gtunde75

Tünde: nekem azt mondta a védőnő, hogyx a tojásfehérjén és a tejen kívül kaphat mindent. De megmondom őszintén, hogy evett már tojásfehérjés ételt is. Valamelyik este a tojásos nokedlit nyelte....

Tegnap előtt itt voltak a barátaink pont aqznap sütöttem pizzát. Este megcsináltam Áronnak a tejbegrízt, de köszönte szépen inkább a pizzára szavazott. 8)

királylány

Vajas kenyeret márt adtam én is.(azaz zsemle belét)

Tündi,de az 5-6 hósok közt van egy csomó amit Tomi szeret,brokkoli hússal,zöldborsó hússal,alma-banánpüré,gesztenye-alma.

Pont akartam kérdezni a szalámit a talin,hogy adhatok-e..
Tomi is evett már sima tésztás kaját is :oops: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Tünde: nekem azt mondta a védőnő, hogyx a tojásfehérjén és a tejen kívül kaphat mindent. De megmondom őszintén, hogy evett már tojásfehérjés ételt is. Valamelyik este a tojásos nokedlit nyelte....

Tegnap előtt itt voltak a barátaink pont aqznap sütöttem pizzát. Este megcsináltam Áronnak a tejbegrízt, de köszönte szépen inkább a pizzára szavazott. 8) [/color]

én is meg szoktam kóstoltatni mindent, amit mi eszünk, így evett már Zoé pl pizzát is... na de csak pár falatot, egy teljes étkezésre még nem kapott "felnőtt" kaját... :shock: de akkor ezután bátrabb leszek! :)

Kép
gtunde75

Pizzából Áron sem evett egy teljes étkezésre valót.
Reggel megissza a tápszert, utána visszaalszik és mikor reggelizünk ő is eszik velünk. Nem eszik ilyenkor sokat. Tegnap este én is meglepődtem, mert ennyit még nem evett egyszerre felnőttkajából. :D

Évi próbáld meg. :wink:

királylány

Ha Tomi tényleg éhes akkor balhézik a falatkák miatt,inkább gyorsan pépet kell belelapátolni.De ha nem vészes,akkor szépen eszi a katonákat,zsemle+kockasajt,körte...

evilany

Tegnap gyerekek(húú,Tomi irigy lett:bármivel játszott Enikő,gyorsan odatrappolt és elszedte tőle..ha nem sikerült akkor meg cirkuszolt...azok a játékok amiket máskor a sarokba vág,remélem kinövi,egyenlőre ugye nem tudom vele megértetni,ez miért nem jó)

Kép

szerel és szerel

Kép

Kép

fürdés után,benyomtam egy kölesgolyót a szájába :)

Kép

jöhet a reggeli

Kép

Kép

evilany

Évi minden gyereknek van ilyen korszaka amikor irígy a játékaira. Nem kell túlaggódni, mert akkor méginkább félteni fogja a játékait. És ez nem baj, mostanság alakul majd az enyém korszak. Bence a mai napig irígy bizonyos gyerekekre, játékokra...

Tök aranyos a képeken ez a gyerek :D

királylány

Dia hát még élőben remélem egyszer megdögönyözzük egymáséit :)

van aki már kapott reálhozamról értesítést?
Miki ma tudta meg az övét,ugyanaz mint év elején a levélben,137 e ft...a tőkéje 1.8milla körül volt,az enyém 1.9,remélem én is kapok kb ennyit.

evilany

Évi úgy legyen!

Gábor még nem kapott értesítést. Na ez szép összeg (persze lehetne több is de aki a kicsit nem.....) remélhetőleg minél előbb a számlátokon lesz :)

Leves kész, ki is vasaltam. Igaz, hogy úgy néz ki a lakás, mint a csatatér, de majd összepakolok, ha a gyerek alszik. Holnap megy anyukámhoz a kicsi (Bence is szeretne menni) és akkor kitakarítok.

Áron most kiabál: dededededede!

királylány

Na kisördög alszik,felmostam,elpakoltam,teregettem,blogot írtam,most ebédelek,aztán Tomi eszik és indulunk!Már nagyon várom a talit Sucerékkal(is) egy élmény amikor van sztárvendégünk is :)

evilany

Nem volt egyszerű az altatás nálunk sem. Betettem a kiságyba csak nem akart elaludni. Fogtam magam kimentm (többszöri próbálkozás után), elpakoltam a konyhában, kb 3-4 perc lehetett, ezt persze végigsírta. Bementem, megsimiztem a hátát és már aludt is.
Bence aranyos volt, jött utánam, mikor megyek már be Áronhoz :D

királylány

Itthon :) meggyőztem magam hogy nem ma megyek zumbára(34 fok)hanem majd holnap este,mikor kicsit hűlt a levegő...nincs ott klíma,nagyon durva.
Jó tali volt,fötört az aprónép ezerrel :) édesek,de hűűűűű mit művelnek :) szegény Berci esett egy nagyot mert a szemetesbe kapaszkodva pakolt..ment ma is a sorban sírás:egy rákezd,a többi folytatja.:)

Sucer olyan szép!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
Mares lemaradt :evil: )

evilany

Jó ez a talis kép, csak hiányos a létszám!

Tomi pedig változatlanul cuki :)
Ami a játékot illeti, sztem ez még nem is az igazi "enyém" korszak, az később lesz, hanem simán az az érdekes, ami a másiknál van.
Nálam az ikrek is csinálják, eleinte ugye, mikor picik voltak, az kellett, ami mozgott, mi mozgott? , hát ami a másik kezében volt, mert az mozgatta, így vagy 20x "cseréltek" :lol:. de most is mindig az a zérdekes, főkánt Jonatán rohamoz, ha Noéminél van vmi, az meg sokszor már előre visít, Joni még oda sem ért :lol: tudja, h nagy mancsával odacsap, és elveszi. Külön élvezet számára Noni szájából kimarni a cumit, meg leszedni a sapiját , kendőjét a babakocsiban. igaz, azt Nonó is megteszi, és ő meg vadászik Jonó cumijára, nem tudom hogyan ismeri meg, de nagyon boldog, ha begyűjti, bizots jobb íze van. Nesze neked higénia :lol:
Hát így zajlanak nálunk játék ügyben a mindennapok. De remélem majd megtanulnak együtt játszani is, a tálaló szekrény alsó részén összegumiztam a fognatyúkat, h ne legyen olyan könnyű kinyitni, no, azt roppant összehangoltan tudják onnan levarázsolni....
(muszáj lesz az ikeában néznem vmi "gyerekbiztos" kütyüt!

Évi! mi a nagy fiammal most futottunk egyet az erdőben, de az a jobb kifejezés, hogy próbáltunk futni....
claire

sziasztok!

gyors bekukk... szuper volt a tali, köszönjük a házigazdáknak! :D
Sucer tényleg nagyon szép!

Kép
gtunde75

Sziasztok,

gyorsan írok néhány sort, amíg Boti engedi, most éppen a szekrényt pakolja, azzal elvan pár percig. :lol:
Ő is már csak naponta egyszer alszik, max másfél órát, olyankor meg sok a tennivaló....
Amúgy próbálok neki programokat szervezni, jövünk-megyünk, ha tehetjük, hogy lásson más embereket és gyerekeket, ne csak mindig engem és az apukáját.
Már nagyon nagyon várom hogy menjünk haza, de úgy néz ki hogy csak július vége lesz belőle. :(

Tina, mégegyszer gratula, gyönyörű kislányotok van, szüléstörténetet én is megkönnyeztem, nagyon ügyes voltál! :D

Az összes gyerköc édes. :lol: :lol: Olyan jó nézegetni a képeket. DE KÁR hogy nem lesz nyári közös tali, ott összeengedhetnénk őket. :wink:

Szülinapi torta, asszem nálunk is gyümis-túrós lesz.

ooh, nem tudom mit akartam még. :oops:
Teszek fel néhány képet,az a biztos. :lol: :lol:

Kihúzta,kipakolta és belemászott...
Kép

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Sziasztok!

Klári, milyen helyesek vagytok ezeken a képeken!

Boti fiókozik, Zoé szekrényezik :lol:

Babatalálkozó: klassz képek!

Tina szüléstörténete: fantasztikus! Többször is elolvastam, hogy tényleg 5 fájás, 10 perc... Majd súgd meg a titkot... :lol: Még egyszer nagyon-nagyon gratulálok!!! És a Tamara nagyon szép név, nem tudom, lehet, már mondtam...

Kristóf náthás lett, egész éjjel az ágyunkban forgolódott, mi a két szélén stabil oldalfekvésben, hogy le ne essünk... Ő meg természetesen keresztben feküdt, feje apjánál, a lábával meg engem rúgdosott... Élmény vele aludni... :roll: Remélem, ma már a saját ágyában marad... :oops: Egyébként jókedvű, és délután ő maga kérte, hogy hadd porszívózhassa ki az orrát :shock: Igazi nagyfiú!
Bálint meg dumálgat, néha ismételgeti amiket hall. :shock:
És állandóan megy a civódás... Amint kiteszem a lábam a szobából, már megy a harc. :roll: Nem tudok elmenni WC-re anélkül, hogy ne sírásra érjek vissza... Kicsit kezdenek az idegeim kikészülni... :oops: Remélem, hamar elmúlik ez a korszak is... :roll:
Dia, építkezés halad, megy a villanyszerelés, egy kábelrengeteg az aljazat... Tomi a pincében le is szigetelte, jöhet a fűtésszerelő. Hamarosan cserepet is kell pakolni a tetőre... Iszonyat várom, hogy elkészüljön, gyakorlatilag nulla családi életünk van... :oops:

bekri

CSAK ENNYIT TUDOK MOST!!
Babák csodásak!!

Tina végig bőgtem magam,nagyon szép a történetetek a kis Tamara meg egyszerűen csodálatos,sok-sok boldogságot és egészséget kívánunk!!!!Majd írj milyen otthon!!!Puszi

Kép
bévi

Mégegyszer köszi, lányok, Bévi, neked pláne, tudom, hogy rohansz, és mégis gondolsz rám... ha lesz időm, leírom a kórházat, meg hogy milyen itthon...

Most itt fekszik / durmol mellettem, pihizünk, kicsit netezek, evett, tiszta a pelus, minden szép és jó.

Ma jön a gyerekorvos... mit fog nézni, kérdezni?

Kép
xtina75

Tina! Igen , nagy élmény, amikor az ember érzi, hogy visszavonhatatlanul anya!!!!! :D
Gyorvos: elvileg és jó esetben mindent néz: gyerek általános állapota, köldök csonk, bébi kori reflexek, kikérdezi a születés körülményeit, szopizást, stb. Elmondja az oltásokat, mikor akarja látni legközelebb, és kérdezz nyugodtan, azért van ott. Ha nézi a bébi kori reflexeket, akkor is érdemes megkérdezni, h melyik milyen, mit jelent, stb, később a mozgásfejlődésnél érdekes lehet! :D
Nem tudom minden eszembe jutott-e: claire
claire

Ja, és jó esetben rólad is érdeklődik, gátseb állapota (tényleg: javul?), mellek állapota, stb.
claire

Köszi claire!

Gátsebem naggggyon durva, +aranyér, fáj, húzódik, 3 cuccal kell kezelni. De túlélem, csak körülményes, hogy csak úgy jó, ha naponta nagyon sokszor zuhanyzom, kezelem.

Kép
xtina75

sziasztok!

kinek van még nyügi babája? vagy csak mi szenvedünk? :roll:

Kép
gtunde75

halihó

Tündi,mi elvagyunk! Biztos a fogacska..

evilany

Sziasztok,

Apa gépéről egy gyors bekukk :)

Nagyon jó volt veletek találkozni, köszönjük szépen a kedves fogadtatást! A bókokat köszönöm, de azért nem vagyok egy nagy szám ám :wink: :wink: . Annyi mindent szerettem volna de lányos zavaromban, szinte mindent elfelejtettem :oops: . Olivér már a sarkon elaludt a babakocsiban, Ilangot sem kellett este altatni :wink:. Nagyon drágák voltak a picúrok élőben is, a képeket majd vasárnap föl is teszem. Receptet köszönöm Clárikának!

Tünde,
Olivér tegnap volt kész, ma legkopogom eddig okés. Továbbra is csak ámulok, hogy milyen ügyes Zoé!

Nklari,
hihetetlen, h Boti ilyen önálló, és beköltözik a szekrénybe :). Aranyosak vagytok a képen.

Bekri,
Kristófnak jobbulást! Nekem mindkét gyerekem így alszik mint a te Kristófod :roll: :roll:

TIna,
merre találom a szüléstörténetedet? Ha nem gond szeretném én is elolvasni! öröm olvasni, hogy jól vagytok, pici Tamara meg ilyen szépen szokja a kinti létet :).

Évi,
köszi a képeket! Sztárvendég, ez aranyos. Megértem, hogy nem mentél Zumbára.... mi elsétáltunk a szállásra, aztán el Apáért, de én ebbe úgy elfáradtam, hogy csak na. Ha még 1 órát kellett volna zenére ugrálnom, tuti farkam nőtt volna... Nekünk nem jött még nyugdíjptr-os papír, kiváncsi leszek, nem sok jóval biztatnak. Télen viszonylag jó összeget küldtek (papíron persze), de hogy abból mi jön majd meg, az rejtély.... Tomis képek édesek!

Dia,
gyönyörűek a fiúk, tehetnél sűrűbben képeket :wink: ! Én személy szerint nagyon örülök, hogy újra írogatsz, hiányoztál!

Bévi,
jól vagytok? Minen okés Lilivel? Iszik már rendesen?

Lányok itt Pécsen éjjel olyan zuhé volt, hogy csak pillogtam/tunk
:roll: :roll:

Na ennyi időt kaptam, otthonról folyt köv!

Vigyázzatok magatokra!
Pussz

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Képek nagyon jók! Annyira szépek a csemeték... Bírom ezeket a szekrénybe bújos, pakolós apróságokat...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Chloe már eszik szendvicset, tejet, tejterméket :oops: :wink:
Bár neki lehet, hogy a kutyakaki se ártana meg...
(macskakaja megkóstoláson is túlvagyunk :oops: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi!
az én nagy fiam ilyen , akinek semmi nem árt. Kezdő anyukaként elszúrtam ,és pl adtam neki csapvizet, mézet, meg amikor már lehetett tojást, nem a sárgájával kezdtem, hanem a fehérjével :oops:
De pl a másodiknak nem tuti, h ez ok lett volna.
Joninál is jó a kóstolás menü: különböző papírok, száraz falevél és virágszirom a kertben,... próbálkozott apró kaviccsal is a teraszon, de a gonosz anyája elvette :( :lol:

Itt ma nem volt zuhé, bár egész nap úgy csinált, mintha esni akarna!

Pakolásban nálunk a tv-dvd-video és távirányítói a csúcs, meg a dobozos dvd-k polca, jó kis színes rajzfilmes dobozok. :lol: Amíg nem nyitják ki, addig istenes.

Claire
claire

Szép napot!

Látom a tali nagyon jól sikerült. Gyerekek nagyon aranyosak. :)

Nklari Boti nagyon édes zsivány :lol: Fiókos kép :lol: Írhatnál te is sűrűbben, nagyon el vagy veszve. :wink: Tök jó a közös kép is :D

Sucer :D Blogban vannak képek, a fórumot nem akarom elárasztani velük :wink:

Bévi jól vagytok?

Tünde Áron so-so a nyűgösséget tekintve. Egy energiabomba ez a gyerek....Ez az idő megviseli őt egy kicsit és ezt inkább éjjel érezni.

Ircsi hát mindent meg kell kóstolni :wink: Áron szájából egy ici-pici kavicsot szedtem ki tegnap, nem nyelte le csak forgatta a szájában....

Nemrég keltünk, lakás szalad, megpróbálom utólérni (pedig tegnap takarítottam, patent rend volt)....

További szép napot.....

királylány

Jó reggelt,

Botikám visszaaludt, ilyet már rég csinált, biztos ez a klassz őszies idő viseli meg. :( Nem csodálom. :?

Dia, próbálok jönni gyakrabban, de mostanában olyan semmihez sincs kedvem volt. :( Meg tényleg nagyon leköt ez a kis duracell-gyermek. :wink: :lol: Tök jó az a kendő Áronnak, annyira megtetszett, hogy vettem én is és Boti csodák csodájára elviseli magán, így most nem kell naponta 3x polót cserélnem. :)

Tegnap elmentünk dokihoz, mert van egy kis ekcémája a törpémnek, kenegettem mindenfélével, de csak nagyobb lett és terjedt. Szteroidos krémet írt fel, hmmm, nem tom hogy használjam e. :?
Mit gondoltok?
Ja és ha már ott voltunk, lemérettem a nagyfiút, kereken 10 kg. :shock: :wink: Mondjuk amennyit eszik, nem csodálom. :D

Köszönjük a kép-dicséreteket. :D

Bea, kitartás az építkezéshez. Kristóf jobban van már?

Claire, rég láttunk fotókat a gyerköcökről. 8)

Mit főztök hétvégére? Nincs semmi ötletem........ :( (meg nagyon kedvem se :wink: )

Klári
nklari80

sziasztok!

Dia köszi a kommentet! :wink: :lol: éjjel szerencsére nálunk nincs gond, egy nyekkenés nélkül alszik végig!

Sucer Te csak ne szerénykedj!!!! :D :D :D örülök, ha jól éreztétek magatokat! a gyermekeid tüneményesek!

Nklári marhapörkölt tarhonyával a menü nálunk... :wink: :lol:
szteroidos krém :arrow: Ircsi jön és megszakérti a témát!

Kép
gtunde75

Tünde nagyon szívesen! :D Nem mindig jutok oda, hogy kommentet is írjak, de kukkolni szoktam :) Olyan nagy vész nálunk sincs éjjel, de van, hogy többször át kell menni hozzá és olyan is előfordul, hogy felébred és nyitott szemmel fekszik......na ilyenkor ülök mellette míg vissza nem alszik, mert ha kijövök akkor kiabál :)

Szteroidos krém: hát a barátnőm akkor használja a fiának mikor már nagyon muszáj...

Menü: zöldborsóleves, rizs (vagy kukoricás-zöldborsós rizs) és csirkemell párizsiasbundában :D

Bekri az előbb lemaradt: kitartást! Nem könnyű....a szomszédék ugyan nem építkeztek, de ma költöztek el, hát amennyit dobozoltak, pakoltak, stb.....nem volt egyszerű és akkor ez csak egy sima költözés....el tudom képzelni nálatok mi megy. De! Meglesz az eredménye :D

királylány

Klári megértelek, hogy minden idődet leköti egy örökmozgó gyerek.....nálunk is így van ez és kettő van belőlük. Bár Bence inkább agyilag zsibbaszt le az állandó: anya figyelj.....! :lol:

királylány

Sziasztok!

Sucer
Nagyon örülök, hogy jöttetek és talizhattunk veletek! :)
Én a viharból semmit nem észleltem :roll: :arrow: mint akit fejbe
lőttek, úgy aludtam, de Rékus is. Reggel fél9-kor mentem be hozzá, hogy akkor most mi van, nem ébredünk? :D de játszott az ágyába :)

Tünde
Enyém gyerek is zizi volt kicsit....

Nklári
Mai menü: Pirított zöldséges kínai tészta
(ma főztem először a héten. úgy el voltam havazva, hogy a gyerek is csak üvegeset evett.... )

Dia
Én is nagyon örülök, hogy írsz, bár olvasom a blogod is! :)

Tegnap nálunk CD-s polcpakolás volt.

Jaj, képzeljétek mi történt.
Rékának főztem ma délelőtt, s ahogy öntöttem a forralóból a vizet a lábosba, egy csepp víz ki"ugrott" a lábosból s a Rékám fejére cseppent.... én úgy megijedtem, vittem a gyereket a csap alá....
Mindig elviszem mikor főzök, szépen el is játszik, de most pont odamászott a lábamhoz... :(

Ezentúl csak és kizárólag alvásidőben főzök!!!!!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Kép

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="clárika"]
írta:
clárika
Jaj, képzeljétek mi történt.
Rékának főztem ma délelőtt, s ahogy öntöttem a forralóból a vizet a lábosba, egy csepp víz ki"ugrott" a lábosból s a Rékám fejére cseppent.... én úgy megijedtem, vittem a gyereket a csap alá....
Mindig elviszem mikor főzök, szépen el is játszik, de most pont odamászott a lábamhoz... :(

Ezentúl csak és kizárólag alvásidőben főzök!!!!!

jaj. sírt nagyon?
szegény, b*sszus... az ember annyira figyel, és mégis megtörténik...

mi nemrég úgy jártunk, hogy lementünk a játszóra... letettem a gyereket a homokozóba, letérdeltem elé és rászegeztem a szemem... nem csinált semmi extrát, simogatta, morzsolgatta a homokot... egy pillanatra hátrafordultam apához, hogy adja oda a fényképezőt, mire visszafordultam, a gyerek szája tele homokkal... mintha pont arra várt volna... :roll:

vihar :arrow: én többször felébredtem, a gyerek átaludta... :shock:

Kép
gtunde75

sziasztok
Tündi :lol: :lol: hát ilyenek ezek a lurkók :)

Nklari,én simán használtam a szteroidos krémet amikor szükség volt rá.kb 2x bekentem és el is múlt.(az állán volt ekcéma)

Mi ma megjártuk a Tudásközpontot,barátnőmmel beiratkoztunk a könyvtárba!Már azért van idő olvasni,esténként,napközbe ha alszik és nincs dolgom,de könyvem nincs,és kinek van rá annyi pénze,a könyvesboltban mindig sóvárgok,na most kiéltem magam,ott voltunk 3 órát,kihoztam 10 könyvet,aztán vásároltunk,fagyiztunk,most már itthon,várjuk a pizzát(kicsit rendeltük és visszafogom magam...ma reggel megkezdtem a -7.diket...)hétfőtől pedig mehetek újra a régi zumba oktatóhoz,de várom! Az a csaj egy tehetség,aki most van a régi helyen,nekem nem jön be,erősítés zumba helyett,kitörések meg ilyesmi,háááát én azt utálom...csupa jó hír.Tegnap mamás nap volt,nagyon élvezte Tomi is,mama is,én is.(anyám jött be)
Tegnap volt még védőnő,mondott érdekeseket kaja terén (mehet a tejföl,virsli,sonkaszalámi,és a tojásos cuccok:kekszek,tészták is) és lehet h.megpróbálom elhagyni a reggeli szopit,mert már vicces,elkezd szopni,3-at slukkol,hasra,felül,elmászik(az ágyon),viszahozom,ezt eljátsszuk egy oldalon 3x...akkor viszont majd kiváncsi vagyok mi lesz a cicikkel estétől estéig...gondolom elapad majd a tejecske..

Menü nálunk.mára pizza,holnap karfiolleves(+Tominak benne krumpli,husi) rántott csirkemell,sültkrumpli.
Ma pedig adok Tominak dinnyét,remélem édeset vettem.

evilany

Tanács kéne,szerintem Tomi elválasztódni próbál:már kb 1 hónapja csak reggel és este szopizott,most reggel is már elbohóckodja,áthozza az apja,kicsit cuclizik,és már fordul,ül fel,elmászik(az ágyon)visszahozom,cici...ez megy vagy 3x,és utána kijövünk és még bevág egy túrókrémet,joghurtot...most pedig már az esti szopinál is ez volt,mászott el,ha ledöntöttem,kikérte magának,röhigcsél,minden más kell csak a cici nem...próbáljam hogy nem adok?....elhagyni a reggelit?...(lehet nincs is már elegendő tejem,bár szopinál még folyik a másik is,meg ha megnyomom,jön,de lehet már mennyiségre és minőségre se jó neki?)

evilany

Évi próbáld meg, hogy kihagyod. Esteleg próbálkozz be némi tápszerrel.
Áron mikor felébred megkapja a tápszert és visszaalszik, igaz ekkor már közöttünk, hogy Bence is tudjon még aludni. Mikor felkelünk reggelizik felnőttkaját.

Lehet nem kell már Tominak a cici. Jobb ötletem nincs és erőltetni meg úgy sem tudod (meg nem is akarod)........

Clari szegényke. Enyém gyerek az ujjait csukja be állandóan valamelyik fiókba......
Jól néz ki a kaja. Hogyan csinálod a tésztát?

királylány

Dia!

A recept kicsit máshogy volt, én variáltam rajta kicsit.
Nem minden zöldséget tettem bele, nem olivaolajjal csináltam, hanem sima étolajjal (ez volt itthon) meg nem teljes kiőrlésű spagetti tésztából, hanem simából.

A zöldségeket (jelen esetben: piros és zöld pritaminpaprika, újhagyma, fokhagyma 2 gerezd, sárgarépa) vékony szeletekre vágtam, majd egy kicsit megpirítottam, hogy még ropogós maradjon.
Majd kivettem a Wok-ból, s a visszamaradt zsírba beletettem a megfőtt tésztát, pirítottam kicsit, majd megöntöztem sötét szójaszósszal. (gondolom sötétebb lenne a tészta ha teljes kitörlésűből lenne, de ízre így is isteni volt! :) ) Együtt pirítom még 1-2 percig és kész is.
Szerintem kiadós, és nem utolsó sorban olcsó kaja :) ;)

Évi
Rékus is javarészt így szopizik, de ő pl követeli reggel is és este is, de a műsor ugyanilyen.
Szerintem "nem érnek rá" ... annyi minden van. Néha Réka bimbóval a szájába indul útnak...na az kellemes.... :D

Clárika
Kép
clárika

Köszi az ebéd-ötleteket. Végül csak egy gyors resztelt májat csináltam rizzsel. Majd holnap lesz vegyes zöldség leves, meg asszem Csillag-féle sajtos,tejfölös husi. Bár ez a tészta is nagyon jól néz ki. :D :wink:
Klárika,elhiszem hogy megijedtél, :( szerencse hogy csak egy csepp víz volt.

Évi, én ebben nem tudok tanácsot adni, majd a tapasztaltabb anyukák. :wink:

Megyek, mert még ki kell teregetnem, elpakolnom... :(

Ja,bekentem a krémmel Botikám foltját, mert estére még csúnyább lett.

Jó éjt mindenkinek!

Klári
nklari80

Jó reggelt!

Klári
Ha akkor, amikor muszáj, bekened, nem hiszem, hogy baja lenne Botinak. Kicsi a krémek szteroid tartalma, kicsi mennyiség szívódik fel belőle...
(szteroid akkor káros, ha nagy adagban, hosszú időn keresztül alkalmazzák... )

Clarika
Szegény Rékus! Puszi neki!!!!

Tünde
És sajnáltad a homokot Zoétól? :roll: :oops: :wink:

Évi
Könyvtár :lol: :lol: :lol:
Nálunk Chloe is be van iratva...
Szopi: Tomi elzi, hogy már nem kell neki... hasonló volt nálunk is...
Felnőnek a csemeték!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26