Látom nevek mindenhol ááááááááááááááá
Réka
Én ismerek Kolost, most 3 éves
Szuper helyes kispasi
Én amúgy ugyanígy voltam Lindánál. Még nem is tudtam, hogy a pocimban van és ismertem is Lindát előtte (bnőm kerilánya, sokat mesél róla) mégsem jutott eszembe soha! Aztán egyszer meghallottam egy német anyukát kiáltani a gyerkcőe után és nyomban azt mondtam, ha összejön a baba és lány, akkor LINDA. Egy hét múlva pozitívat teszteltem
Most is így vagyok kicsit. NAgyon tetszett a Gyöngyvér. Azt mondtam, ha egyszzer még lenne lányom.....De mióta babát várok, azóta nem tetszik
Viszont ahogy Lindánál is, bevillant a Luca. Van belőle egy pár, tudom, mi meg jobban szeretjük a kevésbé gyakori neveket,de ez rögtön közös nevező volt
Valamint Lindát sem lehet "átverni" akármilyen furmányosan kérdezem, hogy a Pocakbaba fiú-e vagy lány, ő mindig azt mondja, hogy "kiszján"
remélem augusztus első hetében megtudjuk
Réka
Én sem adnám ugyanazt a nevet
Szerintem is jó a Samuel. Mindkét nyelven. Oliver is tök jó, nekem nagyon tecc, de azuram, atibi
Linda Simon lett volna, ha fiú, de lány lett
Gondoltam, akkor majd most is ez lesz....de mostmár nem engedi
Alexander....hááát én megértelek
Timi
Hááát, megértelek. A te helyzetedben inkább előtte, mint karácsonykor
Én remélem kihúzzuk szilveszterig, de lagelább 24-e délutánig :9 Én eddig mindig délután szültem, ez pont megfelelne most is
Tavaly betegek voltunk. Én is férjem is, szal az angyalkák elég "lájtos" karácsonyt csináltak. Iván meg nem ehhez van szokva, így idén már nem találhatok ki semmit! Ezt bizony Pocakbabának is tudomásul kell vennie! legalábbis jó lenne
Amúgy Iván 9 nappal előbb született, Linda meg 2 nappal később....
Franci
Áááááááááááááááááááá, édesség és csoki nekem sem, hanem ezek a vacak adalékanyagos levesek és szendvicskrémek, a másjkrém...Szegény anyum...Svájcban él. Mikor legutóbb jött haza, hozott nekem egy csomó csokikülönlegességet. Nézte az arcomat, hogy na melyik lesz, amitől elalélok, de....Kicsit rossz érzés volt
Úgy készült szegény. Aztán elmondtam, hogy mi az oka
Mindenkit irigylek egy kicsit, aki már tudja, hogy ki lakik a pocakjában, még akkor is, ha a néve vita tárgya. Mivel én december utolsó napjára vagyok kiírva, így ugye én leszek mindenben az utolsó, mmint ami a vizsgálatokat illeti
Névügyben mi most úgy állunk, hogy tegnap végre azt mondta a férjem, hogy az Ábel kiindulásnak jó lesz...Na ez is valami! Én dobtam fel és nekem tetszik, de a vezetéknevünkhöz nem annyira....
Lilla
Hidd el, azért nem mindenkit foglalkoztat annyira, hogy a gyerekek nevei menjenek egymáshoz
Én is olyat keresek, ami passzol azért, azaz rövid
, de valójában ez nem kéne, hogy ekkora szempont legyen. Erre a férjem csak azt szokta mondani, hogy "NŐŐŐŐK
"
Végülis van akit az sem érdekel, hogy a vezeték és keresztnév összeillk-e, pedig ennél nem hiszem, hogy lenne fontosabb szempont
Persze csak azután, hogy mindenkinek, de legalábbis apukának tetszik-e....