Új privát üzeneted érkezett!

Andikám!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ha talizunk, sétáljunk már el az Mkb-ba is, hátha beszámítják Izát a mi hitelünkbe vagy szocpolunkba is :D
Visszafelé meg a lottózóba, hogy az 5-ös is meglegyen őnagysága tiszteletére :D

Imádom, hogy az Urad ennyire el tudja ragadtatni magát
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Sziasztok!
Látom vihar mindenkinél megvolt!Ide is ideért kb 23-körül,kicsit aggódtam is,hiszen épp tetőnél járunk házügyileg!De szerencsére nem tett kárt semmiben!
Tegnap párommal megejtettük a szülésnővel való találkozást,nagyon aranyos,kedves,megmutatta a szülőszobát,aztán ha magvan Dorka hova szállásolnak el minket,ha minden okés lesz VIP szobánk is,azt is megnéztük,nagyon tecc! :lol:
Kicsit mondjuk még nehéz volt elképzelnem,hogy én majd ott fogok,abban a szobában,azon az ágyon vajúdni+szülni...de szoktatom magamat a gondolathoz...most még kicsit idegen volt a helyszín.....viszont szimpi volt minden!
Van A és B verziónk is,mert a választott szülésznőnk júli 23-án van utoljára, így ha addig szülünk ő lesz velünk....ha pedig később akkor egyik kolleganőjénél,vele még megejtünk addig egy talit!
Viszont apa fején már most láttam a rosszullétet! :? Ez kicsit aggaszt is....nem szeretném ha nekem ott hirtelen töketlenné válna aztán még miatta is aggódhatok én! :roll:
Itthoni helyzet katasztrófális...nem csak a cigányélet és kupi miatt....hanem egyszerűen nincs semmi magánéletünk!Párom szülei,jelenlétük már teljesen kikészít! :evil:

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!
Lemaradtam 1 kissé majd utána olvasok!
Jól látom estrella gratula?!
Béku de jól birok még 1 hónap és pár nap, jó méretei vannak mayácskának a vonalzodon Ő sem lesz pöttöm. huuu 55 kg. álom álom számomra!

Más :dzsungel mánia: 189,188,169,166,97,73,71,59,26, valaki érdekel?

Üdv.Evo
evolet
Szolnok

Béku!Védőnőt én is sajnálom!Szerencsére a miénk nem egy nyomulós!
Neked lesz szülésznőd?

Kép
Kép
missancsi

Megjöttem Estrellától. Zsombi igazi kis gyönyörűség, mutatok mindjárt fényképet. Estrella is jól van, holnap megy be a dokija és szedi ki a külső varratait, a belsők felszívódóak. Kiderült, hogy azért kellett megfigyelés alatt tartani Zsombit, mert nem jól tartotta a fejecskéjét és így nehezen jött ki. Azt mondta majdnem 1 órán keresztül vissza kellett tartania a tolófájásoknál az ingert, hogy nyomjon! Hát nekem kb. 10 perc volt ugyanez, de ez volt szerintem a szülésem legrosszabb része. Szóval le a kalappal. 45 perc volt a kitolás és ugyan nem akarták megijeszteni, azért neki is feltűnt, hogy 8 orvos van bent a szülőszobán. Nem tudta mellre tenni így Zsombit és most küszködnek ők is a szoptatással, mint annó mi. Pedig már lassan megindul a tejcsi, mert megvizsgálták és már eléggé telített, de szegény tejesen ki van akadva, hogy miért nem megy a szopi Szintén ismerős érzés. De nyugtatgattam, hogy fog ez menni, csak próbálkozzanak. Azt mondta egyébként, hogy 3 ágyasok a szobák, de annyira tele van a szülészet, hogy már a császárosokhoz is raknak simán szült anyukákat. Azt mondta, hogy szerencséje volt a szülésznővel és a szülőszobával is, mert 7 vajúdó anyuka jutott 4 szülőszobára. Szóval neki még pont volt helye és az amelyiket szerette volna. Azt mondta, hogy annyira nem volt szörnyű, akkor kicsit kétségbe esett, mikor nem sikerült az eda, de szerinte nem volt olyan vészes anélkül sem. Holnap mehetnek haza, ha Zsombival is minden rendben lesz (fél tőle, nehogy besárguljon, de mondtam hogy szerintem ha eddig nem sárgult, akkor már nem is fog). Puszil mindenkit és mindenki gratulációját köszöni.

És a fotó a nagy legényről:

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Csucsu!Azt hiszem Te kérdezted a szolit,ugye?Hmm...hát igen,megoszlanak a vélemények...Dorka előtt én is elmentem 1-2X....azóta 1xsem!Nem hinném,hogy lesz vmi baja a babának....de én nem mennék!...a hajamat is csak 12.hét után mertem újra befestetni(kizárólag ammóniamentessel!)

Kép
Kép
missancsi

Jajj Istenem de gyönyörűűűűű!!!! :D :D :D
máris potyognak a könnyeim... mi lesz,ha én kerülök oda??
hogy bírok majd a rám törő érzelmekkel...? :roll: :D

Az az 1 órás visszatartás brutális lehetett,anyum is mesélte,hogy az a legnehezebb része,mikor azt mondják,hogy most NE nyomjon...
Mikor ott az inger...
Szóval le a kalappal!!!!!

Tudtam én,hogy ügyes csajszi!! :D
Vendég

De édes Zsombi!!!!

Kép
Kép
missancsi

Vicky!
De szép ez a pirinyó Zsombi baba :D
Köszi a gratu tolmácsolást :) és a híreket is!
Drukk, hogy mihamarabb haza mehessenek és végre csak a nyugalmat és határtalan boldogságot érezzék Estrelláék is :D

Laptetőből ki-ki kedve szerint...húúú, mostanában megint duplázok :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De mindenképpen ajánlom egy részét a pocisoknak, hogy akiknek még kell néhány hét 2 in1 állapot, azok maradjanak egyben, Juditnak pedig Skriba-ráérős szülési időpontot :D

Jajjj, és már ezer éve akartam írni!
Lacomat rászabadítottam a matricáitokra, hátha valakinek éppen tudunk olyat lőni, ami nincs meg:
Na, ezek voltak a csomagban:
112, 30, 95, 153, 69, 19, 38, 119, 9, 191, 46, 188, 192, 42
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eszter82 2011.06.24 12:25-kor.

eszter82
Budapest

Ancsi: nekem nem lesz választott szülésznőm,az Uzsokiban állítólag mindegyik főnyeremény,és hát én (eddigi tapasztalataim alapján) az a típus vagyok,aki ha nyűglődik,szereti ha békén hagyják,úgyhogy nem biztos,hogy minden másodpercben szeretnék nyaggatást :D

Ezt párom már tudja kezelni,de ha már felkértem valakit,neki ciki lenne azt mondanom,hogy most örülnék,ha kimenne inkább....

Inkább nem kérek fel senkit (asszem),és max. ott és akkor jelzem,ha mégis úgy érezném,azt hiszem megoldható ;) :D
Ha meg nem,Maja így is-úgy is kibújik,ezen nem fog múlni!! :D
Vendég

Ja és a szülésznő szerint is nagy a poci!...lehet,hogy Dorka a végén még tényleg júliusi lesz?! :roll:
Vagy curv@ nagy lesz?! :roll:
Egyébként nagyon elvan keresztben...néha már annyira nyomul felfelé, hogy már a mellemben van....lehet azt hiszi, hogy a számon keresztül kell kibújnia?! :roll:

Kép
Kép
missancsi

Béku!
Hát ez tuti biztos :D
Nem hiszem, hogy Maja megorrolna rátok amiért nincs fogadott szülésznője :D
Ki fog jönni akár 3-an, akár 10-en sertepertélnek majd ott :D
És az sem valószínű hogy zavarná, hogy spóroltok vele pár tízezret :D

eszter82
Budapest

Ancsi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem hiszem, hogy a szádon akarna előbújni...az olyan Dr House-os megoldás lenne :D

eszter82
Budapest

andi: Nekünk egyáltalán nem volt mózesünk és volt hogy Barbus a hordozóban is aludt, mert annyira fájt a hasa, hogy csak az a testhelyzet volt jó neki. És a gerincének egyelőre semmi baja. Szerintem nem gáz, ha így közlekedsz vele, mi volt hogy órákat sétáltunk a hordozóval. A nagy részébe még nem akartam berakni, annyira nagy lett volna. Rajó haláli, jól tettétek, hogy bevállaltátok a szocpolt. Nekünk ez már úszott sajna. Nekünk is össze kellett volna házasodni és bevállalni 2 gyereket, jól jött volna az a pénz. Csak én féltem, hogy mi van ha nem sikerül a gyerek és vissza kell fizetni. De már mindegy, hátha még egyszer lesz ilyen és akkor rácsapunk a már meglévő gyerekkel.

judit: Akkor olyan szülést kívánok neked, mint amilyen Eszterrel volt. Ez reményt ad azért nekem is, hogy oxis szülés után is lehet még normál módon szülni.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter: így van! ;) :D
Mondjuk akárki lesz is velünk,annak azért fogunk adni,mert biztos nehéz eset leszek (elviselés szempontjából),de tény,hogy feleslegesnek érzem,hisz mindenképp ugyanolyan kedvesek ott,és gondoskodnak rólunk :)

Maja pedig még marad a kis popóján (fején :roll: ) pár hétig :D
És igazad van,a kritikus időszakokon túl vagyunk,most már minden szépen fog alakulni! :D

Ja,és szülés utáni nap bátran be lehet majd jönni hozzánk is a kórházba, még kérdeznetek sem kell,addig megtudakolom majd,hogy mikor szabad,mert állítólag a neten levő infók már nem aktuálisak.... :roll:

Hogy hogyan festek majd a megpróbáltatások után,azt nem tippelném meg,de úgyis Majácska lesz a fontosabb látványosság :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nekem azért szimpi ez a választott szülésznő dolog,mert már előtte is hozzá fogok járni NST-re,és legalább ha közben valami kérdésem lesz,vagy valamitől megijednék és nem tudom majd, hogy ez normális-e avagy nem ő legalább végig velem lesz és meg tud majd nyugtatni ha kell....illetve ha kell akkor apát is ő fogja rendezni! :lol: ....illetve ha véletlenül akkor szülök amikor dokim szabim lesz...akkor legalább lesz vki ott akire ugyanúgy rábízhatom magamat mint a dokimra!....és hát az sem mellékes,hogy az Edát is ő adja majd!
...de hát ezek a dolgok mindenhol máshogy működnek!

Kép
Kép
missancsi

Ja és nálunk van még egy dolog amiért jó ha van szülésznőm!Ha be kell mennem bármiért a kórházba nem kell órákat várnom majd, hanem megcsörr és megmondja mikor menjek....így nem kell sorban állnom! :lol:

Kép
Kép
missancsi

ancsi: Én is így gondoltam, de nálunk nem lehetett szülésznőt fogadni. Ctg-re meg úgyis a dokimhoz jártam a magánba. De jó, ha az ember jó szülésznőhöz kerül. Sokat számít ám.
vicky79
Budapest III. kerület

Ancsi: a szülésznő szúrja be az EDÁ-t nálatok??? :shock:

úgy tudtam,ezt csak az anesztesek szokták... :roll:
No meg bizonyos kórházban a dokik is be tudják...

Nekem ez a szempont se annyira lényeges,egyrészt apa csak szedje össze magát ( ;) ), másrészt meg nem indulhatok úgy neki a szülésnek,hogy ott majd mennyi olyan dolog lesz,amiben meg kell,hogy nyugtassanak...!!! :D

Ezzel tutira bevonzanék valami olyat,amitől tartok,és inkább nyugisabb szülésre vágyom :D
Ha bármi adódik,ott mindenki tudja a dolgát,hisz azért választottam ezt a kórházat!
Itt az ügyeletes orvosoknál is főnyeremény szülni,eddig csak ezt a véleményt hallottam,úgyhogy ilyenek miatt nem aggódok!

Ha meg apa nem bír magával,szépen kimegy,és beküldi mondjuk anyumat maga helyett,Ő biztos hogy nem "hátráltatna",nagyon lelkesítő a jelenléte,de párommal is úgy beszéltük meg,hogy ez lesz a feladata,hogy elősegítse a dolgokat!

Azt tudjuk,hogy lesznek kellemetlen dolgok,de azzal nem segít,ha azt mondogatja,hogy nekem épp milyen sz*r,és nem bírja nézni...
Az ő dolga az,hogy bátorítson,és mondja,hogy mindjárt a kezünkbe foghatjuk a kis csöppet! :D

Kb. ennyit várok el tőle,no meg -ahogy Andikámtól tanultam tegnap- hogy legyen kibe kapaszkodni :D :D :D
Vendég

Ancsi: nálunk a CTG a terhesgondozáson van (SZTK-ban) egy kis szobácskában, legalábbis úgy láttam,mikor mentem egyik alkalommal,tehát nem kellett a kórházba bemenni,ide meg időpontra járunk amúgy is!

Max. akkor van csúszás,ha jön egy túlhordós valaki,mint a múltkor,mert Őt ill. az s.o.s.-ügyeket azonnal fogadják.
Emiatt se volt még fél óránál több várakozás az időponthoz képest ;)
Vendég

Evolet: köszi! :)

Igen,jól látod,Zsombor baba megszületett!!!! :)
Maja méretei nem teljesen a vonalzón levő,ezt automatikusan írja rá a net...
De tény,hogy már talán 2200 körül lehet. :D
Vendég

Látod Béku!Ezért mondtam, hogy mindenhol más szokások vannak és ahogy látom nálunk van 1-2 dolog ami máshogy működik mint pl.:Pesten!
Nálunk az a nyerő ha van fogadott doki+szülésznő is!(Egyik sem kér sokat!)...és pl.:ott vannak tesómék,ők is itt szültek viszont nekik nem volt választott szülésznő...sógórnőmet császározták,tesóm kint várt,tiszta ideg volt, mert órákon keresztül ki sem szóltak neki,hogy mi van a kis családjával?!...na nálunk erre is nagyon jó lesz, mert szülésznő kiszól apának,hogy minden ok,és így apának sem kell majd aggódnia!
Azt meg mi is úgy beszéltük meg apával,hogy támogatni lesz bent....de ha szegény rosszul lesz a látványtól az ellen nem tudunk mit tenni!
Itt nem minden szülésznő főnyeremény....én ezért is ragaszkodtam egy választotthoz!

Kép
Kép
missancsi

Na, megvolt anyós látogatás...... normális volt, így én is elővettem a kedvesmeny-formát .... :wink: :wink: Kérdezte, hogy segíthet-e valamiben!!! :) Főzzön-e? Mondtam majd holnap gondoltam frissensültet, mert ma R. nagyon későn fog hazaérni úgyis, mára meg még van főttkaja úgyis... Úgyhogy csak dajkált, kiélte Magát, még le is fotóztam a gyerekkel... Örült... :roll: :roll: :roll:
Mondjuk 2 óra ittlét után felpattant, hogy megy....de a semminél ez is több volt, talán majd ha nem nyaralás előtt lesz akkor többet fog maradni...... mert tényleg jó lenne, ha a gyerek majd később, ha már megismeri az embereket, nem csak hírből tudná, hogy van egy másik mama és egy papa is... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Legközelebb majd sétálós programba vonom be, aztán csak enyhülnek valamit a kedélyek.... (de még kurvára a bögyömben van, azt azért sejthetitek!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: )

Ancsi: ne izgulj, nem lesz rosszul a férjed szerintem talán.... Ott a dolgok előrehaladtával fokozatosan fogja megélni a "kiképzést"... mire olyan helyzet lesz, hogy esetleg rosszul lehetne, ő is simán rá fog hangolódni az ottani történésekre. Érezni fogja, hogy ott nem Ő a főszereplő, viszont a jelenléte, a támogatása elengedhetetlenül megkönyíti a Te helyzetedet.... Ott fog Veled fújtatni, benntartani a levegőt, kifújni, törölgetni a nedves ronggyal az arcod, a kiszáradt szájad..... és igen, az Ő kezét fogod majd eltörni, ahogy szorítod, Neki fogod mondani, hogy nem bírod már... (meghalsz)... jajjgatni.... és Ő fog Téged nyugtatni, bíztatni, dícsérni.... És Ő lesz a világon a legbüszkébb és legboldogabb, ahogy meglátja Dorcit kibújni... Ő fogja elsírni magát abban a másodpercben (ahogy Rajó is tette!!!!!!) ahogy kicsusszan Dorci... Ő fogja elvágni a köldökzsinórt...Ő fogja értesíteni a rokonságot, barátokat.... Mindenre lesz ideje/enerigája/gondolata csak arra nem, hogy rosszul legyen...emiatt egy pillanatig ne parázz.... Csodás nap lesz mindkettőtök életében!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Béku: ez persze a Te férjedre is vonatkozik (meg mindenkiére...) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na és akkor a mai idill mifelénk ilyen:

Kép
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ancsi: nem lesz rosszul szerintem!!!
Maradjon a fejednél,fogja a kezedet,nem kell neki mindenáron a lábaid közé beállni,oda már úgysem fog férni,de szerintem hatalmas élmény lehet ez egy apának is,kár lenne kihagyni...

Párom 100%,hogy összeszedi magát,nem is volt kérdés egy pillanatig sem,hogy bent lesz velem,sőt,együtt néztük meg a Szülés c. dvd-t is,és egyáltalán nem volt para! :)

(Lombikkor is úgy kezdődött,hogy majd mindenféle ügyeletre mászkálok szúratni napi3 alkalommal,vagy anyós jön hozzánk annyiszor,de párom szépen összekaparta magát,nagyon nagy akaratereje van,és onnantól Ő tartotta bennem a lelket! Szerintem nélküle képtelen lettem volna végigcsinálni...)

De azért nekem akkor is furi,hogy egy szülésznő szúrja be az EDÁ-t, mikor Estrellánál még az aneszteziológus is elbarmolta 5X.....
De biztos nem gáz,csak én azért nem merném bárkinek ezt megengedni :roll:
Vendég

Andi: klassz ez az idilli kép :D :D :D
már csak anyáról meg apáról hiányzik egy-egy hasonló,ágyban-döglős kép :D :D :D :D

én cicumnak is van ilyen fekhelye,de 2 év alatt 1X se tudtam beleimádkozni... :D
pedig olyan puha,szőrmés valami :D
Vendég

Hű, tényleg termékenyegy csapat, olvasok majd én is vissza, csak nem bírom magamban tartani! Voltam UH-n és kezdhetem szúrni magam, első Cetro már bent is van :) Viszont Szűcs doki nagyon rámijesztett és még most sem tértem magamhoz, nem tudom hogy komolyan gondolta-e de én ilyennel nem viccelnék azért. Azt mondta ez az utolsó lehetőségem, az én eredményeimmel már csak donor program lehet ezután :shock: és míg ezt mondta, vigyorgott....vissza kérdeztem, hogy ne vicceljen nekem ezzel, meg hát miért ne mehetnénk még, minden hónapban produkálok két kis tüszőt...de azt válaszolta, hiába azoknak már nem olyan a genetikájuk....Szerintetek viccelne ilyennel? Miközben épp indítjuk az lombikot?
Nagyon kell a drukk lányok, hogy sikerüljön!!! :oops: ha ezt komolyan mondta, akkor tényleg uccsó esély, donor nálunk nincs a családban, meg a baráti körben :(:(:(

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka, szerintem nem viccelne az ilyenekkel..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: De senki sem tévedhetlen, ha úgy alakul én megkéreznék ezügyben más véleményt is... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Őszintén kívánom, hogy legalább olyan legyen ez a "rádijesztés", mint nekem a szülés-bemutatásos ijesztése volt.......... Tényleg azt kívánom, hogy összkapják magukat a kis petikéid és teljesüljön a vágyatok!!! :)

andrea-1

Dorka: nekem is mondott anno olyat,hogy 2 nap múlva jöjjek újabb UH-ra (ezt már szurizás közben),és meglátjuk,hogy "érdemes-e folytatni"...

Emlékszem utána Sajtinak meséltem a büfében,és Ő megnyugtatott,hogy Sz a legrosszabb variációt is kimondja sokszor,de inkább csak azért,hogy erre az eshetőségre is felkészítsen!

Természetesen folytattuk,és bár nem az a lombik volt a nyerő,már itt a baba a pocakban,pedig én is csak 3 petesejtet produkáltam!!

Szóval ezzel ne foglalkozz,bízz magadban és a testedben! :)
Vendég

Zsombi milyen szép nagy baba! :) és akárki akármit mopnd, már most is fiús!
Andi a cicád meg a lányod... :lol: a szomszéd nem értette min röhögök hangosan:)
Régebben teljesen kiakadtam a kismamiktól meg babáktól én is, de most olyan üdítően hat rám a beszélgetésetek, azon kaptam magam, hogy már én is a szülésen morfondírozok, miközben még csak tüszőket növesztgetek itt magamban. Gondolom kismamiknak jól jön most ez a picit hűvösebb idő

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Most nem is merek többet rákérdezni nála, teljes gőzzel ezzel a két kis tüszővel foglalkozom. A donoron és szükség esetén másik intézményen tényleg ráérek egy hónap múlva gondolkodni, ha véletlenül nem sikerül, de nagyon rámijesztett :(
kisbeeka, sajnos olyan már volt nekem is, hogy nem nőtt a tüsző és le kellett állni a lombikkal, de szerencsére most nem ez a helyzet, ezek szépek egészségesek, nőnek, ahogy elő van írva nekik...:) most a protokol is amit csinálunk olyan, hogy csak az 5. nap kezdem szúrni magam, ha addigra maguktól növögetnek a tüszik...és most nőttek szépen (12 és 13 mm-ek)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Andi!....ámen!...könnycsatornáim kimosva! :oops:
Iza baba még mindig gyönyörűséges...nem lehet betelni vele!
Na akkor anyós-pajti is kipipálva!Ügyesen-okosan viselkedtél! :lol: ...szerintem nálunk is így lesz...megadom majd a lehetőséget, hogy rázza az unoka popóját...de azért a hülyeségeit én sem fogom elfelejteni!Attól, hogy itt lesz az unoka,még nem leszünk barinők!!!
Ezek a háziállatkák(Mukim is)mint vmi kisemberkék!Úgy kényelembe tudják helyezni magukat! :lol:

Eszter!Ezzel a számon keresztüli kijövetellel először dokim poénkodott....de tényleg így van,nagyon nyomul felfelé...persze azért 1x2xmegmutatja,hogy a hólyagba is bele tud ám taposni! :?

Kép
Kép
missancsi

Dorkabab: ne is gondolkozz most ilyeneken!!
növesszed szép nagyra a tüszőcskéket! :)

és ne feledd,eredményhirdetéskor már 4 hetes terhes leszel,úgyhogy nyugodtan morfondírozz csak a szülésen!! :D
nekem is még épp csak most volt az eredményhirdetésem,és már a kórházi pakkot kell összekészítenem :shock: :D :D :D

elszáll az a pár hónap nagyon gyorsan!!!
Vendég

Persze Ancsi.. .muszáj a gyerek miatt is meg az apja miatt is valamennyire lenyelni a békát (bocs Béku... :lol: :lol: :lol: :lol: ).... persze én nem garantálom, hogy nem fogok nekiugrani egyszer hajleüvöltésileg, de előtte még úra és újra megkapja a lehetőséget, most még szerencsére itt tartunk.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Megríkattni nem akartalak, bocsesz, csak vázolni, hogy rá lesznek az alfahímek is hangolva a szülésre szépen fokozatosan :)))))))

Dorka: Köszi szépen!!!!!! :)
Nem lesz min gondolkodnod 1 hónap múlva, illetve hát dehogynem... babakocsi, kiságy, fidres-fodros ruci (mert ugye kislány lesz...:))))))))))).... hömmm.... szülés, vajúdás, mihogylesz .... ezeken :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Vicky: Köszi az Estrella híreket és a képet Zsomborról... Hát ez a gyerek valami tünemény gyönyörű.... :) Mondjuk apja-anyja is szépek, úgyhogy kódolva volt a lehetőség.... De tényleg álomszép baba :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andikám: Zsombor baba stipi-stopi!! :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg meseszép baba!! Hát most már kíváncsi vagyok,én mit (kit) hozok össze! :lol: :lol: :lol: :lol: Olyan szép babája van mindenkinek, remélem az enyémet se zacskóval a fején fogom sétálni vinni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak viccelek,mielőtt megijednétek,természetesen az enyém lesz a legszebb!! :D :lol: :lol: :lol:
Vendég

Annyira hülllllllllllllleeeeeeee vagy Béku!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

andrea-1

Jól van na!! :D
agyamra megy a semmittevés!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

öltözök is,elrongyolok a tegnapi labor-eredményemért... :?
ha még 2 percig ülök,asszem elalszom... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Azééééé gondolj bele,milyen kiszúrás lenne itt a sok szép menyasszony-jelöltről lemaradnia,mert lestoppoltam Majám részére,aztán kiderül,hogy hááááááát.... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na jó,nem fárasztalak :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ne is mondd.... Én szemem is majd leragad... Úgyhogy mindjárt kezdődik a Seherezádé... belövöm anyunak azt asszem bealszom kicsit, mint a ded... (bár lassan ébreszteni fogja a korgó gyomrocskája úgy saccolom...) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Kész vagy Béku, mint a házifeladat.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

andi, hihetetlen, milyen virgonc vagy egy három hetes bébivel... :D én is így szeretném. A környezetemben akik voltak, ennyi hetesen mind totál készen voltak, annyira kiütötte őket a szülés meg utána a pici körüli teendők

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

sziasztok!

dorkabab: minden rendben lesz veled és sikeres lesz a beültid!!!!
Nem értem,hogy miért kell leállni ha nem nől a tüsző, hát azért kapjuk a sok szurit,hogy megnőljenek nem vagy nem vagyok képben?

Zsombi baba nagyon édi!!!

Iza baba is kis husika, olyan kis gyömöszkélni támad kedvem, annyira aranyos.

béku: hát persze,hogy a te majácskád is csodaszép lesz, itt sorra születnek a szebbnél szebb babuskák.

Én meg most annyira izgatott vagyok, annyira várom már a szerdai találkozást a kis fagyisainkkal.
Ma kell szúrni a tüszőrepesztőt, még jó, hogy itt van az ügyelet a szomszédban, átsétálok és bedöfik.
magnolia77
Gyöngyös

Közben olvasgatok és látom,hgy judit meg mindjárt szül, azta,hogy elment az idő. :shock:
magnolia77
Gyöngyös

Hát mondjuk ma korahajnalban én se voltam virgonc ám, mert 2 óránként keltett a Drágánk cicizni.. igaz hamar visszaaludt, de akkor is kellőképp kész lettem reggelig, megvolt ám a félzombi állapot a 6-os keléskor már .... De mázli, hogy ez nem folyamatos (eddig legalábbis)... nyugodt baba mellett meg lehet virgonckodni, de az biztos, hogy csak úgy, hogy ha olyan társ van az ember mellett, aki maximáisan segítő partner... az én Rajóm tényleg ilyen......... és nekem még anyukám is rengeteget segít a házimunkákban is, már a terhesség alatt is, és most is.

De amúgy mi elég lazán kezeljük a dolgokat a férjemmel, tudatosan nem akarok ráparázni a dolgokra....... "öreg" kismamaként azt vallom, hogy annyi évet vártunk Rá, hogy elsősorban élvezni szertném ezt az időszakot.... :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Magnolia: drukkolok nagyon a találkozáshoz!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

andi: ez a beszéd, ki is kell élvezni minden percet mert olyan gyorsan felnőlnek.

Húú én azon voltam kiakadva amikor kimentünk a játszótérre és más új anyukák ecsetelték,hogy semmire sincs idejük :shock:
Úgy osztottam be a napunkat ahogy akartam, most,hogy már dolgozom na most nincs időm sok mindennre,semmire. Munka ,háztartás, kicsivel is foglalkozni esténként olyan kevés az a pár óra olyan hamar este 9 lesz és akkor már vacsi fürdi és alvás, és megint nem látom a drágámat estig.
magnolia77
Gyöngyös

Csajok hulla vagyok... Nemtom, talán az időjárás, de mintha nem is élnék...

Végigolvsatalak titeket, de kevésre bírok reagálni, majd elalszom...

Lukácsné:
Pancsolós családod annyira édes! :)

Judit nemsokára Ti jöttök, könnyűt, gyorsat és szépségeset!!!

Andi:
Iza és a cic, hááát kész vagyok tőlük, tüneményesek (azért Iza jobban levett a lábamról)!!! :)
Ezta Mesebeli kiskirályhoz c. dalt, hol lehet meghallgatni a neten?

Nananaaaa és Zsombi baba!!!
Atya-gatya! Nagyon szép baba!!! Mégegyszer gratula Estrellának és az Apukának is! :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.08.01 20:48-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Én is úgy bementem volna Estrellához, de melóvégére lépni sem bírok... :cry:

Pá Drágáim!
sajt@

fúúú magnólia, izgalmas a dolog, szerdán már kapod is vissza kis tesót/kat? :) ( a leállítás azért volt anno, mert hiába kaptam brutál dózis hormont - asszem 5-6szoros adagot normálhoz képest - tüsző egyáltalán nem reagált, nem nőtt abból meg nem lesz egészséges kis petécske)

hogy ki milyen kismami tuti a mamától is függ, nem csak a bébiktől. Itt a hátunkban van három család kb. egyforma korú apróságokkal. Az egyiktől csak kedves jó szót hallok, mindig türelmes a kislányához:), a másik mama tuti depis, virgonc kis fiai vannak, de soha mást nem hallani, mint hogy üvőlt velük és szidja őket :( és ha találkozom velük is állandóan fancsali képet vág

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

sajti: tuti az időjárás, azt mondják a szakik,hogy a fiatalokat is megtámadja a frontérzékenység.
magnolia77
Gyöngyös

Magnolia!
Nagyon drukk a fagyis randihoz :D

Andikám!
Jót szipiztem azon ahogy elképzeltem, hogy Iza kicsusszant és R meghatódottan, könnyekkel csodálta a kis tökéletest :D
énisénisénisénisénis :D

Dorkabab!
Ne aggódj! Sz csak elmondta a véleményét és egyben a legrosszabb eshetőséget!
Siker lesz most!!!!!! :D
Látod, a csajok folyton szülnek mostanában, és kell az utánpótlás!!!!! :D

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?