Új privát üzeneted érkezett!

Lukácsné!
Rád is nagyon rádférne a pihi!!!
Csobbanj egyet a családdal :D

eszter82
Budapest

csajok ma mindenki eltűnt????
merre vagytok?
eszterrel vagyunk csak itt???
hőségriadó van és ti kint mászkáltok? vagy csak alszik mindenki?
na majd délután jövök hátha addigra előkerültök ...

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

eszterkém
laptetű , ez tudod mit jelent ugye ??????
hajrá egy spontán matisz klinikai beutalót írnék nektek, oké?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kubu: Azért ezt a babgulyás meg ilyesmi ízű tápokat be kéne adni újításnak. :D Jaja, a mi fórumunkon is van egy csaj, aki 5460-nal szült. Neki azért mondták, hogy nem kéne 3x-ozni. A nagyon piciknél meg nem gond az sem, ha hamarabb megy a dolog. Mi kb. tartjuk, 2480-nal született és 7990 volt 1 évesen. Az más kérdés, hogy most 17 hónaposan 8540 gr. volt. Nem lesz a tornasor elején sem, 76 cm. De nem bárom, ő az én kis Törpillám, ahogy a kórházban elnevezte az egyik csecsemős nővér.

Mi nem mentünk be Estrellához, talán majd holnap. Lent voltunk Barbussal az árnyékos játszón, most alszik. Nekem fáj a fejem, ma lettem megint nagylány.
vicky79
Budapest III. kerület

Jajj, tényleg :D
Osztozkodni kéretik a laptetőn :D
Persze a matisz baba jól jönne :D

Lukácsné! Remélem, sikerült...beleadtunk apait-anyait :)
de ha nem, akkor sem leszek elkeseredve, mert akkor végre indul a következő lombik :D
Ki sem váltottam még a szuri receptet, mert úgy voltam vele, hogy hátha nem is lesz rá szükségünk :D majd kiváltom, ha Mary beköszönt! :twisted: :twisted: :twisted:

eszter82
Budapest

Vicky!
Akkor pihizz Te is egy picit, míg Törpilla hagyja :D Hátha jobb lesz :)

eszter82
Budapest

Vagyok Csajok!!! :wink:

Csak én 10 ujjal gépelek, ha meg foglalt a kezem félkézzel nehezen megy az írás... és ma sokat rázatta a Kis Hölgy a zrittyóját, így foglaltak voltak a kezeim :) .... táncolni énekelni kellett Vele fél délelőtt, hogy világbékézzen... Imádja a Mesebeli kiskirályhoz-t... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Éneklek Neki és esküszöm mintha Ő is akarná.... mondja hozzá hogy eeeee, eeeee.... és formálja a száját..... Megzabálom!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most végre alszik..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Kimenni majd csak du 5 után fogunk szerintem..... :roll: :roll: :roll: :roll:

1 éves korára 3-szoros súly..???? Anyám borogass... szeritem az miránk se kéne, hogy vonatkozzon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tegnapelőtt este volt 4440 gramm, 3 hetesen :shock: :shock: :shock:

Erika: Igen, pihenj Te is, oké hogy stramm csaj vagy, de azért lazíts is.... Volt a befőzés, most a kertezés, a család.... Jó sokat bírsz hallod-e??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Eszterkém: Óh de csodás lenne, ha egy üveg (kölök)pezsgő mellett égethetnék el rituálisan azokat a szuri recepteket!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én még a sámán táncot is eljárnám hozzá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsukámról tud valaki valamit??? Remélem csak elfoglalt és nincs gond, hogy nem jelentkezett.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Estrella látogatást még valszeg nem merem bevállalni.... Izával még csak a környéken romboltunk, nem tömegközlekedtünk eddig.... Első körben asszem az apjával fogjuk majd megejteni, de arra csak hétvégén kerülhet sor max., addigra Ők meg már otthon lesznek kicccccsaládilag remélhetőleg!! :wink: :wink: :wink: Pedig úgy mennék Hozzájuk.... :roll: :roll: :roll: :roll:
De ha Valaki megy a mi üdvözletünket is adja át feltétlenül... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

andi: Elméletileg azt szokták mondani, hogy a gyereknek fél éves korára kell megduplázni a születési súlyát és 1 éves korára megháromszorozni. De nincs kőbe vésve, csak ez az átlag. Barbus is próbál már énekelgetni, tegnap már elmondta úgy a sétálunk, járkálunk-at, hogy meg lehetett érteni! És olyan édes, lecsücsüül a végén. Eszméletlen milyen okos és fejlett a beszélőkéje, bár nem csoda, anyu azt mondta én már ilyenkor mondatokat mondtam! Már tudom miért beszélek annyit, hamar kezdtem. :D
vicky79
Budapest III. kerület

No vagyok én is,voltam védőnőnél... :shock:
Nem is mondok semmit... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lukácsné: Nektek ki a gyerekorvosotok? Mondta a banya,hogy beszélnünk kellene a témáról,de hát azt se tudom,kihez érdemes menni...

Eszter: drukkolok!!! ;) :D :D :D

Lányok,nekem a holnapi Estrella-látogatás megfelelne,de klassz lenne,ha olyan időpontban mennénk,amikor nem punnyadok meg a napon...
Muszáj hosszúban lennem,mert sz*rrá égek megint,mint mikor Zsuzsót látogattuk,és halásznaciban voltam... A lábszáram szétégett...

Szóval holnap bármikor jó nekem,ha jönne más is! :D
Vendég

Béku!
Na, mit alakított már megint a védőnő?????

Andikám!
ha van mire kölökpezsiznünk, ottan fogom nyomni csendben a csengőt a kaputokban a poharakkal a kezemben :D
Csucsu nekem is nagyon gyanús, hogy nem jön...talán van még valami bónusz meglepi??? Lehet hogy nem ketten van, hanem hárman??? :D

Pancsiról van valakinek valami híre????
Ő is jött a jó hírrel, de azóta semmi! Pedig ha jól emlékszem, éppen uh előtt álltak!

Híreket Lányok! :D

eszter82
Budapest

Eszter: először közölte,hogy nagyon rég voltam nála,mert a papírom a mélyén van... mondom neki: épp 4 hete....

Aztán hogy beszélgessünk arról,hogy mi lesz,ha beindul a szülés.
Mondta,hogy tapasztalok majd fájásokat,akár 20 percenként,akár több óránként az elején. Eddig okés,ezzel tisztában vagyok,de hogy fontosnak érezze magát,visszakérdeztem,hogy milyen jellegű fájdalom lesz.

Erre ő: hmmm,háááát,hmmm,hát fáj,de ki lehet bírni...... :shock:

a másik definíciója rá: olyan lesz a fájdalom,hogy "köszönöm szépen"....
No ezzel fel lettem készítve,hogy tudjam,mit tapasztalok....

Még szerencse,hogy itt a fórum,és voltam szülésfelkészítőn is.......

Most az előző tömegemhez 1,5 kg-ot adott hozzá véletlenül,így lettem ma 55 kg :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jááááj,a többit már ki is törölte az agyam :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku, azért csodás hogy a védőnőd nem sz@rral gurigázik.... bár inkább tenné azt... :shock: :shock: :shock: .... de hogy miért nem hanyagolod inkább....?????????????? Én tutira leépítettem volna a mienket, ha ennyiszer jött volna reszelni a fingot hozzánk .... (még így is volt, hogy elnapoltattam pár héttel a látogatását :wink: :wink: :wink: )

andrea-1

Andikám,most nem tudom kifejteni,tudod randim lesz ma,és nemsoká megy a buszom! :D

Így is még üzenni akartam a randipartneremnek,hogy pár perccel később ér oda a busz az útvonaltervezőm szerint :D

Védőnőt egyébként hétfőn lemondtam,erre mára behívott,pedig azóta dokinál se voltam........ túl buzgó.....
Vendég

Túlbuzgó, az enyhe kifejezés.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Na mindegy majd kistesónál már talán nem tukmálja Rád magát ennyire...... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Sziasztok!!

Igérem jövök,de ez a ,meleg Engem kikészít!!!Szét megy a fejem,hulla vagyok.

Eszter!!
Ejjj de vicces csaj vagy Te!!! :D :D
csucsu99
Budapest

Csucsu: Most nézem, hogy te is február 10-re vagy kiírva, mint én Barbussal. Majd jövök nosztalgiázni. Küldöm a fejfájásűzőket, nekem már nem annyira fáj.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku!
méghogy túl buzgó...inkább elég pancser, nem?
Én is leszereltem volna már, az tuti... :D
ilyenkor kicsit "elkeseredek", hogy ilyen "szakembereket" képzünk itt a SOTÉn??? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Jobb lenne, ha valóban a hivatásuk lenne és szívvel-lélekkel csinálnák azt amit...és nem utolsó sorban jól!

eszter82
Budapest

Csucsu!
miért? semmi hátsó szándék az eltűnésed hátterében????
nemáááá :D , pedig te gyakrabban szoktál jönni!
Látod, mikor eltűnsz egy kis időre, mindig gyanakodni kezdek valami meglepire :D

eszter82
Budapest

Andikám
jelentem hogy egész nap csak lábat lógatok, uram meg is kérdezte hogy Anya nincs semmi dolgod? hogy itt ülsz a gép előtt???--- halomban áll a tiszta ruha el kéne pakolni de nincs kedvem, vasalni is kéne, meg takarítani, de amíg Hanna alszik addig nem porszívózok
meg nem hangoskodok :)
ebéd után meg Hanna pancsizott a teraszon, most meg alszik......

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sziasztok!

béku: nem semmi a védőnőd, nekem sokszor úgy tűnt,hogy foggalmuk sincs dolgokról, és,hogy a könyv szerint adnak tanácsot. az enyémet akkor láttam amikor megszületett a lányom és utánna még 1x amikor elköszönt mert nyugdíjba ment. Szal összesen 2x, a gyerekorvost hívtam amikor kérdésem volt vagy bajom volt.

voltam ma a bmc-be, és megnőtt a mhnykám, holnap tüszőrepesztés, vasárnaptól crinon gél és szerdán találkozunk a kis drágákkal,kijöhetnek egy kicsit melegedni.

lukácsné: nekem is vannak ilyen napjaim, de ezek annyira jóóóók, a munka úgyis megvár
magnolia77
Gyöngyös

és nem csak kijönnek melegedni hanem velünk is marad/maradnak!!!!
Igaz lányok????
magnolia77
Gyöngyös

Lányok,lesz holnap Estrella-látogatás?? :D

lehet,hogy csak nem figyeltem eléggé,de mintha nem fixáltuk volna még le a dolgot...

Judit,Te merre??? :roll:
Vendég

Vagyok, csak engem is letaglózott a hőség...és itt még csak most kezdett el esni.
Az éjjel össz kb 3 órát aludtam, ehhez képest fél 9-fél 12-ig a Jancsiban kóvályogtunk...ezek után sajna nem volt eről még Estrellához is bemenni :oops: :oops: :oops: Bocs!!!

Móci persze tök jól csücsül a babérjain, esze ágában nincs előbújni :roll: S annyit mondott, hogy picit jobban nyílt a méhszáj, de ez még semmi. Hétvégén elutazik, tehát jó lenne nem akkor szülni, bár a Balcsiról hazajön ha kell. Egyébként meg kedd-csüt újabb ctg, aztán majd meglátjuk :roll:

Magnolia,
naná hogy maradnak jó nyolc hónapig biztosíthatod nekik a lakosztályt odabent :wink:

Breki,
védőnőd :twisted: :twisted: :twisted:
Elég jól bírod, én már elküldtem volna...ezek után kiváncsi vagyok mit fog művelni a babával!

Lukácsné,
állati aranyos kiscsaládod a Balcsiban :D

Bocs, csajok, ma ennyi voltam, hamarosan nem lesz net a vihar miatt, de én legalább alhatok hűvösben 8)

Kép
judit0713

nálunk is esett egy jó kis kiadós zápor , meg villámlott rendesen.
megyek aludni mert reggel Apa elmegy aztán tarthatom a frontot.
holnap csomó mindent főzök sütök mert szombaton megyünk babalátogatni sógornőhöz és viszek neki kajákat hogy ne kelljen főznie pár napig, meg elhozok tőle 3gyereket, úgyhogy nagycsaládosok leszünk 1 hétre :) kipróbálom milyen 5gyerekkel az élet, biztos nem egyszerű :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kibabrált migrén reggel óta, ennyit vukkozni, utálom utálom !

csajok,
valakinek elérhető és megoldható közelségben füredi út 74-76 ?
(mondjuk aki tervezi Judit látogatást majdan Jancsiban ? :-))

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

jó hajnalt akkor

Lukácsné,
Te mikor pihensz ? :-)
képzeld mi úgy porszívózunk Lizivel közösben hogy én nyomom az ipart, ő meg szabályozza a szívóerőt a tekerőgombbal :-) közben nézi az átlátszó tartályban hogy dogoznak a szöszök :-)))))
hajrá nagycsaládosság, ha esetleg szeretnél 7 gyereket csak szólj :-)

Vicky,
Marci esetében nálunk is volt súlyilag egy icike stagnálás.
76 cm ? biztos ?
fejfájás hess, nagylányosodáshoz kitartás :-)
beszéd tök jó, már nálunk is megy(eget) ja és túl vagyunk az első önkéntes magunktól wc-be nagydolgon :-)))))))) mármint M :-)

Andi,
jó ringatást :-) Liza tudta hogy ezzel hogy tudja totál megvezetni a szüleit, több embertől megkapom már hogy látszik rajta hogy zsivány, nem kommentálnám, tudom :-( no písz :-)

Béku,
védőnő :-)
kivel randizgatsz Te lyány ?

Csucsu,
kitartás, tetű egy idő volt tegnap !

Eszter,
én védőnénim csúcs, sajna január óta nem láttam, nagyon nagyon súlyos betiségből próbál utókezelésekkel felgyógyulni :-(

Magnolia,
ügyesen !

Judit,
enyhébb most az idő, remélem jót alszotok :-)

mi tegnap délután dobbantottunk hugiékhoz, 3 kölök két nagy medencében nyomta, mekkora dinka társaság lesznek ezek hárman fél év múlva, komolyan a végén még kiderül hogy Marci a legnyugodtabb közöttük :-)))))
persze hülyeség volt kimennem, mert visszafelé már alig tudtam Törökbálintról hazavezetni hiába volt csak 20 perc a hazaút, 18 fokon nyomtam a klímát a pofimba hogy legalább a migrén miatt ne a kocsiba taccsoljak, szerencsésen hazaértem, kocsi megáll, apa kezébe két gyerek odaad, én felrohan, kézmosás és brrrrr

kubuspace

holnap Szolnokozunk, (dédi)mamikának meglepi szülinapi köszöntünk családilag (ott lesz papó, sógi család két gyerekekkel, és mi :-))))

kubuspace

Kubu: Izabella kisasszonnyal volt randim!! ;) :D :D :D
dédimaminak nagyon boldog születésnapot,jó egészséget!! Hány éves? :D

Migrént sajnálom,borzalmas lehet!!! :twisted:

hú csajok,tegnap iszonyú sokat ittam,még éjfélkor is vedeltem a vizet,nem csoda,hogy egész éjjel kb. 2 óránként mosdót látogattam... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit: hát védőnő majd csak messziről csodálhatja Maját,mert nemigen fogom a közelébe engedni.... :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Jóóó Reggelt!!!

Hűűű,itt milyen vihar volt éjjel.Azt hittem elvisz Minket a szél. :roll: :roll: Felébredtem éjfélkor,erre úgy kinyílt a szemem,hogy kb 2 órát forgolódtam mire vissza tudtam aludni. :twisted: :twisted:

Kubukám!!
Merre van a Füredi utca kerületileg???XIV-be jól látom???????Írj ez ügyben,mert ÉN jövőhéten megyek a Jancsiba.Hugidnál mekkora már a baba???Jó Dédizést!!

Béku!!
És csak ennyi???Nem is mesélsz Iza babáról??? :wink: :D :D

Andikám!!
Vihar megviselte Izát??? :D

Judit!!
No akkor majd hétfőre drukkolok,addigra S-is haza ér a Balatonról.

Ann!!
Minden oké???????????Anyósod??? :cry:

Magnolia!!!
Már kérdeztem,de lehet tudni ki vagy????? Segítsen valaki!!!! :lol: :lol:

Lukácsné!!
Hűűű de bevállalós vagy!!!!És milyen rendes Sógornő is,de ezt tudtuk eddig is!!

Csajok!!
Szoli tiltó listán????? Vagy mehet??Annyira megoszlanak a vélemények!!! :roll: :shock:
csucsu99
Budapest

Dede,mesélek,csak én is kómás vagyok,hetek óta csak pár órákat alszom,nekem is kipattan a szemem,és annyi az alvásnak...
de ekkora pocakkal már forgolódni se tudok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Izabella gyönyörűséges!!!! Olyan szép kis formás! :D :D
Anyukája hiába akarta bemutatni,milyen a hiszti-Iza,álombabaként viselkedett végig :D Biztosan nem akart engem megrémíteni,hogy milyen lehet egy bömbölő babucival :D :D

Gyönyörű szemei vannak,most egész sokat lehetett gyönyörködni bennük! :)
Andi pedig a nyugodt,kiegyensúlyozott anyuci :)
Vendég

Szoliról nem tudok semmit,én alapból nem is mennék oda,bőven elég,amit kint a napon kapok,még sok is... :roll:
nem győzöm takargatni magam,azonnal leégek most,gondolom érzékenyebb rá a bőröm....
Vendég

Kubu: 2 hónappal ezelőtt 76-ot mért a védőmő, legutóbb 75,5-et, úgyhogy 76 inkább. Még most akarok neki 80-as cuccokat venni. A 1,5 éves méret a 86-os lenne. Ez a migrén nagyon szörnyű lehet.

Lukácsné: 5 gyerek??? Atya világ!

Judit: Kitartás, Móci nemsokára idekint lesz. Milyen érzésekkel várod a szülést? Mire emlékszel a szüléseidből?

Kisbeeka: A védőnőt nem tudod kikapcsolni, minden egyes oltáskor-srátuszkor ő is ott lesz. Legfeljebb ne foglalkozz vele. Estrellához szerintem mi bemegyünk délelőtt, még felhívom. Nem tudom, hogy ott hogy lehet parkolni, lehet hogy inkább busszal megyünk.

Valakinek ötlet a parkolásra? Hogy megy ez a mobilos dolog?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: ha már tudod,mikor mentek,szólj,hátha tudok csatlakozni a "csoporthoz" :)
Vendég

Béku: Beszéltem vele, azt mondta fél 11 körül már mehetünk. Lehet, hogy mégis kocsival megyünk, a praktikernél lehet ingyen parkolni. Szerintem mi 10-kor elindulunk, legfeljebb találkozunk a kórháznál ha gondolod.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: ok,akkor fél11-re odamegyek én is! Találkozzunk ott oldalt,ahol a múltkor,ahol bementünk a kapun!
ha bármi van,írok!
Vendég

Oké, még nem tudom mivel megyünk, de ott leszünk.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku: Azt mondta Estrella, hogy inkább 11 körül menjünk. Meg tudsz csörgetni, mert nem találom a számodat?
vicky79
Budapest III. kerület

kubu
hát ma egész nap pihentem, lógattam a lábamat.... meghát a kávé csodákra képes, tegnap ittam vagy 2-t is :)
meg ebben a viharban nem tudtam én sem aludni meg szétment a fejem mert az esőt meg a hideget nagyon érzem ám!!! csak nem olyan durván mint te szegény, sajnálom hogy ennyire gáz neked a migrén....
Liza cica cuki lehet ahogy tekergeti a porszívódat.

Vicky
estrellát üdvözlöm, add át légyszives.
5 gyerek az nem gáz mert már nagyok ---- 8,6,5 évesek és már lehet velük beszélni hogy mik az elvárások, de 1-2-3 évesekkel hogy beszéled meg hogy ezt nem azt nem, akkor biztos gáz lenne 5 gyerekkel, de így szerintem nem lesz gond, meg ha leköti őket az ember akkor elvannak együtt is játszanak majd , meg megyünk nagy játszótérre/Béku a tanácsparkba/ az nagyon jó most csinálták és sok minden van ott.
meg férjem viszi majd őket tropicáriumba, meg cirkuszba, ez meglepi lesz nekik.

béku
irigy vagyok ám hogy te már Iza babával randiztál, én is akarok vagyis szeretnék :)

szép napot, remélem ma már nem lesz dögmeleg, mert csomó kaját csinálok.... persze a sütőben hogy még fűtsem a konyhát, de legalább nem állok mellette :) :) mai hétvégi menü: csirkecomb krumplival sütve, karaj és tarja tepsiben sütve és fasírt .....
gyümileves kész, és még egy sütit a végére bedobok, aztán holnap indulás a gyerekekért és persze baba nézés ...

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andikám
megszoktam hogy mire jövök te már itt voltál, mi van veletek , a kis hercegnővel, hogy bírta a vihart?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Woody! Igen a Hsg-t már nem tudják ott megcsinálni ,de én tudok egy nagyon jó helyet, és a legolcsóbb, mind közül. Igaz, nem Bp-en. Én is ott csináltattam, és ha a benzint is számoljuk, még így is a legolcsóbb! Ja, és nem röntgenes, hanem uhus átjárhatósági! Hajrá tesóprojekt!

Dorkabab! Én is azt tudnám írni a fürdőzésről, amit Beku írt!De én nem fürödtem sehol!

Kubu! Haláliak a képek! Kitti is gyakran alszik el úgy, hogy igencsak kilóg valamije! Látom, nálatok már a 3. legalsó fokozatban van az ágy. Ti azt mikor vettétek le? Nekem a gumicsizmás jön be! :wink:
Kubu! Kösz az ötletet, és a vigasztalást! Én már néha tiszta para vagyok ezen a nem evésen. Persze anyám meg még rak rám egy kis terhet! Na mindegy! :roll:
Kösz a tgyás- gyedes leírást, végül is mindegy mennyit kapok, mert tesó az kell! Max. ha nagy gáz van, hamarabb visszamegyek dolgozni, ha máshogy nem hát félállásban!

Judit! Gyönyörű pocakod van, és nagyon jól nézel ki! Nagyon helyes kismami vagy! Jó volt látni téged!

Vicky! Sajnálom a szeptemberi melót! Köszi neked is a súlygyarapodással kapcsolatos tájékoztatást. a 3x súlya 1 éves korára bizti meg lesz,mert 1 kg-t sem kell híznia, mert csak 2400 g-mal született, és most vagyunk 6470g-osak.

Mai BMC: S-től zöld utat kaptunk, remélem hamar megjön az utcsó mary! S egyébként júli 7-től szabin lesz, így engem is más fog „befejezni”! :cry:

Béku! Sajnálom, hogy ilyen védőnőd van! Az enyém rendes, meg aranyos, csak sok segítséget én sem kapok!
(Ezeket még tegnap írtam, csak már nem tudtam elküldeni) Most visszaolvasok!

rodina74

Áhh,fájdigálások ma is folytatódnak... Vízszintesbe raktam magam,hogy múljon,de ez most kevés,úgyhogy ma nem nagyon fogok pattogni, kell egy kis pihenés... :?

Az idő 80%-ában magnézium mellett is kőkemény a pocakom... Az a 20% is akkor van,ha üldögélek hosszan,akkor picit puhul,de állva,vagy menet közben azonnal bekeményedik :?

Lányok,nem csodálom,hogy irigykedtek a tegnapi randim miatt :D :D :D
Vendég

Csókolom a Jóreggeltbe! :)

Erika itt vagyok.... :wink:
Ded baromi jól bírta a vihart csak enni keltett fel 3-szor, ciczett bealudt tettem is le azt csá.... szóval mintagyerek votl még a viharban is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Eszem a pici szivit... :wink: :wink: :wink: Most kicsit nyervog, de hagyom..... ma nagymamás nap lesz... jön anyu is.. meg nem hiszitek el, de bejelentkezett az anyós is!!!!!!! (holnap utaznak horváto-ba, a héten beszélt a fiával telefonon, aki nem rejtette véka alá, hogy másik nagymama nem rest járni hozzánk, csak ő nem jön, és emiatt neheztel is rá.... úgyhogy beindult a lelkiismeret, persze minden csoda 3 napig tart... de már ez is valami.....)... szóval jönnek a mamák, lesz seggrázás ezerrel... :wink: :wink: :wink: Iza ma dolgoztathatja a rabszolgákat :)))))))))))))
Erikám, jöhettek bármikor, bár gondolom az 5 gyerekkel meglesz a program, de pl. ha a cirkukszos-tropicariumos progi lesz és nagyon nem tudnál mit kezdeni a nagy csönddel, szeretettel várlak, vagy majd ha elmennek a lurkók akkor is jöhettek a Te gyerkőceiddel :) ... Itt nálunk a lakóparkban van nagyon tuti EU-konform játszótér is, meg szökőkút, amiben rendszeresen pacsálnak a kölkök :) .... úgy gyertek majd olyan napszakban hogy a gyerekekkel lemehetünk oda is pl. hogy ne a lakásban punnyadjunk majd :wink: :wink: :wink:
Szóval amikor Nektek jó... :wink: :wink:

Csucsukám, mesélnél, hogy mi az ábra, mi volt a dokkernél, vagy mindent harapófogóval kell kihúzni kiskegyedből????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Béku: igen, lehet ez volt a gyerekben, hogy a mézesmadzagot húzogassa, bár ha Maja is ennyire lesz csak hisztérika, mint amennyit Izából láttunk eddig etéren, akkor nem járnál rosszul... bár azért ha beindul a kisasszony, az tud gáz lenni.... :shock: :shock: :shock:

Kubukám: remélem ma már jobban vagy..... Marcus a leg szolidabb a 3 lurkó közül???? Na hallod, az nem semmi... :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzsókám: Balázs bírta az éjszakai vihart???

Judit: Na pont úgy jártok, mint mi a végefele, hogy minden hétvégére volt Zolinak vidéki program, de biztos rendes gyerek lesz Móci is és hétköznapra időzíti a nagybelépőjét!!! :wink: :wink: :wink:

Na és akkor egy kérdés, az okosokhoz..... Izával én még mózessel nem mernék tömegközlekedni, hogy emelésnél nehogy kirepüljön a kocsiból...de ha a vázra a hordozót raknám fel, akkor rögzítve van a gyerek, azzal hamarosan neki mernék indulni akár egyedül is...... csak ugye azt meg bár kitömöm az alján pokróccal, de mégse teljesen vízszint...
Kérdés: mikortól nem ártok a gyereknek nagyon kb. ha mégis így közlekednénk tömegközlekedésileg??? Most itthon a mózes van napi használatban még természetesen..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Asszem akkor én viseltem a vihart a legrosszabbul,meg az én "gyermekem",a cicám...
Az első égzengésre bemenekült a gardrób szobába az egyik szekrény alá,és hajnalig a színét se láttuk...

Nálunk meg a kis szobában le lettek szedve ugye a függönyök a festés miatt,és csupa üveges ajtónk van belül,úgyhogy szépen beviláglott minden egyes villám a "hálószobánkba",ami meg engem idegesített picit, mert nem annyira vagyok a nagyobb viharokkal megbékülve..... :roll: :?
Vendég

Csajok!
Adjátok át minden gratunakt Estrellának! :D
És Béku! Fotót csinálsz majd???? :D

Judit!
Nagyon gondoltam rátok éjjel, hogy Móci nekiindul-e a vihar hatására :D

Béku!
De jóóóóó, Iza csekkoláson voltál :D
énisénisénisénisénis akaroooook :D

eszter82
Budapest

Béku: szegény cicó, a mieink jól viselték a durrogósmennykőt szerencsére... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ha rosszul vagy, tényleg inkább pihenj, aztán majd kint lesz a kisasszony, könnyebb lesz már tutira..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Csajok, amúgy Maja-pocaklak olyan szép formás, ne tudjátok meg!!!... Illetve, persze tudjátok csak meg!!! :)))))))))) Béku nagyon csinos kismami!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Húúú csajok,
nekem annyire kellett már ez a viharos idő!
Éjféltől tízig :shock: :shock: :shock: aludtam másfél-két óránként pisiszünetekkel. Isteni volt!!!

Andi,
Iza tényleg a tökéletes baba, látom már :D

Lukácsné,
azt a bevállalós mindenit, öt gyerek :shock: Remélem jól érzitek majd magatokat együtt!

Kubu,
migrénűzők :arrow: :arrow: :arrow:

Vicky,
csak jó érzéssel készülök a szülésre :)
Bár Simonnal nem volt egyszerű (magzatvíz el, fájások sehol, 24 óra a kórházban, ebből 4 oxitocinos tomboló fájásokkal)...Eszter viszont mintaszerűen jött, rendszeres fájások, EDA, no oxi, 4-kor indultunk a kórházba 9 után már megvolt a baba...
Szóval több oldalát is ismerem a dolognak, és igyekszem a lehető legpozitívabban hozzáállni. Nameg most mellettem lesz Apa, ilyen még nem volt, de nagyon örülök neki :D :D :D

Rodi,
akkor hajrá kistesó!!!
Kittit meglestük kifelé, picike, de nagyon gyönyörűséges kicsilány :) És ahogy anyum vigasztalt mindig engem: jóból csak keveset adnak :D

Kép
judit0713

Eszter,
ááá, nagyon jót durmoltunk! Szerintem ő a melegre fog előjönni, mert azt viszont übercarul viselem :?

Kép
judit0713

Andi: köszi!! :D :D :D
Vendég

Eszterkém: Amikor ráérsz/ráértek, szeretettel várunk .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hátha Rádragad a "fertő"..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na amúgy gondoltam Rád amúgy tegnap este, Rajó újabb aranyköpése kapcsán.... Jött a banktól egy levél, ahol a lakáshitelt vettük fel. Megszólítás: kedves fiatal házaspár..... Már itt röhögtünk egyet :lol: :lol: :lol: :lol: ..... a levél témája, hogy a MÁK értesítette őket, hogy gyerekünk született ....blah-blah a szocpollal kapcsolatos dolgokat írták... :wink:
Erre megszólal Rajó, hogy Iza annyira szép, hogy megírhatták volna, hogy nem csak a szocpol Rá vonatkozó része van kipipálva, hanem bónuszban elengedik az összes kölcsönünket és még a bank fizet nekünk 2 misit, hogy ilyen gyereket hoztunk össze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És mindezt tök komolyan mondta... a kevésbé sem elfogult apa.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andikám,Izabella tényleg csodaszép!!!! :D :D :D Én is levettem ám a mintát! ;)

Aztán pár hét múlva meglátjuk,mennyit sikerült megjegyeznem belőle! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?