Nettke,
Kórházban , betegségben a pici jó hír is óriásinak tűnik, hiszen arra épülnek a további napok!!! Úgyhogy a " biztatóan néz ki" - nek nagyon örültem.
Lázra kaptok valamit, vagy amúgy is kap ilyenkor antibigyót?
Küldöm / küldjük a sok erőt nektek és Beninek! Mond meg neki, hogy egy kis hős!
Lányok mamáznak?
Kata,
a gyerekek száma mennyi lesz???? Nálunk múlt héten 5 gyerek volt ( itthon voltak tesómék ) néha bizony:
.
Detti,
ti aztán tudok bulizni
Mi is elég sokat buliztunk úgy kb. 2 évvel ezelőttig, Zsófi folyamatosan könyörgött, hogy ő is eljönne.... azóta megérti, hogy nem lehet , de alig várja, hogy felnőjön.... még Kristóf sem várja ennyire. Bár már most kérte, ha jövőre elballag az általánosból, záró bankett után ugye elengedjük discóba. De, hát , ugye a genetika erős.....
Lilla, Brigi, Edit ????? olyan régen írtatok.... Lilla, tel.szám megvan? Mi újság Magyarországon?
Képzeljétek tegnap Zsombit megtámadta a szomszéd kiskutya. Focizott , s átment a labda. Először szólt, odamentük a kerítéshez átraktam, megfogtam addig a kutyájukat, aztán már mászott is vissza. Egy kis kuvasz kutyáról van szó. Kb. 4-5 hónapos.De, elég nagy. Másodszor mikor szólt, mondtam neki, mindjárt jövök, csak éppen a ZSófit segítettem, mert ő meg görkorizni tanul. Következő percben iszonyú sikítás....... Rohantam, hát látom , hogy átmászott egyedül a kutya meg ráugrott, s kaparja meg harapdálja. Zsombi rácsapott, s még jobban. Aztán odaértem, de szegénykém nagyon megijedt..... Aztán kijött a szomszéd, s mondtam neki, hogy ahhoz képest , hogy ekkora ez a kutya, nagyon agresszív. Neki is van kisebb fia, nehogy őt is megtámadja.. Csomó karmolás volt a kis hátán szegénykémnek...