Sziasztok lányok,
Végre újra itthon, megint mennyi minden történt 3 nap alatt
Lara,
Zürichben voltam, sajnos nem olyan jó utazgatni, mint ahogy hangzik. Nagyon fárasztó, ráadásul legtöbbször ugyanoda megyunk, és ha lenne időnk, akkor se lenne mar sok látnivaló...Na mindegy, ez egy másik történet.
Neked már csak 2 nap van hátra, és jönnek a zebrák csapatostul
Csupa pozitiv gondolatot és energiát küldök a hétvégére++++++++++++++++++++++
Snori,
Nagyon örülök hogy ilyen szép babócákat kaptál vissza, mostmár csak az a 13 nap van hátra
Kitartás, olyan jó lenne ha idénre még hoznál nekünk zebrát te is !
Zsebi,Zsu,
A lapar -hisztero párosításról annyit, hogy a Kaáliban nekem is azt javasolták, hogy mindkettőt csináltassam meg. Az én nőgyógyászom a János kórházban rendel, de persze pont szabin volt Augusztusban, amikor a műtétet szeretettem volna, igy ajánlotta egy kollegáját. Ők viszont mindketten azt mondták, hogy lapart és hiszterot egyszerre nem csinálnak, csak egymást követő hónapokban. Azóta kiderült, hogy máshol csinálnak, lehet hogy ez kórháztól függ. Nekem a lapart augusztus 4-én csinálták, szeptember 5-én pedig megvolt az első inszemem. Tehát nem tudom, hogy a 6 hét várakozás a lombik miatt kell-e, de szerintem nem kell annyit várni. Miután a lapar eredménye megvolt, azt mondták a hisztero már nem kell
A dokinak 15,000 Ft-ot adtam, nem olyan nagy a műtét. A vágások (nekem 2 van) alig látszanak, a köldökömben 1cm és a bugyivonal alatt fél centi
Ha szeretnétek, akkor megírom a doki elérhetőségét. A Jánosban a szülészet-nőgyógyászat fel van újítva, de azért nem tartozik a csúcs kórházak közé
Fea, Nanaka,
Nektek is nagyon szorítok, inszem és fagyibaba ügyben !
Stella,
Klassz hogy már el is indultatok a lombikkal ! Mostmár a célegyenesben vagytok
(Csak kár hogy nem tudni, milyen hosszú a pálya
)
Krisz,
Üdvözöllek a kis csapatban, a legjobb helyre kerültél. Ha jól veszem ki a szavaidból több terhességed is volt már. A lombik előtt spontán is ? Ha mindig csak a 8 hétig jutottál, az nem valami vészes progihiány miatt van ? Nagyon sajnálom, hogy ennyi tragédiát kellett átélned, reméljük hamarosan eljön a te napod is
Woodi,
Örülök hogy jól vagytok, éljen a vörösbor
A megfázásra pedig a természetes gyógymódokkal válaszolj.... gondolom már mindenki ellátott tanácsokkal
Olyan jó hogy azért minket is biztatsz mindig !
Most mennem kell, mert pizzára vagyunk hivatalosak
Hétvégén jövök még, ha valakinek nem válaszoltam volna.
Kriszta