Új privát üzeneted érkezett!

Gyönyörű az összes gyerek!
Itt is és a blogokban is nagyon jók a képek, videók! (mostanában nem mindig tudok kommentet írni... a sajátomban sem :oops: :cry: :evil: )

Évi
Tomi is igazi gyerek! Felfedezi a pakolás örömét :lol: :lol: :lol:
Ez nem rosszaság, csak fel kell fedezni a világot :wink:

Bévi
Mezitlábazás egészséges!
Télre majd megnő a lába is... még addig van egy fél év :wink:

Mares
Apa munkája :lol: :lol: :lol: :lol:
Hova felvételizel?

Aug. 14-én van a házassági évfordulónk :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Ördögfióka :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi :lol: :lol: szarvak :lol:
Ha itt lesztek Mo-n,nem ugrotok el Pécsre? :wink:

Barbcsi,csodás képek!
Ajtórács:amit először kaptunk ócska kiságy,az lett még szétvágva csak eddig barátnőméknél teljesített szolgálatot :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok

Nagyon jók a képek, minden baba édes kis tündérbogyó :)

Köszönöm a gratulációkat. Mátét muszáj emelgetnem néha, de próbálok pihenni amennyit lehet. Szerencsére nagyon nyugis gyerkőceim vannak, persze pakolás, hűtőmágnesezés, újság"olvasás" stb itt is megy. Amúgy 7 hónappal császár után kicsit sem volt tervezett a dolog, nem is indult simán de remélhetőleg nem lesz semmi gond, egyelőre minden szuper. És már nagyon nagyon várjuk:)

Évi, ajtórácsot én fordítva tenném, pár nap-hét és létraként fog felmászni rá :wink:

Cipő: enyém fiúk is mezitlábasok, Máténak van kocsicipője, puhatalpú, de általában leszedi.. majd ha már jár egyedül akkor veszünk neki.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Évi
Megyünk Pestig repülővel... onnan IC Debrecenig...
Ez az utazás is elég nehéz lesz egy világot felfedező kisgyerekkel... :roll: :?
Még egy pécsi utat nem vállalok be...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szamóca
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem lesz semmi baj!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi úgy legyen!!
Hogy álltok a vizsgálatokkal?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Holnap lesz megint vérvétel+UH. Utána 28-án megint (akkor lesz elvileg peteérésem), és 4-én az utolsó...
Aztán az eredmények birtokában lesz eldöntve a további...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

A fényképen Berci egy varjú előtt van lefényképezve....a galamboktól nem fél, sőt imádja őket.....meglátja és: őőőőőőőőő

Barbcsi!.....Szépek vagytok!

Ircsi!......Az ördögfióka nagyon cukker....tényleg, mint egy kisördög!

Most egy órája már az apját nyúzza :wink:
limo73

[quote="szamocamoca"]
írta:
szamocamoca
Évi, ajtórácsot én fordítva tenném, pár nap-hét és létraként fog felmászni rá :wink:

köszi,közben mi is rájöttünk :oops: :lol: javítva lesz :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Képek szuperek, a gratulációkat köszönöm, de tényleg nem azért írom, csak, h tudjátok mi az ok, ha néha eltűnök!
Aug 14? Mi is mehetünk? egyéb részletek?
Fotózás: asszem 1x Évi már elküldte, de azért ha kapnéék vmi kontaktot priviben Dórihoz, akkor beiktatnám :D .Köszi!
Bocs, most megyek, ma 3 gyógyultnak lett nyilvánítva, és elment táborba, viszont egy hazajött egy táborból, betegen :( . Meg Nonóka nyomja most ezt a hülye vírusos torokgyulát :(.
Közben a dr néni jól megdicsért, h milyen jól kikúráltam őket, meg a Joni szájpenészét is.
Majd jövök: Claire
claire

Rossmannban kecskemétis bébiétel akció:szinte az összes húsos kajára van akció,alma-banán,almaszósz csirkehússal,brokkoli,zöldborsó,csirkehús zsenge zöldségekkel,spagetti,nem is tudom mik még,ha 6 db-ot veszel,199 ft darabja(vettem mindjárt 12-t)

evilany

Még olvasok vissza,... de most...

Ircsi: hajrá a babához!!:) Chloé nem is ördög :)) angyalka :)

Claire: logisztikus :) ez tetszett :))))

Szamóca: jaj, nagyon nagyon gratula mégegyszer és nagyon nagyon nagyon jó nektek most :)))) jó babásnak lenni...:oops:

na eszek urammal, van van a házassági évfordulónk :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares akkor sok boldogságot

Kép

evilany

Mares!....és ezt csak úgy éppen megemlíted :) ....sok boldogságot!!
limo73

Mares Boldog évfordulót!!!

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Évi: köszike :)

kaját , light-os, mert amennyire időm volt ma... megettük, gyerek 10kor most felébredt, nyühike, éppen befejeztük a kajcsit, ivott, most pezsiztünk :) 22:49.... ááá mennyi minden tenni való van... hogy menjünk, mit vigyünk, melyik lenne a jó lakás.... pedig én szerintem mobil csaj vagyok... de lehet ez még nekem is feladat....

beciptem :))))hihihi

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Limo: annyi minden történt, történik most, komoylan... hogy igen... csak megemlítem... tiszta kész a fejünk :))

Kép --> becccicccentettt szülők dejmeke :)))

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ircsi: pécs-ttk, informatika tanár, mesterképzés, levelező, alapkézés ( tehát nem kell fizetni érte)... és még nem sokat "tanultam " rá... mondjuk persze tudnom kéne, de azért hardver téren van hiányosságom... az tutti... viszont imádok tanítani... sajnos :lol: én már csak ilyen vagyok :) most is bementem ballagásra a suliba, és úgy elszorult a szívem, hogy már nem vagyok ott... hogy elfelejtenek....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares!.....a dejmek csodás.....a költözés :arrow: tény: feladat, de csodás...rengeteg kihívás, új lehetőségek....és nem olyannak ismertelek meg, aki ne birkózna meg ezzel. És különben is pont jól jött ki.....évforduló, s valami új is kezdődik....Gergőt ágyba, és ünnepeljetek tovább :wink:
limo73

Limo: remélem is h menni fog minden :)mköszike a bíztatást:)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért de kéne egy kis segítség a 2011 es januári topiklakó vagyok és jelentkeztünk egy játékra amira szavazni kéne ha van egy kis időtök

http://www.esküvőnklesz.hu/szavazas/osszeadunk_14_csoport

Amúgy a szavazók között kisorsólnak egy Szigetközi 2 személyes nyaralás úgyhogy Hajrá mindenkinek!

És akikre szavazni kéne
Csilla és Zsolti

Üdv

KépKép

KépKép
csicsi84

sziasztok

[quote="kfmares"] írta:kfmaresés úgy elszorult a szívem, hogy már nem vagyok ott... hogy elfelejtenek....

ismerős!
De ilyenkor mindig eszembe jut,ki és mi a fontos igazán!!
A munkahely kb 80%-ban csak stresszt és feszültséget okozott nekem,kivetítve az itthoni dolgokra is :( rossz csapatban dolgoztam,nagyon,ehhez jött még a sok nehéz beteg és maga a munka jellege.Szóval :roll:

Feltettem tegnap vaterára a hintaszékem,nincs neki hely,jaj már viszik is :(

evilany

Küldtem g-re egy pamppers kupont,tescoba,corába,rossmannba jó,500 ill 700 ft kedvezmény.Nyomtatható verzió.

evilany

[color=indigo]Sziasztok!

Évi pakolással nem vagy egyedül. Áron is folyton kipakol a fiókokból én meg vissza.....

Woody köszi :) Az én fiam is mindent a szájába szed. Tegnap épp egy kislabdát tömött bele, szerencse, hogy pont ránéztem és gyorsan kinyomtam belőle....

Barbcsi köszönöm :) Szerencsére Áron megtűri a kendőt, igaz ezt is cserélgetni kell, mert elázik.
Képek nagyon szuperek lettek. Tényleg tud ez a csaj valamit!
Örülök, hogy Tominak tetszik a munka. Remélhetőleg siukerül elköltöznötök is és akkor minden rendben lesz.
Szülők: már elfelejtették milyen is volt, és ők csak jót akarnak nektek.
Észreveszem magamon is, hogy előfordul olyat mondok, mint annakidején nekem a szüleim és attól égnek állta a hajam, s megfogadtam én ilyet soha.....aztán mégis :)

Katus az ördöglány:) Nagyon jó a frizurája :lol: és milyen ügyesen megáll. Áron egy-egy pillanatra meg tud állni, de nem kísérletezik még. Ma reggel indult el a járássegítővel, de csak pár lépést tesz vele és lecsücsül. Annyira mondjuk nem bánom és nem is siettetetm.

Szamóca biztosan minden rendben lesz, de azért csak pihenj amennyit tudsz 2 gyerek mellett......

Claire jobbulást a betegeknek....

Mares utólag bár, de Kép

Gergő nagyon aranyos és milyen zsivány a szeme állása.... :lol:

Évi kuponokat színesben kell nyomtatni vagy elfogadják fekete-fehérben is? Egyébként köszi :wink:

Úgy bírom, hogy idegenek beírkálnak a topicba, hogy szavazzunk.....
[/color]

királylány

Nyomtatás,passz

evilany

Dia: köszönjük, én is kaptam ilyen kupon, elfogadják fekete-fehér nyomtatásban is, sőt, én ramaty nyomtatás csináltam, mert eszi a festéket... :)

és mindenkinek aki jókat szólt az évfordulónkhoz :) :oops:

Anyák Lapja újságban 2X900 ft-os pampers premium care kupon van, viszont az csak a Brendon-ban váltható be!

Évi: Tomika az utazóágyat szereti? alszik benne?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,nemigen volt még bevetve. De amikor igen,akkor aludt benne igaz nehezebben mint a kiságyban.Nekünk ugye van benne matrac is.

evilany

Mares nekünk dédinél pont egy olyan utazóágy van, mint az Évié. Reggelig durmol benne Őnagysága, sőt keresztbe is fordul benne :shock: aztán már feláll abban is, pedig nincs rajta rács kapaszkodni. Sok boldogságot nektek és jó költözést. Meglásd nem olyan nehéz megszokni ha elköltözöl. Enyém gyerek azóta megjavult és átalussza az éjszakát!!!

Dia nekem is hiányoztál bár én nem is érek rá írni, van, hogy 2 napig olvasni sem jutok. Áron kis betyár.

Most is várom ébredjen, majdnem 2 és fél órája alszik, tuti mindjárt feláll az ágyba.

Többre nem telik bocsi, írtam egy dokumentumot gmailre, de nem volt idom írni ide is, hogy olvassátok el.

Puszi mindenkinek

Tina GRATULÁLOK, Tamarának pedig hosszú, egészséges és boldog
életet kívánok szerető szülei mellett.

Szamóca neked is gratula

Mi is pakolunk, de szerencse még csak a játékait ki-be a dobozba. Nem ér rá, mert mindig csak feláll és sétálni kell vele. Lassan 5 lépést is megy ha csak az egyik kezét fogom, egyedül is vagy 3 lépést. Tologatos játékkal is megy, de nem engedem, mert szalad vele és hirtelen fordul. Így meg semmi időm tőle, mert még ha főzök/készítem neki a kajáját feláll a nadrágomba kapaszkodva. Leülni a kiságyba tud, meg a játékos ládáján, máshol nem engedem még állni egyedül. Szekrény meg nincs amibe kapaszkodjon.

Kép
Kép
melisch

Melisch nagyon örülök a jó híreidnek!!(g) és ezt meddig tervezitek így?

Lányok egy katasztrófa az altatás mióta mászik,leteszem oldalt fekve(pár hete felvette azt a jó szokást,h.ágy,cumi,odaülök dünnyögök és alszik el,na ez most borult) mire visszanézek már hason,ül fel,áll fel,mászik,nevet,bohóckodik...ezt folyamatosan.akkor kiveszem,akkor esik kel olyan álmos..ma reggel pl már 8 után álmos volt végül 11-kor ájult be,cicin...apjának se megy...most is próbálkozik...ez ugye elmúlik???

evilany

Évi!.....Berci szinte dettó....Estére kifárasztom, eszik tejpépet, utána tápit és azon szinte elalszik, így kiságy. DE...ebéd után csak ölbe, szorosan ölelve, vagy valamelyik eszközbe bekötve...különben menni akar.
limo73

Sziasztok!

Csak gyorsan-gyorsan... Tina, nagyon örülök nektek, sok szeretettel gratulálok!

Barbcsi, nagyon hangulatos, szép képek készültek rólatok!

Szamóca, jaj, de jó! Gratulálok! Remélem, még én is átélhetem majd újra...

bekri

Mares! Ne szomorkodj, igen, az élet megy tovább, de majd ha visszamész, visszarázódsz, nem fogsz eltúnni a süllyesztőben, és még taníthatunk 100 éves korunkig :wink: .

Évi! Nálunk is lerövidült az alvás, néha azt hiszem, h na, most jól bealszanak, aztán frászt, 20 perc szundi, és pörgés 1000 rel! Ja, és persze lehetőleg felváltva, h anya ne unatkozzon gyerek nélkül! :lol:

Tényleg! A tieitek hogy híznak mostanság? Mert az enyéim eléggé befékeztek, főként joni, na nem viszi el a szél :lol: , de azért feltűnő, gondolom abból is adódik, h sokkal többet mozog.

Claire
claire

Kép

Claire,az enyém még fogy is,mondjuk érthető.
Most is úton van már,jaj nekem :lol:

evilany

Jó reggelt!

Mares
Utólagosan is boldog évfordulót!

Melisch
Költözés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Én már mondtam, hogy egy kiscsacsim van... állva alszik... :wink:

Claire
Nem tudom, hogy mennyi a súlya Chloenak :oops: :oops: :oops: :oops:
Majd egy évesen megyünk ellenőrzésre...
9-12 hónaposoknak való ruhát hord :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Claire, 1 hónapja mérték Lilit akkor volt 8050 most fogalmam sincs.

Ircsi, Katus milyen ügyesen áll már. És a kisördög kép fantasztikus!

Barbcsi, még nem tudom a pécsi szállást. Ennyire nem terveztem előre, csak a dátumok vannak meg nyárra, hogy mikor megyünk valahova, hogy a párom ki tudja venni a szabit. (persze ha engedik, ezért nem is merek szállást foglalni)

Meres, utólag Boldog évfordulót nektek!
Gergő kis édes

Melisch, örülök hogy most jobb így nektek. Mi lett Majával ő maradt a házban?

Évi, nálunk Lili ezt akkor csinálta amikor megtanult felállni. 1 nap volt brutál, mivel nem aludt egész nap. Utána fokozatosan megszokta, hogy nem szabad játszani az ágyban, persze így többször is be kellett menni hozzá és napközben visszafektetni. Ezt kb. 1-2 nap volt. Utána minden a régi lett egyedül alszik el, csak hát állva köszönt legtöbbször amikor felébredt.

Nálunk most rohanás van. :D Vasárnap keresztelőnk lesz. (de kis csöndes szerény)
Majd nálunk tartunk egy kis összejövetelt, erre megyek ma vásárolok dolgokat.
Kicsit nehezebb ezt összehozni, mivel Lili leendő keresztapukájának lányai glutén érzékenyek, így úgy kell készíteni venni mindent, hogy ne legyen gond.
Most megyek is leadom a nagyszülőknél a gyermeket és megyek bevásárolni.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

sziasztok!

Mares utólag is boldog évfordulót!!! :D

alvás :arrow: eleve nincs hozzászoktatva az egyedüli elalváshoz, napközben most teával vagy ringatva alszik el (kb másfél perc alatt), este mire a táp elfogy, már alszik is...
valahol azt olvastam még az elején, hogy felesleges szoktatni a gyereket az egyedüli elalváshoz, mert a fogzás és a mozgásfejlődés mindent borít... így én nem is erőltettem... persze ez csak egy a sok nézőpontból, nálunk így alakult...

súly :arrow: Zoé szinte egész nap két lábon van már, alig mászik, viszont egész nap gyalogol (egyedül)... ennek ellenére sztem nem fogyott, az itthoni mérleg szerint legalább is ugyanannyi a súlya, mint 3 hete...
:oops: http://babanaplok.net/fejlodesem/sulyom/

Claire a pécsi talira természetesen szeretettel várunk mindenkit, akinek van kedve és ideje!!! :wink:

Kép
gtunde75

Köszi pécsiek, már felvetettem itthon az ötletet :wink:

alvás: na, az egyedül aludj el témában totál béna vagyok, kb 2 éves korukban is melléjük kellett feküdni, illetve gyereke válogatta :oops:
pl a nagyobb ikreim csak együtt voltak hajlandók aludni, de este ment a birkó, ha nem feküdtem közéjük :lol:
Azért ez sem tart örökké :oops:

hízás: mi van, én vagyok a méricskélős anyuci? persze én ráérek ilyesmivel babrálni :lol: á, nem asszem szakmai ártalom :oops:
(6-18 éves gyerekek testfejlettségi vizsgálatából írtam a doktorimat), innen a méricskélő dili. Azt bezzeg, h mennit szopik, sosem mértem :oops:

Múltkor felmerült a milyen tortát kapjanak az 1 évesek, vagy az nem itt volt?
Minden esetre barinőm lánya tegnap volt 1 éves, almás-meggyes pite volt a tortája, szépen tortaformában sütve, jól nézett ki!

claire
claire

Jó reggelt!

Alvás
Én nagyon gonosz anya vagyok... nem altatom a gyerekemet... Ha álmos, előbb-utóbb úgyis elalszik... Legfeljebb nyüglődik előtte egy kicsit... Álommanó úgyis erősebb, mint ő! :lol: :lol: :lol: :wink:

Claire
Nálunk gyümölcsös túrótorta lesz :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Már készítem a szülinapi party kellékeit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

jó reggelt
itt keksz alapú joghurtos túrótorta lesz,csak hűtőbe bedobós típus,mert sütni nem fogok tudni(épp nyaralás lesz)

evilany

Facebookon kép Tamaráról!

evilany

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Melisch ti aztán jól elköltöztetek! :lol: Örülök neki, így legalább van a közelben rokon. :D

Súly: múlt hónapban volt 8750gr és 74 cm, jövő héten megyünk megint. A két hónap alatt hízott kb egy kilót. Meg nem áll napközben, állandóan m ozgásban van. Sokat áll kétlábon ő is, sétálgat a bútorok mellett, egyedül még nem próbálta.

Alvás: mióta feláll a kiságyban altatni kell. Kicsinek elaludt magától. Majd kinövi ezt is. Bence már 6 és fél éves de nem alszik el egyedül. Illetve mikor hogy, de általában nem. Azt várom, hogy Áron kiicsit nagyobb legyen és akkor majd ketten könnyebben megy majd (remélem).

Bekri hogy halad az építkezés? Képet is dobhatnál a srácokról ha időd engedi. :wink:

Woody nektek jó készülődést! :D

Ma 9-kor keltünk 8) Igaz, hogy Áron 6.15-kor jelezte éhségét, de mellettem visszaaludt még.
Készül a medencénk is anyósoméknál. Gábor megcsinálta az alapot neki, tegnap fel is állította és már folyik bele a víz, még ma kell tölteni. Családi medencét vettünk 366x91 cm, tegnap reggeltől estig töltötte és nem lett tele :shock:

Áron este betolt másfél :!: szelet vajas kenyeret (a kilós kenyér közepéből) párizsival és este lenyomta még a 230ml tápszert is :shock:

Na megyek összerakom a lakást, főzök, felsöprök, a szokásos.....
Szép napot!

királylány

Sziasztok!!!

Köszi a gratulációkat!!!

Születéstörténet: http://kri-baba.blogspot.com/2011/06/sz ... tenet.html

Kép

Kép
xtina75

Tina nagyon édes! Ha időd ebgedi akkor írj, hogy vagytok. :)

királylány

Sziasztok!

Csak gyorsan:

Tina: nagyon kis formás lányotok van, gratula még egyszer.

Évi: jó olvasni hogy Tomi miket huncutkodik

melisch: privim lemaradt, totálban elfelejtettem, ne haragudj

Dia: mailemet megkaptad?

Majd még jövök.
bettinyo

Betti megnéztem és megkaptam. Válaszoltam is :) Nem szoktam napi rendszerességgel nézni, mert a gépen mindig elállítódik az idő és olyankor nem enged belépni a gmail-re.....nem értem az összefüggést én sem, de ez van. És hiába állítom be az órát a gépen, mindig le van maradva.....

Áron olvas......cafatokra szedi a rossmannos újságot.....biztosan nem tetszik neki az új akció.....

királylány

Tina! Egyszerűenb gyönyörű, tényleg, egészen meghatódtam!

Ircsi! Jó készülődést!

torta: OK, de enyém gyerekeknek gonosz anyjuk még nem ad ám tejterméket :( (apai ágon sok-sok hülye allergia van, hátha így kikerülünk ezt-azt, de legalább a lelkem nyugodt :D )

alvás: igaz, h előbb-utóbb elalszik, én nem az órához igazítom, h most alvás van és kuss, de amikor ketten nyüglődnek, és egymást is nyösztetik, az durva, a többiről már nem is szólva. szóval el vannak kapatva, nálunk az ilyen kicsiknek még "jár" az altatás, este szopival, napközben időnként babakocsiba téve. Persze amúgy meg rángatjuk őket magunkkal ahova muszáj, aztán alszanak a kocsiban vagy a babakocsiban, ahogy jön :oops: .

Most itt szunyálnak az ölemben, szopiztak... :D megpróbálom lerakni őket...

Claire
claire

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?