jó reggelt,
hogy én soha nem érem utol magam
Estrella,
küldhetnél nekünk képeket apával
olyan kiváncsi vagyok Rátok
)))
sokat gondolok Rátok és nagyon várom a beszámolót, képeket.
Vicky,
köszi fogyidicsit, hát igen, most picit stagnál, de így is közel 12-nél tartok, még ledobok 8-10-et ha minden jól megy, meg is tartom és akkor világbéke lesz.
kipróbáltam tegnap a dm-es sárgarépát, banyek tényleg jobb
vettem tegnap egy rakat 8 hós kecskeméti kaját is, spagetti, almás-őszis csirke, meg egy csomó új íz még, jaaaaaaaaa és a befutó hipp jó éjszakát csokis tejbegríz, megzabbantott egy üvegnyit !!!!! (ezt kb. 1 heti mennyiség egyébként "szilárd ételből")
mi kajánk esélytelen, én diéta..... apa pedig a chilis babbal, marhapörivel, tortilla kajáival nem lenne túl népszerű. habár Liza tegnap kapott egy darab tortilla lapot, csak játszott vele majd eldobta, illetve adtam egy darab babot is neki, játszott vele, szétnyomta, majd undorodva nézte.... a legjobb, istenifinimini hasé frissen sütve pékségből, meg se fogta, hát majdnem benyomtam a fülén finnyapicsának
))))
továbbá húsleves esélytelen (én még nem is főztem olyat
de "zöccséget" párolok neki aztán a kezébe nyomom "játszon" vele.
köszönjük Estrella híreket !
szeptember tényleg mindjárt itt.
Woody,
összekötözés jó dolog ! támogatom, mi meg kávézunk egyet nyugalomban 15 percig
))))))))))))))))
köszi képdicsit.
"sajnos" azt kell mondanom hogy Liza sokkal rafkósabb mint Marci
hajrá szeptember.
"azt hülye HSG-t is (viszont azt ott már nem tudják megcsinálni)." - zárójeles részt nem értem
Judit,
mindig elfelejtem írni, csudaszép helyen volt az esküvőtök.
bizony bizony előléptetek extra dobogós helyre
))))))) júúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj olyan izgi
ízesített tápi nincs, vagyis normál ízben nincs, de tegnap picit tört a jég,
7.30 270 tápi (ez még előző naphoz számít)
10.00 80 szilva-körte (dm)
13.00 60 srépa (dm)
14.00 170 csokis tejbegríz (hipp)
17.00 170 tápi
.....
ennyi normál kaját szerintem két hét alatt nem eszik mint tegnap, persze kb. a hátam közepe is kajás volt..... de nem adjuk fel
Lukácsné,
az örök rohanó
képek csúcsjók !
Rodina,
hajrá hajrá ketteske !
nagyon kedves ismidnek halkan gratula !
Tgyás, Gyed: nálunk úgy volt mivel folytatólagosan történt a dolog így Liza esetében is az adta az alapot mint Marcinál, igaz a Tgyás kézhez kapott összeg ilyenkor már maximálva van, de a Gyedből ugyanazt az összeget kapom mint Marcinál is.
7 hónaposan még nem vészes Kittinél a nemevés, főleg hogy azért hozzánk képest (kivéve tegnap) mennyiségeket esztek. a helyzet hogy kellene a fehérje, vas szempontjából más is mint tápi, de nálunk a vv azt mondta hogy ezek az értékek totál rendben vannak. illetve ha már foga van a csajnak (8) akkor igazán rághatna.
para ne legyen, ha nincs növekedés nem baj, lényeg hogy csökkenés ne legyen, nem minden gyerek növekszik a nagykönyv szerint.
kötelező 8 kg ? olyan nincs
és no para, minden rendben lesz, ne erőltesd, én pl. néha adok Lizának egy tál bulátát, kölesgolyót, cornflakest, persze fuldoklásos dráma mindig van (naná hiszen valami idegen = nem folyékony dolog van a torkában)
Béka,
szupi hogy délutáni ektiviti jól sikerült.
remélem árnyékban festettél ja olvasom hogy bent, okés.
Nava,
szupi a víz, nálunk attól is finnyázik, de a tea, gyümilé se különb..... kikészít ez a ribi.
hajrá kistesó !
Eszter,
alkoholba áztatott Mütyűrök
Andikám,
forgós kép csúcs
örülök hogy a nyugis időszak nálatok is kezd a végéhez érni
)))))))))))))))) pfúj gonikubu
Zsuzsó,
szopipárnás félbehajtás, háááát kb. úgy legyen hogy Balázst köréfonod, lehet csak az egyik szárára is, de akkor legyen ott aránylag sok töltőanyag.
Dorkababa,
köszi képdicsit.
víz: én óvatos lennék....
Oroszlán,
mi volt a gond ? hasfájás ? meleg ?
haha én Marciszüléskor megmondtam hogy soha többé nem fogok szülni, sőt megmondtam hogy pasi oda az izéjét be nem rakja többet
)))) aztán már úgy jöttünk haza a kórházból hogy akkor 1 év múlva talizunk újra a szülőszobán